Kadın Mary Jane Metalik Gümüş Gri Lame Arkası Açık Kare Burunlu Baretli Kısa Blok Topuklu Ayakkabı En Ucuzu Nerede Bulunur ?

Yasemin

Bilgili
Kadın Mary Jane Metalik Gümüş Gri Lame Arkası Açık Kare Burunlu Baretli Kısa Blok Topuklu Ayakkabı En Düşük Fiyat Nerede?
Kadın Mary Jane Metalik Gümüş Gri Lame Arkası Açık Kare Burunlu Baretli Kısa Blok Topuklu Ayakkabı Güncel Fiyatı 599.99 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Kadın Mary Jane Metalik Gümüş Gri Lame Arkası Açık Kare Burunlu Baretli Kısa Blok Topuklu Ayakkabı Kullanıcılar Memnun Mu?

Kadın Mary Jane Metalik Gümüş Gri Lame Arkası Açık Kare Burunlu Baretli Kısa Blok Topuklu Ayakkabı Hakkında yaklaşık 98 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .

Kadın Mary Jane Metalik Gümüş Gri Lame Arkası Açık Kare Burunlu Baretli Kısa Blok Topuklu Ayakkabı Detaylı Açıklama

Kadın Mary Jane Metalik Gümüş Gri Lame Arkası Açık Kare Burunlu Baretli Kısa Blok Topuklu Ayakkabı Ürününün Satıcısı, POLKA STORE Kadın Mary Jane Metalik Gümüş Gri Lame Arkası Açık Kare Burunlu Baretli Kısa Blok Topuklu Ayakkabı ürününü 599.99 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Kadın Mary Jane Metalik Gümüş Gri Lame Arkası Açık Kare Burunlu Baretli Kısa Blok Topuklu Ayakkabı Kullanıcı Değerlendirmeleri
599.99 Tl ye satışta olan Kadın Mary Jane Metalik Gümüş Gri Lame Arkası Açık Kare Burunlu Baretli Kısa Blok Topuklu Ayakkabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
98 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2

Yorum: Çok çok beğendim.🩶🩶🩶 38 aldım tam oldu. Mat gümüş ayakkabı arıyordum. Tam istediğim gibi . Kediler için de mini mama ayırt etmeniz çok hayvansever ve ince düşünülmüş bir davranış, tam kedi besleyen birine denk geldiniz:)) her şey için teşekkür ederim 🙏 💞
İsim: N** Ç**
Tarih: 31 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: POLKA

Yorum: Bayıldım bir beden buyuk alin
İsim: Fidan R.
Tarih: 12 Ağustos 2023

Yorum: ayagım 38 ama 39 sipariş ettim tam oldu, prenses ayakkabısı gibi cok sevdim 🥰
İsim: Y** i**
Tarih: 12 Aralık 2023
Beden: Beden:39

Yorum: İndirimde iken almıştım. Tam numaranızı alabilirsiniz. Kalıbı çok rahat giydikçe zaten alışıyor ayağınız. Kargolama gayet güzeldi.
İsim: Meryem d.
Tarih: 19 Ağustos 2023

Yorum: Guzel tam numaranizi alin
İsim: N** E**
Tarih: Elite Üye
Beden: 18 Ağustos 2023

Yorum: Fiyatının ben aldıktan sonra düşmesi üzdü ama çok rahat 39 giyiniyorum 40 aldım gayet güzel oldu
İsim: A** n** A**
Tarih: 25 Temmuz 2024
Beden: Beden:40

Yorum: Güzel bir numara buyuk aldım rahat oldu
İsim: **** ****
Tarih: 18 Temmuz 2024

Yorum: kalıbı küçük, bir numara büyük alabilirsiniz. kalitesi gayet iyi.
İsim: g** ü**
Tarih: 11 Temmuz 2023

Yorum: Çok pahalı ya bi de ufak kırılmalar ile geldi. Tam numara alabilirsiniz ama. Siyahını da almıştım rahat bi ayakkabı.
İsim: S** T**
Beden: 19 Haziran 2023

