Kadın Saks Mavisi Kaşkorse Kumaş Iç Çamaşır Takımı Alanlar Memnun Mu ?

Feraye

Bilgili
Kadın Saks Mavisi Kaşkorse Kumaş Iç Çamaşır Takımı Alınır Mı?
Kadın Saks Mavisi Kaşkorse Kumaş Iç Çamaşır Takımı Şu Anki Değeri 98.18 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Kadın Saks Mavisi Kaşkorse Kumaş Iç Çamaşır Takımı Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?

Kadın Saks Mavisi Kaşkorse Kumaş Iç Çamaşır Takımı Hakkında yaklaşık 1453 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .

Kadın Saks Mavisi Kaşkorse Kumaş Iç Çamaşır Takımı Ürün Açıklaması

Kadın Saks Mavisi Kaşkorse Kumaş Iç Çamaşır Takımı Ürününün Satıcısı, Fancy&Dancy Kadın Saks Mavisi Kaşkorse Kumaş Iç Çamaşır Takımı ürününü 98.18 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Kadın Saks Mavisi Kaşkorse Kumaş Iç Çamaşır Takımı Ürünü Kullananların Görüşleri
98.18 Tl ye satışta olan Kadın Saks Mavisi Kaşkorse Kumaş Iç Çamaşır Takımı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1453 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2

Yorum: Kendi bedeninizi alabilirsiniz esnek ve kullanışlı
İsim: G** Ö**
Tarih: 19 Ocak 2023
Beden: Beden:M
Satıcı: LYD

Yorum: çok güzel bı beden büyük alin
İsim: **** ****
Tarih: 18 Nisan 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Fancy&Dancy

Yorum: Tam bedeninizi alabilirsiniz. Gayet rahat ve kullanışlı
İsim: A** K**
Tarih: 11 Ağustos 2023

Yorum: çok güzel çok rahat ve çok beğendim tam istediğim gibi gelmiş herkese tavsiye ederim tam bedeninizi alin
İsim: H** B**
Tarih: 19 Mayıs 2023

Yorum: ürünü tereddüt ederek sipariş etım yorumlarda bi iyi bi kötü diyen vardı buna rağmen sipariş etım ürün harika yumuşacık sert kumaşı yok bi beden büyük sipariş etım keşke tam bedenimi alsaydım burdaki yorumlardan dolayı bi beden büyük aldım
İsim: e** A**
Tarih: 21 Haziran 2023

Yorum: Supper cok sevdim s beden giyorum yorumlara bakarak bir beden buyuk sipariw etdim m tam oldu tewekkur ederim sizde bir beden boyu alin
İsim: Sebine N.
Tarih: 14 Haziran 2023
Beden: Boy:165cm

Yorum: Güzel ama bir beden büyük hatta 2 beden bile alınabilir m giyiyorum Xl rahat oldu
İsim: D** K**
Tarih: 23 Temmuz 2023
Beden: Boy:170cm

Yorum: bedeninizi alin
İsim: Mutlu B.
Tarih: 31 Aralık 2022

Yorum: bedenizden bir beden büyük alın girsel olarak aynı ama kalıp cokndar s benin giymeme rağmen sm bedelli aldim dediğim gibi alçak olanlar kendi bedenini almasın kalıp cok dar
İsim: Z** K**
Tarih: 03 Aralık 2022

Yorum: Yorumlarda kucuk geldigi ve bir beden buyuk alin denilmis ama en kucuk bedenini almama ragmen yine de tam toparlamadi. Benim icin sadece evde kullanilabilecek bir urun.
İsim: N** D**
Tarih: 27 Temmuz 2023
Beden: Boy:158cm

Yorum: bedenini bir beden büyük alın
İsim: R** k**
Tarih: Elite Üye
Beden: 18 Aralık 2022

Yorum: çok güzel bir ürün şadece bir beden büyük alinabilir
İsim: l** t**
Tarih: 17 Kasım 2022
Satıcı: EMG

Yorum: Güzel kendi bedeninizi alın.
İsim: M** M** E**
Tarih: Elite Üye
Beden: 12 Nisan 2023

Yorum: çok çok güzeller M aldım yorumlara bakarak ama S alsam daha iyiymiş,bedeninizi alın ❤️
İsim: H** Ç**
Tarih: 04 Temmuz 2023
Beden: Boy:165cm

