Ayca
Bilgili
Km 86201 8 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Tavsiye Edilen Yer Neresi?
Km 86201 8 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Güncel Fiyatı 14880.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Km 86201 8 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
Km 86201 8 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Hakkında yaklaşık 16 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9 .
Km 86201 8 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Açıklama Ve Özellikler
Km 86201 8 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Ürününün Satıcısı, VESTEL Km 86201 8 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi ürününü 14880.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Km 86201 8 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Kullanıcı Yorumları Nasıl?
14880.0 Tl ye satışta olan Km 86201 8 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
16 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9
Yorum: Satıcı çok ilgiliydi siparişimden ertesi gün teslim edildi servisleberaber kuruldu makine gerçekten çok başarılı alerjik ve evinde evcilhayvanı olan kişilere kesinlikle tavsiye ederim hayat kurtarıcı bir ürün
İsim: I** U**
Tarih: 31 Mayıs 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Gülşal-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: çok güzel kurutma makinesi iyiki almışım
İsim: K** G**
Tarih: 18 Mayıs 2024
Satıcı: Vestel Kurumsal Mağaza
Yorum: Anneme aldım cok memnun
İsim: B** E**
Tarih: 24 Ocak 2024
Yorum: Servis çok ilgili ve çok hızlı Regal çamaşır makinesi üzerine ücretsizaparat ile kurdular tavsiye ederim
İsim: **** ****
Tarih: 22 Mayıs 2024
Satıcı: Altınoğlu-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Güzel ürün
İsim: C** K**
Tarih: 27 Nisan 2024
Yorum: Çok hızlı geldi zaten kalitesi harikaa
İsim: M** ö** S**
Tarih: Elite Üye
Beden: 15 Kasım 2023
Yorum: Bir hafta sonra geldi vestel serviside dört gün sonra geldi yan tarafıezilmis geldi servis degısım yapacak
İsim: g** u**
Beden: 03 Eylül 2024
Satıcı: Has-Vestel Yetkili Online Bayi
Km 86201 8 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Akıllarda Kalan Sorular
Soru: Vestel çm üzerine direk kurulum olur mu acaba farklı bir aparat gerekmeksizin
Cevap: Merhabalar; kurulum hakkında detaylı bilgi için Vestel Yetkili Servisi ile görüşme sağlamanızı rica ederiz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder mutlu ve sağlıklı günler dileriz.
Soru: Vestel marka çm var üzerine kurulum için aparat gönderiyormusunuz
Cevap: Merhabalar; aparatı Vestel Yetkili Servisinden temin edebilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder mutlu ve sağlıklı günler dileriz.
Soru: ankarada satistami
Cevap: Merhaba, trendyol dışında bilgimiz bulunmamaktadır. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: merhaba çamaşır makinem Vestel 7 kiloluk kurutma makinemi 8 kiloluk mu tercih etmeliyim 9 kiloluk mu
Cevap: Siz bilirsiniz efendim
Soru: Merhaba ürünün kapağı cam mı?bi de çamaşır makinem de Vestel araya konulacak aparat ücretsiz mi?
Cevap: Merhaba;Detaylı bilgi için Vestel müşteri hizmetleri ile görüşme sağlamanızı rica eder,iyi günler dileriz
Soru: Kazan malzemesi nedir?
Cevap: Çekiştir efendim
Soru: merhabalar garantisi servis mi başlatıyor acaba
Cevap: Merhaba;Kurulum işlemini servis yaparak garantisini başlatmaktadır.İyi günler dileriz
Soru: Merhaba çalışıyorum evde olmuyorum gün bugün ürünü alsam önce servise gelse sonra servis benim müsait olduğum zamanda mı getiriyor?
Cevap: Merhaba, ürünlerimiz öncelikle servisimize gitmektedir. Servisimiz sizden randevu alıp müsait olduğunuz zaman diliminde ürünü getirip ücretsiz kurulum nakliye hizmeti vermektedir. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: Arçelik 7 kg çamaşır Makinesi üzerine kurulum uygunmudur
Cevap: Merhabalar; kurulum hakkında detaylı bilgi için Vestel Yetkili Servisi ile görüşme sağlamanızı rica ederiz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder mutlu ve sağlıklı günler dileriz.
Soru: 7 kg Arçelik çamaşır Makinesi üzerine kurulum uygunmudur?
Cevap: Merhabalar; kurulum hakkında detaylı bilgi için Vestel Yetkili Servisi ile görüşme sağlamanııı rica ederiz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder mutlu ve sağlıklı günler dileriz.
