Cemre
Bilgili
L09 Profesyonel Işıklı Gimbal Öz Çekim Telefon Sabitleyici Video Çekimi Siyah Alınır Mı?
L09 Profesyonel Işıklı Gimbal Öz Çekim Telefon Sabitleyici Video Çekimi Siyah Şuanki Fiyatı Ne Kadar 799.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
L09 Profesyonel Işıklı Gimbal Öz Çekim Telefon Sabitleyici Video Çekimi Siyah Kaç Kişi Memnun?
L09 Profesyonel Işıklı Gimbal Öz Çekim Telefon Sabitleyici Video Çekimi Siyah Hakkında yaklaşık 16 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
L09 Profesyonel Işıklı Gimbal Öz Çekim Telefon Sabitleyici Video Çekimi Siyah Ürün Tanıtımı
_x000D_
Ürün Adı: >_x000D_
_x000D_
L09 Profesyonel Işıklı Gimbal Öz Çekim Telefon Sabitleyici Video Çekimi _x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Ürün Açıklaması: >_x000D_
_x000D_
Torima L09 Profesyonel Işıklı Gimbal Öz Çekim Telefon Sabitleyici Video Çekimi Siyah, ve kaliteli bir gimbaldır. Titreşimi etkili bir şekilde önler ve dahili ışığı sayesinde loş ortamlarda da kullanılabilir. Bluetooth bağlantısı ve uzaktan kumanda ile kullanımı kolaydır. Uzun çalışma süresi sayesinde uzun süreli çekimler için idealdir._x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Ürün Özellikleri_x000D_
_x000D_
_x000D_
3 Eksenli dengeleme_x000D_
_x000D_
_x000D_
Dahili ışık_x000D_
_x000D_
_x000D_
Uzaktan kumanda_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
L09 Profesyonel Işıklı Gimbal Öz Çekim Telefon Sabitleyici Video Çekimi Siyah Ürününün Satıcısı, Torima L09 Profesyonel Işıklı Gimbal Öz Çekim Telefon Sabitleyici Video Çekimi Siyah ürününü 799.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
L09 Profesyonel Işıklı Gimbal Öz Çekim Telefon Sabitleyici Video Çekimi Siyah Ürün Hakkındaki Yorumlar
799.0 Tl ye satışta olan L09 Profesyonel Işıklı Gimbal Öz Çekim Telefon Sabitleyici Video Çekimi Siyah Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
16 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: Beklentimi çok rahat karşıladı
İsim: Ali E.
Tarih: 18 Mart 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Torima
Yorum: malzemesi çok kaliteli değil. video çekerken sabitme yapınca kafasındanses çıkıyor ürünün, videoya giriyor. hareket ediyor telefon koymaaparatı. iade edeceğim. fiyatı daha düşük olmalı
İsim: **** ****
Tarih: 04 Ekim 2024
Yorum: tam bir fiyatı performansı efsane
İsim: M** D** E**
Tarih: Elite Üye
Beden: 10 Eylül 2024
Yorum: Bu fiyata bu ürün gayet iyi. Mükemmel değil fakat başlangıç seviyesindeiş görüyor. Merak edenler instagram hesabımdan çekimlere bakabilirler. htscars
İsim: H** T** S**
Tarih: 12 Şubat 2024
Yorum: ürüne bayılmıştım gimball özelliği çok iyi çalışıyor ama kumandaylafotoğraf çekemiyorsunuz benimki iphone diye olabilir, o nedenle üzülerekiade etmek zorunda kaldım…… DÜZENLEME: iphone ayarlarımı düzenledm bayauğraştım ve artık fotoğraf çekebiliyorum çok mutluyummm iade etmeyeceğim
İsim: aysel g.
Tarih: 20 Eylül 2023
Yorum: Yaklaşık 2 saattir ışık için şarja takıyorum fakat ışık çalışmıyor.Gerikalan her şey güzel
İsim: Ömer C. O.
Tarih: 21 Şubat 2024
Yorum: güzel bir ürün kaliteli çekimler için ideal. hem gimbal oluyor sarsıntıönlüyor hem uzaktan kumandası var hemde tripod oluyor. selfie çubuğuolarakda kullanabiliyorsunuz ama ben kısa film çekimleri içinkullanıyorum. tavsiye ederim
Tarih: 14 Şubat 2024
Yorum: Saticiya tesekkur ederim urun cok iyi tum ihtiyacimi karsiladi dun cokugrasdim telefona baglanmadi ilk basta sonra duzeldi iwigi 4 kademeliayakta duruyor dusmeden benim icin en onemlisi buydu
Tarih: 04 Kasım 2023
Yorum: Tam olarak stabilizasyon sağlamıyor ama tripod ve selfie için iş görür.
