Handan
Bilgili
Km 91 B 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Km 91 B 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Anlık Fiyatı 22499.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Km 91 B 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
Km 91 B 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Hakkında yaklaşık 4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
Km 91 B 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Detaylı Açıklama
Km 91 B 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Ürününün Satıcısı, Beko Km 91 B 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi ürününü 22499.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Km 91 B 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Ürünü Kullananların Görüşleri
22499.0 Tl ye satışta olan Km 91 B 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: 2 aydır kullanıyorum çok memnunum alacaklara tavsiye ederim
İsim: T** G**
Tarih: 28 Nisan 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: E-Trend
Yorum: Güzel kurutuyor fakat pamuklu modda çekme yapıyor kıyafetlerde gözlegörülür küçülmeler oluyor.
İsim: S** Ç**
Tarih: 23 Mart 2024
Satıcı: Aktifexpress
Yorum: Ürün Beko servisi tarafından getirildi kuruldu. Bir kaç defa kurutmaişlemi yaptım.Pamukluları, nevresimleri kuruttum.Islak çıkmadı.Ancaknevresimler çok dolandı. Haliyle dengesiz yük olduğundan makineyisalladı ve sesi artırdı.Etrafımda kurutma makinesi kullanan çokolmadığından makineden çıkan çalışma sesi normal mi bilemiyorum.Makinetam dolu olmadığDevamını Oku
İsim: Z** B**
Tarih: 08 Aralık 2022
Satıcı: İSTANBUL EV ALETLERİ
Km 91 B 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: 7kg beko çamaşır makinesinin üstüne kurulum yapılır mı
Cevap: Merhabalar, Beko çağrı merkezini arayarak en doğru bilgiyi alabilirsiniz. Bilgilerinize sunarım.
Soru: merhaba Beko kurutma makinesi kmx90 9 kg modeli eski ürün mü digerleriyle arasında ki fark nedir
Cevap: merhaba.diğer makina stoklarımızda yoktur.ayrıntılı bilgiyi beko çağrı merkezinden alabilirsiniz.
Soru: Merhaba 91 b de koku kapsülü alanı var mı ?
Cevap: Merhaba, teknik bilgiler için Beko çağrı merkezi işe görüşebilirsiniz. Bilgilerinize sunarım.
Soru: çamaşır makinem 8 kilo bu olurmu
Cevap: Merhabalar, 8 kg çamaşır makineniz için 9 kg kurutma makinesi uygundur. Bilgilerinize sunarım.
Soru: merhaba. km 99 u magazanizda göremiyorum. fiyatı nedir km 99 un
Cevap: Merhabalar, Değerli Müşterimiz stoklarımızda bulunmamaktadır. Dilerseniz ürünü favori listesine ekleyebilir geldiğinde haberdar olabilirsiniz. İyi günler dilerim.
Soru: Merhaba Beko km 80 ile km 91 modeli arasında fark nedir ? Teşekkürler
Cevap: Merhaba, seri olarak dijital ve dokunmatik panele sahip KM 91 B modelimiz. Haricinde hijyenik kurutma, hijyenik ve buharlı havalandırma ve çelik kazan farkı mevcut efendim. İyi günler dileriz.
Soru: kurulumu ucretlimi
Cevap: Merhaba, ücretsiz bir şekilde kurulum yapılmaktadır. İyi günler dileriz.
Soru: bu üründe tüy toplama filitresi var mı acaba?
Cevap: Merhaba, tüm modellerimizde mevcut efendim.
Soru: Merhaba. ürünü banyoya koymayı düşünüyoruz ama banyomuz nemli. apartman boşluğuna bakan küçük bir havalandırma var yalnızca. ürüne zarar verir mi bu?
Cevap: banyo çok nemli ise zarar verebilir efendim
Soru: ütüleme ye gerek kalmayan urunler hangileri
Cevap: kırışık önleyici fonksyon var ,ama tam ütü gerektirmeme durumu yok
Soru: merhaba ses seviyesi nedir acaba
Cevap: Merhaba efendim Ses Gücü Seviyesi (dBA) 64 dBA
Soru: havalandırma ve buharlama ayrıca kırışık giderme özelliği varmidir.
