Katana 17 B12vfk-1031xtr I5-12450h 16gb Ddr5 512gb Ssd 8gb Rtx4060 Gddr6 17.3- Fhd 144hz Freedos Alınması Gereken Bir Ürün Mü

Saziye

Bilgili
Katana 17 B12vfk-1031xtr I5-12450h 16gb Ddr5 512gb Ssd 8gb Rtx4060 Gddr6 17.3" Fhd 144hz Freedos En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
Katana 17 B12vfk-1031xtr I5-12450h 16gb Ddr5 512gb Ssd 8gb Rtx4060 Gddr6 17.3" Fhd 144hz Freedos Güncel Fiyatı 46082.4 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Katana 17 B12vfk-1031xtr I5-12450h 16gb Ddr5 512gb Ssd 8gb Rtx4060 Gddr6 17.3" Fhd 144hz Freedos Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?

Katana 17 B12vfk-1031xtr I5-12450h 16gb Ddr5 512gb Ssd 8gb Rtx4060 Gddr6 17.3" Fhd 144hz Freedos Hakkında yaklaşık 38 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

Katana 17 B12vfk-1031xtr I5-12450h 16gb Ddr5 512gb Ssd 8gb Rtx4060 Gddr6 17.3" Fhd 144hz Freedos Teknik Açıklamalar

