Aysel
Bilgili
Km 99 B Kurutma Makinası Alınmaya Değer Mi?
Km 99 B Kurutma Makinası Şu Andaki Fiyatı 23021.85 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Km 99 B Kurutma Makinası Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
Km 99 B Kurutma Makinası Hakkında yaklaşık 20 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
Km 99 B Kurutma Makinası Açıklama Ve Özellikler
Km 99 B Kurutma Makinası Ürününün Satıcısı, Beko Km 99 B Kurutma Makinası ürününü 23021.85 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Km 99 B Kurutma Makinası Yorumlar Ve Değerlendirmeler
23021.85 Tl ye satışta olan Km 99 B Kurutma Makinası Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
20 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: Teşekkürler…
İsim: A** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 13 Mart 2024
Satıcı: EGE TEKNO
Yorum: Harika iyi ki almışım baş tacım o benim
İsim: F** B** Y**
Tarih: 13 Eylül 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: GÖK-PA
Yorum: Çok araştırdım ama aldığım en güzel kararlardan bitanesi mühteşem ötesiiyi kiii almışım çok başarılı ürün Beko kalıtesiii

İsim: S** K**
Tarih: 08 Aralık 2022
Satıcı: PiranTech Türkiye
Yorum: kesinlikle tavsiye ederim. firma çok ilgiliydi servis montajı yapti çokrahat kurulum oldu. teşekkür ediyorum
İsim: özlem i.
Tarih: 07 Aralık 2022
Yorum: Ürün çok güzel ve kalite li çok teşekkür ler
İsim: Ali O. K.
Tarih: 05 Eylül 2023
Satıcı: AZİZLER TİCARET TG
Yorum: Bir kadının kendine alabileceği en güzel hediyelerden biri.Çok memnunum.
İsim: K** Y**
Beden: 11 Nisan 2023
Yorum: Güzel ürün kaliteli ürünler
İsim: t** d**
Beden: 22 Aralık 2022
Yorum: Ürün göründüğü gibi geldi çok memnunum
İsim: R** A**
Tarih: 01 Aralık 2022
Yorum: Tavsiye edildiği kadar başarılı bir ürün.
İsim: E** A**
Tarih: 30 Kasım 2022
Yorum: Üründen memnunum. Gayet başarılı.
İsim: S** D**
Tarih: 25 Kasım 2022
Yorum: ürün sağlam geldi sipariş verdiğimiz ürün geldi satıcıya teşekkür ederiz.
İsim: **** ****
Tarih: 30 Ekim 2022
Satıcı: GÖKÇE EV ALETLERİ
Yorum: Ürünü tavsiye üzerine indirim varken aldım.Sıfır ve garantilişekilde.Başarılı bir ürün ancak kapakta sıkıntı var.Ben ürününorijinalinde kapak böyle sanıyordum ancak iki gün önce Beko mağazasındafark ettim ki orjinalinde kapak bu şekilde değil ve boşluk yok.Garantisüreciyle uğraşacağım.
İsim: f** k**
Tarih: 06 Ağustos 2023
Satıcı: ElektronikFırsatı
Yorum: Bozuk makine yallamış, yetkili servis geldi kurulum yaparken anlamış.Mağdurum ve pişman oldum
İsim: H** H**
Tarih: 29 Mart 2024
Satıcı: ÖZAYKOÇ - Beko Yetkili Satıcı
Yorum: Ürünü kullanmayı on gün bekledim (kargo+servis). servis açtığında dadağılmış bir makine çıktı. Yenisi ne zamana gelir bilinmiyor. Ciddimağdur oldum.
İsim: E** B**
Tarih: 01 Kasım 2023
Yorum: Yorumum ürün ile ilgili değil, satıcı ile ilgilidir. Satın aldıktansonra satıcı beni telefonla arayıp ürünün ellerinde olmadığını, benimsiparişi iptal etmemi istedi. Ellerinde yoksa kendilerinin iptaletmesini istedim. Bunu yapamayacklarını, ürünü kargoya vermiş gibiyapacağını ancak kargoya vermeyeceğini söyledi, öyle de yaptı. Trendyoldestek ile irDevamını Oku
İsim: n** k**
Tarih: 31 Ağustos 2022
Satıcı: KB DTM
Km 99 B Kurutma Makinası Ürüne İlişkin Sorular
Soru: Ütülü mü çıkıyor
Cevap: Merhaba, buhar desteği ile kırışık önleme özelliği mevcuttur.
