KGN56VWF0N A++ 559 l No-Frost Buzdolabı Kombi Tipi Tavsiye Edilen Yer Neresi-

Gulnur

Bilgili
KGN56VWF0N A++ 559 l No-Frost Buzdolabı Kombi Tipi Fiyatına Göre Alınır Mı?
KGN56VWF0N A++ 559 l No-Frost Buzdolabı Kombi Tipi Şu Andaki Değeri 34986.0 Tl'den Satılmaktadır.

KGN56VWF0N A++ 559 l No-Frost Buzdolabı Kombi Tipi Olumlu Yorum Sayısı Nedir?

KGN56VWF0N A++ 559 l No-Frost Buzdolabı Kombi Tipi Hakkında yaklaşık 18 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .

KGN56VWF0N A++ 559 l No-Frost Buzdolabı Kombi Tipi Ürün Detayları

KGN56VWF0N A++ 559 l No-Frost Buzdolabı Kombi Tipi Ürününün Satıcısı, Bosch KGN56VWF0N A++ 559 l No-Frost Buzdolabı Kombi Tipi ürününü 34986.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

KGN56VWF0N A++ 559 l No-Frost Buzdolabı Kombi Tipi Kullanıcı Yorumları Nasıl?
34986.0 Tl ye satışta olan KGN56VWF0N A++ 559 l No-Frost Buzdolabı Kombi Tipi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
18 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3

Yorum: ürün mükemmel tavsiye ederim
İsim: T** T**
Tarih: 05 Eylül 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Blacc

Yorum: dolabım tek kelimeyle harikaaaaaaa
İsim: H** G**
Tarih: 04 Kasım 2021
Satıcı: Smartevim

Yorum: Büyüklüğü ideal ve burada daha uygun mağazalarda daha pahalı.
İsim: **** ****
Tarih: 14 Ocak 2023
Satıcı: GÜCÜ TİCARET

Yorum: Bosh kalitesi ses duymak için stekeskop gerekiyor
Tarih: 11 Haziran 2022

Yorum: Korkunç ben hayatımda böyle bir rezalet görmedim.15 gün sürdü gelmesigeldiğinde dolap darbe içinde bir daha asla asla diyorum.
İsim: M** K**
Tarih: 12 Ekim 2021
Satıcı: FERHAN KILIÇASLAN DTM.

Yorum: ürün gayet güzel sağlam bir şekilde aldım. satıcıya teşekkür ederim.servis hizmetinden memnun kaldık. Yanliz taşıyıcı firma horoz lojistikürünü daireye çıkarmadı kapının önüne bırakıp gitti. tek başıma 5. katataşıdım. yorumumu dikkate alırsanız sevinirim.
Tarih: 06 Eylül 2024
Satıcı: Derya Home

Yorum: Kargo 2 günde geldi kargocu arkadaş sağolsun tek başına daireye kadarçıkardı. dolapta herhangi bir sorun yoktu. Derya Home ve Horoz Lojistike teşekkür ederim
İsim: A** K**
Tarih: 17 Ağustos 2024

Yorum: Beklenildiği gibi geldi. Paketlemesi güzel ve özenliydi. Her hangiyerinde deposu vuruğu çiziği yoktu. İnşallah uzun yıllar kullanırız.
Tarih: 09 Eylül 2024

Yorum: Ürün gerçekten çok güzel fakat horoz lojistikten geldi ben hayatımda bukadar berbat ve terbiyeyiz kargocu görmedim. Şöför hakarette bulundu.Aradılar ben çeyizim için evime aldım annemle bir sokak var aramızdaannem geliyor bekleyin dedim bekleyemem diyip bagırıp telefon kapattılarrezalet eger horozdan alıyorsanız iptal edin.
Tarih: 22 Mart 2022

Yorum: Ürün ebat olarak güzel ancak nedenini bilmediğimiz bir şekilde içindebir koku oluşmaya başladı.
İsim: D** C** E**
Tarih: 07 Mart 2023

Yorum: urun borusan lojistikle gonderiliyor . 23 gunde geldi . durumufotografta mevcut . hayatimdaki en kotu internet alisverisiydi.trendyoldan son alisverisim.
İsim: Bilal c.
Tarih: 17 Aralık 2022
Satıcı: Land of Shopping

Yorum: Ürün çöm güzel ben 5 yıldır kullanıyorum. Kardeşime de alalım dedikaldık ama kargo yani Borusan o kadar kötü taşırdılar ki altınıvurdukları için köşe kısmı kırıldı 20 gün iade ile uğraştık sağolsunsatıcı iademizi yaptı ama Borusan tam bir faciaydı iadeden sonra mediaMarktan bir üst modelini daha uyguna aldık
Tarih: 31 Ekim 2022
Satıcı: Land of Shopping

Yorum: Çökük olmasına rağmen hala çözüm bulmamaları garip ve ilginç
İsim: s** s**
Tarih: 30 Eylül 2021

KGN56VWF0N A++ 559 l No-Frost Buzdolabı Kombi Tipi Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular

Soru: Kapaklara takılan kulp var mı acaba?
Cevap: Merhaba maalesef yok efendim.

