Seda
Bilgili
Kadın Nude Rome Çift Bantlı Puff Sandalet 2cm Byndrsl01 Tavsiye Eder Misiniz?
Kadın Nude Rome Çift Bantlı Puff Sandalet 2cm Byndrsl01 Şu Andaki Değeri 195.91 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Kadın Nude Rome Çift Bantlı Puff Sandalet 2cm Byndrsl01 Kaç Kişi Memnun?
Kadın Nude Rome Çift Bantlı Puff Sandalet 2cm Byndrsl01 Hakkında yaklaşık 2907 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Kadın Nude Rome Çift Bantlı Puff Sandalet 2cm Byndrsl01 Ürün Hakkında Bilgi
Kadın Nude Rome Çift Bantlı Puff Sandalet 2cm Byndrsl01 Ürününün Satıcısı, Beyond Kadın Nude Rome Çift Bantlı Puff Sandalet 2cm Byndrsl01 ürününü 195.91 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Kadın Nude Rome Çift Bantlı Puff Sandalet 2cm Byndrsl01 Kullanıcı Yorumları Nasıl?
195.91 Tl ye satışta olan Kadın Nude Rome Çift Bantlı Puff Sandalet 2cm Byndrsl01 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2907 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: Aşırı rahat bir sandalet bir numara büyük aldım tam oldu
İsim: Z** K**
Tarih: 09 Temmuz 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Beyond
Yorum: Kızlar bugün geldı cidden mük bi sandalet herkes gönül rahatlığı ıle alabılır ben bır numara büyük aldım özellikle çokta güzel oldu. Sağlamlığını ılerleyen günlerde test edecegım
İsim: S** S**
Tarih: 30 Mayıs 2022
Beden: Beden:39
Yorum: Güzel bir sandalet gerçekten yorumlardaki gibi hafif ve yumuşak. Bir numara büyük alınabilir özelliklede buçuklu numaralar gidiyorsanız kesinlikle büyük alın ben nike gibi bazı markalarda 37.5 giyiyorum 37 si küçük olduğu için iade ederek 38 ni aldım
İsim: a** o**
Tarih: 30 Nisan 2022
Beden: Beden:38
Yorum: Bayıldım çok rahat bir sandalet tam numaranızı alabilirsiniz.
İsim: **** ****
Tarih: 08 Eylül 2022
Beden: Beden:37
Yorum: Çok rahat bir ayakkabı kendi numaranızı alabilirsiniz
İsim: T** Ç**
Tarih: 23 Temmuz 2022
Yorum: tabanı yumuşacık üstündeki bantları da sıkmıyor ayağım içinde çok rahat etti. 36 giyiniyorum ama bir numara büyük sipariş ettim stok olmadığı için ancak 37 tam oldu tavsiye ederim
İsim: Hande N. T.
Tarih: 20 Nisan 2022
Yorum: Çok rahat bir sandalet.. direk kendi numaranızı alabilirsiniz..
Yorum: çok çok rahat, hafif, bütün yaz ayağınızdan çıkarmak istemeyeceğiniz bir sandalet. 39-40 arası giyiyorum 40 aldım tam oldu. yandaki bantlar da puf olduğu için biraz palet giymiş hissi uyandırıyor ama rahatlığının karşısında hiçbir önemi yok
İsim: S** Ç**
Tarih: 13 Ağustos 2022
Beden: Beden:40
Yorum: Tam bir anne ayakkabısı
çoook rahat 
İsim: M** Ş**
Tarih: 04 Eylül 2022
Yorum: Bu kadar rahat ve güzel olacağını tahmin etmemiştim. tam numara alın çok güzel
İsim: B** İ**
Tarih: 12 Ağustos 2022
Yorum: Çok güzel rahat ayakkabılar. Biraz kaba duruyor ama o da ojelerle vs kibarlaştırılır. Beklediğimden iyi geldi. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Belki bir numara küçük alınabilir.
