RenkliTablo
Bilgili
Kadın Mary Jane Siyah Rugan Arkası Kapalı Kare Burunlu Baretli Kısa Blok Topuklu Ayakkabı Fiyatına Göre Alınır Mı?
Kadın Mary Jane Siyah Rugan Arkası Kapalı Kare Burunlu Baretli Kısa Blok Topuklu Ayakkabı Şu Andaki Fiyatı 458.14 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Kadın Mary Jane Siyah Rugan Arkası Kapalı Kare Burunlu Baretli Kısa Blok Topuklu Ayakkabı Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Kadın Mary Jane Siyah Rugan Arkası Kapalı Kare Burunlu Baretli Kısa Blok Topuklu Ayakkabı Hakkında yaklaşık 308 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
Kadın Mary Jane Siyah Rugan Arkası Kapalı Kare Burunlu Baretli Kısa Blok Topuklu Ayakkabı Detaylı Bilgi
Kadın Mary Jane Siyah Rugan Arkası Kapalı Kare Burunlu Baretli Kısa Blok Topuklu Ayakkabı Ürününün Satıcısı, POLKA STORE Kadın Mary Jane Siyah Rugan Arkası Kapalı Kare Burunlu Baretli Kısa Blok Topuklu Ayakkabı ürününü 458.14 Tl'den Satılmaktadır.
Kadın Mary Jane Siyah Rugan Arkası Kapalı Kare Burunlu Baretli Kısa Blok Topuklu Ayakkabı Yorumlar Ve Değerlendirmeler
458.14 Tl ye satışta olan Kadın Mary Jane Siyah Rugan Arkası Kapalı Kare Burunlu Baretli Kısa Blok Topuklu Ayakkabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
308 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: Cok guzel!!! Ayakta cok guzel duruyor. Tum gun ayagimdaydi ve hic yormadi acitmadi. Bayildim… tam numarami aldim. Herkese tavsiye edebilirim rahatlikla.
İsim: t** t**
Tarih: 27 Eylül 2023
Beden: Beden:38
Satıcı: POLKA
Yorum: mukemmeller gercekten cok kaliteli tam kendi numaranizi alabilirsiniz
İsim: **** ****
Tarih: 08 Ekim 2023
Yorum: bayıldımmmm kendi numaranızı alabilirsiniz hiç tereddüt etmeyin
Tarih: Elite Üye
Beden: 05 Kasım 2023
Yorum: cok begendim kendi numaranizi alin
İsim: S** B**
Tarih: 06 Kasım 2023
Beden: Beden:37
Yorum: Ayakkabı çok şık ve rahat. Ben yorumlara aldanarak bir numara büyük aldım ama kendi numaranızı da alabilirsiniz. Günlük hayatımda ve özel günlerde severek kullandığım bir ayakkabı oldu. Hiç vurmuyor veya acıtmıyor. Rahatlıkla tercih edebilirsiniz
Tarih: 05 Mart 2024
Yorum: kendi numaramı aldım tam oldu cutie
İsim: Y** Ş**
Tarih: 12 Ekim 2023
Beden: Beden:40
Yorum: tam numaranızı alabilirsiniz
İsim: H** C**
Tarih: 13 Aralık 2023
Beden: Beden:36
Yorum: Tam bedeninizi alın!! Ben Vans ve Conversede 39 giyiyorum bunda da 39 oldu.
İsim: S** O**
Tarih: 25 Ekim 2023
Beden: Beden:39
Yorum: Çok zarif çorapsız da rahatsız etmiyor tam numara aldım. Giydikten sonra tekrar yorum yapıyorum. Tarak kemiğimi çok acıttı. Ayakkabıyla yürümeme rağmen mahvoldum
Tarih: 13 Kasım 2023
Yorum: Bayıldımmm nasıl şık ve maskülen duruyor anlatamam tam numaramı aldım direk girdi ayağıma fıyatı da indirimdeydi harika bir ayakkabı dolabınzda bulunsun
İsim: Ş** K**
Tarih: 25 Kasım 2023
Yorum: Tam numara alınmalı
İsim: İ** D** Ö**
Beden: 30 Ekim 2023
Yorum: Ayakkabıya bayıldım
tam numaranızı alabilirsiniz
sadece bileklerim ince olduğundan ekstra bağ kısmına delik açtırmam gerekecek bir de yanında gönderdikleri ince düşünce için teşekkürler 
İsim: M** Y**
Tarih: 05 Ekim 2023
Yorum: Tam bedeninizi alın
İsim: B** N**
Tarih: 25 Şubat 2024
Yorum: Çok hafif güzel,şık bir ayakkabı bir numara küçük alın kendi numaram bana büyük geldi
Tarih: 24 Şubat 2024
Yorum: O kadar güzel ve kaliteli ki. 37 numara giyiyorum kendi numaramı sipariş verdim biraz sıktı ama açılır diye düşünüyorum.
