Kalendula Saf & Tazeleyici Cilt Temizleme Yağı 200 ml Tavsiye Edilen Yer Neresi ?

Zeynep

Bilgili
Kalendula Saf & Tazeleyici Cilt Temizleme Yağı 200 ml Ürün Alınmaya Değer Mi?
Kalendula Saf & Tazeleyici Cilt Temizleme Yağı 200 ml Mevcut Fiyatı 211.64 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Kalendula Saf & Tazeleyici Cilt Temizleme Yağı 200 ml Memnuniyet Oranı Nedir?

Kalendula Saf & Tazeleyici Cilt Temizleme Yağı 200 ml Hakkında yaklaşık 1004 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

Kalendula Saf & Tazeleyici Cilt Temizleme Yağı 200 ml Detaylı Açıklama

Kalendula Saf & Tazeleyici Cilt Temizleme Yağı 200 ml Ürününün Satıcısı, Skin401 Kalendula Saf & Tazeleyici Cilt Temizleme Yağı 200 ml ürününü 211.64 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Kalendula Saf & Tazeleyici Cilt Temizleme Yağı 200 ml Ürün Hakkındaki Yorumlar
211.64 Tl ye satışta olan Kalendula Saf & Tazeleyici Cilt Temizleme Yağı 200 ml Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1004 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: Çok güzel temizliyor. Cildimde çıkaramadığım makyaj kalıntılarını tamamen temizliyor. Çok memnun kaldım
İsim: S** G** M**
Tarih: 31 Ekim 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Skin401

Yorum: bu ürün baya güzel bundan once farkli yag bazli temizleyicileri denemistim ama bu cidden guzel cildimi asiri guzel arindiriyor icerik listesi de guzel oldugundan surekli olarak alacagim bi ürün
İsim: M** K**
Tarih: 21 Mart 2024

Yorum: Yüzümde siyah noktalar wardı bir iki yıkamada cok güzel sonuç aldım cildıme çok güzel canlılık verdi severek kullanıyorum tavsıye ederim
İsim: K** T**
Tarih: 23 Ekim 2023

Yorum: bir temizleme yağı bu kadar mı güzel olur daha önce kesfetmeliydim dediğim bir güzellik cildim hassastır hiç tahriş etmeden makyaj yağ kir güneş kremi kalıntısı herşey çıkıyor
İsim: E** N** C**
Tarih: 24 Ekim 2023

Yorum: Ciltteki yağı kiri ve makyajı çok iyi temizliyor ayrıca içeriğine bayıldım nemlendirici yatıştıran içerikler harika bir ürün olmuş mutlaka bakın
İsim: E** K**
Tarih: 13 Ekim 2023

Yorum: Göz yakmıyor ben makyajımı da bunla çıkarıyorum hem cildimi arındırıp hem de makyajımı temizlemiş oluyorum çok memnunum
İsim: B** Y**
Tarih: Elite Üye
Beden: 09 Kasım 2023

Yorum: Ürünü indirim zamanı kremle birlikte aldım. Uygun fiyatlı yağ bazlı temizleyici arıyordum, Yağmur Vardar tavsiyesi ile denemeye karar verdim. Stok ürünüm olduğu için henüz deneyimlemedim. Paketleme ve kargo sorunsuzdu.
İsim: B** U**
Tarih: 13 Ocak 2024

Yorum: cok guzel göz yakmıyor kolayca temizleniyor gözü fazla ovmadan göz makyajinida aliyor hassas cilt ve göz icin Çok uygun bence Yagmur vardar onerisiyle almistim harika bir ürün fiyati düştükçe alıyorum
İsim: d** a**
Tarih: 11 Kasım 2023

Yorum: Yaa sen nasıl bi şeysin:))) O kadar çok yağ bazlı temizleyici denedim. hepsi gözümü yaktı. Amaaaa bu muhteşem:))) Hem hafif, hem de çok çok çokkkk kolay arınıyor. Bu bitince, Banilo Co nunkini açtım. O da güzel ama bunu resmen arıyorum:)) Çok daha konforlu:)) Kesinlikle sürekli alıp stok yapmak istediğim bir ürün. İnanın pahalı olanlardan bence dahDevamını Oku
İsim: d** d**
Tarih: 06 Şubat 2024