İsim: M** D** b**
Tarih: 08 Haziran 2022
Yorum: cok tesekkur ederim sağlam şekilde ulaştı. cok rahat oldu tedirgin oldum ama çok güzel çıktı ürün. bir numara büyük aldim ayağım ince uzun ve zayıf. ayağınıza göre büyük alın öneririm. tabanı sert değil gayet iyi cok begendim
İsim: s** a**
Yorum: tabani ve bantlari yumusacik, tam beden alin surekli bunu giyiyorum
İsim: d** s**
Tarih: 16 Eylül 2022
Yorum: Çok rahat kendi numaranızı terçih edin
Tarih: 14 Ağustos 2022
Yorum: Gercekten muhteşem rahat Bır sandalet ayak numaranızı 1 numara buyugunu almanızı tavsiye ederım
Tarih: 09 Temmuz 2022
Yorum: Rahat şık bir sandalet tam numaram oldu
İsim: Y** G**
Tarih: 26 Haziran 2022
Yorum: Bütün yaz ayağımdan çıkarmam çok geç kaldım hatta almakta, aşırı rahat sanki pamuğun üstünde yürüyorsun o derece, 38nm giyiyorum 38 tam oldu rengi de her şeye uyuyor hiçbişeyin altında sırıtmıyor alın kesin
Tarih: 06 Ağustos 2022
Yorum: ayakkabıyı annem aldım çok rahat ve kullanışlı
İsim: G** B**
Tarih: 01 Mayıs 2023
Yorum: tam numaramı aldım çok rahatt puf puf
İsim: A** B**
Tarih: 28 Mayıs 2022
Yorum: çok beğendim tam numaranızı alabilirsiniz, çok yumuşak Bi ayqkkabi
İsim: f** d**
Tarih: 06 Nisan 2023
Yorum: çok rahat çok güzel ben 39 aldım ama 40 gibi duruyor büyük duruyo
İsim: n** e**
Tarih: 21 Haziran 2022
Yorum: kendi numaranizdan bir küçük alabilirsiniz çok rahat olur. tabanı yumuşacık asla ayağı acıtmıyor. kesinlikle alın derim.
Tarih: 27 Ekim 2022
Beden: Beden:36
Yorum: Ürün rahat ve kullanışlı. Bir numara büyük alınması gerekli
İsim: s** p**
Yorum: Harika bir sandalet o kadar rahatki anlatamam rengide çok hoş kendi numaranızı alabilirsiniz
Tarih: 23 Ekim 2022
Yorum: Oldukça rahat bi sandalet. Tam numaranızı alabilirsiniz.
İsim: a** n**
Tarih: Elite Üye
Beden: 25 Temmuz 2022
Yorum: 36 numara giyiyorum tam oldu. yumuşacık yaz günlerinde uzun süre ayakta kalacağım zamanlarda kurtarıcım oldu diğer renklerini de almayı düşünüyorum
İsim: m** g**
Tarih: 23 Ağustos 2022
Yorum: ürün çok güzel geldi tam bekledigim gibi ben 38 giyiyorum ama 39 aldım hamileliğimin ilerleyen zamanlarında da giyebilmek için kesinlikle gönül rahatlığıyla alınabilir
İsim: l** d**
Tarih: 27 Haziran 2022
Yorum: pofuduk pofuduk çok rahat bir sandalet , 36-37 arası giyen biriyim 37 tam oldu .