İsim: Kübra Ç.
Tarih: 28 Kasım 2023
Yorum: Cok guzel. Ayak numaram 38. Ama biraz buyuk geldi. 38,5 gibi sanki. Kalin corapla giyilir.
İsim: S** Q**
Tarih: 12 Aralık 2023
Yorum: Tam numara alınmalı. Ayağı hiçbir şekilde sıkmıyor, üçlü bant olması sizi korkutmasın.
Tarih: 25 Aralık 2023
Yorum: güzel ürün ayağım 38.5 ama 39 no tercih ettim daha iyi oldu
tün gün gezilecek bir ayakkabı değil ama kısa süreli davetlerde vs kurtarıcı ürün 
İsim: S** D**
Tarih: 26 Aralık 2023
Yorum: Güzel ayakkabı vintage ancak yorumlara bakıp kendi numaramı 37 aldım çok sıktı iade edip bi numara büyüğünü alıcam.
İsim: E** C**
Tarih: 26 Ekim 2023
Yorum: nike 36.5 giyiyorum 23.3 cm falan ayaklarım 37 no tam oldu muhteşem herkese tavsiye ederim
İsim: N** K**
Tarih: 04 Ekim 2023
Yorum: Tek kelimeyle şahane. Göründüğünden daha güzel. Yumuşak ve rahat bir ayakkabı. Ayağınız taraklı değilse tam numaranızı alabilirsiniz. Kargo da çok hızlıydı. Bu siparişime bayıldım. İyi ki almışım
İsim: H** A**
Tarih: 11 Kasım 2023
Beden: Boy:155cm
Yorum: normalde babetler kalıpları dar olur bir numara büyük alırdım tam kalıp ve çok beğendim teşekkürler
İsim: E** K**
Tarih: 23 Ekim 2023
Yorum: ayak numaranıza göre alın tam kalıp çünkü. çok şık harika ürün çok severek kullanıyorum
Tarih: 30 Ağustos 2024
Yorum: ürünün kalitesi mükemmel ama bana biraz büyük geldi iade edip küçük numarası aldım
İsim: m** g**
Tarih: 09 Aralık 2023
Yorum: Öncelikle ayakkabı baya kaliteli bugün teslim aldım ve evde biraz yürüyerek denedim ve bayıldım çok rahat tabi dışarda giyince daha net anlaşılır rahatlığı ama şuanlık baya iyi sert bi tabanı yok yumuşak tabanı var. Parmağımı falan da vurmadı. Bu fiyata (468 TL) alınabilecek en güzel ayakkabı olabilir. Dışarıda geldiğimde eğer unutmazsam bu yorumuDevamını Oku
İsim: S** K**
Tarih: 07 Şubat 2024
Yorum: Çok rahat duruşu muhteşem
Tarih: 04 Kasım 2023
Yorum: Okdr rahat bi ayakkabı ki cidden bayıldım tam kalıp kargoda çok hızlıydı
İsim: Ş** D**
Tarih: 29 Aralık 2023
Yorum: Çok güzel rahat tam kalıp
İsim: s** m**
Beden: 11 Aralık 2023
Yorum: büyük geldi iade
Tarih: 03 Mayıs 2024
Yorum: Tam numara 37 giyiyorum tam oldu hemde çorapla yorumlarda bahsedildiği gibi yapıştırıcı kokusu vardı onu normal buldum tek sıkıntı topuk kısmı biraz dandik iki üç giymede gider gibi duruyor inşallah gitmez
İsim: K** Y**
Tarih: 19 Aralık 2023
Kadın Mary Jane Siyah Rugan Arkası Kapalı Kare Burunlu Baretli Kısa Blok Topuklu Ayakkabı Ürüne İlişkin Sorular
Soru: 36 nezaman gelir
Cevap: Merhaba, tükenen numaralar için stoklarımız gün içinde düzenli olarak güncellenmektedir. Stok bildirimini açıp güncellemelerden haberdar olabilirsiniz
Soru: Merhaba 40 numarası ne zaman güncellenir
Cevap: Merhaba, tükenen numaralar için stoklarımız düzenli olarak güncellenmektedir. Stok bildirimini açıp güncellemelerden haberdar olabilirsiniz
Soru: 41 gelir mi
Cevap: Merhaba, maalesef
Soru: merhabalar 38 ve 39 numaranın iç taban ölçüsünü yazabilir misiniz?
