Cansu
Bilgili
Kadın Şalvar Model Paçası Piliseli Düğmeli Kumaş Pantolon Bu Ürünü Almalı Mı?
Kadın Şalvar Model Paçası Piliseli Düğmeli Kumaş Pantolon Şu Anki Fiyatı 649.0 Tl'den Satılmaktadır.
Kadın Şalvar Model Paçası Piliseli Düğmeli Kumaş Pantolon Kaç Kişi Memnun?
Kadın Şalvar Model Paçası Piliseli Düğmeli Kumaş Pantolon Hakkında yaklaşık 8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9 .
Kadın Şalvar Model Paçası Piliseli Düğmeli Kumaş Pantolon Ürün Özellikleri
Kadın Şalvar Model Paçası Piliseli Düğmeli Kumaş Pantolon Ürününün Satıcısı, perryes Kadın Şalvar Model Paçası Piliseli Düğmeli Kumaş Pantolon ürününü 649.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Kadın Şalvar Model Paçası Piliseli Düğmeli Kumaş Pantolon Ürünü Kullananların Görüşleri
649.0 Tl ye satışta olan Kadın Şalvar Model Paçası Piliseli Düğmeli Kumaş Pantolon Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9
Yorum: Duruşunu sevdiğim için bir paçanın diğerinden uzun olmasını sıkıntı etmemiştim ama bir defa giydiğim ve yıkadığım pantolonun tüylenmesi tuzu biberi oldu kalitesiz buldum iade de edemiyorum
İsim: S** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 02 Eylül 2024
Satıcı: PerryES
Yorum: Ürün ilk yıkamada düşük ayarda ve tek yıkamama rağmen böyle pamuklara oldu pantolonun çoğu yerinde hiç kaliteli ve beklediğim gibi değil ürün
İsim: **** ****
Tarih: 02 Eylül 2024
Beden: Beden:M
Yorum: Bayıldım kumaşını çok tatlı çok şik
İsim: e** t**
Tarih: 16 Ağustos 2024
Yorum: ürün gerçekten çok guzel, hiçbir şekilde iç göstermiyor ama kendi bedeniniz yoksa olur düşüncesi ile almayın ben öyle yaptım ve olmadı maalesef bu yüzden iade edeceğim.
İsim: G** H**
Beden: Beden:XL
Yorum: Tereddüt ederek son kalan s bedeni aldım ama o kadar güzel ki dokusu rengi kalıbı hayran kaldım .
İsim: R** A**
Tarih: 13 Haziran 2024
Beden: Beden:S
Yorum: Ürün çok güzel ve aşırı hızlı geldi 62 kilo 1.68 boyum M beden aldım daha salaş durmasını istiyorsanız 1 beden büyük alın
Beden: 09 Haziran 2024
Yorum: Kumaşı kalitesi gerçekten çok güzel ürün
İsim: S** P**
Tarih: 11 Temmuz 2024
Beden: Beden:L
Kadın Şalvar Model Paçası Piliseli Düğmeli Kumaş Pantolon Akıllarda Kalan Sorular
Soru: Boy 1.63 kilo 64 kilodayım mankende durduğu gibi istiyorum kaç beden almam gerekiyor
Cevap: Merhabalar Perryes ‘ e hoş geldiniz
Kendi bedeninizi alın efendim bel kısmınız yapılıysa 1 beden büyük alabilirsiniz.
Soru: 1.57 boy 58 kilo için hangi beden uygundur
L beden idal efendim
Soru: hangi kargo şirketi
Cevap: Trendyol Express efendim
Soru: Merhaba başka bir markada başka bir renk 38 giymeme rağmen deneyerek aldığımda 36 beden tam olmuştu aynı model olduğu için tereddütte kaldım tam kalıp mı geniş kalıp mı acaba ? Bel ç 74 cm e hangi beden uygun olur teşekkürler
Bel çevresi 74 cm se L beden idal belden tam kalıptır
Soru: İç gösteriyor mu birde beyazın stoğu yenilencekmi acaba
İç göstermez efendim yakın zamanda güncelleme sağlanacak
Soru: xl bel çevresi kaç cm ve hangi kargo şirketi
82 CM BEL ÇEVRSİ EFENDİM
Soru: 165 boy kilo 70 ama salaş dursun istiyorum hangi beden almalıyım
1 beden büyük alabilirsiniz
Soru: 58 kiloyum hangi beden uygundur
boy bilgisi verir misiniz
Soru: Anladım bi beden büyük almam gerektiğini sizce kaç beden almalıyım 165 boy 70 kiloyum ?
