Kadın Stiletto Taşlı Sivri Burun Arkası Açık Abiye Topuklu Ayakkabı Lala Bej Tavsiye Eder Misiniz?
Kadın Stiletto Taşlı Sivri Burun Arkası Açık Abiye Topuklu Ayakkabı Lala Bej Şu Andaki Değeri 639.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Kadın Stiletto Taşlı Sivri Burun Arkası Açık Abiye Topuklu Ayakkabı Lala Bej Gerçekten İyi Mi?
Kadın Stiletto Taşlı Sivri Burun Arkası Açık Abiye Topuklu Ayakkabı Lala Bej Hakkında yaklaşık 152 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
Kadın Stiletto Taşlı Sivri Burun Arkası Açık Abiye Topuklu Ayakkabı Lala Bej Ürün Bilgisi
Kadın Stiletto Taşlı Sivri Burun Arkası Açık Abiye Topuklu Ayakkabı Lala Bej Ürününün Satıcısı, DC DONNA Kadın Stiletto Taşlı Sivri Burun Arkası Açık Abiye Topuklu Ayakkabı Lala Bej ürününü 639.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Kadın Stiletto Taşlı Sivri Burun Arkası Açık Abiye Topuklu Ayakkabı Lala Bej Yorumlar Ve Değerlendirmeler
639.0 Tl ye satışta olan Kadın Stiletto Taşlı Sivri Burun Arkası Açık Abiye Topuklu Ayakkabı Lala Bej Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
152 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: Çok şık kısa sürede elime ulaştı tam bedeninizi alabilirsiniz
İsim: R** N** Ş**
Tarih: 30 Mayıs 2024
Beden: Beden:42
Satıcı: DC DONNA
Yorum: Ayakkabının duruşuna ve rahatlığına bayıldık tam numara aldık ve tam oldu iyi ki almışım tavsiye ederim
İsim: M** D**
Tarih: 27 Nisan 2024
Beden: Beden:38
Yorum: Hem çok rahat hemde gerçekten çok zarif bir ayakkabı tam beden alın satıcıyı nazik notundan dolayı tebrik ederim hayırlı satışlar dilerim
İsim: Filiz B.
Tarih: 24 Temmuz 2024
Yorum: Ürün mükemmel çok memnun kaldım tam numaranızı alın
İsim: **** ****
Tarih: 24 Mayıs 2024
Yorum: Not için teşekkürler ayakkabı cook güze bayıldımm kendi numaramızı aldın satıcıya teşekkür ederim
Tarih: 01 Mayıs 2024
Beden: Beden:37
Yorum: Ayakkabılar çok güzel ve rahat ama bana büyük geldiği için iade edip tekrar indirime girdiğinde küçük bedenini alacağım.
İsim: İ** B** T**
Tarih: 26 Mart 2024
Yorum: Mezuniyet balom için aldım. Topuk boyu ön kısmının uzunluğu vs her şey öyle ideal ki çok çok beğendimmm 7cm topuk , tam numaramı aldım, ayakkabı çok rahat çok güzel kavrıyor önden , ışıl ışıl parlıyor
İsim: K** P**
Tarih: 02 Ağustos 2024
Beden: Beden:39
Yorum: 40-41 giyiyorum. Başka markadan aynı ürünün 40 numarasını aldım olmadı . Burdan 41 aldım çok güzel oldu ve ürün aşırı rahat. Notunuz da çok tatlı
Tarih: 01 Eylül 2024
Beden: Beden:41
Yorum: Nişanımız için sevgilime aldım.Çok beğendi, çok şık ve rahat olduğunu söyledi. Sıkıntısız kargo ve paketleme için satıcıya teşekkür ederiz.
İsim: T** P**
Tarih: 17 Mayıs 2024
Yorum: O kadar zarif o kadar şık bir ayakkabı ki üstelik gayet rahat. Satıcı da çok iyi ve çok hızlı kargolandı.