<div >
KATANA 17 B12VFK-1031XTR İşlemci: Intel® Core™ i5-12450H (12M Cache, up to 4.40 GHz) İşletim Sistemi: FreeDOS Ekran: 17.3" FHD (1920*1080), 144Hz Chipset: Integrated SoC Ekran Kartı: RTX4060, GDDR6 8GB Ekran Kartı Watt Değeri: 80W+25W (Dynamic Boost ile) Hafıza: DDR V 16GB (8GB*2, 4800MHz) Hafıza yuvası: 2 Slot Maksimum Hafıza: Max 64GB Depolama Kapasitesi: 512GB NVMe SSD Depolama Seçenekleri: 2x M.2 SSD slot (NVMe PCIe Gen4) Ön Kamera: HD type (30fps@720p) Klavye: 4-Zone RGB Gaming Keyboard Pil: 3-Cells, 53.5 Whr üç Adaptörü: 200W Boyutlar: 398 x 273 x 25.2 mm Ağırlık: 2.6 kg OYUNU KESKİNLEŞTİROnurunu koru ve düşmanları yen. İçinizdeki gücü uyandırın ve Ejderhanın iradesini miras alın. Elinizde kadim bir güçle akan ve rüzgar rünleriyle oyulmuş Ejderha Kılıcı var. Efsanevi bıçak Katana 17 B12V ile yolunuza çıkan tüm düşmanları vurun. ÇOK ÇEKİRDEKLİ MİMARİ YENİDEN KEŞFEDİLDİ Katana 17 B12V, en yeni 12.Nesil Intel® Core™ i5 işlemci ile gelir. Performans ve verimlilik çekirdekleri ile multitasking gerektiren projeler ve talepkar oyunlarda daha önce görmediğiniz bir performans artışı sunar. GEFORCE RTX 40 SERİSİ LAPTOPLAR HIZLIDAN DA ÖTE NVIDIA® GeForce RTX™ 40 serisi laptoplar oyuncu ve içerik üreticileri için dünyanın en hızlı laptoplarına güç verir. Ultra verimli NVIDIA Ada Lovelace mimarisi ile Ultra verimli NVIDIA Ada Lovelace mimarisi mimarisi ile hem YZ destekli DLSS 3 sayesinde performansta, hem de tam Ray Tracing ile gerçek dünyadan ayırt edilemez sanal dünyalarda bir kuantum sıçraması yaşatıyor. Ayrıca Max-Q teknoljilerinden oluşan özelliklerle sistem performansı, güç tüketimi, batarya süresi ve akustik değerleri en tepe verimliliğe taşıyor. YZ DESTEKLİ PERFORMANS VE EN GERÇEKÇİ GRAFİKLER* YZ destekli DLSS 3 ile oyunlar ve tasarım yazılımlarında kuantum sıçramasına tanık olun, tam Ray Tracing ile en gerçekçi sanal dünyalara dalın. RAY TRACİNG HİPER-GERÇEKÇİ. HİPER-HIZLI. Ada mimarisi, ışığın gerçek dünyadaki davranışın taklit eden ışın izleme hesaplarını tüm ihtişamıyla öne çıkarır. RTX 40 serisinin gücü ve 3.Nesil RT çekirdekleri ile daha önce tanık olmadığınız detaylara sahip sanal dünyaları keşfe çıkacaksınız. GÜÇ VE PERFORMANS İÇİN OPTİMİZE EDİLDİ. NVIDIA Max-Q sisteminizi zirve verimlilik için optimize eden YZ destekli gelişmiş bir teknolojiler bütünüdür. Bu sayede ince, sessiz ve inanılmaz batarya süresine sahip, yıldırım hızında laptoplar üretilir. * Cyberpunk 2077 görüntüsü yeni Ray Tracing: Overdrive Modu açık iken masaüstü bilgisayarda elde edilmiştir. Yalnızca temsil amaçlıdır. Gerçek performans değerleri sistem özelliklerine göre değişir. HARİCİ GRAFİK MODU (MUX TASARIMI) İLE GÜCÜN YÖNÜNÜ BİR ANDA DEĞİŞTİRİN Harici Grafik Modu" ve "MSHybrid Grafik Modu" (NVIDIA Optimus) arasında tercih yapın. Bu değiştirilebilir grafik teknolojisi tek tıklama ile güçlü oyun performansı ve yüksek verimliliğe ulaşın. NVIDIA REFLEX - ZAFERİN BEDELİ BİR MİLİSANİYE OLABİLİR NVIDIA Reflex ve GeForce RTX 40 serisi GPU'lar en düşük gecikme oranı ve en iyi tepki ile rekabette nihai avantajı sunuyor. Sistem gecikmesini ölçmek ve optimize etmek için üretilen Reflex, rekabet tabanlı oyunlarda daha hızlı hedef belirleme, nişan alma ve tepki süresi sunar. SANAL GERÇEKLİK En yüksek grafik performansı ile en akıcı, en sürükleyici ve kapsayıcı VR deneyimi RESIZABLE BAR Resizable BAR, işlemcinizin GPU çerçeve belleğinin tamamına tek seferde erişerek birçok oyunda performans arttırmasını sağlayan gelişmiş bir PCI Express özelliğidir. YILDIRIM HIZINDA VE AKICI GÖRÜNTÜ 144Hz çarpıcı görselleri ve akıcı tazeleme hızı ile oyunda hiçbir anı kaçırmayın. OYUNCU TARZIYLA IŞIKLANDIRIN Katana serisinin 4 bölgeli RGB klavyesi, aydınlatılmış WASD tuşları ve özel tasarımlı tuş kapakları ile gelir. Rengarenk ışıkları, size tam bir kapsayıcı oyun deneyimi yaşatmak için parmaklarınızın ucunda bir enerji dalgası gibi parıldar! 4 Bölgeli RGB Gaming Keyboard - 1.7mm Tuş hareket mesafesi - Aydınlatılmış WASD Oyunculara özel tasarım - Sayısal tuş takımı - GÜÇLENDİRİLEN SOĞUTMA ÇÖZÜMÜ - PAYLAŞIMLI SOĞUTMA BORUSU TASARIMI Yeni paylaşımlı soğutma borusu tasarımı ile tanışın. CPU ve GPU'ya bağlı bir heatpipe, özellikle CPU performansını ortaya çıkararak termal yetenekleri arttırır. MSI Cooler Boost 5 ile oyuncular gittikçe karmaşıklaşan oyun dünyalarını daha özgürce deneyimleyebilirler. 2 Fan - 6 Heat Pipe CPU&amp;GPU PAYLAŞIMLI SOĞUTMA BORUSU TASARIMI - * Görseller GeForce RTX 4050 ve üzeri GPU'lara aittir. Tasarım konfigürasyona göre değişiklik gösterebilir. DAHA HIZLI SALDIR DDR5 belleklerin daha yüksek okuma/yazma hızları performansı her seviyede arttırın. SİHİR GİBİ YÜKLEME HIZI Uç noktada performans ve 7.88 GB/sn'ye varan bant genişliği ile PCIe Gen 4 arayüzü kullanıcılar her oyunu ve her görevi yıldırım hızında açabilecekler. MÜZİK BÖYLE OLMALI Üstün kaliteli Hi-Res ses bileşenleri ile kayıpsız bir müzik deneyimi yaşayın. GELECEK NESİL SES DENEYİMİ Müziği tam da duymanız gerektiği gibi deneyimleyin, Nahimic Oyun içi 3D Surround Sharing ile Bluetooth üzerinden paylaşın. TÜM ÖZELLİKLER BİR ARADA Özel MSI Center ile MSI laptopunuzu kontrol edebilir, tam istediğiniz şekilde özelleştirebilirsiniz. MSI APP Player BlueStacks ile yapılan özel işbirliği sayesinde geliştirilen MSI APP Player, konsol modu ile mobil oyunlar ve PC platformu arasında kesintisiz geçiş yapmanızı sağlar.
</div>