Cevap: Merhaba, ürünün detaylı ölçü bilgileri henüz not edilmemiş olup en kısa sürede ürün bilgilerine eklenecektir. Keyifli alışverişler
Soru: 41 numarasi yokmu acaba
Soru: merhaba ayakkabı tokaları altın renk mi gümüş mü?
Cevap: Merhaba, metal kasımlar golddur
Soru: Kalıpları nasıl acaba? 37.5 giyiyorum 37 mi 38 mi tercih etmeliyim?
Cevap: Merhaba, 38 tercih edebilirsiniz
Soru: mrb kaliplari nasil acaba esneyiyor mu ayakkabi ona gore alicamda
Cevap: Merhaba, tam kalıptır
Soru: bordo şu varmi aynı ürünün
Cevap: Merhaba, mevcuttur
Soru: 36 beden kac sm olio
Cevap: Merhaba, ürünün detaylı ölçü bilgileri henüz not edilmemiş olup en kısa sürede ürün bilgilerine eklenecektir. Keyifli alışverişler
Soru: merhaba 38 numaranın stoğu güncellenecek mi?
Cevap: Merhaba, tükenen numaralar için stoklarımız gün içinde düzenli olarak güncellenmektedir. Stok bildirimini açıp güncellemelerden haberdar olabilirsiniz
Soru: mrb ürün tam kalıp mı
Soru: parlak olmayan siyah gelirmi
Soru: Merhaba bilek kısmındaki 3. Kısım çıkıyor mu
Cevap: Merhaba, sabittir
Soru: Topuk kaç cm
Cevap: Merhaba, 3 cm’dir
Soru: 40 numara mevcut mu
Soru: Merhaba ayaklarım taraklı 40 giyiyorum ama 40 alsam kalıbı dar gelir mi
Cevap: Merhaba, hafif taraklı ise uygun olacaktır
Soru: selam 36 numarası ne zaman gelir
Cevap: Merhaba, tükenen numaralar için stoklarımız düzenli olarak güncellenmektedir. Stok bildirimini açıp güncellemelerden haberdar olabilirsiniz
Soru: merhaba, ayakkabının rahatlığı hakkında bilgi verebilir misiniz? vurma vs yapar mı acaba? gün içinde kullanmak istiyorum. teşekkür ederim.
Cevap: Merhaba, mary jane modellerimizin değerlendirmelerinden fikir edinebilirsiniz. Aynı kalıptır. Keyifli alışverişler
Soru: merhabalar taraklı ayaklar için uygunmudur
Cevap: Merhaba, çok taraklı olmadığı sürece hafif taraklı ayaklar rahatlıkla kullanabilmektedir. Keyifli alışverişler
Kadın Mary Jane Siyah Rugan Arkası Kapalı Kare Burunlu Baretli Kısa Blok Topuklu Ayakkabı Resim Galerisi
Kadın Mary Jane Siyah Rugan Arkası Kapalı Kare Burunlu Baretli Kısa Blok Topuklu Ayakkabı En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Kadın Mary Jane Siyah Rugan Arkası Kapalı Kare Burunlu Baretli Kısa Blok Topuklu Ayakkabı Şu Andaki Fiyatı 458.14 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Kadın Mary Jane Siyah Rugan Arkası Kapalı Kare Burunlu Baretli Kısa Blok Topuklu Ayakkabı Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Kadın Mary Jane Siyah Rugan Arkası Kapalı Kare Burunlu Baretli Kısa Blok Topuklu Ayakkabı Hakkında yaklaşık 308 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
Kadın Mary Jane Siyah Rugan Arkası Kapalı Kare Burunlu Baretli Kısa Blok Topuklu Ayakkabı Detaylı Bilgi
Kadın Mary Jane Siyah Rugan Arkası Kapalı Kare Burunlu Baretli Kısa Blok Topuklu Ayakkabı Ürününün Satıcısı, POLKA STORE Kadın Mary Jane Siyah Rugan Arkası Kapalı Kare Burunlu Baretli Kısa Blok Topuklu Ayakkabı ürününü 458.14 Tl'den Satılmaktadır.
Kadın Mary Jane Siyah Rugan Arkası Kapalı Kare Burunlu Baretli Kısa Blok Topuklu Ayakkabı Yorumlar Ve Değerlendirmeler
458.14 Tl ye satışta olan Kadın Mary Jane Siyah Rugan Arkası Kapalı Kare Burunlu Baretli Kısa Blok Topuklu Ayakkabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
308 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: Cok guzel!!! Ayakta cok guzel duruyor. Tum gun ayagimdaydi ve hic yormadi acitmadi. Bayildim… tam numarami aldim. Herkese tavsiye edebilirim rahatlikla.
