Kadın Slyva Ten Saten Tek Bantlı Topuklu Ayakkabı Alınmaya Değer Mi ?

Seren

Bilgili
Kadın Slyva Ten Saten Tek Bantlı Topuklu Ayakkabı Alanlar Memnun Mu?
Kadın Slyva Ten Saten Tek Bantlı Topuklu Ayakkabı Şu Andaki Değeri 744.95 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Kadın Slyva Ten Saten Tek Bantlı Topuklu Ayakkabı Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?

Kadın Slyva Ten Saten Tek Bantlı Topuklu Ayakkabı Hakkında yaklaşık 315 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .

Kadın Slyva Ten Saten Tek Bantlı Topuklu Ayakkabı Açıklama Ve Özellikler

Kadın Slyva Ten Saten Tek Bantlı Topuklu Ayakkabı Ürününün Satıcısı, Shoeberry Kadın Slyva Ten Saten Tek Bantlı Topuklu Ayakkabı ürününü 744.95 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Kadın Slyva Ten Saten Tek Bantlı Topuklu Ayakkabı Kullananlar
744.95 Tl ye satışta olan Kadın Slyva Ten Saten Tek Bantlı Topuklu Ayakkabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
315 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1

Yorum: Yürümesi kolay rahattı ben 35 numara giyiyorum sıkma veya bolluk yoktu. Çok şık bu arada hemen kombinledim
İsim: b** g** t**
Tarih: 10 Mart 2023
Beden: Beden:35
Satıcı: SHOEBERRY

Yorum: Aşırı aşırı güzel bir parça abiyemin altına aldım. Sade ve zarif duruyo bayıldımm
İsim: S** P**
Tarih: 23 Ocak 2023
Beden: Beden:37

Yorum: Efsane efsane. Yanında çok tatlı bi kerata hediye etmişler paketlemeye de ayakkabıya da bayıldım. 37 numara giyiyorum tam kalıp tam oldu. Sadece ben ince topukla yürüyemiyormuşum acı bi sekilde öğrendim, o yüzden resmen ağlayarak iade edicem 😢 hayatımda gördüğüm en güzel ayakkabı keşke yuruyebilseydim :( alın aldırınn çok çok güzel ha unutmadan raDevamını Oku
İsim: r** y**
Tarih: 12 Ocak 2022

Yorum: Kesinlikle harika bir ürün kendi numaranızı alın derim 🌸
İsim: H** M**
Tarih: 26 Ocak 2023
Beden: Beden:36

Yorum: Çok güzel tam numaramı aldım
İsim: İ** G**
Tarih: 02 Aralık 2022
Beden: Beden:38

Yorum: Ayakkabıyı çok beğendim. Yorumlarda topuk çok ince olduğu için yürümesi zor yazıyordu evet biraz zor yürümesi ama ayakkabı çok şık. 38 numara giyiyorum normalde ama büyük geldiği için iade edip bir küçüğünü sipariş vericem.
İsim: H** K**
Tarih: 31 Mayıs 2022

Yorum: Bu yukseklikte ve platform olmayn bir ayakkabinin olabilecegi kadar rahat. 36,5 giyiyorum 36 aldim tam oldu. Sateni kaliteli, dokusu yumusak. Topugu oynuyor falan demisler, bu incelik ve yukseklikte bir topuk boyle olur, oynadigi falan yok. Gorunusu de zarif. Bu fiyata alinabilir.
İsim: Y** E**
Tarih: 07 Şubat 2023

Yorum: 37-38 giyiyorum 38 numara sipariş ettim bi tık büyük geldi iki beden arasında kalırsanız küçüğünü tercih edin beeence onun dışında bebek gibi bi ayakkabı
İsim: C** Y**
Tarih: 10 Ağustos 2023
Beden: Bilgi Yok

Yorum: Ayakkabı güzel gerçekten beğendim fakat standart kalıp değil hep 40 giyiyorum fakat büyük geldi ayrıca çok rahat bir ayakkabı değil yürümek gerçekten zor rahatsız edici ve topuk titriyor çok ince
İsim: S** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 13 Kasım 2022