Yorum: kendi bedeninizi alın
Tarih: 15 Haziran 2023

Yorum: kalite beklemeyin. 2_3 beden büyük alınır
Tarih: 30 Ekim 2023
Beden: Boy:170cm

Yorum: Güzelll ürün
İsim: Ş** D**
Tarih: 15 Eylül 2024
Beden: Boy:181cm

Yorum: Siyah kötü geldi mavi güzel
İsim: A** I**
Tarih: 13 Eylül 2024
Beden: Boy:169cm

Yorum: Alın aldırın kızlard
İsim: defne e.
Tarih: 12 Eylül 2024
Beden: Boy:160cm

Yorum: Beğendim süperrr
İsim: F** E**
Tarih: 11 Eylül 2024
Beden: Boy:155cm

Yorum: güzel
İsim: K** A**
Tarih: 18 Kasım 2023

Yorum: yeşil güzel geldi. Tam bedeninizi alın
İsim: d** ü**
Tarih: 28 Nisan 2023

Yorum: çok beğendim tam beden alınabilir
Tarih: 28 Aralık 2023

Yorum: ürünün kalitesi com güzel her rengini aldım 🥰💯🥳 kendi bedeninizden 1 beden büyük alın
İsim: B** B**
Tarih: 09 Şubat 2023
Beden: Beden:L

Yorum: Gayet güzel bedeninizi alın
Tarih: 06 Nisan 2023

Yorum: bir beden büyük alın
Tarih: 20 Mayıs 2023

Yorum: biraz büyük, bence bir küçük beden alınabilir
İsim: A** Y**
Tarih: 24 Mayıs 2023

Yorum: Fiyata göre güzel 80 kilo xl oldu kendi bedeninizi alabilirsiniz renginaynı göründüğü gibi
Tarih: 31 Mart 2023
Beden: Beden:XL

Yorum: Rengi güzel fakat küçük, bir beden büyük alın
İsim: h** a**
Tarih: 27 Aralık 2022
Satıcı: EMG

Yorum: kendi bedeninizden büyük alın gayet rahat ve güzel bi ürün
İsim: F** ö**
Tarih: 12 Mayıs 2023

Kadın Saks Mavisi Kaşkorse Kumaş Iç Çamaşır Takımı Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar

Soru: Toparlıyıcımı
Cevap: Merhaba vücut şeklinizi alır ancak korse kadar toparlamaz teşekkür ederiz keyifli alışverişler dileriz

Soru: neden göndermiyorsunuz
Cevap: Ürün verilen termin süresi içerisinde gönderilecektir.

Soru: 80 kiloya olurmu
Cevap: Merhaba L beden alabilirsiniz sağlıklı günler keyifli alışverişler dileriz

Soru: dolgulumu acaba
Cevap: Merhaba ürünümüzde balen ya da ped mevcut değildir. Teşekkür ederiz, keyifli alışverişler dileriz.

Soru: 1.75 boy 60 kilo
Cevap: Merhaba M beden alabilirsiniz sağlıklı günler keyifli alışverişler dileriz

Soru: L almıştım ama 9-10 yaş çocuk.. bedenii. almayın.. kumaşı dokusu yumşak, güzel renkleride güzel..
Cevap: Merhaba bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz keyifli alışverişler dileriz

Soru: 1.47 boy 58 kilo ne beden almalıyım
Cevap: Merhaba S beden alabilirsiniz sağlıklı günler keyifli alışverişler dileriz

Soru: 68 kiloyum kaç beden olur
Cevap: Merhaba M beden alabilirsiniz sağlıklı günler keyifli alışverişler dileriz

Soru: merhaba 58 kiloyum hangi beden olur

Soru: 90 e cap kullanıyorum xl olurmu gogus cevresı 120
Cevap: Merhaba XL beden alabilirsiniz sağlıklı günler keyifli alışverişler dileriz

Soru: göğüs 90 hangisi olur
Cevap: Merhaba XL beden alabilirsiniz sağlıklı günler keyifli alışverişler dileriz

Soru: 173 boy 77 kilo kaç beden olur
Cevap: Merhaba L beden alabilirsiniz sağlıklı günler keyifli alışverişler dileriz

Soru: sudyenin ici sungerli varmi acaba
Cevap: Merhaba ürünümüzde balen ya da ped mevcut değildir. Teşekkür ederiz, keyifli alışverişler dileriz.