İsim: F** E**
Tarih: 02 Kasım 2023
Yorum: Güzel ama 180 derecede eğilmiyor bilginize
İsim: İ** B** B**
Beden: 06 Temmuz 2024
Yorum: ürünün başlığında gimball yazıyor lakin gelen ürün sıradan bir selfiçubuğu çıktı. resimdeki ürün ile de ilgisi yok tekrar iade ettim .
Tarih: 04 Mart 2024
Satıcı: KONAK ELEKTRONİK DÜNYASI
L09 Profesyonel Işıklı Gimbal Öz Çekim Telefon Sabitleyici Video Çekimi Siyah Merak Edilen Konular
Soru: hareket sensörü varmı,360 derece dönüyormu,uzunluğu kaç cm birde yemek videoları,vlog çekimleri için uygunmu
Cevap: Merhaba, Evet efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: l15 ile farkı ne?
Cevap: Merhaba, fark yoktur efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: kutu içeriğinde uzaktan kumanda mevcut mu benim kutumun içinden çıkmadı çünkü
Cevap: Merhaba, Hayır efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Meraba motorlumu
Cevap: Merhaba, Ürünün teknik özelliklerindeki açıklamalarda hangi özellik var ise ürün o özelliklere sahiptir ,yazılmayan özellikler üründe bulunmamaktadır iyi geceler dileriz.
Soru: merhabalar bazi gimballar samsung gibi agir telefonlari tasimiyor a23 ile uyumlu kullanabilirmiyiz
Soru: haraket engelleyici varmı
Cevap: MERHABA,SORUNUZU ANLAYAMADIM EFENDİM
Soru: Merhaba Samsung galaxy s8 başlığa uyar mı acaba ? Biraz geniş gibi geldi emin olamadım
Cevap: Merhaba, Evet efendim uyar . İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Merhaba kamera bizi takip ediyor mu o özellik var mı
Soru: telefon dikey şekilde oluyor mu
Cevap: Merhaba, Evet efendim dönüyor. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Tuş yardımı ile çekim sırasında telefon döndürülebiliyor mu
Soru: Merhaba bu üründen almak istiyorum. Yemek videosu çekmek için. Telefon düz dururken tabağın üstüne doğru eğiliyor mu ? Dönüş açısı olarak soruyorum. (Y ekseni üzerinde 180 derece dönüyor mu ? )
Soru: Merhaba 14 promax ile uyumlu mu taşır mı? Açık hali kaç cm gimbal özelliklimi? Titreşimi önlüyor mu? Sarjlı mı?
Soru: Merhaba iphone 14 pro max modeli ile uyumlumu?
Cevap: Merhaba, Ürün görsellerinde ebatı mevcuttur kontrol sağşlayarak değerlendirebilirsiniz efendim.
Soru: Merhaba ürün bluetoothda görünmüyor napmam gerekiyor
Cevap: Merhabalar, "Ayarlar" uygulamasını açın ve "Bağlantılar" veya "Connected devices" seçeneğini bulun. "Bluetooth" seçeneğini seçin ve eğer kapalı ise, Bluetooth'u açın sağlıklı günler dileriz.
Soru: Merhaba başlık otomatik dönüyormu?
Soru: Merhabalar. Çekimlerimi telefonu dik şekilde kullanarak yapıyorum da dik kullanım için uygun mudur
Soru: hareket sensörlü mu ürün
Soru: Iphone 15 Pro max ile uyumlu mudur. Garantisi var mı ne kadar süre ?
Cevap: Merhaba, Evet efendim 2 yıldır. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: açınca kaç cm oluyor
Cevap: Merhaba, Ürün görsellerinde mevcuttur kontrol sağlayabilirsiniz efendim.
Soru: Selam haraket zamani titresimi sabitliyormu?
