RüyaGözleri
Bilgili
Kurutma Mak 107202 Km Wıfı Tavsiye Eder Misiniz?
Kurutma Mak 107202 Km Wıfı Şu Anki Değeri 21790.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Kurutma Mak 107202 Km Wıfı Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
Kurutma Mak 107202 Km Wıfı Hakkında yaklaşık 25 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
Kurutma Mak 107202 Km Wıfı Detaylı Bilgi
Yıllık Enerji (kWh)282Genişlik (cm)59,6Enerji SınıfıA++Kurutma Kapasitesi (Kg)10Yükseklik (cm)84Derinlik (cm)60,9Kurutma TeknolojisiIsı PompalıRenkBeyazSes Seviyesi (dB)65Kontrol PaneliMekanikDi >ğerGaranti Süresi (Ay)36Yurt Dışı SatışYok >_x000D_
Kurutma Mak 107202 Km Wıfı Ürününün Satıcısı, VESTEL Kurutma Mak 107202 Km Wıfı ürününü 21790.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Kurutma Mak 107202 Km Wıfı Kullananlar
21790.0 Tl ye satışta olan Kurutma Mak 107202 Km Wıfı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
25 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: Çok harika kurulum hemen yapıldı kargolama gayret güzel
İsim: M** Ö**
Tarih: 30 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Egeizo DTM Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Güzel ürün
İsim: B** Y**
Tarih: 29 Haziran 2024
Satıcı: MediaMarkt
Yorum: Gayet kullanışlı iyi ki almışım daha önceden almadığıma pişmanım tavsiyeediyorum çalışan bir bayan olarak elim ayağım oldu
İsim: Z** B**
Tarih: 22 Nisan 2024
Satıcı: Altınoğlu-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Makinadan memnunuz
İsim: H** Ç**
Tarih: 21 Mart 2024
Yorum: kış aylarının dostu. 3 saat ile başlıyor dolap kuruluğuna . 1 saat 45 dkda işlem tamamdır. servis ağı süper çalışıyor.
İsim: E** Y**
Tarih: 09 Mart 2024
Yorum: tek kelimeyle harika.tavsiye ediyorum.
İsim: S** Ö**
Tarih: 08 Şubat 2024
Yorum: ürün gayet güzel gönül rahatlıyla alabilirsiniz
İsim: o** t**
Tarih: 30 Ocak 2024
Yorum: mükemmel kalite kesinlikle tavsiye ediyorum
İsim: a** K** D**
Tarih: 14 Ocak 2024
Yorum: Harika bir ürün yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı
İsim: Yılmaz A.
Tarih: 12 Ocak 2024
Yorum: Bu zamana kadar nasıl almadık dediğimiz bir ürün evdeki toz oranınısıfıra indirdi kurutma işlemi gayet başarılı sadece çamaşır makinesineoranla biraz daha sesli çalışıyor ama rahatsız etmiyor kesinlikle herevde olmalı bir adet anneme bir adette de kendi çeyizime aldım
İsim: Ö** C**
Tarih: 11 Ocak 2024
Yorum: sağlam geldi
İsim: A** N** G**
Tarih: 16 Aralık 2023
Yorum: urun cok guzel toz topluyor, tavsiye ederim, sadece ses konusundasikinti var, tamburun ucinde biri agziyla agac kiriyor sanki....esimehediye alsim ama ben cok begendim....ses konusunda o kadar cok bi ses yok
İsim: Murat E.
Tarih: 05 Ocak 2024
Yorum: ürünüm yeni geldi ve kurulumu bugün yapıldı gerçekten çok ihtiyac olanbir makine iki bebeğim var ve çamaşır kurutma sorunum ortadan kalktıalın aldırın gerçekten ihtiyaç ben şimdilik ardiye gibi kullandığım yerekoydurdum ama dolap yaptirip çamaşır makinemin üzerine yerlestiricem
İsim: C** D**
Tarih: 04 Ocak 2024
Yorum: tek kelimeyle harika
İsim: M** Y**
Tarih: 22 Kasım 2023
Satıcı: Vestel Kurumsal Mağaza
Yorum: iyi kurutuyor kirisiklik brkledigimden baya az ve iyi sanki bira seslicalisiyor ama rahatsiz etmiyor o kadarda saglam paketleme
İsim: U** K**
Tarih: 02 Ocak 2024
Yorum: Filitresi kırık geldi nasil ulaşabilirim
İsim: e** e**
Kurutma Mak 107202 Km Wıfı Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: bu ürün kullanım amacı çamaşır makinesinden çıkarıp bunun içine atıp geri kuru şekilde alıp giyebiliyoruz değilmi yani çamaşırları sermemize gerek yok ?
