Elif Nur
Bilgili
Kadın Nude Topuklu Ayakkabı Sade Yeni Model Klasik Shoe Dabanlı Ayaqqabı Model Bu Ürünü Almalı Mı?
Kadın Nude Topuklu Ayakkabı Sade Yeni Model Klasik Shoe Dabanlı Ayaqqabı Model Şu Andaki Fiyatı 395.3 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Kadın Nude Topuklu Ayakkabı Sade Yeni Model Klasik Shoe Dabanlı Ayaqqabı Model Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
Kadın Nude Topuklu Ayakkabı Sade Yeni Model Klasik Shoe Dabanlı Ayaqqabı Model Hakkında yaklaşık 562 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
Kadın Nude Topuklu Ayakkabı Sade Yeni Model Klasik Shoe Dabanlı Ayaqqabı Model Teknik Açıklamalar
Kadın Nude Topuklu Ayakkabı Sade Yeni Model Klasik Shoe Dabanlı Ayaqqabı Model Ürününün Satıcısı, camaiore Kadın Nude Topuklu Ayakkabı Sade Yeni Model Klasik Shoe Dabanlı Ayaqqabı Model ürününü 395.3 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Kadın Nude Topuklu Ayakkabı Sade Yeni Model Klasik Shoe Dabanlı Ayaqqabı Model Kullananlar
395.3 Tl ye satışta olan Kadın Nude Topuklu Ayakkabı Sade Yeni Model Klasik Shoe Dabanlı Ayaqqabı Model Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
562 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: Şık ve rahat bir ayakkabı 36.5 giyiyorum 36 aldım tam oldu.güzel notunuz ve küçük hediyeniz için teşekkürler çok tatlısınız

İsim: V** S**
Tarih: 01 Eylül 2023
Beden: Beden:36
Satıcı: Ferzolaio
Yorum: ayakkabı çok güzel normalde 39 giyiyorum 37 numara aldım ayağıma tam oldu hediye içinde çok teşekkür ederim
İsim: B** E**
Tarih: 30 Mayıs 2023
Beden: Boy:170cm
Yorum: tam bir fiyat performans ürünü sağlam geldi tam beden alın herhangi bir sorun yok nazik hediyeleri ve notları için teşekkür ederim tavsiye ederim.
İsim: **** ****
Tarih: 08 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok
Yorum: gerçekten çok güzel kendi numaranızı alabilirsiniz parasını sonuna kadar hak ediyor not ve hediye içinde çok teşekkür ederim
İsim: U** A**
Tarih: 10 Nisan 2023
Yorum: çok beğendim 37 38 giyyorum 38 biraz büyük oldu .
İsim: Y** Y**
Tarih: 04 Mayıs 2023
Yorum: Çok şık ve çok takat kesinlikle kendi numaranızı alın. Dolabınızda olması gereken kurtarıcı bir ayakkabı. Fiyatına göre çok çok güzel.
İsim: h** u**
Yorum: Muhteşem bir ayakkabı çok memnun kaldım. Fiyat performansına göre hele kaçırılmayacak bir ayakkabı. Kendi numaranızı alın.Notunuz için de ayrıca teşekkürler.
İsim: M** H** E** Ç**
Tarih: 09 Ağustos 2023
Yorum: merhaba rahat bir ayakkabı tam bir fiyat performans ürünü sallanmıyor ben normal ayakkabılarımda 38 37,5 giyerim ama bunda 37 tam oldu 38 olanı iade ettim
İsim: E** D**
Tarih: 19 Ocak 2023
Beden: Beden:37
Yorum: Harika bir ayakkabı, tam numaranızı alabilirsiniz. Satıcaya notu ve hediyesi için sonsuz teşekkürler
İsim: D** s**
Beden: Boy:160cm
Yorum: çok teşekkür ederim... hız bir şekilde elime ulaştı...tam numaranızda alabilirsiniz....bu arada yazdığınız not için çok teşekkür ederim....ve küçük sürpriz için de...çok incesiniz....