Yorum: ürün son zamanlarda fazla popüler olunca ben de alıp bir denemek istedim ama temizleme etkisi inanılmaz güzel cildimde bir haftaya kalmadan gözle görülebilir bir aydınlanma ve ışıltı gözlemledim çevrem tarafından da böyle görülmesi ürünü olan güvenimi daha da artırdı
İsim: G** K**

Yorum: Son zamanlar kullandığım en iyi ürün diyebilirim cildimi tertemiz yaptı çok memnun kaldım
İsim: **** ****
Tarih: 25 Ekim 2023

Yorum: Stoklu kullanıyorum makyaj temizlemesi çok başarılı ve yağlı his bırakmıyor
Tarih: 05 Ocak 2024

Yorum: Kuru cilde sahibim cildi kurutmadan çok güzel bir şekilde temizliyor nemlendiriyor en sevdiğim özelliği yumuşacık bir his bırakması harika gerçekten
İsim: K** M**
Tarih: 20 Ekim 2023

Yorum: Cildi harika temizliyor tahriş yapmadı makyajı bile çok güzel temizliyor sivilce yapmadı kullanımdan sonra cildime aydınlık geldi resmen.
Tarih: 30 Ekim 2023

Yorum: çok güzel bi marka merimeyo önerisiyle aldım içersinde gerçek yağ bulundurmasiyla diğer yağ bazlı temizleyicilerden ayrılıyor merimeyo ne önerirse cildime uyanlari alıyorum zaten yine pişman etmedi
İsim: m** T**
Tarih: 12 Kasım 2023

Yorum: Bir pompası günlük makyajı çıkarmaya yetiyor, bir süredir kullanıyorum sivilceye sebep olmadı cildimi kurutmadan temizliyor
İsim: B** Ö**
Tarih: Elite Üye
Beden: 02 Kasım 2023

Yorum: Cildimdeki makyajı kolayca çıkarıyor, tonikle sildiğimde bile hiç makyaj kalıntısı çıkmıyor. Yağlı his bırakmadan cildimden arınıyor olmasını da çok beğendim
Tarih: 25 Ekim 2023

Yorum: Cildimdeki makyajı kiri öyle güzel arındırıyor ki çift aşamalı temizlikte birinci adım olarak bu temizlike yağını kullanıyorum ❤️ çok memnunum
İsim: D** L**
Tarih: 02 Kasım 2023

Yorum: makyajımı çıkardıktan sonra bu ürünle yüzümü yıkıyorum. epey deri. temizliyor. cildimde aydınlanma yaşıyorum. kokusunu beğendim
İsim: G** T**
Tarih: 31 Ekim 2023

Yorum: cildi temiz yapan oldıkca kolay uygulanan güzel bir temizleyici. Ben deneyin derim. Pompalı ambalajı ile istediğiniz miktarda alıyorsunuz
İsim: k** K**

Yorum: Kargo çok hızlıydı ve özenle paketlenmişti, daha önce kullandığım güzel temiz içerikli bir ürün tavsiye ederim
İsim: M** D**
Tarih: 26 Ocak 2024

Yorum: Canlandırıcı ve nemlendirici bir temizleyici , cildimde kurutma yapmadı
Tarih: 05 Kasım 2023

Yorum: Çok güzel göz yakmıyor makyajı güneş kremini çok güzel temizliyor YAĞMUR VARDAR kraliçesi önerisi bir kere kötü bir şey önermedi seni seviyorum kraliçem
İsim: P** C**
Tarih: 16 Kasım 2023

Yorum: Harika bir ürün uygun fiyatlı efsane bi yağ bazlı temizleyici
İsim: N** Y**
Tarih: 12 Kasım 2023