Yorum: ayakkabı çok güzel 34 numara giyiyorum topuğu biraz yüksek olduğu için giyimi pek rahat değil ama bana göre
İsim: **** ****
Tarih: 23 Temmuz 2022
Beden: Beden:34

Yorum: Ayakkabıyı çok beğendim çok güzel. Hızlı teslimat ve güz notunuz içinde ayrıca teşekkür ederim. Kolay gelsin bol kazançlar.
İsim: E** K**
Tarih: 25 Şubat 2023

Yorum: Yani kelimelerim kifayetsiz ben bu kdar güzel bir ürün beklemiyordum tam numaranızı alın
İsim: B** A**
Tarih: 29 Nisan 2023

Yorum: Ayakta zarif fakat yürürken rahatsız bir ayakkabı. Numarası tam beden değil, 38 giyiyorum fakat bunda parmaklarım dışarda kaldı. Rengi ve saten dokusu güzel.
İsim: S** E**
Beden: 07 Ağustos 2023

Yorum: Çok şık ve zarif bir ayakkabı tavsiye ederim kısa zamanda elime ulaştı numaranız ne ise onu alabilirsiniz yorumlara baktığımda almasam mı dedim topuk oynuyor VS denmiş çok doğru bir yorum olmamış gönül rahatlığıyla alabilir düşünenler için teşekkürler shoebrry😊
İsim: G** Y**
Tarih: 26 Aralık 2022

Yorum: 10 üzerinden 10 alın aldırın muhteşem rahat ve kaliteli bir ayakkabı üstelik bu ayakkabılarla damat kahvesi verdim hiç sendelemeden ,özel günüme anlam kattığınız ve hediyeniz için teşekkürler 🙏
İsim: S** Ö**
Tarih: 30 Ocak 2022

Yorum: Ürün görseldeki gibi ayak numaranızı alabilirsiniz ayakları şiş olanlar eni dar ona göre alsın
İsim: D** Ö**
Beden: 02 Mart 2023

Yorum: Ürün aşırır rahatsız edici üstünde yürünmüyor bile ayaklarınız taraklıysa hiç almayın derim böyle bi ayakkabıyı satışa koymaz insan
İsim: S** G**
Tarih: 11 Eylül 2024

Yorum: Resimdeki rengiyle alakası yok ve ayağıma küçük geldi orta kısımları da kaliteli değil
İsim: G** Ö**
Tarih: 10 Eylül 2024

Yorum: ürün çok şık öok güzel fakat bana toouk borçtu çok uzun geldi o yüzden iade birde bir numara küçük alın bana nınaram büyük geldi. çok şık bir ayakkabı ama üzüelerek iade
Tarih: 31 Mayıs 2022
Beden: Beden:39

Yorum: Ba-yıl-dımm. Çok güzel ayakkabı. Numaramı aldım tam oldu.
İsim: D** S** Ö**
Tarih: 03 Temmuz 2024
Beden: Beden:40

Yorum: Bayıldım .. Naif kibar bı ayakkabı renkte muhteşem görüntüde 👌🏻
İsim: ç** D**
Tarih: 09 Mayıs 2022

Yorum: Tam ayak numaranızı alın, çok iyi geldi😍
İsim: M** G**
Tarih: 20 Ekim 2023

Yorum: kızıma aldım çok güzel duruyor tam numarası alın
İsim: s** D**
Tarih: 02 Ekim 2023

Yorum: 1 numara küçük alınmalı bence onun dışında kaliteli duran çok güzel bi ayakkabı
Tarih: 30 Ekim 2023
Beden: Boy:173cm

Yorum: Çokk çok rahat ve şık bi ayakkabı kurtarıcı bi renk bayıldım
İsim: R** S**
Tarih: 19 Eylül 2022

Yorum: Çok şık çok beğendim teşekkürler
İsim: a** y**
Tarih: 16 Mayıs 2023

Yorum: Üründen çok memnunum çok zarif tam numara alın topuğu biraz ince ve yüksek çok uzun saatler dayanılmaz :)
Tarih: 08 Aralık 2022