Cevap: Merhaba, Evet efendim
L09 Profesyonel Işıklı Gimbal Öz Çekim Telefon Sabitleyici Video Çekimi Siyah Ürünün Fotoğrafları
L09 Profesyonel Işıklı Gimbal Öz Çekim Telefon Sabitleyici Video Çekimi Siyah En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
L09 Profesyonel Işıklı Gimbal Öz Çekim Telefon Sabitleyici Video Çekimi Siyah Şuanki Fiyatı Ne Kadar 799.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
L09 Profesyonel Işıklı Gimbal Öz Çekim Telefon Sabitleyici Video Çekimi Siyah Kaç Kişi Memnun?
L09 Profesyonel Işıklı Gimbal Öz Çekim Telefon Sabitleyici Video Çekimi Siyah Hakkında yaklaşık 16 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
L09 Profesyonel Işıklı Gimbal Öz Çekim Telefon Sabitleyici Video Çekimi Siyah Ürün Tanıtımı
_x000D_
Ürün Adı: >_x000D_
_x000D_
L09 Profesyonel Işıklı Gimbal Öz Çekim Telefon Sabitleyici Video Çekimi _x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Ürün Açıklaması: >_x000D_
_x000D_
Torima L09 Profesyonel Işıklı Gimbal Öz Çekim Telefon Sabitleyici Video Çekimi Siyah, ve kaliteli bir gimbaldır. Titreşimi etkili bir şekilde önler ve dahili ışığı sayesinde loş ortamlarda da kullanılabilir. Bluetooth bağlantısı ve uzaktan kumanda ile kullanımı kolaydır. Uzun çalışma süresi sayesinde uzun süreli çekimler için idealdir._x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Ürün Özellikleri_x000D_
_x000D_
_x000D_
3 Eksenli dengeleme_x000D_
_x000D_
_x000D_
Dahili ışık_x000D_
_x000D_
_x000D_
Uzaktan kumanda_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
L09 Profesyonel Işıklı Gimbal Öz Çekim Telefon Sabitleyici Video Çekimi Siyah Ürününün Satıcısı, Torima L09 Profesyonel Işıklı Gimbal Öz Çekim Telefon Sabitleyici Video Çekimi Siyah ürününü 799.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
L09 Profesyonel Işıklı Gimbal Öz Çekim Telefon Sabitleyici Video Çekimi Siyah Ürün Hakkındaki Yorumlar
799.0 Tl ye satışta olan L09 Profesyonel Işıklı Gimbal Öz Çekim Telefon Sabitleyici Video Çekimi Siyah Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
16 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: Beklentimi çok rahat karşıladı
İsim: Ali E.
Tarih: 18 Mart 2024
Yorum: malzemesi çok kaliteli değil. video çekerken sabitme yapınca kafasındanses çıkıyor ürünün, videoya giriyor. hareket ediyor telefon koymaaparatı. iade edeceğim. fiyatı daha düşük olmalı
Tarih: 04 Ekim 2024
Yorum: tam bir fiyatı performansı efsane
İsim: M** D** E**
Beden: 10 Eylül 2024
Yorum: Bu fiyata bu ürün gayet iyi. Mükemmel değil fakat başlangıç seviyesindeiş görüyor. Merak edenler instagram hesabımdan çekimlere bakabilirler. htscars
İsim: H** T** S**
Tarih: 12 Şubat 2024
Yorum: ürüne bayılmıştım gimball özelliği çok iyi çalışıyor ama kumandaylafotoğraf çekemiyorsunuz benimki iphone diye olabilir, o nedenle üzülerekiade etmek zorunda kaldım…… DÜZENLEME: iphone ayarlarımı düzenledm bayauğraştım ve artık fotoğraf çekebiliyorum çok mutluyummm iade etmeyeceğim
İsim: aysel g.
Tarih: 20 Eylül 2023
Yorum: Yaklaşık 2 saattir ışık için şarja takıyorum fakat ışık çalışmıyor.Gerikalan her şey güzel
İsim: Ömer C. O.
Tarih: 21 Şubat 2024
Yorum: güzel bir ürün kaliteli çekimler için ideal. hem gimbal oluyor sarsıntıönlüyor hem uzaktan kumandası var hemde tripod oluyor. selfie çubuğuolarakda kullanabiliyorsunuz ama ben kısa film çekimleri içinkullanıyorum. tavsiye ederim
Tarih: 14 Şubat 2024
Yorum: Saticiya tesekkur ederim urun cok iyi tum ihtiyacimi karsiladi dun cokugrasdim telefona baglanmadi ilk basta sonra duzeldi iwigi 4 kademeliayakta duruyor dusmeden benim icin en onemlisi buydu
Tarih: 04 Kasım 2023
Yorum: Tam olarak stabilizasyon sağlamıyor ama tripod ve selfie için iş görür.