Soru: merhaba ürünle hediyye gönderiyormusunuz?
Cevap: Merhaba zaman zaman hediye gönderilmektedir sayfamızı takip ederek alışveriş yapmaya devam etmenizi öneririz teşekkür ederiz

Soru: 163boy 59kg kac bden almalyim
Cevap: merhabalar L beden alabilirsiniz efendim

Soru: İyi günler ürün likralı mı
Cevap: merhabalar ürün esnek kumaştır efendim

Soru: lütfen büyük beden olsun 100 göğüs

Soru: 1.65 boy 70 kg hangi beden

Soru: 158 74 kg hangi beden olur

Soru: 160 boy 60 kilo kaç beden
Cevap: merhabalar M beden alabilirsiniz efendim

Kadın Saks Mavisi Kaşkorse Kumaş Iç Çamaşır Takımı Ürünün Fotoğrafları

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

Kadın Saks Mavisi Kaşkorse Kumaş Iç Çamaşır Takımı En Uygun Satış Linki

Kadın Saks Mavisi Kaşkorse Kumaş İç Çamaşır Takımı Alınır Mı? İşte Gözden Geçirmeniz Gereken Yorumlar ve Detaylar!

Merhaba @Feraye! Saks mavisi kaşkorse kumaş iç çamaşır takımı hakkında düşüncelerimi paylaşmak istiyorum. Öncelikle, saks mavisinin şıklığına diyecek yok! Bu takım hem rahat hem de kullanışlı gözüküyor, ama tabii herkesin tarzı ve beden seçimi farklı olabilir. Yorumları incelediğimizde, birçok kişi tam bedenini alabileceğini söylemiş. Ancak bazı yorumlarda da "bir beden büyük alabilirsiniz" gibi tavsiyeler var. Esnek ve yumuşak kumaşı, vücuda oturan tasarımıyla oldukça hoş bir seçenek gibi görünüyor, ama biraz dar kesim olduğuna dair geri bildirimler de mevcut.

Eğer biraz daha rahat bir oturuş isterseniz, yorumlardan da gördüğümüz gibi bir beden büyük alabilirsiniz. Özellikle S veya M giyenler için büyük beden almak daha rahat olabilir. Fiyatı da 98 TL civarında, Trendyol üzerinden gayet uygun bir fiyata satılıyor.

Ürün Özellikleri

Bu takım, saks mavisinin güzel tonlarıyla vücudu sararak hem şık hem de rahat bir kullanım sunuyor. Ancak, özellikle vücut hatlarını daha belirgin göstermek isteyenler için tam uyum sağlıyor gibi. Birçok kullanıcı, kumaşın yumuşaklığını ve esnekliğini vurgulamış. Fakat unutmayın, ped ya da balen bulunmuyor, yani bir miktar toplama etkisi beklemeyin. Öte yandan, 1453 yorumla, ortalama 4.2 puan almış olması gayet tatmin edici. Birçok kullanıcı "tam bedeninizi alın" demiş, ama bazıları da "bir beden büyük alın" şeklinde uyarılarda bulunmuş. Anlayacağınız, biraz tereddütlü olanlar için tavsiye edilen beden, duruma göre değişebiliyor.

Sıkça Sorulan Sorular

- **Toparlayıcı mı?**

Ürün vücut şeklinizi alır ancak corset (korse) kadar sıkı toparlamaz. Yani, toparlayıcı etki bekliyorsanız, başka bir alternatif düşünmek gerekebilir.

- **Ped veya balen var mı?**

Hayır, bu takımda balen ya da ped bulunmuyor. Yumuşak ve rahat bir yapıya sahip.

- **Fiyatı nasıl?**

98 TL'lik fiyatı, kaliteye göre oldukça uygun görünüyor. Yumuşak kumaşı ve rahat yapısıyla evde rahatça kullanabileceğiniz bir ürün.

Sonuç olarak, eğer rahat ve estetik bir takım arıyorsanız ve bedeniniz konusunda dikkatli seçim yapabilirseniz, bu iç çamaşır takımı oldukça memnun edici olabilir. Şimdi, biraz da espri yapalım, "Beden büyük mü almalı, küçük mü?" diye düşünmek yerine, belki de vücut ölçülerinizi bir "hızlı alışveriş" planı yaparak çözersiniz! ;)