Soru: Merhaba tek kurutmada su haznesi doluyor mu her kurutmada su haznesini boşaltmak gerekir mi
Cevap: Merhaba, her kurutmada boşaltmanız tavsiye edilir. Teşekkürler.
Soru: Merhabalar buharlı tazeleme nasıl oluyor suyu koyuluyor mu
Cevap: Merhaba teknik ve detaylı bilgi için Beko yetkili servisten destek alabilirsiniz.
Soru: Altus 8 kg çamaşır makinesinin üstüne olur mu acaba kurulumu
Cevap: Merhabalar makınanızın modelini yazarsanız ona göre bilgi verelim yeni serilere biraz derinlik kısa
Soru: Merhaba bu makinanin başka rengi var mı ütü programi olan eşyalarıma beyaz uymuyor.
Cevap: Merhabalar maalesef tek renk mevcut
Soru: ayakkabı aparatı takılabilir mi
Cevap: Merhaba. Servislere sordum bu ürün için ayakkabı aparatı bulunmuyor.
Soru: Kazan elmas kazan mi?
Cevap: Merhaba, evet elmas kazanlıdır.
Soru: Samsung marka çamaşır makinesine montaj olur mu
Cevap: Merhaba ölçüler uyuyor ise montaj yapılabilir
Soru: gerçekten ütülü gbi çıkarıyor mu ironfinis
Cevap: merhaba yüksek derecede kırışıkları giderici özelliğindedir
Soru: iyi akşamlar kurutma makinesinin kazanı çelik mi
Cevap: Evet efendim, çeliktir
Soru: Beko cm 10120 çamaşır makinam var üzerine aparatsız bu ürün kurulabilir mi
Cevap: Hayır kullanılmaz efendim
Soru: Ütü özelliği var mı
Cevap: MERHABA. EVET KURUTMA MAKİNESİNDE IRONFINISH ÖZELLİĞİ MEVCUT. Ironfinish ile ütüye ihtiyaç duymadan mükemmel kurutma çözümleri Performansı bağımsız test kuruluşu tarafından da onaylanmış teknolojisi ile çamaşırlarınızı hemen giyilebilir düzgünlükte çıkartıp hem kurutur hem de adeta ütüler!
Soru: merhabalar ya boyle bir fiyat olabilir mi bunlar yerli degil mi niye bu kadar pahali nasil odeyecegim ya boyle fiyat olamaz ya lutfen olamaz ya
Cevap: Evet cok pahalı malesef başka model ve markalara bakabilirisiniz belki ucuz olanı bulabilirsiniz
Soru: merhaba, Çamaşır makinesi oynuyor üstünde konulsa sorun olur mu? almak istiyorum da
Cevap: Merhaba, Beko çağrı merkezinden yada yetkili servisten destek almanız gerekir.
Soru: iyi akşamlar Arçelik camair makinem War 8 kg lik..acaba üstüne koyabilir miyim kurutma makinesibni
Cevap: merhaba evet ücretsiz aparat ile yapabilirsiniz
Soru: U üründe ironfinih özelliği var mı acaba
Cevap: Beko resmi sayfasından kodu yazarak ogrenebilirsiniz
Soru: Nem sensörü var mı acaba
Cevap: Evet sensör var
Soru: Merhaba kuru olan kırışık olan birkaç kıyafetlerimizide giyime hazır programına atsak ütülü çıkarır mı
Cevap: Merhaba detaylı bilgi için arcelik-beko yetkili servis ile görüşebilirsiniz
Soru: ekranda ütü resmi var ütü programıda var mı ve nem sensörü varmı yani iki özellikde varmı bu üründe
Cevap: Merhaba evet var iron teknolojisi var üründe ütü kuruluğunda çıkarıyor nem sensörü de var
Soru: Kıyafetlere ütü gerektiriyor mu ?