İsim: F** E**
Tarih: 02 Kasım 2023
Yorum: Güzel ama 180 derecede eğilmiyor bilginize
İsim: İ** B** B**
Beden: 06 Temmuz 2024
Yorum: ürünün başlığında gimball yazıyor lakin gelen ürün sıradan bir selfiçubuğu çıktı. resimdeki ürün ile de ilgisi yok tekrar iade ettim .
Tarih: 04 Mart 2024
Satıcı: KONAK ELEKTRONİK DÜNYASI
L09 Profesyonel Işıklı Gimbal Öz Çekim Telefon Sabitleyici Video Çekimi Siyah Merak Edilen Konular
Soru: hareket sensörü varmı,360 derece dönüyormu,uzunluğu kaç cm birde yemek videoları,vlog çekimleri için uygunmu
Soru: l15 ile farkı ne?
Cevap: Merhaba, fark yoktur efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: kutu içeriğinde uzaktan kumanda mevcut mu benim kutumun içinden çıkmadı çünkü
Soru: Meraba motorlumu
Cevap: Merhaba, Ürünün teknik özelliklerindeki açıklamalarda hangi özellik var ise ürün o özelliklere sahiptir ,yazılmayan özellikler üründe bulunmamaktadır iyi geceler dileriz.
Soru: merhabalar bazi gimballar samsung gibi agir telefonlari tasimiyor a23 ile uyumlu kullanabilirmiyiz
Soru: haraket engelleyici varmı
Cevap: MERHABA,SORUNUZU ANLAYAMADIM EFENDİM
Soru: Merhaba Samsung galaxy s8 başlığa uyar mı acaba ? Biraz geniş gibi geldi emin olamadım
Cevap: Merhaba, Evet efendim uyar . İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Merhaba kamera bizi takip ediyor mu o özellik var mı
Soru: telefon dikey şekilde oluyor mu
Cevap: Merhaba, Evet efendim dönüyor. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Tuş yardımı ile çekim sırasında telefon döndürülebiliyor mu
Soru: Merhaba bu üründen almak istiyorum. Yemek videosu çekmek için. Telefon düz dururken tabağın üstüne doğru eğiliyor mu ? Dönüş açısı olarak soruyorum. (Y ekseni üzerinde 180 derece dönüyor mu ? )
Soru: Merhaba 14 promax ile uyumlu mu taşır mı? Açık hali kaç cm gimbal özelliklimi? Titreşimi önlüyor mu? Sarjlı mı?
Soru: Merhaba iphone 14 pro max modeli ile uyumlumu?
Cevap: Merhaba, Ürün görsellerinde ebatı mevcuttur kontrol sağşlayarak değerlendirebilirsiniz efendim.
Soru: Merhaba ürün bluetoothda görünmüyor napmam gerekiyor
Cevap: Merhabalar, "Ayarlar" uygulamasını açın ve "Bağlantılar" veya "Connected devices" seçeneğini bulun. "Bluetooth" seçeneğini seçin ve eğer kapalı ise, Bluetooth'u açın sağlıklı günler dileriz.
Soru: Merhaba başlık otomatik dönüyormu?
Soru: Merhabalar. Çekimlerimi telefonu dik şekilde kullanarak yapıyorum da dik kullanım için uygun mudur
Soru: hareket sensörlü mu ürün
Soru: Iphone 15 Pro max ile uyumlu mudur. Garantisi var mı ne kadar süre ?
Cevap: Merhaba, Evet efendim 2 yıldır. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: açınca kaç cm oluyor
Cevap: Merhaba, Ürün görsellerinde mevcuttur kontrol sağlayabilirsiniz efendim.
Soru: Selam haraket zamani titresimi sabitliyormu?
Cevap: Merhaba, Evet efendim
L09 Profesyonel Işıklı Gimbal Öz Çekim Telefon Sabitleyici Video Çekimi Siyah Ürünün Fotoğrafları
L09 Profesyonel Işıklı Gimbal Öz Çekim Telefon Sabitleyici Video Çekimi Siyah En Uygun Satış Linki
Torima L09 Profesyonel Işıklı Gimbal Öz Çekim Telefon Sabitleyici Video Çekimi Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Torima L09 Profesyonel Işıklı Gimbal Öz Çekim Telefon Sabitleyici Video Çekimi Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.