Yorum: Sadelik ve şıklık arıyorsanız kesinlikle doğru ayakkabı çok beğendim teşekkürler
İsim: M** T**
Tarih: 20 Haziran 2024
Beden: Beden:38

Yorum: Çok tatlı bi ayakkabı duruşu falanda çok güzel
İsim: D** K**
Tarih: 13 Şubat 2024

Yorum: Tam bir prenses ayakkabısı gibi .. Taraklı ayaklarınız varsa 1 numara büyük alın biz öyle yaptık çok da güzel duruyor ayakta .
Tarih: 05 Eylül 2024

Yorum: 38 idim 39 aldım yine küçük geldi
İsim: K** Ö**
Beden: 20 Ağustos 2024

Yorum: çok guzelbeğendim
İsim: m** h**
Beden: 10 Şubat 2024

Yorum: bayıldım ayaklarınjz taraklı ise bir neden büyük alabilirsiniz
Tarih: 04 Eylül 2024
Beden: Beden:40

Yorum: cooookkk iyiiiii bir kalip büyük tercih edin
İsim: C** M**
Tarih: 05 Eylül 2024
Beden: Beden:37

Yorum: harika ayakkabıları çok severek kullanıyorum bence bir numara büyük almanıza gerek yok
İsim: S** O**
Tarih: 11 Eylül 2024

Yorum: Mükemmel bir ayakkabı ya hem rahat hem şık. Bununla birlikte 2 rengini daha aldım daha önce. Kalite muazzam. Bunu özel günlerde giymek için aldım parlaklığı çok güzel. Çok asil duruyo🥰🥰
İsim: E** V**
Tarih: 11 Ağustos 2024
Beden: Beden:36

Yorum: Ayakkabı çok güzel yorumlarda bi numara büyük alın denmişti bende öyle yaptım ama giydikten sonra ayakkabının bana büyük olduğunu fark ettim bence tam numaranızı alın
Tarih: 08 Temmuz 2024

Yorum: modeli çok beğenerek aldım çok şık ama bu detaylar üzdü😔 fiyatını göz önünde bulundurursak daha özenli bir sipariş beklerdim
İsim: a** e**
Tarih: 31 Ağustos 2023

Yorum: Memnun kaldım
İsim: G** G**
Tarih: 23 Ağustos 2023

Yorum: sanki 1 numara büyük alsaymışım. kargo daha özenli olabilirdi Allah dan sağlam geldi tşkler
İsim: O** K**
Tarih: 06 Temmuz 2024

Yorum: Ürün çok güzel ancak yorumlara aldanıp büyük beden aldım olmadı. Tam beden alınmalı
İsim: C** K**
Beden: 04 Temmuz 2024

Yorum: Çoook tatlı her gören nereden aldığımı soruyor
İsim: M** S** K**
Tarih: 22 Ağustos 2023

Yorum: Ürün kısa süre içinde ve özenli paketleme ile bana ulaştı. Fotograflarda göründüğü gibi şık ve kaliteli bir ayakkabı. Fakat numarası büyük geldiği için geri iade etmek zorunda kaldım. Kendi bedeninizi almanızı öneririm yorumlara bakarak bir beden buyuk sipariş vermeyiniz iade etmek zorunda kalırsınız.
İsim: N** A**
Tarih: 20 Temmuz 2024

Yorum: Ba yıl dım!! Uzun zamandır indirime girmesini bekliyordum. Kaptım hemen🥹 Hiçbir hasarı, çiziği yok. Sağlam geldi. Kendi numaramı aldım ayağım hafif geniş olmasına rağmen tam oldu, çok güzel sardı. 39 da söylemiştim geniş oldu.🤍
İsim: İ** A**
Tarih: 26 Haziran 2024

Yorum: Biraz korkarak almıştım ama o kadar güzel geldi kiii aşırı beğendimm
İsim: Z** A**
Tarih: 03 Eylül 2024