İsim: A** G**
Tarih: 14 Eylül 2022
Yorum: Çok rahat 1 numara büyük
İsim: D** Ş**
Tarih: 14 Ekim 2022
Yorum: Ürün çok güzel ve rahat kalıp olarak büyük tam ayak numaranızı alın büyük almayın kagosuda hızlıydı teşekkür ederim
Tarih: 22 Haziran 2023
Kadın Nude Rome Çift Bantlı Puff Sandalet 2cm Byndrsl01 Merak Edilenler
Soru: neden 37 yüksek fiyatı
Cevap: Merhaba efendim fazla olan stoklara ek indirim uygulanıyor çünkü stok fazla bekleyince stok maliyeti oluşuyor . çabuk biten bedenler için tek beden üretimi yapılıyor o da normal üretimden daha pahalı oluyor .kısacası depo yönetimi yapıyoruz ve klasik perakende mağaza mantığı le işlemiyor bizim yönetimimiz bu yüzden de bedenler arası ufak tefek fiyat farkları olabiliyor . bu konuda anlayışınızı rica ediyoruz .saygılar beyond
Soru: hangi kargo ile gelecek
Cevap: ptt kargo efendim
Soru: merhaba her kıyafete uyması icin hangi rengi almam.lazim
Cevap: Her renginden birer tane almanızı öneririz
Soru: 40 numaranın uzunluğu nedir
Cevap: Merhaba efendim 26.5 cm dir.Saygılar Beyond
Soru: 39 numarası ne zaman gelir
Cevap: Hafta başı gelir efendim
Soru: Yürürken çok ses çıkarıyor bu neden olabilir acaba
Cevap: Merhaba, ürün puf yapısı gereği basınç sebebiyle siz adım attıkça inip şişmektedir. Ses yapması doğaldır. Keyifli alışverişler dileriz, Beyond
Soru: tam kalıpmi
Cevap: Merhaba Efendim ürünümüz tam kalıptır bedeninizi almanızı öneriyoruz . Ayağınız geniş yapılı ( taraklı ) veya buçuklu ise bir beden büyük almanızı öneririz . Saygılar BEYOND İÇ VE DIŞ TİCARET A.Ş.
Soru: Suya dayanıklımı
Cevap: Merhabalar efendim . Ürünümüz suya dayanıklıdır . İyi günler dileriz . Saygılar Beyond .
Soru: merhaba parmak ucundan topuk 24 cm geliyor kaç numara almalıyım
Cevap: Merhaba efendim ürünümüzün beden tablosu aşağıdaki gibidir . 36 - 23cm , 37-23,5cm , 38-24cm , 39-24,5cm , 40-25cm dir taraklı ayakların bir beden büyük almasını rica ederiz .saygılar beyond
Soru: ortopedik taban mı
Cevap: Merhaba, ürünümüzün tabanı ayak konforunuz için puff yapıdadır. Keyifli alışverişler dileriz, Beyond
Soru: merhaba hangi kargo acaba
Cevap: Merhaba efendim , Yurtiçi kargo ve Trendyol Express ile çalışmaktayız sistem adresinize göre otomatik kargo seçimi yapmaktadır.Saygılar Beyond
Soru: selam 37 ve 38 numara kaç sm
Cevap: Merhabalar efendim. Ürünün iç taban ölçüleri 36 numara 22,5 cm , 37 numara 23 cm , 38 numara 23,5 cm 39 numara 24,5 cm , 40 numara 25,5 cm şeklindedir. İyi günler dileriz. Saygılar Beyond.
Soru: kayma yapıyor mu
Cevap: Merhabalar efendim . Hayır ürünümüz kayma yapmamaktadır. İyi günler dileriz. Saygılar Beyond.
Soru: ürünün 39 numarası 134 lira. 38 naaşı 159 lira . lütfen eşitler misiniz neden böyle bı fark var
Cevap: Merhaba Efendim ürünler seri olarak geliyor hızlı tükenen bedenler için tekrar üretim yaptırıyoruz ve tek beden üretim maliyetleri normal maliyetlere göre yüksek oluyor bizde bu yüzden belirli bedenlerin fiyatlandırmasını farklı yapmak zorunda kalıyoruz .Zaten incelerseniz diğer satıcılar bu yüzden bizim sattığımız en yüksek bedelden daha yüksek fiyatlara satıyorlar . Bu konuda anlayışınızı rica ediyoruz Saygılar BEYOND İÇ VE DIŞ TİCARET A.Ş.