Cevap: Merhaba. Islak çamaşırları kurutma amacı ile kullanabilirsiniz. Ayrıca bir serme işlemine gerek yoktur. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba. Biz bu makineyi aldık ama çamaşırları kuruturken dışarıya inanılmaz bir tekstil kokusu veriyor. Odama koyduk yerim olmadığı için ama çalıştığında boğazımız toz doluyor resmen. Boğuyor bizi makineden çıkan hava? Sorunu nedir? Tüm makineler böyle midir? Pişman oldum aldığıma. B
Cevap: Merhaba efendim konu ile alakalı yetkili servisten destek almanız gerekmektedir.
Soru: Renk yazdığı gibi beyaz gelecek demi?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Trendyol Mediamarkt Mağazamıza gelerek Tüm ürünler butonunu seçebilir ve Kategori-Marka bilgileri girerek bulmak istediğiniz ürünün bilgilerini girebilirsiniz. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: Ürün Vestel tarafından mı sevk ediliyor ana depodan mı geliyor yoksa bayiden mi geliyor
Cevap: Bayi Ortak Deposundan geliyor
Soru: stokta yok mu
Cevap: Var efendim
Soru: Kazanı galvaniz kaplama mı yoksa çelik mi?
Cevap: Merhaba, Paslanmaz çeliktir. Sağlıklı günler.
Soru: ürün kaç A+ ?
Cevap: Enerji sınıfı A++
Soru: Makine üstüne montaj için aparat gonderiyormusunuz
Cevap: Değerli Müşterimiz; Kutu içeriğinde aparat mevcut değildir. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Cevap: Paslanmaz çeliktir
Soru: kıyafetleri küçültme yaptığı söyleniyor sebebi ne veya doğruluk payi
Cevap: Merhabalar, Detaylı bilgi için vestel müşteri hizmetleri ile görüşme sağlayınız efendim iyi günler dileriz.
Soru: mrb üründe kırışıklık azaltma buhar özelliği mevcutmudur
Cevap: Merhaba , konu hakkında daha detaylı bilgi için Müşteri Hizmetleri yada yetkili servisten destek alabilirsiniz efendim.
Soru: merhaba 10 kg ile 12 kg arasında kg dışında ne gibi farklılıklar var satıcı olarak size sormak istedim
Cevap: Merhabalar, Detaylı bilgi için vestel müşteri hizmetleri ile görüşme sağlayınız efendim iyi günler dileriz.
Soru: Ürün beyqzmı
Cevap: merhaba beyaz efendim
Soru: merhaba. dolap kuruluğu modunda makineden çıkar çıkmaz dolaba kaldırılacak kurulukta mı çıkarıyor yoksa nemli mi bırakıyor acaba? yardımcı olursanız çok sevinirim. teşekkürler
Cevap: Merhaba dolap kurulugu seçeneginde çamaşırlarınız tamamen kurumuş şekilde çıkar rahatlıkla dolabınıza kalldıra bilirsiniz
Soru: sessiz calisiyormu
Cevap: Merhaba evet efendim.
Soru: merhaba ürünü aksam ne kadar sürede kurdurabilirim süresi var mi en az 6 ay kadar
Cevap: Merhaba ilk 6 içerisine kurulum yapabilisiniz.
Soru: Bu üründe giderede bağlanabiliyor anladığım kadarıyla, hangisi daha verimli olur bağlayarak kullanmakmi yoksa manuel olarak kendim suyumu bosaltmam mi ?
Cevap: merhaba gidere baglanarakta kullanılabılır hazne olarakta kullanılabılır kullanım olarak farkı yok efendım
Soru: 106201 ile arasında ki fark nedir
Cevap: Merhaba , konu hakkında daha detaylı bilgi için Müşteri Hizmetleri yada yetkili servisten destek alabilirsiniz efendim.
Soru: Bosch 9 kilo çamaşır makinesi üzerine koymak için uygun mudur
Cevap: VESTEL Yetkili servisleri ile görüşüp gereken bilgileri edinin lütfen
Soru: Kolay gelsin bu ürünün vestel ile garanti süresini uzatmak istiyorum trentyol ile değil bunu nasıl yapabilirim.
