Kurutma Mak Km 97202 S Wıfı Fiyatına Göre Alınır Mı-

Aybuke

Bilgili
Kurutma Mak Km 97202 S Wıfı Alınmaya Değer Mi?
Kurutma Mak Km 97202 S Wıfı Şu Anki Fiyatı 20701.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Kurutma Mak Km 97202 S Wıfı Memnuniyet Oranı Nedir?

Kurutma Mak Km 97202 S Wıfı Hakkında yaklaşık 14 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .

Kurutma Mak Km 97202 S Wıfı Ürün Özellikleri

Kurutma Mak Km 97202 S Wıfı Ürününün Satıcısı, VESTEL Kurutma Mak Km 97202 S Wıfı ürününü 20701.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Kurutma Mak Km 97202 S Wıfı Kullanıcı Geri Bildirimleri
20701.0 Tl ye satışta olan Kurutma Mak Km 97202 S Wıfı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
14 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2

Yorum: ürün sağlam bir şekilde teslimat yapıldı teşekkürler
İsim: L** E**
Tarih: 05 Şubat 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Aras Ticaret-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: mükemmel bir makine büyük rahatlik
İsim: G** Y**
Tarih: 25 Ağustos 2024
Satıcı: ŞÜKRAN Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Gerçekten o kadar çok memnun kaldımki kurutması harika her eve lazımiyiki almışım zaten evimdeki bütün beyaz eşyam Vestel kalitesi çok güzelçok memnunum satıcıda çok ilgiliydi kurulum içinde hemen geldiler
İsim: G** K**
Tarih: 09 Mart 2024
Satıcı: Altınoğlu-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Kars'ta kış aylarında x çamaşır kurutmak aşırı zordu. evin hem tozunuazalttı hemde gerçekten konforlu. ekstra kuru yapmazasan dikiş yerlerininemli çıkarıyor. ekstra kutuda da hafif küçültüyor. o yüzden bende dolapkuruluğu yapıyorum bitince tam kuruyanlari katlayıp az nemli kalanlarıkısa programda tekrar çalıştırıyorum. çıkan toza hayret ettim gerçeDevamını Oku
İsim: Y** K**
Tarih: 21 Şubat 2024

Yorum: Çok ilgili satıcı bir sorun oldu 5 dk içinde ulaştılar hafta sonuolmasına rağmen . Güzel kurutuyor👍
İsim: Kadir Y.
Tarih: 12 Şubat 2024

Yorum: Eh işte, Vestelden beklentim daha fazlaydı. Görüntüsü güzel, kurutmasıise hep 2. Sefer de kuruyor. Çarşaf falan olunca 3. Kez programıaçıyorum anca full kuruyor. Sonra dedim belki süre olarak daha uzunprogram açmam laızm diye. Yaklaşık 3-3,5 saatlik programı açtım. Yineyarım yamalak ıslak-kuru çıktı. Hani çalışıyor mu çalışıyor, zamanınızbolsa , üsDevamını Oku
İsim: D** S**
Tarih: Elite Üye
Beden: 24 Mayıs 2024
Satıcı: Has-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Gayet memnunum. Hızlı teslimat ve kurulum
İsim: S** T**
Tarih: 17 Mayıs 2024

Yorum: makine siparişten 3 hafta sonra elime geçti, satıcısı ve kargo şirketiinanılmaz ilgisizdi
İsim: S** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 18 Şubat 2024
Satıcı: Orhan Mob-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Makina çok şık kurutması harika ama ürünü getirdiklerin de kurdularkapakta bant izleri üzerindeki plastik kısımdada bant izleri vardıkurulduktan sonra biraz üzüldüm garanti kapsamında değişeceklerinisöylediler bu aksilikler dışında kurutması çok iyi bir tane nemliçamaşır dahi almadım ama görüntü yeni aldığım makinayı öyle görüncehevesim çok kırıldDevamını Oku
İsim: Aslı A. T.
Tarih: 23 Aralık 2023

Yorum: mağazadan almış kadar kısa sürede geldi kuruldu memnunuz sorunsuz ulaştı
İsim: S** m** Z**
Tarih: 25 Mayıs 2024
Satıcı: ENUCUZUNADRESİ

Yorum: Satıcı benim siparişimi, benim adıma iptal etmiş. Kargoya verildi mesajıgeliyor, kargo teslim edildi mesajı geliyor.. gelen bir şey yok. Sistemegirdiğimde iade edildi yazıyor. Kargocu beni arıyor bende ürün yok diye rezillik
İsim: Mustafa G.
Tarih: 14 Mart 2024
Satıcı: Altınoğlu-Vestel Yetkili Online Bayi

Kurutma Mak Km 97202 S Wıfı Sıkça Sorulan Sorular

Soru: Çamaşır makinem Samsung. Üstüne konulabilir mi? Aynı marka mi olması gerekiyor?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Aynı marka olmasına gerek yoktur, koyabilirsiniz. Saygılarımızla

