Kolay Katlanır Koşu Bandı Iwalk - Katlanabilir Yürüyüş Bandı - Alman Tasarım Kondisyon Aleti Bu Ürünü Almalı Mı ?

Gulsum

Bilgili
Kolay Katlanır Koşu Bandı Iwalk - Katlanabilir Yürüyüş Bandı - Alman Tasarım Kondisyon Aleti Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Kolay Katlanır Koşu Bandı Iwalk - Katlanabilir Yürüyüş Bandı - Alman Tasarım Kondisyon Aleti Güncel Fiyatı 13735.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Kolay Katlanır Koşu Bandı Iwalk - Katlanabilir Yürüyüş Bandı - Alman Tasarım Kondisyon Aleti Kaç Kişi Memnun?

Kolay Katlanır Koşu Bandı Iwalk - Katlanabilir Yürüyüş Bandı - Alman Tasarım Kondisyon Aleti Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.5 .

Kolay Katlanır Koşu Bandı Iwalk - Katlanabilir Yürüyüş Bandı - Alman Tasarım Kondisyon Aleti Ürün Tanıtımı

Kolay Katlanır Koşu Bandı Iwalk - Katlanabilir Yürüyüş Bandı - Alman Tasarım Kondisyon Aleti Ürününün Satıcısı, kochler Kolay Katlanır Koşu Bandı Iwalk - Katlanabilir Yürüyüş Bandı - Alman Tasarım Kondisyon Aleti ürününü 13735.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Kolay Katlanır Koşu Bandı Iwalk - Katlanabilir Yürüyüş Bandı - Alman Tasarım Kondisyon Aleti Kullanıcı Yorumları
13735.0 Tl ye satışta olan Kolay Katlanır Koşu Bandı Iwalk - Katlanabilir Yürüyüş Bandı - Alman Tasarım Kondisyon Aleti Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.5

Yorum: Anneme aldım çok iyi
İsim: **** ****
Tarih: 03 Haziran 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: KOCHLER

Yorum: Saglam geldı kullandım kalıtelı eksık parca yok
İsim: g** K**
Tarih: 11 Haziran 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: KOCHLER

Kolay Katlanır Koşu Bandı Iwalk - Katlanabilir Yürüyüş Bandı - Alman Tasarım Kondisyon Aleti Sorulan Sorular Ve Cevaplar

Soru: Kurulumu kim yapıyo servis mi acaba
Cevap: Merhaba, ürünlerimiz demonte olarak gönderilmektedir ancak zaten tek parça oldukları için sadece tutma barı gibi ufak kurulumları hızlıca yapıyorsunuz.

Soru: Tamamen bilmediğimden soruyorum bu güç faktörü neden önemli 2 olunca mı daha iyi
Cevap: Merhaba, hp değerini dikkate almanıza gerek yoktur, watt olarak 500 wattır ve gayet yüksek bir değerdir. Motor gücünün yüksek olması kullanım ömrünü etkilemektedir. -ismail

Soru: Monte şekilde mi geliyor?
Cevap: merhabalar demonte şeklindedir efendim, kurulumu oldukça pratiktir -sergen

Soru: diğer model yürüyüş bandı ne zaman gelir ? hiçbir yerde bulamadım
Cevap: Merhaba, stoklarımız en kısa süre içerisinde yenilenecek ve ürünlerimiz tekrardan satışa sunulacaktır. Haberdar olmak için bizi takip edebilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. -samet

Soru: merhaba hocam ekranı da üstünde olacak mı acaba
Cevap: Merhaba, evet ekran da ürün ile birlikte gelmekte ve üstünde olmaktadır. Saygılar

Soru: Ürün kaç kilo acaba?
Cevap: Merhaba, ürün 25 kg'dır. -ismail

Soru: Bu sadece yürüyüş mu yapıyor.hiz kademesi yok nereden hızlı yürüme ve kosu yapılıyor.ekranda yok.
Cevap: Ekranı üzerinden hız kademesi ayarlanabilmektedir efendim, + ve - tuşlarını kullanmanız gerekmekte. 10 km/s hıza kadar çıkabilmektedir. -ismail

Soru: Merhaba titreşimli spor aleti ne zaman stoğa girecek
Cevap: Merhaba, stoklarımız en kısa süre içerisinde yenilenecek ve ürünlerimiz tekrardan satışa sunulacaktır. Haberdar olmak için bizi takip edebilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. -ismail

Soru: Ürün eğimli görünüyor. sadece eğimlimi kullanabilirz düz kullanma imkanımızda varmı
Cevap: Merhaba, ürün sadece eğimli kullanılmaktadır. -samet

Soru: Koşu sırasında alt kata ses gidiyor mu ?
Cevap: Merhaba, elektrikle çalışmaktadır. Oldukça sessizdir. -İsmail

Soru: Selam diğer stokta olmayan koşu bandınız gelecek mi? Bayadır bekliyorum gelmezse başka marka alayım?
Cevap: Merhaba, stoklarımız çok yakında yenilenecektir. Bizi takip ederek haberdar olabilirsiniz. -samet

Soru: merhaba ürünün hızını ayarlamak için düğme var mı yoksa kendiginden mi hızlanıyor saygılar
Cevap: Merhaba, tuşları ile 0-10 km/h arasında hız ayarı yapabilirsiniz -ismail

Soru: hep egimli mi duruyor? yani hep yokus modunda mi? yok duz oluyor mu?
Cevap: Merhaba, evet hep eğimlidir, düz olmamaktadır. -ismail

Soru: bunun bir üst modelinden farkı nedir? bir alt modelinden farkı nedir? bir de ses düzeyi nasildir acaba
Cevap: Merhaba, mağazamızda iwalk koşu bandı olarak tek model mevcuttur. Katlanabilir olarak 2 adet koşu bandımız daha vardır. Daha ucuz olan koşu bantlarımızdan farkı, daha büyük, daha kaliteli malzemeden yapılmış olması, daha sessiz olması, eğimli olması gibi farklılıklardır. -ismail

Soru: merhaba, garanti kapsamında arıza veyahut uygunsuzluk ile karşılaştığımızda servis ile eve hizmetiniz var mı? ya da böyle bir durumda evden alma hizmetiniz var mı?
Cevap: Merhaba, teknik servisimiz İstanbul'da kendi yerimizdedir. Eve hizmet veya evden alma hizmeti yoktur. -ismail

Soru: bunu üst modeli varmı acaba
Cevap: Merhaba, üst modeli şu anda bulunmamaktadır. -samet

Soru: kilo kısıtlaması varmi
Cevap: Merhabalar 120 kg taşıma kapasitesi mevcuttur -sergen

Soru: merhaba bu ürün mekanik mi yani motorsuz mu çalışıyor
Cevap: merhabalar motorludur efendim ayrıca 0.75 Hp gücündedir -sergen

Soru: Merhaba ben başka model koşu bandı almıştım, uzaktan kumandasını kaybettim nasıl açabilirim cihazı🥲
Cevap: merhabaalar ürünü bizden mi almıştınız ? -sergen

Soru: merhaba rampa ayarı varmı
Cevap: Merhaba, yaklaşık 10 derecelik eğimi vardır fakat eğim ayarı yapılmamaktadır. -ismail

Kolay Katlanır Koşu Bandı Iwalk - Katlanabilir Yürüyüş Bandı - Alman Tasarım Kondisyon Aleti Detaylı Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Kolay Katlanır Koşu Bandı Iwalk - Katlanabilir Yürüyüş Bandı - Alman Tasarım Kondisyon Aleti En Uygun Satış Linki