Cevap: Merhaba konu ile alakalı yetkili servisten destek almanız gerekmektedir.
Kurutma Mak 107202 Km Wıfı Görsel Galerisi
Kurutma Mak 107202 Km Wıfı En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Kurutma Mak 107202 Km Wıfı Şu Anki Değeri 21790.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Kurutma Mak 107202 Km Wıfı Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
Kurutma Mak 107202 Km Wıfı Hakkında yaklaşık 25 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
Kurutma Mak 107202 Km Wıfı Detaylı Bilgi
Yıllık Enerji (kWh)282Genişlik (cm)59,6Enerji SınıfıA++Kurutma Kapasitesi (Kg)10Yükseklik (cm)84Derinlik (cm)60,9Kurutma TeknolojisiIsı PompalıRenkBeyazSes Seviyesi (dB)65Kontrol PaneliMekanikDi >ğerGaranti Süresi (Ay)36Yurt Dışı SatışYok >_x000D_
Kurutma Mak 107202 Km Wıfı Ürününün Satıcısı, VESTEL Kurutma Mak 107202 Km Wıfı ürününü 21790.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Kurutma Mak 107202 Km Wıfı Kullananlar
21790.0 Tl ye satışta olan Kurutma Mak 107202 Km Wıfı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
25 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: Çok harika kurulum hemen yapıldı kargolama gayret güzel
İsim: M** Ö**
Tarih: 30 Eylül 2024
Yorum: Güzel ürün
İsim: B** Y**
Tarih: 29 Haziran 2024
Yorum: Gayet kullanışlı iyi ki almışım daha önceden almadığıma pişmanım tavsiyeediyorum çalışan bir bayan olarak elim ayağım oldu
İsim: Z** B**
Tarih: 22 Nisan 2024
Yorum: Makinadan memnunuz
İsim: H** Ç**
Tarih: 21 Mart 2024
Yorum: kış aylarının dostu. 3 saat ile başlıyor dolap kuruluğuna . 1 saat 45 dkda işlem tamamdır. servis ağı süper çalışıyor.
İsim: E** Y**
Tarih: 09 Mart 2024
Yorum: tek kelimeyle harika.tavsiye ediyorum.
İsim: S** Ö**
Tarih: 08 Şubat 2024
Yorum: ürün gayet güzel gönül rahatlıyla alabilirsiniz
İsim: o** t**
Tarih: 30 Ocak 2024
Yorum: mükemmel kalite kesinlikle tavsiye ediyorum
İsim: a** K** D**
Tarih: 14 Ocak 2024
Yorum: Harika bir ürün yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı
İsim: Yılmaz A.
Tarih: 12 Ocak 2024
Yorum: Bu zamana kadar nasıl almadık dediğimiz bir ürün evdeki toz oranınısıfıra indirdi kurutma işlemi gayet başarılı sadece çamaşır makinesineoranla biraz daha sesli çalışıyor ama rahatsız etmiyor kesinlikle herevde olmalı bir adet anneme bir adette de kendi çeyizime aldım
İsim: Ö** C**
Yorum: sağlam geldi
İsim: A** N** G**
Tarih: 16 Aralık 2023
Yorum: urun cok guzel toz topluyor, tavsiye ederim, sadece ses konusundasikinti var, tamburun ucinde biri agziyla agac kiriyor sanki....esimehediye alsim ama ben cok begendim....ses konusunda o kadar cok bi ses yok
İsim: Murat E.
Tarih: 05 Ocak 2024
Yorum: ürünüm yeni geldi ve kurulumu bugün yapıldı gerçekten çok ihtiyac olanbir makine iki bebeğim var ve çamaşır kurutma sorunum ortadan kalktıalın aldırın gerçekten ihtiyaç ben şimdilik ardiye gibi kullandığım yerekoydurdum ama dolap yaptirip çamaşır makinemin üzerine yerlestiricem
İsim: C** D**
Tarih: 04 Ocak 2024
Yorum: tek kelimeyle harika
İsim: M** Y**
Tarih: 22 Kasım 2023
Satıcı: Vestel Kurumsal Mağaza
Yorum: iyi kurutuyor kirisiklik brkledigimden baya az ve iyi sanki bira seslicalisiyor ama rahatsiz etmiyor o kadarda saglam paketleme
İsim: U** K**
Tarih: 02 Ocak 2024
Yorum: Filitresi kırık geldi nasil ulaşabilirim
İsim: e** e**
Kurutma Mak 107202 Km Wıfı Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: bu ürün kullanım amacı çamaşır makinesinden çıkarıp bunun içine atıp geri kuru şekilde alıp giyebiliyoruz değilmi yani çamaşırları sermemize gerek yok ?
