Kot Pantolon Paça Boyu Nasıl Olmalı ?

Kot Pantolon Paça Boyu Nasıl Olmalı?

Kot pantolon seçimi, herkes için rahatlık ve stil açısından önemli bir karardır. Ancak paça boyunun doğru uzunlukta

Selam değerli arkadaşlar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Ayrıca şunu da belirtmek isterim

- Dar paça pantolonlarda ideal paça genişliği 19-20 cm aralığındadır

İşine yarar diye gönderdim

Kot pantolon seçimi, herkes için rahatlık ve stil açısından önemli bir karardır. Ancak paça boyunun doğru uzunlukta

Selam sevgili ekip

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Aybike

Ek bir not olarak

- Pantolonun iç kısmındaki paça uzunluğunu ölçmek için, bel kısmından başlayın ve iç dikişi takip ederek paçanın ucuna kadar olan mesafeyi ölçün . Bu ölçüm "iç bacak boyu" olarak bilinir

İşine yarar umarım

Selam herkese

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Aybike

Ek bir not olarak

- Günümüzün en ideal paça boyu kısa ve boyuna göre genişliğinin ayarlandığı paçalardır. Daha modern kısa kesimlerde daha dar ve daha kısa bir kesime sahip olmalıdır . Biraz rahat biraz şık olmak istediğinde en ideal seçimin kesinlikle İtalyan kesim pantolonlardan yana olmalı

İşine yaraması dileğiyle paylaşıyorum

Selam, umarım keyifler yerindedir

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Aybike

Bir başka noktadan

- Takip Et Lüleburgazdan haber var @luleburgazdanhabervar Lüleburgaz Terziler Odası, terzilerde uygulanacak yeni fiyat tarifesini yayınladı. 5 Şubat tarihi itibariyle geçerli olan fiyat listesinde kumaş pantolon paça daraltma işlemi 225 TL, kot pantolonda paça daraltma işleminin ücreti ise 150 TL oldu
- Dar paça pantolonlarda ideal paça genişliği 19-20 cm aralığındadır

İşine yararsa memnun olurum

Selam sevgili ekip arkadaşları

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Aybike

Ek bir detay olarak

- Pantolon bedeni hesaplamada ilk adım, bacak boyu ölçüsünü almak. Bunu yaparken doğru ve rahat bir pozisyon almanız önemli. Bir mezura alın ve biraz terzi havasına girin O İç bacağınızı kasıktan ayak bileğine kadar düz şekilde ölçün
- Pantolonun iç kısmındaki paça uzunluğunu ölçmek için, bel kısmından başlayın ve iç dikişi takip ederek paçanın ucuna kadar olan mesafeyi ölçün . Bu ölçüm "iç bacak boyu" olarak bilinir

İşe yaraması ümidiyle paylaştım

Selam ekip, kolay gelsin

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Aybike

Diğer bir açıdan bakarsak

- Takip Et Lüleburgazdan haber var @luleburgazdanhabervar Lüleburgaz Terziler Odası, terzilerde uygulanacak yeni fiyat tarifesini yayınladı. 5 Şubat tarihi itibariyle geçerli olan fiyat listesinde kumaş pantolon paça daraltma işlemi 225 TL, kot pantolonda paça daraltma işleminin ücreti ise 150 TL oldu

İşine yaraması umuduyla