Gozde
Bilgili
kadın siyah yüksek bel Kapri Spor Tyat Toparlayıcı Tül Detaylı çift cepli Kadın Kapri Spor Tayt Satın Alır Mısınız?
kadın siyah yüksek bel Kapri Spor Tyat Toparlayıcı Tül Detaylı çift cepli Kadın Kapri Spor Tayt Güncel Fiyatı 195.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
kadın siyah yüksek bel Kapri Spor Tyat Toparlayıcı Tül Detaylı çift cepli Kadın Kapri Spor Tayt Gerçekten İyi Mi?
kadın siyah yüksek bel Kapri Spor Tyat Toparlayıcı Tül Detaylı çift cepli Kadın Kapri Spor Tayt Hakkında yaklaşık 22 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
kadın siyah yüksek bel Kapri Spor Tyat Toparlayıcı Tül Detaylı çift cepli Kadın Kapri Spor Tayt Ürün Tanıtımı
kadın siyah yüksek bel Kapri Spor Tyat Toparlayıcı Tül Detaylı çift cepli Kadın Kapri Spor Tayt Ürününün Satıcısı, LEMAR MODA kadın siyah yüksek bel Kapri Spor Tyat Toparlayıcı Tül Detaylı çift cepli Kadın Kapri Spor Tayt ürününü 195.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
kadın siyah yüksek bel Kapri Spor Tyat Toparlayıcı Tül Detaylı çift cepli Kadın Kapri Spor Tayt En Son Yapılan Yorumlar
195.0 Tl ye satışta olan kadın siyah yüksek bel Kapri Spor Tyat Toparlayıcı Tül Detaylı çift cepli Kadın Kapri Spor Tayt Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
22 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: Güzel durdu ve sevdim kumaşı içime çok sinmedi ama duruşunu sevdim
İsim: G** D**
Tarih: 17 Eylül 2024
Beden: Boy:153cm
Satıcı: LEMAR MODA
Yorum: genel olarak iyi saylir ama beli bol tutmuyor
İsim: S** Y**
Beden: Beden:L/XL
Yorum: tül detayı yok
İsim: G** A**
Beden: Beden:S/M
Yorum: çok tatlış bir tayt karın bölgesine çok güzel toparlıyor l beden tercih ettim böyle sımsıkı üstü olmayacak gibi bir görüntüsü var fotoğraftan ama çok esnek l XL tercih edebilirsiniz 65 kilo 63 boy
İsim: B** M**
Tarih: 14 Ağustos 2024
Yorum: Guzel urun iyi teşekkür
İsim: h** a**
Tarih: Elite Üye
Beden: 06 Eylül 2024
Yorum: beğendim kumaşının ince olması benim için avantaj
İsim: G** Ü**
Beden: 17 Temmuz 2024
Yorum: Çok güzel geldi teşekkür ederim
İsim: Z** D**
Beden: 15 Ağustos 2024
Yorum: gayet güzel tavsiye ederim
İsim: b** g**
Tarih: 03 Haziran 2024
Yorum: kumaşı güzel fotoğraf takilrle aynı çok esnek Bir tayt biraz parlaklığı vardır
İsim: ş** O**
Tarih: 12 Ağustos 2024
Yorum: fiyata göre uygundur
İsim: E** E**
Tarih: 01 Temmuz 2024
Yorum: dantelli tayt yarlm saat önce geçti elime fena değil güzel giyilebilir en azından toparlıyor kumaş sert yalnız bedenizden bir beden büyük alln sadece bel klzmlnln lastiği geçsek onuda terzide hallet tiricem
İsim: Y** A**
Tarih: 26 Temmuz 2024
Yorum: ürünün kalıbı gerçekten dar 165 boy ve 68 kiloya güzel toparladı ancak belim ince göbeğimde yok denecek derecede göbeği olanlar düşünmesin.
Tarih: 31 Temmuz 2024
Yorum: resimdeki.model gelmedi.tül olan kısmı çok farklı geldi.bedeni uazan etiketi kesilmişti.kaç beden geldiği belli değil.
İsim: **** ****
Beden: 25 Haziran 2024
kadın siyah yüksek bel Kapri Spor Tyat Toparlayıcı Tül Detaylı çift cepli Kadın Kapri Spor Tayt Akıllarda Kalan Sorular
Soru: esnekmi bunlar?
Cevap: Merhaba efendim likralı esnekli
Soru: merhaba ürün esnek kumaşmı sert midir ? 165 80 kilo l xl olur mu ?
Cevap: Merhaba 80 kiloya uygun değil
Soru: 160/59 kg kac beden olur
Cevap: Merhaba. M bedan
Soru: boy 168 kilo 80 bana olurmu hangi beden
Cevap: Merhaba xLbeden
Soru: merhaba. iç gösteriyor mu?
Cevap: Merhabalar hayır
Soru: 1.67 boy 76 kg hangi beden olur acaba?