Cevap: Merhaba. Islak çamaşırları kurutma amacı ile kullanabilirsiniz. Ayrıca bir serme işlemine gerek yoktur. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba. Biz bu makineyi aldık ama çamaşırları kuruturken dışarıya inanılmaz bir tekstil kokusu veriyor. Odama koyduk yerim olmadığı için ama çalıştığında boğazımız toz doluyor resmen. Boğuyor bizi makineden çıkan hava? Sorunu nedir? Tüm makineler böyle midir? Pişman oldum aldığıma. B
Cevap: Merhaba efendim konu ile alakalı yetkili servisten destek almanız gerekmektedir.
Soru: Renk yazdığı gibi beyaz gelecek demi?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Trendyol Mediamarkt Mağazamıza gelerek Tüm ürünler butonunu seçebilir ve Kategori-Marka bilgileri girerek bulmak istediğiniz ürünün bilgilerini girebilirsiniz. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: Ürün Vestel tarafından mı sevk ediliyor ana depodan mı geliyor yoksa bayiden mi geliyor
Cevap: Bayi Ortak Deposundan geliyor
Soru: stokta yok mu
Cevap: Var efendim
Cevap: Merhaba, Paslanmaz çeliktir. Sağlıklı günler.
Soru: ürün kaç A+ ?
Cevap: Enerji sınıfı A++
Soru: Makine üstüne montaj için aparat gonderiyormusunuz
Cevap: Değerli Müşterimiz; Kutu içeriğinde aparat mevcut değildir. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Cevap: Paslanmaz çeliktir
Soru: kıyafetleri küçültme yaptığı söyleniyor sebebi ne veya doğruluk payi
Soru: mrb üründe kırışıklık azaltma buhar özelliği mevcutmudur
Soru: merhaba 10 kg ile 12 kg arasında kg dışında ne gibi farklılıklar var satıcı olarak size sormak istedim
Soru: Ürün beyqzmı
Cevap: merhaba beyaz efendim
Soru: merhaba. dolap kuruluğu modunda makineden çıkar çıkmaz dolaba kaldırılacak kurulukta mı çıkarıyor yoksa nemli mi bırakıyor acaba? yardımcı olursanız çok sevinirim. teşekkürler
Cevap: Merhaba dolap kurulugu seçeneginde çamaşırlarınız tamamen kurumuş şekilde çıkar rahatlıkla dolabınıza kalldıra bilirsiniz
Soru: sessiz calisiyormu
Cevap: Merhaba evet efendim.
Soru: merhaba ürünü aksam ne kadar sürede kurdurabilirim süresi var mi en az 6 ay kadar
Cevap: Merhaba ilk 6 içerisine kurulum yapabilisiniz.
Soru: Bu üründe giderede bağlanabiliyor anladığım kadarıyla, hangisi daha verimli olur bağlayarak kullanmakmi yoksa manuel olarak kendim suyumu bosaltmam mi ?
Cevap: merhaba gidere baglanarakta kullanılabılır hazne olarakta kullanılabılır kullanım olarak farkı yok efendım
Soru: 106201 ile arasında ki fark nedir
Soru: Bosch 9 kilo çamaşır makinesi üzerine koymak için uygun mudur
Cevap: VESTEL Yetkili servisleri ile görüşüp gereken bilgileri edinin lütfen
Soru: Kolay gelsin bu ürünün vestel ile garanti süresini uzatmak istiyorum trentyol ile değil bunu nasıl yapabilirim.
Cevap: Merhaba konu ile alakalı yetkili servisten destek almanız gerekmektedir.
Kurutma Mak 107202 Km Wıfı Görsel Galerisi
Kurutma Mak 107202 Km Wıfı En Uygun Satış Linki
VESTEL Kurutma Mak 107202 Km Wıfı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
VESTEL Kurutma Mak 107202 Km Wıfı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.