İsim: N** E**
Tarih: 23 Mayıs 2023
Yorum: Ayakkabıyı beğendim gayet güzel tam numara alın belki bir numara büyük de alabilirsiniz
İsim: f** i**
Tarih: 15 Nisan 2023
Yorum: Ürün elime ulaştı gayet güzel kendi numaranızı almanızı tercih ederim. Gelen hediye ve not için teşekkür ederim
Tarih: 14 Nisan 2023
Yorum: Ayak numaranızı göre alabilirsiniz ürün çok güzel
İsim: Y** K**
Tarih: 03 Mart 2023
Yorum: Çok kibar güzel bi ayakkabı rahat ama bi süre sonra vurabilir, kendi numaranızı alabilirsiniz
İsim: M** Y**
Tarih: 01 Ağustos 2023
Yorum: Harika çok şık bir ayakkabı hızlı gönderim . Kendi numaranızdan bi numara bile küçük alınsa yine de rahat olur . Yanındaki küçük hediyeniz için teşekkür ederim
İsim: Ç** Ç**
Tarih: 20 Mart 2024
Yorum: ayakkabı çok güzel çok beğendim fakat büyük geldi o yüzden bir numara küçüğünü alicaktim fakat elinizde yokmuş mecburen iade edicem küçük numarası geldiğin de tekrar sipariş edicem küçük hediyeniz teşekkür ederim
İsim: H** K**
Tarih: 12 Nisan 2023
Yorum: ürün çok güzel çok şık tam bedeninizi alabilirsiniz ve yanında gönderdiğiniz not ve hediye için çok teşekkür ederim
İsim: T** H** Y**
Tarih: 21 Şubat 2023
Beden: Beden:39
Yorum: Çok hızlı bi şekilde geldi ayakkabım görüldüğü gibi kibar ve düşünceli not için çok teşekkür ederim hediye için de çok teşekkür ederim yolunuz açık olsun
İsim: Ayşe D.
Tarih: 26 Mayıs 2023
Yorum: Ayakkabi cok zarif tam numara alabilirsiniz cok rahat
İsim: A** Y**
Tarih: 21 Nisan 2023
Yorum: Çok tatlı bir not vardı ve hediye içinde teşekkür ederim
üründe çok güzeldi bayıldım
İsim: h** n** t**
Tarih: 20 Nisan 2023
Yorum: İyiki almışım , ayak numaram 37,5 , ben 38 aldım çok rahat ettim , kurtarıcı ürün, sorunsuz elime ulaştı
Tarih: 23 Temmuz 2024
Beden: Beden:38
Yorum: Fiyatına gore guzel bır ayakkabı bır numara küçük alması gerekiyor
İsim: e** e**
Tarih: 27 Nisan 2023
Yorum: orta derece bir ayakkabi. tam numaranizi alin
İsim: N** T**
Tarih: 29 Ağustos 2024
Yorum: Alın aldırın çok şık ve sağlam teşekkür ederim satıcıya ilginizden dolayı ve hediyenizden dolayı
İsim: ş** ş**
Tarih: 20 Mayıs 2023
Yorum: 38 giyiyorum tam beden çok beğendim
İsim: B** M**
Tarih: Elite Üye
Beden: 08 Mart 2024
Yorum: mükemmel bir ayakkabı notunuz çok şeker ayakkabı da baya minnoş rahat bir ayakkabı ben 37-38 giyiyorsum 38 tercih ettim 37de olurmuş ama 38 benim açımdan daha iyi oldu çok beğendim tavsiye ederim
İsim: m** y**
Tarih: 28 Eylül 2023
Yorum: tam numaranızı alın rahat duruyor çok çabuk geldi hediye için teşekkür ederim
İsim: M** T**
Tarih: 08 Ağustos 2023
Yorum: Ürünü çok beğendim ayağım 37 buçuk 38 giyiyorum 37 numara sipariş verdim cuk oturdu rahat bi ayakkabı herkese tavsiye ederim
İsim: S** A**
Tarih: 24 Mayıs 2024
Yorum: Beklediğimden kaliteli geldi hızlı kargo ve hediyeniz için ayrıca teşekkür ederim
Tam numaranızı almanızı tavsiye ederim
İsim: G** K**
Tarih: 25 Nisan 2023
Yorum: Beyendim rahat tam numara alin
İsim: N** V**
Tarih: 07 Mart 2023
Kadın Nude Topuklu Ayakkabı Sade Yeni Model Klasik Shoe Dabanlı Ayaqqabı Model Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular
Soru: stoklar ne zaman yenilenecek acaba
Cevap: 1 saate efendim
Soru: Topuğu kaç cm dir
Cevap: Merhaba 8 cm efendim
Soru: 35 numarası ne zaman gelicek
Cevap: gelmez efendim
Soru: merhaba 37 numara ne zaman gelir, 38 büyük geldi.