İsim: t** t**
Tarih: 27 Eylül 2023
Yorum: mukemmeller gercekten cok kaliteli tam kendi numaranizi alabilirsiniz
Tarih: 08 Ekim 2023
Yorum: bayıldımmmm kendi numaranızı alabilirsiniz hiç tereddüt etmeyin
Beden: 05 Kasım 2023
Yorum: cok begendim kendi numaranizi alin
İsim: S** B**
Tarih: 06 Kasım 2023
Yorum: Ayakkabı çok şık ve rahat. Ben yorumlara aldanarak bir numara büyük aldım ama kendi numaranızı da alabilirsiniz. Günlük hayatımda ve özel günlerde severek kullandığım bir ayakkabı oldu. Hiç vurmuyor veya acıtmıyor. Rahatlıkla tercih edebilirsiniz
Tarih: 05 Mart 2024
Yorum: kendi numaramı aldım tam oldu cutie
İsim: Y** Ş**
Tarih: 12 Ekim 2023
Beden: Beden:40
Yorum: tam numaranızı alabilirsiniz
İsim: H** C**
Tarih: 13 Aralık 2023
Yorum: Tam bedeninizi alın!! Ben Vans ve Conversede 39 giyiyorum bunda da 39 oldu.
İsim: S** O**
Tarih: 25 Ekim 2023
Yorum: Çok zarif çorapsız da rahatsız etmiyor tam numara aldım. Giydikten sonra tekrar yorum yapıyorum. Tarak kemiğimi çok acıttı. Ayakkabıyla yürümeme rağmen mahvoldum
Tarih: 13 Kasım 2023
Yorum: Bayıldımmm nasıl şık ve maskülen duruyor anlatamam tam numaramı aldım direk girdi ayağıma fıyatı da indirimdeydi harika bir ayakkabı dolabınzda bulunsun
İsim: Ş** K**
Tarih: 25 Kasım 2023
Yorum: Tam numara alınmalı
İsim: İ** D** Ö**
Beden: 30 Ekim 2023
Yorum: Ayakkabıya bayıldım
Tarih: 05 Ekim 2023
Yorum: Tam bedeninizi alın
İsim: B** N**
Tarih: 25 Şubat 2024
Yorum: Çok hafif güzel,şık bir ayakkabı bir numara küçük alın kendi numaram bana büyük geldi
Tarih: 24 Şubat 2024
Yorum: O kadar güzel ve kaliteli ki. 37 numara giyiyorum kendi numaramı sipariş verdim biraz sıktı ama açılır diye düşünüyorum.
İsim: Kübra Ç.
Tarih: 28 Kasım 2023
Yorum: Cok guzel. Ayak numaram 38. Ama biraz buyuk geldi. 38,5 gibi sanki. Kalin corapla giyilir.
İsim: S** Q**
Tarih: 12 Aralık 2023
Yorum: Tam numara alınmalı. Ayağı hiçbir şekilde sıkmıyor, üçlü bant olması sizi korkutmasın.
Tarih: 25 Aralık 2023
Yorum: güzel ürün ayağım 38.5 ama 39 no tercih ettim daha iyi oldu
İsim: S** D**
Tarih: 26 Aralık 2023
Yorum: Güzel ayakkabı vintage ancak yorumlara bakıp kendi numaramı 37 aldım çok sıktı iade edip bi numara büyüğünü alıcam.
