kadın siyah yüksek bel Kapri Spor Tyat Toparlayıcı Tül Detaylı çift cepli Kadın Kapri Spor Tayt En Düşük Fiyat Nerede ?

Gozde

Bilgili
kadın siyah yüksek bel Kapri Spor Tyat Toparlayıcı Tül Detaylı çift cepli Kadın Kapri Spor Tayt Satın Alır Mısınız?
kadın siyah yüksek bel Kapri Spor Tyat Toparlayıcı Tül Detaylı çift cepli Kadın Kapri Spor Tayt Güncel Fiyatı 195.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

kadın siyah yüksek bel Kapri Spor Tyat Toparlayıcı Tül Detaylı çift cepli Kadın Kapri Spor Tayt Gerçekten İyi Mi?

kadın siyah yüksek bel Kapri Spor Tyat Toparlayıcı Tül Detaylı çift cepli Kadın Kapri Spor Tayt Hakkında yaklaşık 22 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

kadın siyah yüksek bel Kapri Spor Tyat Toparlayıcı Tül Detaylı çift cepli Kadın Kapri Spor Tayt Ürün Tanıtımı

kadın siyah yüksek bel Kapri Spor Tyat Toparlayıcı Tül Detaylı çift cepli Kadın Kapri Spor Tayt Ürününün Satıcısı, LEMAR MODA kadın siyah yüksek bel Kapri Spor Tyat Toparlayıcı Tül Detaylı çift cepli Kadın Kapri Spor Tayt ürününü 195.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

kadın siyah yüksek bel Kapri Spor Tyat Toparlayıcı Tül Detaylı çift cepli Kadın Kapri Spor Tayt En Son Yapılan Yorumlar
195.0 Tl ye satışta olan kadın siyah yüksek bel Kapri Spor Tyat Toparlayıcı Tül Detaylı çift cepli Kadın Kapri Spor Tayt Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
22 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: Güzel durdu ve sevdim kumaşı içime çok sinmedi ama duruşunu sevdim
İsim: G** D**
Tarih: 17 Eylül 2024
Beden: Boy:153cm
Satıcı: LEMAR MODA

Yorum: genel olarak iyi saylir ama beli bol tutmuyor
İsim: S** Y**
Beden: Beden:L/XL

Yorum: tül detayı yok
İsim: G** A**
Beden: Beden:S/M

Yorum: çok tatlış bir tayt karın bölgesine çok güzel toparlıyor l beden tercih ettim böyle sımsıkı üstü olmayacak gibi bir görüntüsü var fotoğraftan ama çok esnek l XL tercih edebilirsiniz 65 kilo 63 boy
İsim: B** M**
Tarih: 14 Ağustos 2024

Yorum: Guzel urun iyi teşekkür
İsim: h** a**
Tarih: Elite Üye
Beden: 06 Eylül 2024

Yorum: beğendim kumaşının ince olması benim için avantaj
İsim: G** Ü**
Beden: 17 Temmuz 2024

Yorum: Çok güzel geldi teşekkür ederim
İsim: Z** D**
Beden: 15 Ağustos 2024

Yorum: gayet güzel tavsiye ederim
İsim: b** g**
Tarih: 03 Haziran 2024

Yorum: kumaşı güzel fotoğraf takilrle aynı çok esnek Bir tayt biraz parlaklığı vardır
İsim: ş** O**
Tarih: 12 Ağustos 2024

Yorum: fiyata göre uygundur
İsim: E** E**
Tarih: 01 Temmuz 2024

Yorum: dantelli tayt yarlm saat önce geçti elime fena değil güzel giyilebilir en azından toparlıyor kumaş sert yalnız bedenizden bir beden büyük alln sadece bel klzmlnln lastiği geçsek onuda terzide hallet tiricem
İsim: Y** A**
Tarih: 26 Temmuz 2024

Yorum: ürünün kalıbı gerçekten dar 165 boy ve 68 kiloya güzel toparladı ancak belim ince göbeğimde yok denecek derecede göbeği olanlar düşünmesin.
İsim: E** E**
Tarih: 31 Temmuz 2024

Yorum: resimdeki.model gelmedi.tül olan kısmı çok farklı geldi.bedeni uazan etiketi kesilmişti.kaç beden geldiği belli değil.
İsim: **** ****
Beden: 25 Haziran 2024

kadın siyah yüksek bel Kapri Spor Tyat Toparlayıcı Tül Detaylı çift cepli Kadın Kapri Spor Tayt Akıllarda Kalan Sorular

Soru: esnekmi bunlar?
Cevap: Merhaba efendim likralı esnekli

Soru: merhaba ürün esnek kumaşmı sert midir ? 165 80 kilo l xl olur mu ?
Cevap: Merhaba 80 kiloya uygun değil

Soru: 160/59 kg kac beden olur
Cevap: Merhaba. M bedan

Soru: boy 168 kilo 80 bana olurmu hangi beden
Cevap: Merhaba xLbeden

Soru: merhaba. iç gösteriyor mu?
Cevap: Merhabalar hayır

Soru: 1.67 boy 76 kg hangi beden olur acaba?
Cevap: Merhaba efendim l_xl alabilirsiniz iyi günler dileriz

kadın siyah yüksek bel Kapri Spor Tyat Toparlayıcı Tül Detaylı çift cepli Kadın Kapri Spor Tayt Ürün Görselleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

kadın siyah yüksek bel Kapri Spor Tyat Toparlayıcı Tül Detaylı çift cepli Kadın Kapri Spor Tayt En Uygun Satış Linki