İsim: S** f**
Tarih: 11 Mayıs 2024
Yorum: Ürün göründüğü gibi geldi çok şık nişanımda giyinicem güzel dilekleriniz için ayrıca çok teşekkür ederim
İsim: T** D**
Tarih: 05 Eylül 2024
Beden: Beden:36
Satıcı: dostlife
Yorum: ürün çok rahat kalıp tam inanılmaz şık bir ayakkabı güzel kombin ile Jean ile bile giyilebilicek bir ayakkabı
İsim: B** M**
Tarih: 16 Mayıs 2024
Yorum: bayıldım çok güzel tam numaranızı alın çok rahat
İsim: K** Ö**
Tarih: 20 Mayıs 2024
Yorum: Muhteşem bir ayakkabı
İsim: B** n** Ş**
Tarih: 02 Eylül 2024
Yorum: Acabalarla aldığım ayakkabıya kutuyu açar açmaz hayran kaldım
hem çok şık hem çok rahat
iş yerinde gösterdiğimde nerdeyse herkes link istedi, hatta linki gönderdiğimde gerçeği fotoğraflardan daha güzel yorumları bile aldım. Teşekkürler 
İsim: N** B**
Tarih: 14 Mayıs 2024
Yorum: Ürün ile ilgili bi problem yaşadım ve satıcı hemen çözdü. Ürün tam kalıp kendi numaranızı alabilirsiniz
İsim: Nesli N. G.
Tarih: 08 Mayıs 2024
Yorum: Kız arkadaşıma hediye olarak aldım. Çok beğendi çok kaliteli çokta rahat güvenerek alabilirsiniz . Hediyeniz içinde teşekkür ederiz.
Tarih: 25 Mayıs 2024
Yorum: çok kaliteli ve çok rahat
İsim: ö** y**
Tarih: 15 Mayıs 2024
Yorum: Çok rahat ve çok şık
İsim: S** n** A**
Yorum: Ayakabım harika çok beğendim tam istediğim numara sorunsuz geldi kargo çok iyiydi kutuda hiç bir ezilme filan olmamıştı
Tarih: 29 Mart 2024
Yorum: Muhteşem çok rahat ayrıca
İsim: Y** U**
Tarih: 24 Nisan 2024
Yorum: İlk geldiğinde yapışkan kokuyordu fakat 2 güne kokusu geçti kesinlikle tavsiye ediyorum hem çok rahat hem uygun fiyatlı
İsim: D** B**
Yorum: Çok beğendim tam numaranızı alın ayakta çok zarif duruyor
İsim: N** A**
Yorum: BA YIL DIMM
İsim: S** G**
Tarih: 29 Nisan 2024
Yorum: Çok rahat ve şık bayıldımm
İsim: N** Ü**
Yorum: efsaneee bayildim ellerinize saglik artik hep burdan alisveris yaparim hayirli satislariniz olsun 2 gunde geldi bu arada bayildim
Tarih: 30 Ağustos 2024
Yorum: Bayıldım bayıldım. Bu kadar güzel ve rahat ayakkabı giymemiştim. Prenses ayakkabısı gibi. Çook rahat ve çok güzel bir ayakkabı.
İsim: Buket Y.
Tarih: 25 Nisan 2024
Yorum: Ben çok beğendim çok rahat
İsim: M** K**
Yorum: Gerçekten çok güzel tavsiye ederim
Tarih: 03 Eylül 2024
Beden: Beden:40
Yorum: Ürün çok güzel geldi biraz tedirgindim ama çok beğendim ve tüm elbiselerin altına zarif duruyor kaçırmayın
ben daha önce de aynı modelini aldım arka tarafı lastik olmayınca ayağımdan çıkıyordu. Lastik olması kullanışlı
İsim: A** Ç**
Tarih: 28 Mart 2024
Kadın Stiletto Taşlı Sivri Burun Arkası Açık Abiye Topuklu Ayakkabı Lala Bej Merak Edilen Konular
Soru: مرحبا كم سم
Cevap: 7cm efendim
Soru: Merhaba görseldeki renk mi gönderilecek (krem rengi)
Cevap: Merhaba görseldeki ürün gidecek
Soru: Topuğu kaç santim
Cevap: 7 cm efendım
Soru: ölçmedim mezuraylami olceyim
Cevap: İsterseniz ölçebilirsiniz efendim ya da bizim model tam kalıp ona göre karar verebilirsiniz 
Soru: ayağım 24 cm kac numara almalıyım
Cevap: Merhaba 40 numara almalısın efendim 
Soru: merhablar iyi akşamlar ayakkabinin 42 si gelir mi acaba 1 2 gune
Cevap: Merhaba iyi akşamlar çarşamba gününden itibaren 42 ve 43 stoklarımızda olacak 

Soru: Merhaba lütfen benim üründen çıkar mısınız
Cevap: Size toptan verelim
Soru: ürünü hemen alsam 4 temmuza yetişir mi
Cevap: Merhaba iyi günler il neresi efendim
Soru: Tam kalıpmı ürünler
Cevap: Merhaba hayır ramazanlar efendim evet efendim ürünün kalıbı tam keyifli alışverişler dileriz
Soru: Merhaba lütfen Benim üründen çıkar mısınız teşekkürler
Cevap: 24 çift var elimde bitsin çıkıcam
Soru: Merhaba görseldeki aynı ürün mi
Cevap: Merhaba keyifli günler dileriz efendim tabii ki aynı ürün

Soru: Cumartesiye yetiştirebilir misiniz ?