Cevap: Iron fınısh iözelliği buharla kurutarak Gömleklerde ütü gerektirmez
Km 99 B Kurutma Makinası Ürüne Ait Fotoğraflar
Km 99 B Kurutma Makinası En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Km 99 B Kurutma Makinası Şu Andaki Fiyatı 23021.85 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Km 99 B Kurutma Makinası Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
Km 99 B Kurutma Makinası Hakkında yaklaşık 20 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
Km 99 B Kurutma Makinası Açıklama Ve Özellikler
Km 99 B Kurutma Makinası Ürününün Satıcısı, Beko Km 99 B Kurutma Makinası ürününü 23021.85 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Km 99 B Kurutma Makinası Yorumlar Ve Değerlendirmeler
23021.85 Tl ye satışta olan Km 99 B Kurutma Makinası Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
20 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: Teşekkürler…
İsim: A** A**
Beden: 13 Mart 2024
Satıcı: EGE TEKNO
Yorum: Harika iyi ki almışım baş tacım o benim
İsim: F** B** Y**
Tarih: 13 Eylül 2023
Satıcı: GÖK-PA
Yorum: Çok araştırdım ama aldığım en güzel kararlardan bitanesi mühteşem ötesiiyi kiii almışım çok başarılı ürün Beko kalıtesiii
İsim: S** K**
Tarih: 08 Aralık 2022
Yorum: kesinlikle tavsiye ederim. firma çok ilgiliydi servis montajı yapti çokrahat kurulum oldu. teşekkür ediyorum
İsim: özlem i.
Tarih: 07 Aralık 2022
Yorum: Ürün çok güzel ve kalite li çok teşekkür ler
İsim: Ali O. K.
Tarih: 05 Eylül 2023
Satıcı: AZİZLER TİCARET TG
Yorum: Bir kadının kendine alabileceği en güzel hediyelerden biri.Çok memnunum.
İsim: K** Y**
Beden: 11 Nisan 2023
Yorum: Güzel ürün kaliteli ürünler
İsim: t** d**
Beden: 22 Aralık 2022
Yorum: Ürün göründüğü gibi geldi çok memnunum
İsim: R** A**
Tarih: 01 Aralık 2022
Yorum: Tavsiye edildiği kadar başarılı bir ürün.
İsim: E** A**
Tarih: 30 Kasım 2022
Yorum: Üründen memnunum. Gayet başarılı.
İsim: S** D**
Tarih: 25 Kasım 2022
Yorum: ürün sağlam geldi sipariş verdiğimiz ürün geldi satıcıya teşekkür ederiz.
İsim: **** ****
Tarih: 30 Ekim 2022
Yorum: Ürünü tavsiye üzerine indirim varken aldım.Sıfır ve garantilişekilde.Başarılı bir ürün ancak kapakta sıkıntı var.Ben ürününorijinalinde kapak böyle sanıyordum ancak iki gün önce Beko mağazasındafark ettim ki orjinalinde kapak bu şekilde değil ve boşluk yok.Garantisüreciyle uğraşacağım.
İsim: f** k**
Tarih: 06 Ağustos 2023
Satıcı: ElektronikFırsatı
Yorum: Bozuk makine yallamış, yetkili servis geldi kurulum yaparken anlamış.Mağdurum ve pişman oldum
İsim: H** H**
Tarih: 29 Mart 2024
Satıcı: ÖZAYKOÇ - Beko Yetkili Satıcı
Yorum: Ürünü kullanmayı on gün bekledim (kargo+servis). servis açtığında dadağılmış bir makine çıktı. Yenisi ne zamana gelir bilinmiyor. Ciddimağdur oldum.
İsim: E** B**
Tarih: 01 Kasım 2023
Yorum: Yorumum ürün ile ilgili değil, satıcı ile ilgilidir. Satın aldıktansonra satıcı beni telefonla arayıp ürünün ellerinde olmadığını, benimsiparişi iptal etmemi istedi. Ellerinde yoksa kendilerinin iptaletmesini istedim. Bunu yapamayacklarını, ürünü kargoya vermiş gibiyapacağını ancak kargoya vermeyeceğini söyledi, öyle de yaptı. Trendyoldestek ile irDevamını Oku
İsim: n** k**
Tarih: 31 Ağustos 2022
Satıcı: KB DTM
Km 99 B Kurutma Makinası Ürüne İlişkin Sorular
Soru: Ütülü mü çıkıyor
Cevap: Merhaba, buhar desteği ile kırışık önleme özelliği mevcuttur.