Yorum: rengi aşırı güzel.Ayni ayakkabinin siyahını başka bir yerden almıştım o tam numaramdı.burda da ona bakarak aldım ama geniş geldi o yüzden bir küçük numaramı tekrar siparis verdim.bant kısmı geniş onun için hem de ayağınızın kaymaması icin jel tabanlik alabilirsiniz.Ben cok beğendim alın aldırın 🫠😍
İsim: G** K**
Tarih: 13 Ocak 2023

Yorum: Bu nasıl bir rezillik kontrol ederek yollamanızı istedim 39 geldi düğüne 2 gün var 38 istedim annem 39 giymesine ramen ona bile büyük geldi
Tarih: 22 Haziran 2023

Yorum: müthiş kibar duruyor ayakta
İsim: S** I**
Tarih: 18 Mart 2023
Beden: Beden:34

Kadın Slyva Ten Saten Tek Bantlı Topuklu Ayakkabı Sıkça Sorulan Sorular

Soru: merhaba topuk kaç cm
Cevap: Merhaba efendim, ürünümüzün topuk boyu 10 cm'dir. Keyifli alışverişler, mutlu günler dileriz. 🌸

Soru: Topuk boyu kaç santim acaba
Cevap: Merhaba efendim, ürünümüzün topuk boyu 10 cm'dir. Keyifli alışverişler, mutlu günler dileriz. 🌸

Soru: bağcıkları ayrı olarak satın alma şansım var mı acaba
Cevap: Merhabalar efendim, aksesuar satışımız bulunmamaktadır. Mutlu günler dileriz. 🌸

Soru: Merhaba efendim bilek boyu kaç acaba
Cevap: Merhabalar efendim, ürünümüzün bilek kemer uzunluğu 27 cm'dir. İyi alışverişler, mutlu günler dileriz. 🌺

Soru: ürünün 36 gelirmi acaba
Cevap: Merhabalar, Stoklarımız haftanın her Cumartesi ve Pazar günü güncellenmektedir efendim. Sipariş vermek istediğiniz numara güncellendiğinde haberdar olmak için o numaranın bildirimini açmanızı ve ürünü favorilerinize eklemenizi tavsiye ederiz. Bizi takip etmeyi unutmayın. Keyifli alışverişler, Sağlıklı günler...🦋

Soru: Göründüğü gibi parlakmıdır
Cevap: Merhabalar efendim, ürünümüz "Saten" malzemeden üretilmiştir. Görsel ile birebir aynı ürün gönderimi gerçekleştirilmektedir. Keyifli alışverişler, mutlu günler dileriz. 🌸

Soru: merhaba 39 gelirmi
Cevap: Merhabalar, Stoklarımız haftanın her Cuma/Cumartesi günleri güncellenmektedir efendim. Sipariş vermek istediğiniz numara güncellendiğinde haberdar olmak için o numaranın bildirimini açmanızı ve ürünü favorilerinize eklemenizi tavsiye ederiz. Bizi takip etmeyi unutmayın. Keyifli alışverişler, Mutlu günler...🦋

Soru: 36 numarası stoka gelirmi yeniden
Cevap: Merhabalar, Stoklarımız haftanın her Cumartesi günü güncellenmektedir efendim. Sipariş vermek istediğiniz numara güncellendiğinde haberdar olmak için o numaranın bildirimini açmanızı ve ürünü favorilerinize eklemenizi tavsiye ederiz. Bizi takip etmeyi unutmayın. Keyifli alışverişler, Mutlu günler...🦋

Soru: kapıda ödeme varmı
Cevap: Trendyol platformu üzerinde kapıda ödeme seçeneği bulunmamakta efendim. Shoeberry markamızı aratarak bize ulaşırsanız bu seçenekle ilgili yardımcı olacağız. Mutlu günler

Soru: Merhaba ayni model ayni renk 6 yada 8 cm lik olani varmi?
Cevap: Trendyol mağazamızdan BKC1816 modelini aratarak 9 cm olan modelini inceleyebilirsiniz. Mutlu günler dileriz.