Katana 17 B12vfk-1031xtr I5-12450h 16gb Ddr5 512gb Ssd 8gb Rtx4060 Gddr6 17.3" Fhd 144hz Freedos Ürününün Satıcısı, MSI Katana 17 B12vfk-1031xtr I5-12450h 16gb Ddr5 512gb Ssd 8gb Rtx4060 Gddr6 17.3" Fhd 144hz Freedos ürününü 46082.4 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Katana 17 B12vfk-1031xtr I5-12450h 16gb Ddr5 512gb Ssd 8gb Rtx4060 Gddr6 17.3" Fhd 144hz Freedos Ürün Hakkındaki Yorumlar
46082.4 Tl ye satışta olan Katana 17 B12vfk-1031xtr I5-12450h 16gb Ddr5 512gb Ssd 8gb Rtx4060 Gddr6 17.3" Fhd 144hz Freedos Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
38 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: Çok kaliteli kesinlikle tavsiye ederim oyunlarda gayet iyi birperformansı var
İsim: D** D**
Tarih: 27 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: RİPPLE GLOBAL TEKNOLOJİ

Yorum: Bilgisayar'ın özellikleri zaten belli bunun hakkında daha detaylı bilgiedinmek için versus ve youtube'a bakabilirsiniz. Hâlâ kafa karışıklığıyaşayan varsa i7 ve i5 arasında aman aman bir fark yok ddr4 ve ddr5arasında da çok bir fark yok 8x8 olduğu için. Benim bu bilgisayarıtercih etme sebebim markanın malzemesinin kaliteli ve uzun ömürlüolmasındanDevamını Oku
İsim: A** Y**
Tarih: 13 Mayıs 2024
Satıcı: Tekramarket

Yorum: Ertesi gün sorunsuz elime ulaştı
İsim: Seyfullah K.
Tarih: 28 Mart 2024

Yorum: Uzun araştırmalar sonucu aldım. Ürün tamamen kapalı kutu ve sorunsuzgeldi. Yaklaşık 1 haftadır aktif olarak kullanıyorum. 17.3''bilgisayarlar içinde f/p olarak tercih edilebilir bir ürün. CADprogramlarında ve güncel Oyunlarda performansı fazlasıyla tatmin edici.Düşünen arkadaşlar gönül rahatlığı ile alabilir.
İsim: **** ****
Tarih: 18 Şubat 2024