Cevap:  merhaba isim soyisim rica edebilir miyim 
Soru: Kaç günde gelir?
Cevap: bi kaç güne efendim
Soru: topuğu 5 cm yapsanız haftaya kadar ulasır mı bana
Cevap: Merhaba iyi günler maalesef efendim yakın zamanda 5cm yapamıyoruz

Soru: merhaba. Buçuklu ayak numaralarda küçük mü tercih edilmeli yoksa büyük mü?
Cevap:  Merhaba tüm numaralar yarım numara büyük efendim 
Soru: merhablar 42 si ne zaman stoğa girer acaba
Cevap: Merhaba cuma günü efendim inşallah

Soru: Merhaba topuk boyu kaç cm?
Cevap: Merhaba 7cm efendim
Soru: Peki hangi şehirdesiniz haftaya elimde olması gerekiyor haftaya cumaya kadar gelir umarım
hızlı dönüşünüz için teşekkürler
Cevap: İstanbul’dan gönderim sağlıyoruz efendim

Soru: ayakkabının dış derisi sertmi yumuşak derimi sert ise ayaklarımızı acıtır yara yapabilir diye korkuyorum birde sertse ayağıma zor girer diye düşünüyorum ayaklarim taraklı baya oyuzden 41 numara alıyorum bu tür ayakkabılarda en olarak kaç cm acaba ayağımızın taraklı kısmını soruyorum en olarak kaç cm acaba?
Cevap: Merhaba iyi günler yumuşaktır efendim sert değildir ve en 7 cm 
Soru: Hangi kargoyla gönderem yapıyorsunuz
Cevap: Merhaba iyi günler efendim Trendyol Expressle
Kadın Stiletto Taşlı Sivri Burun Arkası Açık Abiye Topuklu Ayakkabı Lala Bej Ürüne Ait Fotoğraflar
Kadın Stiletto Taşlı Sivri Burun Arkası Açık Abiye Topuklu Ayakkabı Lala Bej En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Kadın Stiletto Taşlı Sivri Burun Arkası Açık Abiye Topuklu Ayakkabı Lala Bej Şu Andaki Değeri 639.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Kadın Stiletto Taşlı Sivri Burun Arkası Açık Abiye Topuklu Ayakkabı Lala Bej Gerçekten İyi Mi?
Kadın Stiletto Taşlı Sivri Burun Arkası Açık Abiye Topuklu Ayakkabı Lala Bej Hakkında yaklaşık 152 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
Kadın Stiletto Taşlı Sivri Burun Arkası Açık Abiye Topuklu Ayakkabı Lala Bej Ürün Bilgisi
Kadın Stiletto Taşlı Sivri Burun Arkası Açık Abiye Topuklu Ayakkabı Lala Bej Ürününün Satıcısı, DC DONNA Kadın Stiletto Taşlı Sivri Burun Arkası Açık Abiye Topuklu Ayakkabı Lala Bej ürününü 639.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Kadın Stiletto Taşlı Sivri Burun Arkası Açık Abiye Topuklu Ayakkabı Lala Bej Yorumlar Ve Değerlendirmeler
639.0 Tl ye satışta olan Kadın Stiletto Taşlı Sivri Burun Arkası Açık Abiye Topuklu Ayakkabı Lala Bej Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
152 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: Çok şık kısa sürede elime ulaştı tam bedeninizi alabilirsiniz
İsim: R** N** Ş**
Tarih: 30 Mayıs 2024
Beden: Beden:42
Yorum: Ayakkabının duruşuna ve rahatlığına bayıldık tam numara aldık ve tam oldu iyi ki almışım tavsiye ederim
İsim: M** D**
Yorum: Hem çok rahat hemde gerçekten çok zarif bir ayakkabı tam beden alın satıcıyı nazik notundan dolayı tebrik ederim hayırlı satışlar dilerim
İsim: Filiz B.