Cevap: Merhaba gelecek hafta efendim
Soru: stoklar ne zaman gelecek
Cevap: 2 gün sonra efendim
Soru: ayakkabının 39 numarası uzunluğu kac cm acaba
Cevap: 24,5 cm efendim.
Soru: ayakkabinin 38 numarasi kac cm uzunlugunda acaba
Cevap: 24 cm efendi.
Soru: merhaba 36 numarasını hala beklemekteyim bugun stok güncellenicek demiştiniz.
Cevap: Merhaba yarın yetişecek efendim
Soru: Merhaba nude 36 numara ne zaman gelecek?
Cevap: Merhaba geldi efendim stokta
Soru: merhaba bu ürünün 36 numarası gelicek mi?
Cevap: Merhaba yarın stokta olacak
Soru: Merhabalar hangi kargo acaba
Cevap: Merhaba Siparişlerimiz %95 oranında Trendyol Ekspress ile gönderilmekte. Trendyol Ekspress’in hizmet vermediği bölgelere %5 oranında Aras kargo ile gönderilmektedir efendim.
Soru: 36 gelecek mi
Cevap: Merhaba yarın stokta
Soru: merhaba 39 numara stoğu ne zaman gelir
Cevap: bir saat için de gelir efendim
Soru: Merhana ,efendim.Ürünün bej ve nude renglerinin 39 ölçüsü yeniden ne zaman stoklanir?
Cevap: merhaba yarın efendim. ürün geldi kalte kontrolden geçtiği gibi stoklanır yarın
Soru: 36 numarası ne zaman stoğa gelir?
Cevap: merhabalar. Ürün şu an üretimde, en kısa zamanda stoklarda yerini alacaktır. Sınırlı sayıda olacağı için stoklarımız, kaçırmamanız adına gelince haber ver butonunu aktif etmenizi önerir iyi günler dileriz efendim.
Soru: 38 numarası ne zaman stoğu gelir
Cevap: Merhaba akşam gelir efendim
Soru: Merhaba, nude ayakkabının 36 numarası stoğa ne zaman girer?
Cevap: Merhaba bugüne yetiştirmeye çalışıyoruz efebdim. 2 gün içinde kesin olarak girer
Soru: merhabalar 35 - 35.5 giyiniyorum . 36numarasi ayak kalıbıma tam oturur mu ?
Cevap: Merhaba uyum sağlamaz efendim
Soru: topuk boyu 5 santim mi 9 mu acaba 5.9 yazmışsınız net bilgi alabilirmiyim ve 37 ile 36 ne zaman stokta olur acaba
Cevap: merhaba stoklar 2 gün sonra yenilenir 9 cm topuk
Soru: gün belli mi acaba c.tesi giymem gerekiyorda. çokta beğendim başka almak istemedim şansıma büyük geldi.