Soru: 38 no ne zaman güncellenecek
Cevap: pazartesi güncellenir efendim
Soru: merhaba hediye olarak aldım fiyat vs yazmazsa ve paketlemeye özen gösterilirse sevinirim
Cevap: Merhaba efendim buradan siparişinizi görüntüleme yapamıyoruz sipariş sorularından bize yazarsanız pazartesi günü gerekli özeni göstererek hediye paketi yapıp kargoya veririz efendim. Saygılar Beyond
Soru: Merhaba sizden pembesini aldım çok memnunum turuncu mavi ve beyaz almak istiyorum 38 numara yeniden gelirmi
Cevap: Merhaba Efendim, düzenli olarak tüm ürünler için stok güncellemeleri yapıyoruz. "Gelince haber ver" butonunu aktif ederek, istediğiniz ürünü favorilerinize eklerseniz ve bildirimlerinizi de açık hale getirdiğiniz takdirde güncellendiğinden ilk sizin haberiniz olur. İlginize teşekkürler Saygılar Beyond
Soru: merhaba 38.5 giyiyorum 38 olur mu
Cevap: Merhaba Efendim ürünümüz tam kalıptır bedeninizi almanızı öneriyoruz . Ayağınız geniş yapılı ( taraklı ) veya buçuklu ise bir beden büyük almanızı öneririz . Saygılar BEYOND İÇ VE DIŞ TİCARET A.Ş.
Soru: Merhaba ürünü almak istiyorum ama ödeme kısmında onay kısmında gel al noktası sizde seçilmiyor
Cevap: Merhaba efendim gel al bizde yok efendim
Soru: merhaba, yakınlarda kampanya yapacak mısınız
Cevap: Merhaba efendim maliyetler hergün yükseldiği için bizde kampanyalara sınırlı ölçüde devam edebiliyoruz ürünün fiyatı 3 aydır sabit. bundan sonra zam yapmamız gerekiyor..saygılar beyond
Kadın Nude Rome Çift Bantlı Puff Sandalet 2cm Byndrsl01 Fotoğraf Ve Görseller
Kadın Nude Rome Çift Bantlı Puff Sandalet 2cm Byndrsl01 En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Kadın Nude Rome Çift Bantlı Puff Sandalet 2cm Byndrsl01 Şu Andaki Değeri 195.91 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Kadın Nude Rome Çift Bantlı Puff Sandalet 2cm Byndrsl01 Kaç Kişi Memnun?
Kadın Nude Rome Çift Bantlı Puff Sandalet 2cm Byndrsl01 Hakkında yaklaşık 2907 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Kadın Nude Rome Çift Bantlı Puff Sandalet 2cm Byndrsl01 Ürün Hakkında Bilgi
Kadın Nude Rome Çift Bantlı Puff Sandalet 2cm Byndrsl01 Ürününün Satıcısı, Beyond Kadın Nude Rome Çift Bantlı Puff Sandalet 2cm Byndrsl01 ürününü 195.91 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Kadın Nude Rome Çift Bantlı Puff Sandalet 2cm Byndrsl01 Kullanıcı Yorumları Nasıl?
195.91 Tl ye satışta olan Kadın Nude Rome Çift Bantlı Puff Sandalet 2cm Byndrsl01 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2907 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: Aşırı rahat bir sandalet bir numara büyük aldım tam oldu
İsim: Z** K**
Tarih: 09 Temmuz 2023
Yorum: Kızlar bugün geldı cidden mük bi sandalet herkes gönül rahatlığı ıle alabılır ben bır numara büyük aldım özellikle çokta güzel oldu. Sağlamlığını ılerleyen günlerde test edecegım
İsim: S** S**
Yorum: Güzel bir sandalet gerçekten yorumlardaki gibi hafif ve yumuşak. Bir numara büyük alınabilir özelliklede buçuklu numaralar gidiyorsanız kesinlikle büyük alın ben nike gibi bazı markalarda 37.5 giyiyorum 37 si küçük olduğu için iade ederek 38 ni aldım
İsim: a** o**
Tarih: 30 Nisan 2022
Yorum: Bayıldım çok rahat bir sandalet tam numaranızı alabilirsiniz.