Cevap: İronfimish özelliği yoktur tazeleme havalandırma hijyenik havalandırma özelliği vardır
Soru: Nemli mi bırakıyor yoksa tam kurutuyor mu ?
Cevap: istediğiniz kurulukta ayarlama mümkündür.Ayrıntılı bilgiyi Beko çağrı merkezinden alabilirisiniz.
Soru: merhaba.Ironfınısh teknolojisi hangi modellerde var acaba
Cevap: Merhaba, Beko çağrı merkezinden teknik bilgi edinebilirsiniz. Bilgilerinize sunarım.
Soru: 91 ile 94 b arasindaki fark nedir
Cevap: 94 modelimizde ıronfinish var efendim yani 1-2 çamaşırı ütü yapma özelliği vardır diğer programlar aynı
Soru: koku filtresi özelliği varmi
Cevap: Merhaba efendim koku takılarak kuruttuğunuz çamaşırlara koku verebilmektedir.
Soru: ironfinish özelligi derken ne oluyor bilgi verir misiniz efendim
Cevap: çamaşırları ütülü gibi düz bir şekilde çıkarır efendim
Soru: Ürün cam kapakmı birde nem sensörü var mı km 90 ile arasındaki fark nedir acaba
Cevap: Merhaba, Beko çağrı merkezinden en doğru teknik bilgiyi edinebilir ve resmi web sitesi üzerinden karşılaştırma yapabilirsiniz. Bilgilerinze sunarım.
Soru: Tamburu Çelik mi
Cevap: ÇELİKTİR EFENDİM
Soru: Ürün sessiz mi çalışıyor ölçüleri nedir
Cevap: Üründe özel sessiz özellik yok ama sesli çalışmıyor Derinlik 60.5 cm Genişlik 59.8 cm Yükseklik 84.6 cm
Km 91 B 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Ürün Resimleri
Km 91 B 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Km 91 B 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Anlık Fiyatı 22499.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Km 91 B 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
Km 91 B 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Hakkında yaklaşık 4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
Km 91 B 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Detaylı Açıklama
Km 91 B 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Ürününün Satıcısı, Beko Km 91 B 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi ürününü 22499.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Km 91 B 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Ürünü Kullananların Görüşleri
22499.0 Tl ye satışta olan Km 91 B 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: 2 aydır kullanıyorum çok memnunum alacaklara tavsiye ederim
İsim: T** G**
Tarih: 28 Nisan 2022
Satıcı: E-Trend
Yorum: Güzel kurutuyor fakat pamuklu modda çekme yapıyor kıyafetlerde gözlegörülür küçülmeler oluyor.
İsim: S** Ç**
Tarih: 23 Mart 2024
Satıcı: Aktifexpress
Yorum: Ürün Beko servisi tarafından getirildi kuruldu. Bir kaç defa kurutmaişlemi yaptım.Pamukluları, nevresimleri kuruttum.Islak çıkmadı.Ancaknevresimler çok dolandı. Haliyle dengesiz yük olduğundan makineyisalladı ve sesi artırdı.Etrafımda kurutma makinesi kullanan çokolmadığından makineden çıkan çalışma sesi normal mi bilemiyorum.Makinetam dolu olmadığDevamını Oku
İsim: Z** B**
Tarih: 08 Aralık 2022
Satıcı: İSTANBUL EV ALETLERİ
Km 91 B 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: 7kg beko çamaşır makinesinin üstüne kurulum yapılır mı
Cevap: Merhabalar, Beko çağrı merkezini arayarak en doğru bilgiyi alabilirsiniz. Bilgilerinize sunarım.
Soru: merhaba Beko kurutma makinesi kmx90 9 kg modeli eski ürün mü digerleriyle arasında ki fark nedir
Cevap: merhaba.diğer makina stoklarımızda yoktur.ayrıntılı bilgiyi beko çağrı merkezinden alabilirsiniz.
Soru: Merhaba 91 b de koku kapsülü alanı var mı ?