Soru: İç cam raf ölçüsü nedir?yani raflar kaç santimetre?derinlik?Dolabın genel ölçüsünü sormuyorum iç cam raf derinliği önemli benim için.
Cevap: Onun ölçüsü hakkında bilgimiz yok efendim

Soru: Dolabın eni ve boyu kaç cm ?
Cevap: Merhaba Ürün Ölçüleri (YxGxD)*: 193 x 70 x 80 cm (kapı kolu hariç) Bilgilerinize sunar keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Merhaba ben cam kapaklı beyaz buzdolabı alacam bosh hangi modeli seçmeliyim
Cevap: Merhaba lb le modellerine bakabilirsiniz

Soru: irtibat telefonu ve mağazanızın nerede oldunu soylermısınız elden teslım almak ıstıyorum
Cevap: Yazamıyorum efendim mesaj size iletişim paylaştığım da hata veriyor Trendyol müşteri temsilcisinden talep edin

Soru: Ürün bire bir bu model değilmi. Ayrıca fiyatta indirim yapabilir misiniz
Cevap: Merhabalar ürününüz horoz lojistik ile kata (daireye) teslimat yapılacaktır. Ürünü teslim alırken ambalajını kontrol etmeyi unutmayınız. Hasar var ise mutlaka tutanak tutunuz. Ürün ücretsiz kurulumdur .Müşteri hizmetlerinden kurulum randevusu alabilirsiniz. Garanti ürün kurulduğu tarihte başlar. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

Soru: Merhaba ürünün kapıları cam kaplama Mı ?
Cevap: Merhabalar; Hayır cam kaplama değil, emaye beyaz boyalıdır efendim

Soru: A enerji mi
Cevap: Merhaba evet efendim

Soru: iç abat ölçülerini alabilirmiyim
Cevap: RAF DERİNLİK 50 CM ENİ 58 CM

Soru: merhaba , hangi lojistik ile gönderıyorsunuz ? istanbulun neresınden birde ?
Cevap: Merhaba horoz lojıstık ile gönderiyoruz yakın olan ilçelere kendımızde sevkıyat yapabiliyoruz biz basaksehirdeyiz

Soru: Yıllık enerji tüketimi kaç kwatt acaba
Cevap: Merhaba Şuan soru-cevap ekibimiz aktif değildir. Ürünle ilgili sorularınızı ilk iş günü içerisinde 08:00 - 20:00 arasında tekrar sorabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder keyifli alışverişler dileriz.

Soru: fiyat doğrumu
Cevap: MERHABA ÜRÜN STOKTA OLMADIĞI İÇİN ESKİ FİYAT KALMIŞ

Soru: Merhaba aynı fiyatta koyarsanız alacağım hemen?
Cevap: merhaba güncel fiyatımız bu şekildedir

Soru: merhabalar ürünun enerji sınıfı nedir bir yerde A++ yazıyor bir yerde f sınıf yazıyor
Cevap: Merhaba yeni enerji yönetmeliğine göre F dir. Yıllık ortalama enerji tüketimi 328 kWh/yıl

Soru: toplam 559 litre mi urun kapasitesi kesin bilgi verebilir misiniz? aciklamanin bir yerinde 508L yaziyor bir yerinde 559 L yazıyor.
Cevap: Merhaba, Soğutucu bölümü kapasitesi 400 litre Derin dondurucu bölümü kapasitesi 108 litre

Soru: Ürünü alacağım fakat kurulumu 1 sene sonra yaptırmak istiyorum mümkün müdür ? Teşekkürler
Cevap: Merhaba tabiki mümkün, ürün paketli sağlam şekilde ulaşır size , siz de faturayı saklayıp , kurulum zamanında bizimle iletişim kurarsınz servisi yönlendiririz .

Soru: Kaç derece ideal soğutma için acaba
Cevap: Merhaba, satıcı firma olmamız nedeniyle genel ürün özellikleri bilgisine sahibiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Soru: Diğer satıcılara göre neden bu kadar uygun fiyatı?
Cevap: ürünün fiyatı düzelmiştir kapalı kutudur

Soru: Merhaba bu dolabın fiyatı neden bu kadar uygun teşhir ürün mü
Cevap: ürünün fiyatı düzelmiştir kapalı kutudur

Soru: Merhaba darbelı geldıgı ıle ılgılı yorumlar var , bu konuda alım yapmadan once tedırgın olduk nasıl yardımcı olabılırsınız?
Cevap: merhaba. ürün size geldiği zaman dış ambalajını kontrol ederek teslim alırsanız herhangi bir sorun kalmaz. yorumlardaki yazan kişiler, kargodan hasarlı alan kişilerdir. hasarlı ürünler teslim alınmazsa, biz kargodan tazmin ediyoruz, size yenisini gönderiyoruz

KGN56VWF0N A++ 559 l No-Frost Buzdolabı Kombi Tipi Ürüne Ait Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

KGN56VWF0N A++ 559 l No-Frost Buzdolabı Kombi Tipi En Uygun Satış Linki