Yorum: Çok rahat bir ayakkabı kendi numaranızı alabilirsiniz
İsim: T** Ç**
Tarih: 23 Temmuz 2022
Yorum: tabanı yumuşacık üstündeki bantları da sıkmıyor ayağım içinde çok rahat etti. 36 giyiniyorum ama bir numara büyük sipariş ettim stok olmadığı için ancak 37 tam oldu tavsiye ederim
İsim: Hande N. T.
Tarih: 20 Nisan 2022
Yorum: Çok rahat bir sandalet.. direk kendi numaranızı alabilirsiniz..
Yorum: çok çok rahat, hafif, bütün yaz ayağınızdan çıkarmak istemeyeceğiniz bir sandalet. 39-40 arası giyiyorum 40 aldım tam oldu. yandaki bantlar da puf olduğu için biraz palet giymiş hissi uyandırıyor ama rahatlığının karşısında hiçbir önemi yok
İsim: S** Ç**
Tarih: 13 Ağustos 2022
Yorum: Tam bir anne ayakkabısı
İsim: M** Ş**
Yorum: Bu kadar rahat ve güzel olacağını tahmin etmemiştim. tam numara alın çok güzel
İsim: B** İ**
Tarih: 12 Ağustos 2022
Yorum: Çok güzel rahat ayakkabılar. Biraz kaba duruyor ama o da ojelerle vs kibarlaştırılır. Beklediğimden iyi geldi. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Belki bir numara küçük alınabilir.
İsim: M** D** b**
Tarih: 08 Haziran 2022
Yorum: cok tesekkur ederim sağlam şekilde ulaştı. cok rahat oldu tedirgin oldum ama çok güzel çıktı ürün. bir numara büyük aldim ayağım ince uzun ve zayıf. ayağınıza göre büyük alın öneririm. tabanı sert değil gayet iyi cok begendim
İsim: s** a**
Yorum: tabani ve bantlari yumusacik, tam beden alin surekli bunu giyiyorum
İsim: d** s**
Tarih: 16 Eylül 2022
Yorum: Çok rahat kendi numaranızı terçih edin
Tarih: 14 Ağustos 2022
Yorum: Gercekten muhteşem rahat Bır sandalet ayak numaranızı 1 numara buyugunu almanızı tavsiye ederım
Tarih: 09 Temmuz 2022
Yorum: Rahat şık bir sandalet tam numaram oldu
İsim: Y** G**
Tarih: 26 Haziran 2022
Yorum: Bütün yaz ayağımdan çıkarmam çok geç kaldım hatta almakta, aşırı rahat sanki pamuğun üstünde yürüyorsun o derece, 38nm giyiyorum 38 tam oldu rengi de her şeye uyuyor hiçbişeyin altında sırıtmıyor alın kesin
Tarih: 06 Ağustos 2022
Yorum: ayakkabıyı annem aldım çok rahat ve kullanışlı
İsim: G** B**
Tarih: 01 Mayıs 2023
Yorum: tam numaramı aldım çok rahatt puf puf
İsim: A** B**
Tarih: 28 Mayıs 2022
Yorum: çok beğendim tam numaranızı alabilirsiniz, çok yumuşak Bi ayqkkabi
İsim: f** d**
Tarih: 06 Nisan 2023
Yorum: çok rahat çok güzel ben 39 aldım ama 40 gibi duruyor büyük duruyo
İsim: n** e**
Tarih: 21 Haziran 2022
Yorum: kendi numaranizdan bir küçük alabilirsiniz çok rahat olur. tabanı yumuşacık asla ayağı acıtmıyor. kesinlikle alın derim.