Cevap: 10 gün içersinde gelir efendim kesin tarih yok
Kadın Nude Topuklu Ayakkabı Sade Yeni Model Klasik Shoe Dabanlı Ayaqqabı Model Ürünün Detaylı Resimleri
Kadın Nude Topuklu Ayakkabı Sade Yeni Model Klasik Shoe Dabanlı Ayaqqabı Model En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Kadın Nude Topuklu Ayakkabı Sade Yeni Model Klasik Shoe Dabanlı Ayaqqabı Model Şu Andaki Fiyatı 395.3 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Kadın Nude Topuklu Ayakkabı Sade Yeni Model Klasik Shoe Dabanlı Ayaqqabı Model Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
Kadın Nude Topuklu Ayakkabı Sade Yeni Model Klasik Shoe Dabanlı Ayaqqabı Model Hakkında yaklaşık 562 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
Kadın Nude Topuklu Ayakkabı Sade Yeni Model Klasik Shoe Dabanlı Ayaqqabı Model Teknik Açıklamalar
Kadın Nude Topuklu Ayakkabı Sade Yeni Model Klasik Shoe Dabanlı Ayaqqabı Model Ürününün Satıcısı, camaiore Kadın Nude Topuklu Ayakkabı Sade Yeni Model Klasik Shoe Dabanlı Ayaqqabı Model ürününü 395.3 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Kadın Nude Topuklu Ayakkabı Sade Yeni Model Klasik Shoe Dabanlı Ayaqqabı Model Kullananlar
395.3 Tl ye satışta olan Kadın Nude Topuklu Ayakkabı Sade Yeni Model Klasik Shoe Dabanlı Ayaqqabı Model Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
562 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: Şık ve rahat bir ayakkabı 36.5 giyiyorum 36 aldım tam oldu.güzel notunuz ve küçük hediyeniz için teşekkürler çok tatlısınız
İsim: V** S**
Tarih: 01 Eylül 2023
Yorum: ayakkabı çok güzel normalde 39 giyiyorum 37 numara aldım ayağıma tam oldu hediye içinde çok teşekkür ederim
İsim: B** E**
Tarih: 30 Mayıs 2023
Beden: Boy:170cm
Yorum: tam bir fiyat performans ürünü sağlam geldi tam beden alın herhangi bir sorun yok nazik hediyeleri ve notları için teşekkür ederim tavsiye ederim.
Yorum: gerçekten çok güzel kendi numaranızı alabilirsiniz parasını sonuna kadar hak ediyor not ve hediye içinde çok teşekkür ederim
İsim: U** A**
Tarih: 10 Nisan 2023
Yorum: çok beğendim 37 38 giyyorum 38 biraz büyük oldu .
İsim: Y** Y**
Tarih: 04 Mayıs 2023
Yorum: Çok şık ve çok takat kesinlikle kendi numaranızı alın. Dolabınızda olması gereken kurtarıcı bir ayakkabı. Fiyatına göre çok çok güzel.
İsim: h** u**
Yorum: Muhteşem bir ayakkabı çok memnun kaldım. Fiyat performansına göre hele kaçırılmayacak bir ayakkabı. Kendi numaranızı alın.Notunuz için de ayrıca teşekkürler.
İsim: M** H** E** Ç**
Yorum: merhaba rahat bir ayakkabı tam bir fiyat performans ürünü sallanmıyor ben normal ayakkabılarımda 38 37,5 giyerim ama bunda 37 tam oldu 38 olanı iade ettim
İsim: E** D**
Tarih: 19 Ocak 2023
Yorum: Harika bir ayakkabı, tam numaranızı alabilirsiniz. Satıcaya notu ve hediyesi için sonsuz teşekkürler
İsim: D** s**
Beden: Boy:160cm
Yorum: çok teşekkür ederim... hız bir şekilde elime ulaştı...tam numaranızda alabilirsiniz....bu arada yazdığınız not için çok teşekkür ederim....ve küçük sürpriz için de...çok incesiniz....