Cevap: Merhaba efendim l_xl alabilirsiniz iyi günler dileriz
kadın siyah yüksek bel Kapri Spor Tyat Toparlayıcı Tül Detaylı çift cepli Kadın Kapri Spor Tayt Ürün Görselleri
kadın siyah yüksek bel Kapri Spor Tyat Toparlayıcı Tül Detaylı çift cepli Kadın Kapri Spor Tayt En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
kadın siyah yüksek bel Kapri Spor Tyat Toparlayıcı Tül Detaylı çift cepli Kadın Kapri Spor Tayt Güncel Fiyatı 195.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
kadın siyah yüksek bel Kapri Spor Tyat Toparlayıcı Tül Detaylı çift cepli Kadın Kapri Spor Tayt Gerçekten İyi Mi?
kadın siyah yüksek bel Kapri Spor Tyat Toparlayıcı Tül Detaylı çift cepli Kadın Kapri Spor Tayt Hakkında yaklaşık 22 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
kadın siyah yüksek bel Kapri Spor Tyat Toparlayıcı Tül Detaylı çift cepli Kadın Kapri Spor Tayt Ürün Tanıtımı
kadın siyah yüksek bel Kapri Spor Tyat Toparlayıcı Tül Detaylı çift cepli Kadın Kapri Spor Tayt Ürününün Satıcısı, LEMAR MODA kadın siyah yüksek bel Kapri Spor Tyat Toparlayıcı Tül Detaylı çift cepli Kadın Kapri Spor Tayt ürününü 195.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
kadın siyah yüksek bel Kapri Spor Tyat Toparlayıcı Tül Detaylı çift cepli Kadın Kapri Spor Tayt En Son Yapılan Yorumlar
195.0 Tl ye satışta olan kadın siyah yüksek bel Kapri Spor Tyat Toparlayıcı Tül Detaylı çift cepli Kadın Kapri Spor Tayt Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
22 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: Güzel durdu ve sevdim kumaşı içime çok sinmedi ama duruşunu sevdim
İsim: G** D**
Beden: Boy:153cm
Yorum: genel olarak iyi saylir ama beli bol tutmuyor
İsim: S** Y**
Yorum: tül detayı yok
İsim: G** A**
Beden: Beden:S/M
Yorum: çok tatlış bir tayt karın bölgesine çok güzel toparlıyor l beden tercih ettim böyle sımsıkı üstü olmayacak gibi bir görüntüsü var fotoğraftan ama çok esnek l XL tercih edebilirsiniz 65 kilo 63 boy
İsim: B** M**
Tarih: 14 Ağustos 2024
Yorum: Guzel urun iyi teşekkür
İsim: h** a**
Beden: 06 Eylül 2024
Yorum: beğendim kumaşının ince olması benim için avantaj
İsim: G** Ü**
Beden: 17 Temmuz 2024
Yorum: Çok güzel geldi teşekkür ederim
İsim: Z** D**
Beden: 15 Ağustos 2024
Yorum: gayet güzel tavsiye ederim
İsim: b** g**
Tarih: 03 Haziran 2024
Yorum: kumaşı güzel fotoğraf takilrle aynı çok esnek Bir tayt biraz parlaklığı vardır
İsim: ş** O**
Tarih: 12 Ağustos 2024
Yorum: fiyata göre uygundur
Tarih: 01 Temmuz 2024
Yorum: dantelli tayt yarlm saat önce geçti elime fena değil güzel giyilebilir en azından toparlıyor kumaş sert yalnız bedenizden bir beden büyük alln sadece bel klzmlnln lastiği geçsek onuda terzide hallet tiricem
İsim: Y** A**
Tarih: 26 Temmuz 2024
Yorum: ürünün kalıbı gerçekten dar 165 boy ve 68 kiloya güzel toparladı ancak belim ince göbeğimde yok denecek derecede göbeği olanlar düşünmesin.
Tarih: 31 Temmuz 2024
Yorum: resimdeki.model gelmedi.tül olan kısmı çok farklı geldi.bedeni uazan etiketi kesilmişti.kaç beden geldiği belli değil.
İsim: **** ****
Beden: 25 Haziran 2024
kadın siyah yüksek bel Kapri Spor Tyat Toparlayıcı Tül Detaylı çift cepli Kadın Kapri Spor Tayt Akıllarda Kalan Sorular
Soru: esnekmi bunlar?
Cevap: Merhaba efendim likralı esnekli
Soru: merhaba ürün esnek kumaşmı sert midir ? 165 80 kilo l xl olur mu ?
Cevap: Merhaba 80 kiloya uygun değil
Soru: 160/59 kg kac beden olur
Cevap: Merhaba. M bedan
Soru: boy 168 kilo 80 bana olurmu hangi beden
Cevap: Merhaba xLbeden
Soru: merhaba. iç gösteriyor mu?
Cevap: Merhabalar hayır
Soru: 1.67 boy 76 kg hangi beden olur acaba?
Cevap: Merhaba efendim l_xl alabilirsiniz iyi günler dileriz
kadın siyah yüksek bel Kapri Spor Tyat Toparlayıcı Tül Detaylı çift cepli Kadın Kapri Spor Tayt Ürün Görselleri
kadın siyah yüksek bel Kapri Spor Tyat Toparlayıcı Tül Detaylı çift cepli Kadın Kapri Spor Tayt En Uygun Satış Linki
LEMAR MODA kadın siyah yüksek bel Kapri Spor Tyat Toparlayıcı Tül Detaylı çift cepli Kadın Kapri Spor Tayt Fiyatı, Yorumları - Trendyol
LEMAR MODA kadın siyah yüksek bel Kapri Spor Tyat Toparlayıcı Tül Detaylı çift cepli Kadın Kapri Spor Tayt yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.