Tarih: 27 Ekim 2022
Yorum: Ürün rahat ve kullanışlı. Bir numara büyük alınması gerekli
İsim: s** p**
Yorum: Harika bir sandalet o kadar rahatki anlatamam rengide çok hoş kendi numaranızı alabilirsiniz
Tarih: 23 Ekim 2022
Yorum: Oldukça rahat bi sandalet. Tam numaranızı alabilirsiniz.
İsim: a** n**
Tarih: Elite Üye
Beden: 25 Temmuz 2022
Yorum: 36 numara giyiyorum tam oldu. yumuşacık yaz günlerinde uzun süre ayakta kalacağım zamanlarda kurtarıcım oldu diğer renklerini de almayı düşünüyorum
İsim: m** g**
Tarih: 23 Ağustos 2022
Yorum: ürün çok güzel geldi tam bekledigim gibi ben 38 giyiyorum ama 39 aldım hamileliğimin ilerleyen zamanlarında da giyebilmek için kesinlikle gönül rahatlığıyla alınabilir
İsim: l** d**
Tarih: 27 Haziran 2022
Yorum: pofuduk pofuduk çok rahat bir sandalet , 36-37 arası giyen biriyim 37 tam oldu .
İsim: A** G**
Tarih: 14 Eylül 2022
Yorum: Çok rahat 1 numara büyük
İsim: D** Ş**
Tarih: 14 Ekim 2022
Yorum: Ürün çok güzel ve rahat kalıp olarak büyük tam ayak numaranızı alın büyük almayın kagosuda hızlıydı teşekkür ederim
Tarih: 22 Haziran 2023
Kadın Nude Rome Çift Bantlı Puff Sandalet 2cm Byndrsl01 Merak Edilenler
Soru: neden 37 yüksek fiyatı
Cevap: Merhaba efendim fazla olan stoklara ek indirim uygulanıyor çünkü stok fazla bekleyince stok maliyeti oluşuyor . çabuk biten bedenler için tek beden üretimi yapılıyor o da normal üretimden daha pahalı oluyor .kısacası depo yönetimi yapıyoruz ve klasik perakende mağaza mantığı le işlemiyor bizim yönetimimiz bu yüzden de bedenler arası ufak tefek fiyat farkları olabiliyor . bu konuda anlayışınızı rica ediyoruz .saygılar beyond
Soru: hangi kargo ile gelecek
Cevap: ptt kargo efendim
Soru: merhaba her kıyafete uyması icin hangi rengi almam.lazim
Cevap: Her renginden birer tane almanızı öneririz
Soru: 40 numaranın uzunluğu nedir
Cevap: Merhaba efendim 26.5 cm dir.Saygılar Beyond
Soru: 39 numarası ne zaman gelir
Cevap: Hafta başı gelir efendim
Soru: Yürürken çok ses çıkarıyor bu neden olabilir acaba
Cevap: Merhaba, ürün puf yapısı gereği basınç sebebiyle siz adım attıkça inip şişmektedir. Ses yapması doğaldır. Keyifli alışverişler dileriz, Beyond
Soru: tam kalıpmi
Soru: Suya dayanıklımı
Cevap: Merhabalar efendim . Ürünümüz suya dayanıklıdır . İyi günler dileriz . Saygılar Beyond .