Yorum: Ürün kapalı kutu kullanılmamış olarak elime ulaştı. Kasa malzemesiplastik. Bu fiyat bandında bence normal. Soğutma için yeterincr havakanalı açmışlar. Ekran kartı sıcaklığı 80 dereceyi, işlemci ise 93dereceyi yük altındayken geçmedi ki çok iyi değerler olduğunudüşünüyorum. Msi zaten kendisini kanıtlamış bir marka. Katana serisi degönül rahatliği ilDevamını Oku
İsim: Ö** C**
Tarih: 25 Eylül 2024
Satıcı: Stargate

Yorum: biraz ısınıyor ancak genel olarak memnun kaldım
İsim: E** Ç**
Tarih: 21 Eylül 2024
Satıcı: Teknorya

Yorum: Çok hızlı sorunsuz elimize ulaştı teşekkür ederiz
İsim: F** Ü**
Tarih: 16 Eylül 2024

Yorum: Kargo geç saatte sipariş verdiğim halde ertesi günü geldi. Bilgisayarcanavar gibi zaten en yüksek gereksinimli oyunları denedim hepsiniultrada 70fps üstü açıyor. Windows kurmak biraz uğraştırdı onun dışında süper.
İsim: D** T**
Tarih: 15 Eylül 2024
Satıcı: Taslak271

Yorum: Tam bir fiyat oerformans ürünü yüksek segment bir marka için 4060lıekran kartıyla ddr5 ram olmasıyla geleceğe yönelik bir cihaz, işlemcisikonusunda biraz kafamda soru işareti olsa da günlük kullanım ve oyuniçin aldığımdan ve ekran kartını yeterince besleyebilecek olduğunudüşündüğümden sıkıntı etmedim. Bir haftadır kullanıyorum f/p önerikaçırılmamasDevamını Oku
Tarih: 13 Eylül 2024

Yorum: TEKNORYA ADAMDIR
İsim: Z** C** V**
Tarih: 12 Eylül 2024

Yorum: Msı diyecek hiç bir şey yok şahane. Özeniniz için teşekkürler.
İsim: O** D**
Tarih: 11 Eylül 2024

Yorum: Msi kalitesini ve ürünün donanımını tartışmaya gerek yok. Hızlı veözenli bir şekilde elime ulaştı çok teşekkürler.
İsim: Gökhan Ö.
Tarih: 09 Eylül 2024

Yorum: 2 gün içinde ürün elime ulaştı ve gerek kutuda gerek paketlemede en ufakezik çizik yoktu ve muhteşem donanımlı herkeze tavsiye ederim çok memnun kaldım
Tarih: 09 Eylül 2024

Yorum: Kurulum gerçekten yoruyor en azından bir USB Flashbellek yollanabilirdi.PC güzel ve hızlı.
İsim: Zafer A.
Tarih: 04 Eylül 2024

Yorum: Gönül rahatlıhıyla alabilirsiniz. Gerçekten mükemmel bir laptop. Teksorunu şarjı çok dayanmıyor en fazla 2 saat pil tasarufu modunda...
İsim: M** D**
Tarih: 23 Ağustos 2024
Satıcı: Scrum

Yorum: bilgisayarı 10 gündür kullanıyorum en ağır oyun cyberpunk için Max FPSaçınca 240 a bile çıkıyor min 140 FPS de oynuyorum yüksek ayarlardakasma donma sorunu yok sıcaklık değerleri Maximum 90 dereceyi görüyor vecooler boost açarsanız hemen düşüyor kasa alimünyum karışımı sağlamdetaylar güzel eleştiri yapacaksak sadece arkaya ufak bı ışıklandırmayapılDevamını Oku
Tarih: 15 Haziran 2024