Tarih: 24 Temmuz 2024
Yorum: Ürün mükemmel çok memnun kaldım tam numaranızı alın
Tarih: 24 Mayıs 2024
Yorum: Not için teşekkürler ayakkabı cook güze bayıldımm kendi numaramızı aldın satıcıya teşekkür ederim
Tarih: 01 Mayıs 2024
Yorum: Ayakkabılar çok güzel ve rahat ama bana büyük geldiği için iade edip tekrar indirime girdiğinde küçük bedenini alacağım.
İsim: İ** B** T**
Yorum: Mezuniyet balom için aldım. Topuk boyu ön kısmının uzunluğu vs her şey öyle ideal ki çok çok beğendimmm 7cm topuk , tam numaramı aldım, ayakkabı çok rahat çok güzel kavrıyor önden , ışıl ışıl parlıyor
İsim: K** P**
Tarih: 02 Ağustos 2024
Yorum: 40-41 giyiyorum. Başka markadan aynı ürünün 40 numarasını aldım olmadı . Burdan 41 aldım çok güzel oldu ve ürün aşırı rahat. Notunuz da çok tatlı
Tarih: 01 Eylül 2024
Yorum: Nişanımız için sevgilime aldım.Çok beğendi, çok şık ve rahat olduğunu söyledi. Sıkıntısız kargo ve paketleme için satıcıya teşekkür ederiz.
İsim: T** P**
Tarih: 17 Mayıs 2024
Yorum: O kadar zarif o kadar şık bir ayakkabı ki üstelik gayet rahat. Satıcı da çok iyi ve çok hızlı kargolandı.
İsim: S** f**
Tarih: 11 Mayıs 2024
Yorum: Ürün göründüğü gibi geldi çok şık nişanımda giyinicem güzel dilekleriniz için ayrıca çok teşekkür ederim
İsim: T** D**
Tarih: 05 Eylül 2024
Satıcı: dostlife
Yorum: ürün çok rahat kalıp tam inanılmaz şık bir ayakkabı güzel kombin ile Jean ile bile giyilebilicek bir ayakkabı
İsim: B** M**
Yorum: bayıldım çok güzel tam numaranızı alın çok rahat
İsim: K** Ö**
Yorum: Muhteşem bir ayakkabı
İsim: B** n** Ş**
Tarih: 02 Eylül 2024
Yorum: Acabalarla aldığım ayakkabıya kutuyu açar açmaz hayran kaldım
İsim: N** B**
Tarih: 14 Mayıs 2024
Yorum: Ürün ile ilgili bi problem yaşadım ve satıcı hemen çözdü. Ürün tam kalıp kendi numaranızı alabilirsiniz
İsim: Nesli N. G.
Tarih: 08 Mayıs 2024
Yorum: Kız arkadaşıma hediye olarak aldım. Çok beğendi çok kaliteli çokta rahat güvenerek alabilirsiniz . Hediyeniz içinde teşekkür ederiz.
Yorum: çok kaliteli ve çok rahat
İsim: ö** y**
Tarih: 15 Mayıs 2024
Yorum: Çok rahat ve çok şık
İsim: S** n** A**
Yorum: Ayakabım harika çok beğendim tam istediğim numara sorunsuz geldi kargo çok iyiydi kutuda hiç bir ezilme filan olmamıştı
Tarih: 29 Mart 2024
Yorum: Muhteşem çok rahat ayrıca
İsim: Y** U**
Tarih: 24 Nisan 2024
Yorum: İlk geldiğinde yapışkan kokuyordu fakat 2 güne kokusu geçti kesinlikle tavsiye ediyorum hem çok rahat hem uygun fiyatlı
İsim: D** B**
Yorum: Çok beğendim tam numaranızı alın ayakta çok zarif duruyor
İsim: N** A**
Yorum: BA YIL DIMM
İsim: S** G**
Tarih: 29 Nisan 2024
Yorum: Çok rahat ve şık bayıldımm
İsim: N** Ü**
Yorum: efsaneee bayildim ellerinize saglik artik hep burdan alisveris yaparim hayirli satislariniz olsun 2 gunde geldi bu arada bayildim
Tarih: 30 Ağustos 2024
Yorum: Bayıldım bayıldım. Bu kadar güzel ve rahat ayakkabı giymemiştim. Prenses ayakkabısı gibi. Çook rahat ve çok güzel bir ayakkabı.
İsim: Buket Y.