Soru: merhaba parmak ucundan topuk 24 cm geliyor kaç numara almalıyım
Cevap: Merhaba efendim ürünümüzün beden tablosu aşağıdaki gibidir . 36 - 23cm , 37-23,5cm , 38-24cm , 39-24,5cm , 40-25cm dir taraklı ayakların bir beden büyük almasını rica ederiz .saygılar beyond
Soru: ortopedik taban mı
Cevap: Merhaba, ürünümüzün tabanı ayak konforunuz için puff yapıdadır. Keyifli alışverişler dileriz, Beyond
Soru: merhaba hangi kargo acaba
Cevap: Merhaba efendim , Yurtiçi kargo ve Trendyol Express ile çalışmaktayız sistem adresinize göre otomatik kargo seçimi yapmaktadır.Saygılar Beyond
Soru: selam 37 ve 38 numara kaç sm
Cevap: Merhabalar efendim. Ürünün iç taban ölçüleri 36 numara 22,5 cm , 37 numara 23 cm , 38 numara 23,5 cm 39 numara 24,5 cm , 40 numara 25,5 cm şeklindedir. İyi günler dileriz. Saygılar Beyond.
Soru: kayma yapıyor mu
Cevap: Merhabalar efendim . Hayır ürünümüz kayma yapmamaktadır. İyi günler dileriz. Saygılar Beyond.
Soru: ürünün 39 numarası 134 lira. 38 naaşı 159 lira . lütfen eşitler misiniz neden böyle bı fark var
Cevap: Merhaba Efendim ürünler seri olarak geliyor hızlı tükenen bedenler için tekrar üretim yaptırıyoruz ve tek beden üretim maliyetleri normal maliyetlere göre yüksek oluyor bizde bu yüzden belirli bedenlerin fiyatlandırmasını farklı yapmak zorunda kalıyoruz .Zaten incelerseniz diğer satıcılar bu yüzden bizim sattığımız en yüksek bedelden daha yüksek fiyatlara satıyorlar . Bu konuda anlayışınızı rica ediyoruz Saygılar BEYOND İÇ VE DIŞ TİCARET A.Ş.
Soru: 38 no ne zaman güncellenecek
Cevap: pazartesi güncellenir efendim
Soru: merhaba hediye olarak aldım fiyat vs yazmazsa ve paketlemeye özen gösterilirse sevinirim
Cevap: Merhaba efendim buradan siparişinizi görüntüleme yapamıyoruz sipariş sorularından bize yazarsanız pazartesi günü gerekli özeni göstererek hediye paketi yapıp kargoya veririz efendim. Saygılar Beyond
Soru: Merhaba sizden pembesini aldım çok memnunum turuncu mavi ve beyaz almak istiyorum 38 numara yeniden gelirmi
Cevap: Merhaba Efendim, düzenli olarak tüm ürünler için stok güncellemeleri yapıyoruz. "Gelince haber ver" butonunu aktif ederek, istediğiniz ürünü favorilerinize eklerseniz ve bildirimlerinizi de açık hale getirdiğiniz takdirde güncellendiğinden ilk sizin haberiniz olur. İlginize teşekkürler Saygılar Beyond
Soru: merhaba 38.5 giyiyorum 38 olur mu
Soru: Merhaba ürünü almak istiyorum ama ödeme kısmında onay kısmında gel al noktası sizde seçilmiyor
Cevap: Merhaba efendim gel al bizde yok efendim
Soru: merhaba, yakınlarda kampanya yapacak mısınız
Cevap: Merhaba efendim maliyetler hergün yükseldiği için bizde kampanyalara sınırlı ölçüde devam edebiliyoruz ürünün fiyatı 3 aydır sabit. bundan sonra zam yapmamız gerekiyor..saygılar beyond
Kadın Nude Rome Çift Bantlı Puff Sandalet 2cm Byndrsl01 Fotoğraf Ve Görseller
Kadın Nude Rome Çift Bantlı Puff Sandalet 2cm Byndrsl01 En Uygun Satış Linki
Beyond Kadın Nude Rome Çift Bantlı Puff Sandalet 2cm Byndrsl01 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Beyond Kadın Nude Rome Çift Bantlı Puff Sandalet 2cm Byndrsl01 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.