Yorum: Çok güzek yalnız şiş bir ayaklrınız varsa bir beden büyük alınız
İsim: fidan b.
Tarih: 27 Şubat 2024

Yorum: tam zamanında geldi çok güzel bir ayakkabı rengi fln tam bir gümüş kendi numaranızı alın tam kalıp
İsim: g** b**
Tarih: 11 Temmuz 2024

Yorum: çok tatlı çok şık tam numaram oldu
İsim: S** a**
Tarih: 13 Ağustos 2024

Kadın Mary Jane Metalik Gümüş Gri Lame Arkası Açık Kare Burunlu Baretli Kısa Blok Topuklu Ayakkabı Akıllarda Kalan Sorular

Soru: 39 gelsin nolurr
Cevap: Merhaba, tükenen numaralar için stoklarımız gün içinde düzenli olarak güncellenmektedir. Stok bildirimini açıp güncellemelerden haberdar olabilirsiniz 💐

Soru: Keşke 41 ‘i olsa?
Cevap: Merhaba, önümüzdeki günlerde satışa eklenecektir

Soru: gercek deri mi ?
Cevap: Merhaba, hiç bir ürünümüzde hakiki deri materyal kullanılmamaktadır

Soru: Merhaba gümüşte 41 numara yok mu
Cevap: Merhaba, önümüzdeki günlerde eklenecektir💐

Soru: Ayak bileklerim kalın olur mu acaba
Cevap: Merhaba, bant ölçüsü ayarlanabilir uzunluktadır

Soru: 40 numara tahminen ne zaman gelebilir
Cevap: Merhaba, tükenen numaralar için stoklarımız gün içinde düzenli olarak güncellenmektedir. Stok bildirimini açıp güncellemelerden haberdar olabilirsiniz 💐

Soru: 40 numarası gelicekmi metalik grinin

Soru: merhabalar kemik çıkıntısi olan ayaklara uygunmudur
Cevap: Merhaba, çıkıntı rahatsız edebilir

Soru: Merhaba fuşya parlak metalik olan model yenilenecek mi?
Cevap: Merhaba, tükenen numaralar için stoklarımız düzenli olarak güncellenmektedir. Stok bildirimini açıp güncellemelerden haberdar olabilirsiniz 💐

Soru: Normalde 36,5 giyiyorum 36 mı alayım 37 mi?
Cevap: Merhaba,37 tercih etmelisiniz. Keyifli alışverişler

Soru: 36 numarası stoğa giricek mi acaba

Soru: Merhaba 37 gelecek mı?

Soru: Çok çok memnun olurum çok teşekkür ederimm
Cevap: İlginiz için biz teşekkür ederiz

Soru: merhaba bordo ve gri rengindeki mary janeler güncellenecek mi?

Soru: 40 numarasi acil lazim. Gelir mi acaba

Soru: merhaba, metalik gümüş rengin arkası kapalı modeli mevcut mudur?
Cevap: Merhaba, tüm modellerde ana renkler çeşitlendirilecektir. Mağazamızı takip ederek güncellemelerden haberdar olabilirsiniz.

Soru: Merhaba gümüş renkte 40 numara stok gelecek mi?
Cevap: Merhaba, stok günceldir💐

Soru: Topuk boyu kaç cm
Cevap: Merhaba, 3cm

Soru: merhaba 38 numara stoğu ne zaman yenilenir acaba?
Cevap: Merhaba, tükenen numaralar için stoklarımız düzenli olarak güncellenmektedir. Stok bildirimini açıp güncellemelerden haberdar olabilirsiniz 💐

Soru: Merhabalar taraklı ayağa uygun mu?
Cevap: Merhaba, hafif taraklı ise uygundur

Kadın Mary Jane Metalik Gümüş Gri Lame Arkası Açık Kare Burunlu Baretli Kısa Blok Topuklu Ayakkabı Görsel Galerisi

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Kadın Mary Jane Metalik Gümüş Gri Lame Arkası Açık Kare Burunlu Baretli Kısa Blok Topuklu Ayakkabı En Uygun Satış Linki