Soru: Merhabalar ısı pompalı ve yoğuşturmalı arasındaki fark nedir
Cevap: Isı pompalı olan daha az elektrik ve su tüketimi yapıyor
Soru: merhabalar Tekirdağ a gönderim yapılıyor mu
Cevap: Merhabalar; ürün lojistik firma ile tüm il ve ilçelere gönderilmektedir. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder mutlu ve sağlıklı günler dileriz.
Soru: Bosch makinenin uzerine olur mu
Cevap: Olur efendim
Soru: Merhaba km 96201 ile farkı nedir hangisini almalıyım
Cevap: Merhaba, Km 86201 modelimiz 8 kilogramdır, yıllık enerji tüketimi 259 kWh'tır. Tambur hacmi 113 LT'dir. Km 96201 modelimiz ise 9 kilogramdır. Yıllık enerji tüketimi 235 kWh'tır. Tambur hacmi 101 LT'dir. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: Kastamonuya gönderim yapıyor musunuz ? Kastamonu / Araç
Cevap: Merhaba efendim mağazamız sadece İstanbul iline özel satış yapmaktadır bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz
Soru: merhaba ben kurutma makinasını alacağım fakat kendi evime geçmeden kurulum yaptırmak istemiyorum. nasıl yapmamız gerekiyor
Cevap: Nereye isterseniz ücretsiz kurulum yaptıra bilirsiniz sorun olmaz
Soru: merhaba iki makinesi arasına konulan aparatı siz kendiniz veriyor musunuz makineyi alanlara isteyene göre
Cevap: yetkili servis ücretsiz veriyor yalnız alttaki çamaşır makinanıza delerek sabitleyecekler
Soru: Direkt su tahliyesi var mıdır?
Cevap: Var efendim
Soru: Merhaba alt kısmındaki temizlik bölmesi nasıl oluyor açılıp kendimiz temizleyebiliyormuyuz bunu
Cevap: Merhaba, bu konu hakkında yetkili servisten destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Gidere gerek var mı haznesi var mı suyu boşaltmak için
Cevap: Merhaba dilerseniz su boşaltma hortumunu gidere bağlayarak suyu direk bosaltabilir yada haznesinde biriktirdikten sonra kendiniz bosaltabilirsiniz sağlıklı günler dileriz
Km 86201 8 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Ürünün Fotoğrafları
Km 86201 8 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Km 86201 8 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Güncel Fiyatı 14880.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Km 86201 8 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
Km 86201 8 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Hakkında yaklaşık 16 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9 .
Km 86201 8 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Açıklama Ve Özellikler
Km 86201 8 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Ürününün Satıcısı, VESTEL Km 86201 8 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi ürününü 14880.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Km 86201 8 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Kullanıcı Yorumları Nasıl?
14880.0 Tl ye satışta olan Km 86201 8 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
16 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9
Yorum: Satıcı çok ilgiliydi siparişimden ertesi gün teslim edildi servisleberaber kuruldu makine gerçekten çok başarılı alerjik ve evinde evcilhayvanı olan kişilere kesinlikle tavsiye ederim hayat kurtarıcı bir ürün
İsim: I** U**
Tarih: 31 Mayıs 2024
Yorum: çok güzel kurutma makinesi iyiki almışım
İsim: K** G**
Tarih: 18 Mayıs 2024
Yorum: Anneme aldım cok memnun
İsim: B** E**
Tarih: 24 Ocak 2024
Yorum: Servis çok ilgili ve çok hızlı Regal çamaşır makinesi üzerine ücretsizaparat ile kurdular tavsiye ederim
İsim: **** ****
Tarih: 22 Mayıs 2024
Satıcı: Altınoğlu-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Güzel ürün
İsim: C** K**
Tarih: 27 Nisan 2024
Yorum: Çok hızlı geldi zaten kalitesi harikaa
İsim: M** ö** S**
Beden: 15 Kasım 2023
Yorum: Bir hafta sonra geldi vestel serviside dört gün sonra geldi yan tarafıezilmis geldi servis degısım yapacak
İsim: g** u**
Beden: 03 Eylül 2024
Satıcı: Has-Vestel Yetkili Online Bayi
Km 86201 8 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Akıllarda Kalan Sorular
Soru: Vestel çm üzerine direk kurulum olur mu acaba farklı bir aparat gerekmeksizin
Soru: Vestel marka çm var üzerine kurulum için aparat gönderiyormusunuz
Cevap: Merhabalar; aparatı Vestel Yetkili Servisinden temin edebilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder mutlu ve sağlıklı günler dileriz.
