Guler
Bilgili
Ke-124 Tripod Telefon Tutucu Profesyonel Youtuber Tripodu Ürün Alınmaya Değer Mi?
Ke-124 Tripod Telefon Tutucu Profesyonel Youtuber Tripodu Şu Anki Satış Fiyatı 199.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Ke-124 Tripod Telefon Tutucu Profesyonel Youtuber Tripodu Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
Ke-124 Tripod Telefon Tutucu Profesyonel Youtuber Tripodu Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
Ke-124 Tripod Telefon Tutucu Profesyonel Youtuber Tripodu Ürün Özellikleri
Ke-124 Tripod Telefon Tutucu Profesyonel Youtuber Tripodu Ürününün Satıcısı, Tk Tech Ke-124 Tripod Telefon Tutucu Profesyonel Youtuber Tripodu ürününü 199.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Ke-124 Tripod Telefon Tutucu Profesyonel Youtuber Tripodu Kullanıcı Yorumları Nasıl?
199.0 Tl ye satışta olan Ke-124 Tripod Telefon Tutucu Profesyonel Youtuber Tripodu Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: Tam bir fiyat performans ürünü, çok beğendim
İsim: Ş** A**
Tarih: 21 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ÖZ-KA GSM VE TEKNOLOJİ MAĞAZALARI
Yorum: Ürün elime ulaştı hiç yorum olmamasına rağmen tereddüt edip almıştım amaçok kaliteli geldi tama bir fiyat performans ürünü teşekkürler
İsim: **** ****
Tarih: 04 Eylül 2024
Ke-124 Tripod Telefon Tutucu Profesyonel Youtuber Tripodu Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: Merhaba ürünün kapalı halı kaç cm
Cevap: özellikler kısmında yazmaktadır efendim
Soru: en alçak ve en yüksek boyutu kaçtır
Soru: Telefon koyabiliyor muyuz aparata ?
Cevap: olur efendim
Soru: ürünün boyu ne kadar oluyor ?
Cevap: 1metre efendim
Ke-124 Tripod Telefon Tutucu Profesyonel Youtuber Tripodu Detaylı Resimler
Ke-124 Tripod Telefon Tutucu Profesyonel Youtuber Tripodu En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Ke-124 Tripod Telefon Tutucu Profesyonel Youtuber Tripodu Şu Anki Satış Fiyatı 199.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Ke-124 Tripod Telefon Tutucu Profesyonel Youtuber Tripodu Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
Ke-124 Tripod Telefon Tutucu Profesyonel Youtuber Tripodu Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
Ke-124 Tripod Telefon Tutucu Profesyonel Youtuber Tripodu Ürün Özellikleri
Ke-124 Tripod Telefon Tutucu Profesyonel Youtuber Tripodu Ürününün Satıcısı, Tk Tech Ke-124 Tripod Telefon Tutucu Profesyonel Youtuber Tripodu ürününü 199.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Ke-124 Tripod Telefon Tutucu Profesyonel Youtuber Tripodu Kullanıcı Yorumları Nasıl?
199.0 Tl ye satışta olan Ke-124 Tripod Telefon Tutucu Profesyonel Youtuber Tripodu Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: Tam bir fiyat performans ürünü, çok beğendim
İsim: Ş** A**
Tarih: 21 Eylül 2024
Yorum: Ürün elime ulaştı hiç yorum olmamasına rağmen tereddüt edip almıştım amaçok kaliteli geldi tama bir fiyat performans ürünü teşekkürler
İsim: **** ****
Tarih: 04 Eylül 2024
Ke-124 Tripod Telefon Tutucu Profesyonel Youtuber Tripodu Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: Merhaba ürünün kapalı halı kaç cm
Soru: en alçak ve en yüksek boyutu kaçtır
Soru: Telefon koyabiliyor muyuz aparata ?
Cevap: olur efendim
Soru: ürünün boyu ne kadar oluyor ?
Cevap: 1metre efendim
Ke-124 Tripod Telefon Tutucu Profesyonel Youtuber Tripodu Detaylı Resimler
Ke-124 Tripod Telefon Tutucu Profesyonel Youtuber Tripodu En Uygun Satış Linki
Tk Tech Ke-124 Tripod Telefon Tutucu Profesyonel Youtuber Tripodu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Tk Tech Ke-124 Tripod Telefon Tutucu Profesyonel Youtuber Tripodu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.