İsim: E** C**
Tarih: 26 Ekim 2023
Yorum: nike 36.5 giyiyorum 23.3 cm falan ayaklarım 37 no tam oldu muhteşem herkese tavsiye ederim
İsim: N** K**
Tarih: 04 Ekim 2023
Yorum: Tek kelimeyle şahane. Göründüğünden daha güzel. Yumuşak ve rahat bir ayakkabı. Ayağınız taraklı değilse tam numaranızı alabilirsiniz. Kargo da çok hızlıydı. Bu siparişime bayıldım. İyi ki almışım
İsim: H** A**
Tarih: 11 Kasım 2023
Beden: Boy:155cm
Yorum: normalde babetler kalıpları dar olur bir numara büyük alırdım tam kalıp ve çok beğendim teşekkürler
İsim: E** K**
Tarih: 23 Ekim 2023
Yorum: ayak numaranıza göre alın tam kalıp çünkü. çok şık harika ürün çok severek kullanıyorum
Tarih: 30 Ağustos 2024
Yorum: ürünün kalitesi mükemmel ama bana biraz büyük geldi iade edip küçük numarası aldım
İsim: m** g**
Tarih: 09 Aralık 2023
Yorum: Öncelikle ayakkabı baya kaliteli bugün teslim aldım ve evde biraz yürüyerek denedim ve bayıldım çok rahat tabi dışarda giyince daha net anlaşılır rahatlığı ama şuanlık baya iyi sert bi tabanı yok yumuşak tabanı var. Parmağımı falan da vurmadı. Bu fiyata (468 TL) alınabilecek en güzel ayakkabı olabilir. Dışarıda geldiğimde eğer unutmazsam bu yorumuDevamını Oku
İsim: S** K**
Tarih: 07 Şubat 2024
Yorum: Çok rahat duruşu muhteşem
Tarih: 04 Kasım 2023
Yorum: Okdr rahat bi ayakkabı ki cidden bayıldım tam kalıp kargoda çok hızlıydı
İsim: Ş** D**
Tarih: 29 Aralık 2023
Yorum: Çok güzel rahat tam kalıp
İsim: s** m**
Beden: 11 Aralık 2023
Yorum: büyük geldi iade
Tarih: 03 Mayıs 2024
Yorum: Tam numara 37 giyiyorum tam oldu hemde çorapla yorumlarda bahsedildiği gibi yapıştırıcı kokusu vardı onu normal buldum tek sıkıntı topuk kısmı biraz dandik iki üç giymede gider gibi duruyor inşallah gitmez
İsim: K** Y**
Tarih: 19 Aralık 2023
Kadın Mary Jane Siyah Rugan Arkası Kapalı Kare Burunlu Baretli Kısa Blok Topuklu Ayakkabı Ürüne İlişkin Sorular
Soru: 36 nezaman gelir
Soru: Merhaba 40 numarası ne zaman güncellenir
Soru: 41 gelir mi
Soru: merhabalar 38 ve 39 numaranın iç taban ölçüsünü yazabilir misiniz?
Soru: 41 numarasi yokmu acaba
Soru: merhaba ayakkabı tokaları altın renk mi gümüş mü?
Cevap: Merhaba, metal kasımlar golddur
Soru: Kalıpları nasıl acaba? 37.5 giyiyorum 37 mi 38 mi tercih etmeliyim?
Cevap: Merhaba, 38 tercih edebilirsiniz
Soru: mrb kaliplari nasil acaba esneyiyor mu ayakkabi ona gore alicamda
Soru: bordo şu varmi aynı ürünün
Soru: 36 beden kac sm olio
Soru: merhaba 38 numaranın stoğu güncellenecek mi?
Soru: mrb ürün tam kalıp mı
Soru: parlak olmayan siyah gelirmi
Soru: Merhaba bilek kısmındaki 3. Kısım çıkıyor mu
Cevap: Merhaba, sabittir
Soru: Topuk kaç cm
Cevap: Merhaba, 3 cm’dir
Soru: 40 numara mevcut mu
Soru: Merhaba ayaklarım taraklı 40 giyiyorum ama 40 alsam kalıbı dar gelir mi
Cevap: Merhaba, hafif taraklı ise uygun olacaktır
Soru: selam 36 numarası ne zaman gelir
Soru: merhaba, ayakkabının rahatlığı hakkında bilgi verebilir misiniz? vurma vs yapar mı acaba? gün içinde kullanmak istiyorum. teşekkür ederim.
Cevap: Merhaba, mary jane modellerimizin değerlendirmelerinden fikir edinebilirsiniz. Aynı kalıptır. Keyifli alışverişler
Soru: merhabalar taraklı ayaklar için uygunmudur
Cevap: Merhaba, çok taraklı olmadığı sürece hafif taraklı ayaklar rahatlıkla kullanabilmektedir. Keyifli alışverişler
Kadın Mary Jane Siyah Rugan Arkası Kapalı Kare Burunlu Baretli Kısa Blok Topuklu Ayakkabı Resim Galerisi
Kadın Mary Jane Siyah Rugan Arkası Kapalı Kare Burunlu Baretli Kısa Blok Topuklu Ayakkabı En Uygun Satış Linki
POLKA STORE Kadın Mary Jane Siyah Rugan Arkası Kapalı Kare Burunlu Baretli Kısa Blok Topuklu Ayakkabı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
POLKA STORE Kadın Mary Jane Siyah Rugan Arkası Kapalı Kare Burunlu Baretli Kısa Blok Topuklu Ayakkabı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.