Yorum: Çok beğendim yıkadıktan sonra cildimi güzel parlatıyor ve yumuşacık yapıyor. Ben kuru ciltliyim ama benim cildimi kurutmadı.
İsim: K** H** Ş**
Tarih: 09 Şubat 2024

Yorum: Öncelikle cilt yapım yağlı ve sivilceli ama bu temizleme yağı ölü deriyi temizliedigi gibi kuru yapmıyor içeriği bakımından güzel ve güne kremini bile çıkarıyor düzenli kullanımda faydasını göreceğim bir ürün
İsim: H** A**
Tarih: 21 Ekim 2023

Yorum: Paketleme güzel kargo hızlı, çok methini duydum elimde vardı başka bir tane onu bitirdikten sonra açacam bunu bakalım :)
İsim: E** Y**
Tarih: 09 Kasım 2023

Yorum: Cildi kurutmadan temızlıyor nemlendırıyor yapısı cok iyi derınmesine temızlendıgını ürünü kullanmaya başladığınızda fark ediyorsunuz prıl prıl yapıyor
Tarih: 21 Ekim 2023

Yorum: Ürün elime hızlı ve sağlam ulastı kullandıkça güncelleyeceğim hediye için teşekkür ederim ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
İsim: K** N** D**
Tarih: 31 Ocak 2024

Yorum: paketleme cok ozenliydi cift asamali temizlik yapmak icin aldim gayet memnunum
İsim: i** s** k**
Tarih: 11 Mart 2024

Kalendula Saf & Tazeleyici Cilt Temizleme Yağı 200 ml Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular

Soru: merhaba. ambalaj açıldıktan ne kadar süre sonra kullanılmalıdır? 25 dereceden soğuk alanda birkaç ay kalsa bir problem yaratır mı?
Cevap: Merhaba efendim açıldıktan sonra 12 ay raf ömrü vardır

Soru: Merhabalar içindekiler asidik ürünler değil demi asidik bir temizleyici olsun istemiyorum ona göre alacağım
Cevap: Merhaba Ingredients (İçindekiler) : PEG-7 Glyceryl Cocoate, Aqua, Glycerin, Lauryl Glucoside, Niacinamide, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Vitis Vinifera Seed Oil, Persea Gratissima Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Phenoxyethanol, Sodium Hyaluronate, Polysorbate 20, Panthenol, Calendula Officinalis Flower Extract, Citric Acid, Calendula Officinalis Flower Oil, Bellis Perennis Flower Extract, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium EDTA, Potassium Sorbate, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate.

Soru: Merhaba, ürünün güncel s.k.tarihi nedir acaba? Ona göre iki tane almak istiyorum. Teşekkürler 🙏🏻
Cevap: Merhaba, skt 04/2027 dir.

Soru: Merhaba, urunde jojoba var midir?
Cevap: Merhaba, Ingredients: PEG-7 Glyceryl Cocoate, Aqua, Glycerin, Lauryl Glucoside, Niacinamide, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Vitis Vinifera Seed Oil, Persea Gratissima Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Phenoxyethanol, Sodium Hyaluronate, Polysorbate 20, Panthenol, Calendula Officinalis Flower Extract, Citric Acid, Calendula Officinalis Flower Oil, Bellis Perennis Flower Extract, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium EDTA, Potassium Sorbate, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate.

Soru: Merhaba çift aşamalı temizlikte bu üründen sonra salisilik içeren yıkamaya jeli kullanabilir miyim
Cevap: Merhaba evet kullanabilirsiniz

Soru: merhaba, hassas cilt için uygun mu?
Cevap: Merhaba ürünlerimiz cilt hassasiyeti oluşturmamaktadır. Tum cilt yapısı için uygundur.