Soru: bant uzunlugu kac cm?
Cevap: Merhabalar, bant uzunluğu 12 cm dir. Sağlıklı günler.

Soru: Beyazı yok mu
Cevap: Saten modelimizde veyaz renk bulunmamakta efendim ancak Cilt deri seçeneğinde beyaz renk bulunmaktadır efendim. https://www.trendyol.com/shoeberry/...i-p-152053817?boutiqueId=61&merchantId=165930

Soru: Acil yarın akşam lazım
Cevap: Merhabalar nasıl yardımcı olabiliriz.

Soru: stoklar ne zaman yenilenir?
Cevap: Merhabalar, Stoklarımız haftanın her Cuma günü güncellenmektedir efendim. Sipariş vermek istediğiniz numara güncellendiğinde haberdar olmak için o numaranın bildirimini açmanızı ve ürünü favorilerinize eklemenizi tavsiye ederiz. Bizi takip etmeyi unutmayın. Keyifli alışverişler, Sağlıklı günler...🦋

Soru: 37 iş ne zaman gelir , acil ihtiyacım var!!
Cevap: Merhabalar, Stoklarımız haftanın her Cuma/Cumartesi günleri güncellenmektedir efendim. Sipariş vermek istediğiniz numara güncellendiğinde haberdar olmak için o numaranın bildirimini açmanızı ve ürünü favorilerinize eklemenizi tavsiye ederiz. Bizi takip etmeyi unutmayın. Keyifli alışverişler, Mutlu günler...🦋

Soru: 34 numara yakin zamanda gelicek mi
Cevap: Merhabalar, Stoklarımız 27.02.2023 tarihinde güncellenecektir efendim. Sipariş vermek istediğiniz numara güncellendiğinde haberdar olmak için o numaranın bildirimini açmanızı ve ürünü favorilerinize eklemenizi tavsiye ederiz. Bizi takip etmeyi unutmayın. Keyifli alışverişler, Mutlu günler...🦋

Soru: merhaba stoklar güncellenecek mi
Cevap: Merhabalar, Stoklarımızen kısa sürede güncellenmektedir efendim. Sipariş vermek istediğiniz numara güncellendiğinde haberdar olmak için o numaranın bildirimini açmanızı ve ürünü favorilerinize eklemenizi tavsiye ederiz. Bizi takip etmeyi unutmayın. Keyifli alışverişler, Sağlıklı günler...🦋

Soru: 37 numarası ne zaman gelir?
Cevap: Merhabalar, Stoklarımız haftanın her Cuma/Cumartesi günleri güncellenmektedir efendim. Sipariş vermek istediğiniz numara güncellendiğinde haberdar olmak için o numaranın bildirimini açmanızı ve ürünü favorilerinize eklemenizi tavsiye ederiz. Bizi takip etmeyi unutmayın. Keyifli alışverişler, Sağlıklı günler...🦋

Soru: Merhaba 36 numara ne zman gelir acaba
Cevap: Merhabalar, Stoklarımız haftanın her Cuma/Cumartesi günleri güncellenmektedir efendim. Sipariş vermek istediğiniz numara güncellendiğinde haberdar olmak için o numaranın bildirimini açmanızı ve ürünü favorilerinize eklemenizi tavsiye ederiz. Bizi takip etmeyi unutmayın. Keyifli alışverişler, Sağlıklı günler...🦋

Soru: 36 numarası ne zaman gelir??
Cevap: Merhabalar, Stoklarımız haftanın her Cuma günü güncellenmektedir efendim. Sipariş vermek istediğiniz numara güncellendiğinde haberdar olmak için o numaranın bildirimini açmanızı ve ürünü favorilerinize eklemenizi tavsiye ederiz. Bizi takip etmeyi unutmayın. Keyifli alışverişler, Sağlıklı günler...🦋

Kadın Slyva Ten Saten Tek Bantlı Topuklu Ayakkabı Ürün Görselleri

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

5_org_zoom.jpg

6_org_zoom.jpg

Kadın Slyva Ten Saten Tek Bantlı Topuklu Ayakkabı En Uygun Satış Linki