Soru: Merhaba tek kurutmada su haznesi doluyor mu her kurutmada su haznesini boşaltmak gerekir mi
Cevap: Merhaba, her kurutmada boşaltmanız tavsiye edilir. Teşekkürler.
Soru: Merhabalar buharlı tazeleme nasıl oluyor suyu koyuluyor mu
Cevap: Merhaba teknik ve detaylı bilgi için Beko yetkili servisten destek alabilirsiniz.
Soru: Altus 8 kg çamaşır makinesinin üstüne olur mu acaba kurulumu
Cevap: Merhabalar makınanızın modelini yazarsanız ona göre bilgi verelim yeni serilere biraz derinlik kısa
Soru: Merhaba bu makinanin başka rengi var mı ütü programi olan eşyalarıma beyaz uymuyor.
Cevap: Merhabalar maalesef tek renk mevcut
Soru: ayakkabı aparatı takılabilir mi
Cevap: Merhaba. Servislere sordum bu ürün için ayakkabı aparatı bulunmuyor.
Soru: Kazan elmas kazan mi?
Cevap: Merhaba, evet elmas kazanlıdır.
Soru: Samsung marka çamaşır makinesine montaj olur mu
Cevap: Merhaba ölçüler uyuyor ise montaj yapılabilir
Soru: gerçekten ütülü gbi çıkarıyor mu ironfinis
Cevap: merhaba yüksek derecede kırışıkları giderici özelliğindedir
Soru: iyi akşamlar kurutma makinesinin kazanı çelik mi
Cevap: Evet efendim, çeliktir
Soru: Beko cm 10120 çamaşır makinam var üzerine aparatsız bu ürün kurulabilir mi
Cevap: Hayır kullanılmaz efendim
Soru: Ütü özelliği var mı
Cevap: MERHABA. EVET KURUTMA MAKİNESİNDE IRONFINISH ÖZELLİĞİ MEVCUT. Ironfinish ile ütüye ihtiyaç duymadan mükemmel kurutma çözümleri Performansı bağımsız test kuruluşu tarafından da onaylanmış teknolojisi ile çamaşırlarınızı hemen giyilebilir düzgünlükte çıkartıp hem kurutur hem de adeta ütüler!
Soru: merhabalar ya boyle bir fiyat olabilir mi bunlar yerli degil mi niye bu kadar pahali nasil odeyecegim ya boyle fiyat olamaz ya lutfen olamaz ya
Cevap: Evet cok pahalı malesef başka model ve markalara bakabilirisiniz belki ucuz olanı bulabilirsiniz
Soru: merhaba, Çamaşır makinesi oynuyor üstünde konulsa sorun olur mu? almak istiyorum da
Cevap: Merhaba, Beko çağrı merkezinden yada yetkili servisten destek almanız gerekir.
Soru: iyi akşamlar Arçelik camair makinem War 8 kg lik..acaba üstüne koyabilir miyim kurutma makinesibni
Cevap: merhaba evet ücretsiz aparat ile yapabilirsiniz
Soru: U üründe ironfinih özelliği var mı acaba
Cevap: Beko resmi sayfasından kodu yazarak ogrenebilirsiniz
Soru: Nem sensörü var mı acaba
Cevap: Evet sensör var
Soru: Merhaba kuru olan kırışık olan birkaç kıyafetlerimizide giyime hazır programına atsak ütülü çıkarır mı
Cevap: Merhaba detaylı bilgi için arcelik-beko yetkili servis ile görüşebilirsiniz
Soru: ekranda ütü resmi var ütü programıda var mı ve nem sensörü varmı yani iki özellikde varmı bu üründe
Cevap: Merhaba evet var iron teknolojisi var üründe ütü kuruluğunda çıkarıyor nem sensörü de var
Soru: Kıyafetlere ütü gerektiriyor mu ?
Cevap: Iron fınısh iözelliği buharla kurutarak Gömleklerde ütü gerektirmez
Km 99 B Kurutma Makinası Ürüne Ait Fotoğraflar
Km 99 B Kurutma Makinası En Uygun Satış Linki
Beko Km 99 B Kurutma Makinası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Beko Km 99 B Kurutma Makinası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.