Soru: ankarada satistami
Cevap: Merhaba, trendyol dışında bilgimiz bulunmamaktadır. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: merhaba çamaşır makinem Vestel 7 kiloluk kurutma makinemi 8 kiloluk mu tercih etmeliyim 9 kiloluk mu
Cevap: Siz bilirsiniz efendim
Soru: Merhaba ürünün kapağı cam mı?bi de çamaşır makinem de Vestel araya konulacak aparat ücretsiz mi?
Cevap: Merhaba;Detaylı bilgi için Vestel müşteri hizmetleri ile görüşme sağlamanızı rica eder,iyi günler dileriz
Soru: Kazan malzemesi nedir?
Cevap: Çekiştir efendim
Soru: merhabalar garantisi servis mi başlatıyor acaba
Cevap: Merhaba;Kurulum işlemini servis yaparak garantisini başlatmaktadır.İyi günler dileriz
Soru: Merhaba çalışıyorum evde olmuyorum gün bugün ürünü alsam önce servise gelse sonra servis benim müsait olduğum zamanda mı getiriyor?
Cevap: Merhaba, ürünlerimiz öncelikle servisimize gitmektedir. Servisimiz sizden randevu alıp müsait olduğunuz zaman diliminde ürünü getirip ücretsiz kurulum nakliye hizmeti vermektedir. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: Arçelik 7 kg çamaşır Makinesi üzerine kurulum uygunmudur
Soru: 7 kg Arçelik çamaşır Makinesi üzerine kurulum uygunmudur?
Cevap: Merhabalar; kurulum hakkında detaylı bilgi için Vestel Yetkili Servisi ile görüşme sağlamanııı rica ederiz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder mutlu ve sağlıklı günler dileriz.
Soru: Merhabalar ısı pompalı ve yoğuşturmalı arasındaki fark nedir
Cevap: Isı pompalı olan daha az elektrik ve su tüketimi yapıyor
Soru: merhabalar Tekirdağ a gönderim yapılıyor mu
Cevap: Merhabalar; ürün lojistik firma ile tüm il ve ilçelere gönderilmektedir. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder mutlu ve sağlıklı günler dileriz.
Soru: Bosch makinenin uzerine olur mu
Cevap: Olur efendim
Soru: Merhaba km 96201 ile farkı nedir hangisini almalıyım
Cevap: Merhaba, Km 86201 modelimiz 8 kilogramdır, yıllık enerji tüketimi 259 kWh'tır. Tambur hacmi 113 LT'dir. Km 96201 modelimiz ise 9 kilogramdır. Yıllık enerji tüketimi 235 kWh'tır. Tambur hacmi 101 LT'dir. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: Kastamonuya gönderim yapıyor musunuz ? Kastamonu / Araç
Cevap: Merhaba efendim mağazamız sadece İstanbul iline özel satış yapmaktadır bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz
Soru: merhaba ben kurutma makinasını alacağım fakat kendi evime geçmeden kurulum yaptırmak istemiyorum. nasıl yapmamız gerekiyor
Cevap: Nereye isterseniz ücretsiz kurulum yaptıra bilirsiniz sorun olmaz
Soru: merhaba iki makinesi arasına konulan aparatı siz kendiniz veriyor musunuz makineyi alanlara isteyene göre
Cevap: yetkili servis ücretsiz veriyor yalnız alttaki çamaşır makinanıza delerek sabitleyecekler
Soru: Direkt su tahliyesi var mıdır?
Cevap: Var efendim
Soru: Merhaba alt kısmındaki temizlik bölmesi nasıl oluyor açılıp kendimiz temizleyebiliyormuyuz bunu
Cevap: Merhaba, bu konu hakkında yetkili servisten destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Gidere gerek var mı haznesi var mı suyu boşaltmak için
Cevap: Merhaba dilerseniz su boşaltma hortumunu gidere bağlayarak suyu direk bosaltabilir yada haznesinde biriktirdikten sonra kendiniz bosaltabilirsiniz sağlıklı günler dileriz
Km 86201 8 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Ürünün Fotoğrafları
Km 86201 8 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi En Uygun Satış Linki
VESTEL Km 86201 8 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
VESTEL Km 86201 8 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.