Tarih: 25 Nisan 2024
Yorum: Ben çok beğendim çok rahat
İsim: M** K**
Yorum: Gerçekten çok güzel tavsiye ederim
Tarih: 03 Eylül 2024
Beden: Beden:40
Yorum: Ürün çok güzel geldi biraz tedirgindim ama çok beğendim ve tüm elbiselerin altına zarif duruyor kaçırmayın
İsim: A** Ç**
Tarih: 28 Mart 2024
Kadın Stiletto Taşlı Sivri Burun Arkası Açık Abiye Topuklu Ayakkabı Lala Bej Merak Edilen Konular
Soru: مرحبا كم سم
Cevap: 7cm efendim
Soru: Merhaba görseldeki renk mi gönderilecek (krem rengi)
Cevap: Merhaba görseldeki ürün gidecek
Soru: Topuğu kaç santim
Cevap: 7 cm efendım
Soru: ölçmedim mezuraylami olceyim
Cevap: İsterseniz ölçebilirsiniz efendim ya da bizim model tam kalıp ona göre karar verebilirsiniz 
Soru: ayağım 24 cm kac numara almalıyım
Cevap: Merhaba 40 numara almalısın efendim 
Soru: merhablar iyi akşamlar ayakkabinin 42 si gelir mi acaba 1 2 gune
Cevap: Merhaba iyi akşamlar çarşamba gününden itibaren 42 ve 43 stoklarımızda olacak 
Soru: Merhaba lütfen benim üründen çıkar mısınız
Cevap: Size toptan verelim
Soru: ürünü hemen alsam 4 temmuza yetişir mi
Cevap: Merhaba iyi günler il neresi efendim
Soru: Tam kalıpmı ürünler
Cevap: Merhaba hayır ramazanlar efendim evet efendim ürünün kalıbı tam keyifli alışverişler dileriz
Soru: Merhaba lütfen Benim üründen çıkar mısınız teşekkürler
Cevap: 24 çift var elimde bitsin çıkıcam
Soru: Merhaba görseldeki aynı ürün mi
Cevap: Merhaba keyifli günler dileriz efendim tabii ki aynı ürün
Soru: Cumartesiye yetiştirebilir misiniz ?
Cevap:  merhaba isim soyisim rica edebilir miyim 
Soru: Kaç günde gelir?
Cevap: bi kaç güne efendim
Soru: topuğu 5 cm yapsanız haftaya kadar ulasır mı bana
Cevap: Merhaba iyi günler maalesef efendim yakın zamanda 5cm yapamıyoruz
Soru: merhaba. Buçuklu ayak numaralarda küçük mü tercih edilmeli yoksa büyük mü?
Cevap:  Merhaba tüm numaralar yarım numara büyük efendim 
Soru: merhablar 42 si ne zaman stoğa girer acaba
Cevap: Merhaba cuma günü efendim inşallah
Soru: Merhaba topuk boyu kaç cm?
Cevap: Merhaba 7cm efendim
Soru: Peki hangi şehirdesiniz haftaya elimde olması gerekiyor haftaya cumaya kadar gelir umarım
Cevap: İstanbul’dan gönderim sağlıyoruz efendim
Soru: ayakkabının dış derisi sertmi yumuşak derimi sert ise ayaklarımızı acıtır yara yapabilir diye korkuyorum birde sertse ayağıma zor girer diye düşünüyorum ayaklarim taraklı baya oyuzden 41 numara alıyorum bu tür ayakkabılarda en olarak kaç cm acaba ayağımızın taraklı kısmını soruyorum en olarak kaç cm acaba?
Cevap: Merhaba iyi günler yumuşaktır efendim sert değildir ve en 7 cm 
Soru: Hangi kargoyla gönderem yapıyorsunuz
Cevap: Merhaba iyi günler efendim Trendyol Expressle
Kadın Stiletto Taşlı Sivri Burun Arkası Açık Abiye Topuklu Ayakkabı Lala Bej Ürüne Ait Fotoğraflar
Kadın Stiletto Taşlı Sivri Burun Arkası Açık Abiye Topuklu Ayakkabı Lala Bej En Uygun Satış Linki
DC DONNA Kadın Stiletto Taşlı Sivri Burun Arkası Açık Abiye Topuklu Ayakkabı Lala Bej Fiyatı, Yorumları - Trendyol
DC DONNA Kadın Stiletto Taşlı Sivri Burun Arkası Açık Abiye Topuklu Ayakkabı Lala Bej yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.