Soru: merhaba ürün hakkında detaylı bilgi alabilir miyim birde wifi bağlantılı mı
Cevap: detaylı bilgi için vestel internet sitesini ziyaret edebilirsiniz efendim

Soru: Merhabalar, halihazırda kullanmakta olduğumuz Hotpoint Ariston 8 kg çamaşır makinesinin üzerine kurulabilir mi, herhangi bir problem yaratır mı?
Cevap: merhaba hiç bir problem yok yalnız alttaki çamaşır makinasına zarar verilmeden delinerek sabitleneceğini bilin

Soru: Ürün hakkında bilgi verirmisiniz
Cevap: Merhabalar, Detaylı bilgi için vestel müşteri hizmetleri ile görüşme sağlayınız iyi günler dileriz.

Soru: merhaba benim ürünüm bugün geldi ilk defa çalıştırdım ama iç aydınlatması yok şu an bir yerden açılıyor mu
Cevap: kapağı açtınız otomatik yanar kapağı kapattığınız zaman otamatikmen söner

Soru: Kolay gelsin iç aydınlatma mevcut mu
Cevap: Merhaba üründe iç aydınlatma mevcuttur sağlıklı günler dileriz

Soru: Merhaba Bosch 9 kg makine üzerine kuruluk olur mu ve su biriktirme haznesi varmı
Cevap: vestel vakumlu aparat kullanmıyor daha sağlam olan alttaki çamaşır makinasına delerek sabitliyor makinaya zarar verilmiyor ama delineceğini bilin

Soru: Beyaz eşya kurulumu için yönlendirmeyi siz mi yapıyorsunuz yoksa biz mi randevu alacağız çağrı merkezinden
Cevap: yetkili servis yönlendirmesşini biz yapıyoruz

Soru: tam olarak WiFi ne işe yarıyor acaba
Cevap: cihazı internet üzerinden bağlantı kurabilirsiniz

Soru: Su bağlantısı gerekiyormu yoksa içinde haznesi varmı su için
Cevap: Merhaba , konu hakkında daha detaylı bilgi için Müşteri Hizmetleri yada yetkili servisten destek alabilirsiniz efendim.

Soru: 9 kilo Vestel çamaşır makensi üstünde koyabilir miyim?
Cevap: EVET EFENDİM

Soru: sadece fişe takip kullanabiliriz degilmi efendim makinayı odaya koyacağım da
Cevap: Merhabalar ,üründe su tankı mevcut olup gider bağlantısı yapılmadan kullanılabilmektedir ,kurulum servis tarafından yapılmaktadır,iyi günler dileriz

Soru: Vestel 9 kilo çamaşır makinesinin üstüne yerleştirebilir miyiz bir sıkıntı olur mu
Cevap: uygundur efendim

Soru: Merhaba benim çamaşır makinam Vestel 9 kg üstüne koymak istiyorum olurmu olursada bir sıkıntı olmaz dime bide tamburu Çelikmi ve içi ışıklımı
Cevap: Merhabalar ; ürün boyutları Yükseklik 845 mm-- Genişlik 596 mm---Derinlik 609 mm şeklindedir , ürün boyutları uyum sağladığı takdirde kurulum yapılmaktadır , iç aydınlatma mevcuttur , ürün tamburu çeliktir ,iyi günler dileriz.

Soru: rengi siyah mi
Cevap: EVET EFENDİM

Soru: çamaşır makinesine delinerek sabitleme yapılıyor demisssiniz fakat her hangi bir arıza durumunda makinelerde sökme takma durumlarinda zararlı bir durum olabilir mi yani aparat istersek yetkili servis takmaz mı teşekkürler
Cevap: Merhabalar; aparatı servisten temin edebilirsiniz. Kurulum hakkında detaylı bilgi için Vestel Yetkili Servisi ile görüşmenizi rica ederiz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder mutlu ve sağlıklı günler dileriz.

Soru: su tankından hariç,, tahliye gideri varmı
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürün tahliye için gider borusuna da bağlanabilmektedir. Saygılarımızla.

Soru: görseldeki üründe alt kısmında vestel yazmıyor fakat bir müşterinin aldığı ürün fotoğrafında vestel yazıyor hangisi geliyor çünkü ben çamaşır makinesinide almayı düşünüyorum
Cevap: Merhabalar, Ürün vestel markadır iyi günler dileriz.

Soru: merhabalar kırışık önleme programı hangisi oluyor acaba ?
Cevap: Değerli Müşterimiz, cihazda bu özellik mevcuttur. Ek program seçmenize gerek yoktur.Saygılarımızla

Soru: enerji A+ değilse nedir
Cevap: Enerji SınıfıA++ ŞEKLİNDEDİR EFENDİM

Kurutma Mak Km 97202 S Wıfı Ürüne Ait Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

Kurutma Mak Km 97202 S Wıfı En Uygun Satış Linki