İsim: N** E**
Tarih: 23 Mayıs 2023
Yorum: Ayakkabıyı beğendim gayet güzel tam numara alın belki bir numara büyük de alabilirsiniz
İsim: f** i**
Tarih: 15 Nisan 2023
Yorum: Ürün elime ulaştı gayet güzel kendi numaranızı almanızı tercih ederim. Gelen hediye ve not için teşekkür ederim
Tarih: 14 Nisan 2023
Yorum: Ayak numaranızı göre alabilirsiniz ürün çok güzel
İsim: Y** K**
Tarih: 03 Mart 2023
Yorum: Çok kibar güzel bi ayakkabı rahat ama bi süre sonra vurabilir, kendi numaranızı alabilirsiniz
İsim: M** Y**
Tarih: 01 Ağustos 2023
Yorum: Harika çok şık bir ayakkabı hızlı gönderim . Kendi numaranızdan bi numara bile küçük alınsa yine de rahat olur . Yanındaki küçük hediyeniz için teşekkür ederim
İsim: Ç** Ç**
Tarih: 20 Mart 2024
Yorum: ayakkabı çok güzel çok beğendim fakat büyük geldi o yüzden bir numara küçüğünü alicaktim fakat elinizde yokmuş mecburen iade edicem küçük numarası geldiğin de tekrar sipariş edicem küçük hediyeniz teşekkür ederim
İsim: H** K**
Tarih: 12 Nisan 2023
Yorum: ürün çok güzel çok şık tam bedeninizi alabilirsiniz ve yanında gönderdiğiniz not ve hediye için çok teşekkür ederim
İsim: T** H** Y**
Tarih: 21 Şubat 2023
Beden: Beden:39
Yorum: Çok hızlı bi şekilde geldi ayakkabım görüldüğü gibi kibar ve düşünceli not için çok teşekkür ederim hediye için de çok teşekkür ederim yolunuz açık olsun
İsim: Ayşe D.
Tarih: 26 Mayıs 2023
Yorum: Ayakkabi cok zarif tam numara alabilirsiniz cok rahat
İsim: A** Y**
Tarih: 21 Nisan 2023
Yorum: Çok tatlı bir not vardı ve hediye içinde teşekkür ederim
İsim: h** n** t**
Tarih: 20 Nisan 2023
Yorum: İyiki almışım , ayak numaram 37,5 , ben 38 aldım çok rahat ettim , kurtarıcı ürün, sorunsuz elime ulaştı
Tarih: 23 Temmuz 2024
Yorum: Fiyatına gore guzel bır ayakkabı bır numara küçük alması gerekiyor
İsim: e** e**
Tarih: 27 Nisan 2023
Yorum: orta derece bir ayakkabi. tam numaranizi alin
İsim: N** T**
Tarih: 29 Ağustos 2024
Yorum: Alın aldırın çok şık ve sağlam teşekkür ederim satıcıya ilginizden dolayı ve hediyenizden dolayı
İsim: ş** ş**
Tarih: 20 Mayıs 2023
Yorum: 38 giyiyorum tam beden çok beğendim
İsim: B** M**
Tarih: Elite Üye
Beden: 08 Mart 2024
Yorum: mükemmel bir ayakkabı notunuz çok şeker ayakkabı da baya minnoş rahat bir ayakkabı ben 37-38 giyiyorsum 38 tercih ettim 37de olurmuş ama 38 benim açımdan daha iyi oldu çok beğendim tavsiye ederim
İsim: m** y**
Tarih: 28 Eylül 2023
Yorum: tam numaranızı alın rahat duruyor çok çabuk geldi hediye için teşekkür ederim
İsim: M** T**
Tarih: 08 Ağustos 2023
Yorum: Ürünü çok beğendim ayağım 37 buçuk 38 giyiyorum 37 numara sipariş verdim cuk oturdu rahat bi ayakkabı herkese tavsiye ederim
İsim: S** A**
Tarih: 24 Mayıs 2024
Yorum: Beklediğimden kaliteli geldi hızlı kargo ve hediyeniz için ayrıca teşekkür ederim
İsim: G** K**
Tarih: 25 Nisan 2023
Yorum: Beyendim rahat tam numara alin
İsim: N** V**
Tarih: 07 Mart 2023
Kadın Nude Topuklu Ayakkabı Sade Yeni Model Klasik Shoe Dabanlı Ayaqqabı Model Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular
Soru: stoklar ne zaman yenilenecek acaba
Cevap: 1 saate efendim
Soru: Topuğu kaç cm dir
Cevap: Merhaba 8 cm efendim
Soru: 35 numarası ne zaman gelicek
Cevap: gelmez efendim
Soru: merhaba 37 numara ne zaman gelir, 38 büyük geldi.