Soru: Bu markanın ve ürünün menşei koremi?
Cevap: Urunlerimizin tamamının Turkiye'de uretildigini gururla soyleyebiliriz :) Iyi günler dileriz, Skin401

Soru: Merhaba ürün suyla birlikte süt kıvamına gelerek mi arınıyor. Yorumların bazısında yüzde masaj hareketleri yaptıkça ürünün bal kıvamını alıp koyulaştığı söyleniyor doğru mu?
Cevap: Merhaba Yeterli miktarda temizleme yağını ellerinizle yüzünüze dairesel hareketlerle uygulayınız. Ardından su ile iyice durulayınız

Soru: yağlı karma ciltler için uygun mu???
Cevap: Merhaba evet kullanabilirsiniz.

Soru: Merheba Cildim hassas kizarikli kolay kolay ürün kullanamıyorum Skin401 denemek istiyorum Endişeliyim Yorumlar çoğunluk iyi ama yinede endişe var kızarıklık kuperozlu cilde nasıl olur
Cevap: Merhaba, Urunlerimiz herhangi bir cilt hassasiyeti olusturmamaktadir ancak cilt hastaliklari icin mutlaka dermatologunuza danisip urun kullanimi ve rutin olusturma karari vermenizi oneririz

Soru: Bu ürün yağ bazlı yüz temizleme jeli oluyor değil mi?
Cevap: Merhaba evet yağ bazlıdır

Soru: Merhaba yağ bazlı mı acaba
Cevap: Merhaba evet yağ bazlıdır

Soru: sert icerikli bir temizleyici mi
Cevap: Merhaba Ingredients (İçindekiler) : PEG-7 Glyceryl Cocoate, Aqua, Glycerin, Lauryl Glucoside, Niacinamide, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Vitis Vinifera Seed Oil, Persea Gratissima Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Phenoxyethanol, Sodium Hyaluronate, Polysorbate 20, Panthenol, Calendula Officinalis Flower Extract, Citric Acid, Calendula Officinalis Flower Oil, Bellis Perennis Flower Extract, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium EDTA, Potassium Sorbate, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate.

Soru: Merhaba su geçirmez rimeli çıkartır mı acaba
Cevap: Merhaba makyajı nazikçe temizlemektedir. Çift aşamalı temizlik yapmanızı tavsiye ederiz

Soru: kuru ciltler için uygun mu birde makyaji direk temizleyebilir miyiz
Cevap: Merhaba evet uygundur. Makyaj kalıntılarını derinlemesine temizleyerek cildi arındırmaktadır.

Soru: yag bazli temizleyici dimi?
Cevap: Merhaba evet

Soru: Merhaba bu üründen sonra tekrar bir temizleyici kullanmamız mı gerekli?
Cevap: Merhaba tercihe göre sonrasında su bazlı temizleyici ile çift aşamalı temizlik yapabilirsiniz

Soru: Cildim kuru karma kullanabilir miyim? Ayrıca ürün içeriğini öğrenebilir miyim siyah nokta ve sivilce azaltıyor mu
Cevap: Merhaba, evet kullanabilirsiniz. Ingredients: PEG-7 Glyceryl Cocoate, Aqua, Glycerin, Lauryl Glucoside, Niacinamide, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Vitis Vinifera Seed Oil, Persea Gratissima Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Phenoxyethanol, Sodium Hyaluronate, Polysorbate 20, Panthenol, Calendula Officinalis Flower Extract, Citric Acid, Calendula Officinalis Flower Oil, Bellis Perennis Flower Extract, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium EDTA, Potassium Sorbate, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate.

Soru: nasıl kullanılır kaç dakika sonra yıkamamiz gerekiyo
Cevap: Merhaba ürünü cildinize bir iki dakika dairesel hareketler ile uyguladıktan sonra yıkayabilirsiniz.

Soru: Göz makyajı temizlemek için de uygun mudur
Cevap: Merhaba, Gözle direkt temasından kaçınınız. Temas halinde bol su ile durulayınız.

Kalendula Saf & Tazeleyici Cilt Temizleme Yağı 200 ml Ürünün Detaylı Resimleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Kalendula Saf & Tazeleyici Cilt Temizleme Yağı 200 ml En Uygun Satış Linki