Cevap: Merhaba, teknik bilgiler için Beko çağrı merkezi işe görüşebilirsiniz. Bilgilerinize sunarım.
Soru: çamaşır makinem 8 kilo bu olurmu
Cevap: Merhabalar, 8 kg çamaşır makineniz için 9 kg kurutma makinesi uygundur. Bilgilerinize sunarım.
Soru: merhaba. km 99 u magazanizda göremiyorum. fiyatı nedir km 99 un
Cevap: Merhabalar, Değerli Müşterimiz stoklarımızda bulunmamaktadır. Dilerseniz ürünü favori listesine ekleyebilir geldiğinde haberdar olabilirsiniz. İyi günler dilerim.
Soru: Merhaba Beko km 80 ile km 91 modeli arasında fark nedir ? Teşekkürler
Cevap: Merhaba, seri olarak dijital ve dokunmatik panele sahip KM 91 B modelimiz. Haricinde hijyenik kurutma, hijyenik ve buharlı havalandırma ve çelik kazan farkı mevcut efendim. İyi günler dileriz.
Soru: kurulumu ucretlimi
Cevap: Merhaba, ücretsiz bir şekilde kurulum yapılmaktadır. İyi günler dileriz.
Soru: bu üründe tüy toplama filitresi var mı acaba?
Cevap: Merhaba, tüm modellerimizde mevcut efendim.
Soru: Merhaba. ürünü banyoya koymayı düşünüyoruz ama banyomuz nemli. apartman boşluğuna bakan küçük bir havalandırma var yalnızca. ürüne zarar verir mi bu?
Cevap: banyo çok nemli ise zarar verebilir efendim
Soru: ütüleme ye gerek kalmayan urunler hangileri
Cevap: kırışık önleyici fonksyon var ,ama tam ütü gerektirmeme durumu yok
Soru: merhaba ses seviyesi nedir acaba
Cevap: Merhaba efendim Ses Gücü Seviyesi (dBA) 64 dBA
Soru: havalandırma ve buharlama ayrıca kırışık giderme özelliği varmidir.
Cevap: İronfimish özelliği yoktur tazeleme havalandırma hijyenik havalandırma özelliği vardır
Soru: Nemli mi bırakıyor yoksa tam kurutuyor mu ?
Cevap: istediğiniz kurulukta ayarlama mümkündür.Ayrıntılı bilgiyi Beko çağrı merkezinden alabilirisiniz.
Soru: merhaba.Ironfınısh teknolojisi hangi modellerde var acaba
Cevap: Merhaba, Beko çağrı merkezinden teknik bilgi edinebilirsiniz. Bilgilerinize sunarım.
Soru: 91 ile 94 b arasindaki fark nedir
Cevap: 94 modelimizde ıronfinish var efendim yani 1-2 çamaşırı ütü yapma özelliği vardır diğer programlar aynı
Soru: koku filtresi özelliği varmi
Cevap: Merhaba efendim koku takılarak kuruttuğunuz çamaşırlara koku verebilmektedir.
Soru: ironfinish özelligi derken ne oluyor bilgi verir misiniz efendim
Cevap: çamaşırları ütülü gibi düz bir şekilde çıkarır efendim
Soru: Ürün cam kapakmı birde nem sensörü var mı km 90 ile arasındaki fark nedir acaba
Cevap: Merhaba, Beko çağrı merkezinden en doğru teknik bilgiyi edinebilir ve resmi web sitesi üzerinden karşılaştırma yapabilirsiniz. Bilgilerinze sunarım.
Soru: Tamburu Çelik mi
Cevap: ÇELİKTİR EFENDİM
Soru: Ürün sessiz mi çalışıyor ölçüleri nedir
Cevap: Üründe özel sessiz özellik yok ama sesli çalışmıyor Derinlik 60.5 cm Genişlik 59.8 cm Yükseklik 84.6 cm
Km 91 B 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Ürün Resimleri
Km 91 B 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi En Uygun Satış Linki
Beko Km 91 B 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Beko Km 91 B 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.