Cevap: Merhaba gelecek hafta efendim
Soru: stoklar ne zaman gelecek
Cevap: 2 gün sonra efendim
Soru: ayakkabının 39 numarası uzunluğu kac cm acaba
Cevap: 24,5 cm efendim.
Soru: ayakkabinin 38 numarasi kac cm uzunlugunda acaba
Cevap: 24 cm efendi.
Soru: merhaba 36 numarasını hala beklemekteyim bugun stok güncellenicek demiştiniz.
Cevap: Merhaba yarın yetişecek efendim
Soru: Merhaba nude 36 numara ne zaman gelecek?
Cevap: Merhaba geldi efendim stokta
Soru: merhaba bu ürünün 36 numarası gelicek mi?
Cevap: Merhaba yarın stokta olacak
Soru: Merhabalar hangi kargo acaba
Cevap: Merhaba Siparişlerimiz %95 oranında Trendyol Ekspress ile gönderilmekte. Trendyol Ekspress’in hizmet vermediği bölgelere %5 oranında Aras kargo ile gönderilmektedir efendim.
Soru: 36 gelecek mi
Cevap: Merhaba yarın stokta
Soru: merhaba 39 numara stoğu ne zaman gelir
Cevap: bir saat için de gelir efendim
Soru: Merhana ,efendim.Ürünün bej ve nude renglerinin 39 ölçüsü yeniden ne zaman stoklanir?
Cevap: merhaba yarın efendim. ürün geldi kalte kontrolden geçtiği gibi stoklanır yarın
Soru: 36 numarası ne zaman stoğa gelir?
Cevap: merhabalar. Ürün şu an üretimde, en kısa zamanda stoklarda yerini alacaktır. Sınırlı sayıda olacağı için stoklarımız, kaçırmamanız adına gelince haber ver butonunu aktif etmenizi önerir iyi günler dileriz efendim.
Soru: 38 numarası ne zaman stoğu gelir
Cevap: Merhaba akşam gelir efendim
Soru: Merhaba, nude ayakkabının 36 numarası stoğa ne zaman girer?
Cevap: Merhaba bugüne yetiştirmeye çalışıyoruz efebdim. 2 gün içinde kesin olarak girer
Soru: merhabalar 35 - 35.5 giyiniyorum . 36numarasi ayak kalıbıma tam oturur mu ?
Cevap: Merhaba uyum sağlamaz efendim
Soru: topuk boyu 5 santim mi 9 mu acaba 5.9 yazmışsınız net bilgi alabilirmiyim ve 37 ile 36 ne zaman stokta olur acaba
Cevap: merhaba stoklar 2 gün sonra yenilenir 9 cm topuk
Soru: gün belli mi acaba c.tesi giymem gerekiyorda. çokta beğendim başka almak istemedim şansıma büyük geldi.
Cevap: 10 gün içersinde gelir efendim kesin tarih yok
Kadın Nude Topuklu Ayakkabı Sade Yeni Model Klasik Shoe Dabanlı Ayaqqabı Model Ürünün Detaylı Resimleri
Kadın Nude Topuklu Ayakkabı Sade Yeni Model Klasik Shoe Dabanlı Ayaqqabı Model En Uygun Satış Linki
camaiore Kadın Nude Topuklu Ayakkabı Sade Yeni Model Klasik Shoe Dabanlı Ayaqqabı Model Fiyatı, Yorumları - Trendyol
camaiore Kadın Nude Topuklu Ayakkabı Sade Yeni Model Klasik Shoe Dabanlı Ayaqqabı Model yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.