Yorum: Windows neden yüklü gelmiyor saçma
İsim: K** K**
Tarih: 17 Şubat 2024

Yorum: Genel olarak güzel bilgisayar paketleme vs güzeldi fakat ikinci ssd içinsabitleme yeri mevcut değil ayrı aparat satılıyor sanırım internette.Gariptir ki 2. Ssd girişi koyup sabitlemek için vida yeri konmamış… ayrıa windows kurarken intel rst teknolojisi sebebiyle sürücüleri görmüyor,onun için internetten ilgili videoları izleyerek vmd sürücüsünü wiDevamını Oku
Tarih: 07 Mart 2024

Yorum: paketleme iyi ve hızlı geldi. Laptop sistem olarak gayet iyi. god of wardenedim ultra high ile ve biraz ısınıyor makine. fan boost var ama o dases yapıyor biraz. bios ve ekran kartı guncel driverlar ile tekrardeneyeceğim. autocad ve benzer programlarda takılma kasma yapmıyor. 4060iyi bir ekran kartı tabi. Tabiki bir titan hx değil üst düzeybeklentiDevamını Oku
İsim: M** E**
Tarih: 12 Ağustos 2024
Satıcı: GpnTeknoloji

Yorum: Kargo ve paketleme çok güzeldi 1 günde elime ulaştı özenli satıcıtereddüt etmeden alabilirsiniz Teşşekür ediyorum.
Tarih: 06 Ağustos 2024

Yorum: Elime hızlı ulaştı, ürün ile ilgili pek yorum yapmaya gerek yok MSIkalitesi diyip geçiyorum. Satıcı cihazı çok güzel paketlemişti kutununherhangi bir yerinde bile en ufak ezilme yoktu ayrıca bu sebeptenkendilerine çok teşekkür ediyorum.
İsim: O** E**
Tarih: 20 Ağustos 2024

Yorum: Ürün gayet güzel bir günde elime ulaştı ve paketlenmesi çok iyiydi benwindows11 pro kurdum ama biraz zorlandım kurarken. oyun performansı dagayet güzel fanlar asla ses yapmıyor en son ayara alsanız bile laptopzaten çok ısınmıyor ama hafif bir ısınma olduğu zamanda işi klavyeyeekrana falan gelmiyor fonların orada olup hemen soğuyor. Ben fallout4rdrDevamını Oku
İsim: F** Y**
Tarih: 05 Eylül 2024

Yorum: Fiyat performans ve 17.3 ekran arayanlar için tavsiye ediyorum. Oyun vediğer işleri için fazlasıyla yeterli, ürün Free dos olarak geliyorkurulum için biraz uğraşıyorsunuz ama zaten bunu bilerek alıyoruzYouTube dan araştırarak kurulumu yapabilirsiniz. Fatura gelmezsetrendyol müşteri destek kısmına yazın fatura mailinize geliyor. Ayrıcamsi sitesine üDevamını Oku
İsim: T** A**
Tarih: 20 Mart 2024

Yorum: faturam 25 gün geçti halâ kesilmedi
İsim: Y** S**
Tarih: 15 Mart 2024

Katana 17 B12vfk-1031xtr I5-12450h 16gb Ddr5 512gb Ssd 8gb Rtx4060 Gddr6 17.3" Fhd 144hz Freedos Akıllarda Kalan Sorular

Soru: Ürün sıfır kapalı kutu geliyor değil mi
Cevap: Değerli müşterimiz, Ürünlerimiz sıfır kapalı kutu ve iki yıl marka garantilidir. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: ramlar ddr kaç ve frekans hızi nedir. diğer bir sorum ekran kartın watt değeri nedir
Cevap: Değerli Müşterimiz, Teknik departmanımız olmadığından ve ürünler tarafımıza kapalı kutu gönderildiği için konuyla alakalı MSI Türkiye'den destek almanız gerekmektedir. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: ürün yenilenmiş cihaz mı
Cevap: Merhabalar. Sıfır kapalı kutu üründür. İyi günler dileriz.