XL a kadar efendim belden imiz belden dar gelebilir
Soru: iç gösteriyor mu acaba ? Ve s beden ne zaman gelir
iç göstermez efendim yakın zamanda güncelleme olacak 
Kadın Şalvar Model Paçası Piliseli Düğmeli Kumaş Pantolon Görseller
Kadın Şalvar Model Paçası Piliseli Düğmeli Kumaş Pantolon En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Kadın Şalvar Model Paçası Piliseli Düğmeli Kumaş Pantolon Şu Anki Fiyatı 649.0 Tl'den Satılmaktadır.
Kadın Şalvar Model Paçası Piliseli Düğmeli Kumaş Pantolon Kaç Kişi Memnun?
Kadın Şalvar Model Paçası Piliseli Düğmeli Kumaş Pantolon Hakkında yaklaşık 8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9 .
Kadın Şalvar Model Paçası Piliseli Düğmeli Kumaş Pantolon Ürün Özellikleri
Kadın Şalvar Model Paçası Piliseli Düğmeli Kumaş Pantolon Ürününün Satıcısı, perryes Kadın Şalvar Model Paçası Piliseli Düğmeli Kumaş Pantolon ürününü 649.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Kadın Şalvar Model Paçası Piliseli Düğmeli Kumaş Pantolon Ürünü Kullananların Görüşleri
649.0 Tl ye satışta olan Kadın Şalvar Model Paçası Piliseli Düğmeli Kumaş Pantolon Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9
Yorum: Duruşunu sevdiğim için bir paçanın diğerinden uzun olmasını sıkıntı etmemiştim ama bir defa giydiğim ve yıkadığım pantolonun tüylenmesi tuzu biberi oldu kalitesiz buldum iade de edemiyorum
İsim: S** A**
Beden: 02 Eylül 2024
Yorum: Ürün ilk yıkamada düşük ayarda ve tek yıkamama rağmen böyle pamuklara oldu pantolonun çoğu yerinde hiç kaliteli ve beklediğim gibi değil ürün
Tarih: 02 Eylül 2024
Yorum: Bayıldım kumaşını çok tatlı çok şik
İsim: e** t**
Yorum: ürün gerçekten çok guzel, hiçbir şekilde iç göstermiyor ama kendi bedeniniz yoksa olur düşüncesi ile almayın ben öyle yaptım ve olmadı maalesef bu yüzden iade edeceğim.
İsim: G** H**
Beden: Beden:XL
Yorum: Tereddüt ederek son kalan s bedeni aldım ama o kadar güzel ki dokusu rengi kalıbı hayran kaldım .
İsim: R** A**
Tarih: 13 Haziran 2024
Beden: Beden:S
Yorum: Ürün çok güzel ve aşırı hızlı geldi 62 kilo 1.68 boyum M beden aldım daha salaş durmasını istiyorsanız 1 beden büyük alın
Beden: 09 Haziran 2024
Yorum: Kumaşı kalitesi gerçekten çok güzel ürün
İsim: S** P**
Tarih: 11 Temmuz 2024
Beden: Beden:L
Kadın Şalvar Model Paçası Piliseli Düğmeli Kumaş Pantolon Akıllarda Kalan Sorular
Soru: Boy 1.63 kilo 64 kilodayım mankende durduğu gibi istiyorum kaç beden almam gerekiyor
Soru: 1.57 boy 58 kilo için hangi beden uygundur
Soru: hangi kargo şirketi
Cevap: Trendyol Express efendim
Soru: Merhaba başka bir markada başka bir renk 38 giymeme rağmen deneyerek aldığımda 36 beden tam olmuştu aynı model olduğu için tereddütte kaldım tam kalıp mı geniş kalıp mı acaba ? Bel ç 74 cm e hangi beden uygun olur teşekkürler
Soru: İç gösteriyor mu birde beyazın stoğu yenilencekmi acaba
Soru: xl bel çevresi kaç cm ve hangi kargo şirketi
Soru: 165 boy kilo 70 ama salaş dursun istiyorum hangi beden almalıyım
Soru: 58 kiloyum hangi beden uygundur
Soru: Anladım bi beden büyük almam gerektiğini sizce kaç beden almalıyım 165 boy 70 kiloyum ?
Soru: iç gösteriyor mu acaba ? Ve s beden ne zaman gelir
Kadın Şalvar Model Paçası Piliseli Düğmeli Kumaş Pantolon Görseller
Kadın Şalvar Model Paçası Piliseli Düğmeli Kumaş Pantolon En Uygun Satış Linki
perryes Kadın Şalvar Model Paçası Piliseli Düğmeli Kumaş Pantolon Fiyatı, Yorumları - Trendyol
perryes Kadın Şalvar Model Paçası Piliseli Düğmeli Kumaş Pantolon yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.