Soru: M2 SSD slotu bulunuyor mu
Cevap: Merhabalar. 2 Adet bulunmaktadır. İyi günler dileriz.

Soru: Garanti belgesi nasıl oluyor
Cevap: Merhaba, 2 yıl Msi Türkiye garantilidir

Soru: ürüne maksimum ne kadar depolama arttırması yapılabilir
Cevap: Merhabalar. 2 slot mevcut 2TB yapabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Merhaba ürün kaç nit değerinde ?
Cevap: Merhaba, Ekran nit değeri : 250 olarak ölçülmüştür. Teşekkürler

Soru: şarj süresi kaç saat
Cevap: Merhaba, Kullanıma göre 4-6 saat sürmektedir. Teşekkürler

Soru: Merhaba, monitörün gecikmesi kaç ms?
Cevap: Merhaba, ekran ms hakkında detaylı bilgi gözükmüyor maalesef

Soru: ürün özelliklerinde paylaştığınız 80+25 watt (dynamic boost ile) doğru mu veya kaç w eğer 100 ise almayı düşünüyorum
Cevap: Değerli müşterimiz, Ekran kartı watt değeri paylaşılan özelliklerdeki gibi; 80+25 watt (dynamic boost ile) şeklindedir.

Soru: Ekran kaç ms
Cevap: Merhabalar. Ekran konusunda bize gelen bilgiler şu şekildedir : 17.3" FHD (1920x1080), 144Hz, IPS-Level. Detaylı bilgi için MSI Türkiye ile görüşebilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: merhaba ethernet bağlantı girişi varmıdır
Cevap: Merhaba, Üründe ethernet bağlantısı mevcuttur..Teşekkürler

Soru: forza horizon 5 de kaç fps verir
Cevap: Değerli müşterimiz, belirtmiş olduğunuz durum maalesef bilinmiyor. Saygılarımızla,

Soru: Bilgisayarı beyendim ama 512 ssd yetmeye bilir o yüzden kendi imkanlarım ile değiltirirsem garanti kapsamından çıkarmı. Çıkıyorsa çıkmaması için ne yapabilirim
Cevap: Merhabalar. Yetkili servis onayıyla upgrade yapmanızı tavsiye ediyoruz. İyi günler dileriz.

Soru: Free dosu nasıl kuruyoruz
Cevap: Merhabalar. Ürün freedoslu gelmektedir. İyi günler dileriz.

Soru: Ürün içeriğinde neler var şarj adaptörü falan var mı yoksa ayrımı alıyoruz
Cevap: Değerli müşterimiz, kutu içeriğinde şarj adaptörü bulunmaktadır. Saygılarımızla,

Soru: Stoklar ne kadar zaman aralığı ile yenilenir
Cevap: Merhaba bu hafta yenilenmesi planlanmaktadır

Soru: kaç gb dir acaba
Cevap: Değerli müşterimiz, 512 GB'dır. Saygılarımızla,

Soru: ekran % kaç nit
Cevap: Merhabalar. Ekranla ilgili gelen bilgiler şu şekildedir : 17.3" FHD (1920x1080), 144Hz, IPS-Level. Detaylı bilgi için MSI Türkiye ile görüşebilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Ürün boşta kaç derece ve yük binince kaç derecede calisiyor
Cevap: Merhabalar. Ürünleri sıfır kapalı kutu yolluyoruz. Bu sebeple herhangi bir test yapamıyoruz maalesef. İyi günler dileriz.

Katana 17 B12vfk-1031xtr I5-12450h 16gb Ddr5 512gb Ssd 8gb Rtx4060 Gddr6 17.3" Fhd 144hz Freedos Görseller

1_org_zoom.jpg

Katana 17 B12vfk-1031xtr I5-12450h 16gb Ddr5 512gb Ssd 8gb Rtx4060 Gddr6 17.3" Fhd 144hz Freedos En Uygun Satış Linki