Gamze
Bilgili
Kadın Lacivert Kaşkorse Cepli Jogger Eşofman Altı ve Crop Top Bluz En Düşük Fiyat Nerede?
Kadın Lacivert Kaşkorse Cepli Jogger Eşofman Altı ve Crop Top Bluz Güncel Fiyatı 257.9 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Kadın Lacivert Kaşkorse Cepli Jogger Eşofman Altı ve Crop Top Bluz Alanlar Memnun Mu?
Kadın Lacivert Kaşkorse Cepli Jogger Eşofman Altı ve Crop Top Bluz Hakkında yaklaşık 53 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.1 .
Kadın Lacivert Kaşkorse Cepli Jogger Eşofman Altı ve Crop Top Bluz Detaylı Açıklama
Kadın Lacivert Kaşkorse Cepli Jogger Eşofman Altı ve Crop Top Bluz Ürününün Satıcısı, Imoda Kadın Lacivert Kaşkorse Cepli Jogger Eşofman Altı ve Crop Top Bluz ürününü 257.9 Tl'den Satılmaktadır.
Kadın Lacivert Kaşkorse Cepli Jogger Eşofman Altı ve Crop Top Bluz Kullanıcı Yorumları
257.9 Tl ye satışta olan Kadın Lacivert Kaşkorse Cepli Jogger Eşofman Altı ve Crop Top Bluz Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
53 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.1
Yorum: Dün sipariş verdim bugün elime ulaştı. Hızlı teslimat için teşekkürler. Tam bedeninizi almanızı öneririm. Fiyata göre ürün kalitesi güzel.
İsim: t** k**
Tarih: 23 Temmuz 2024
Beden: Beden:L/XL
Satıcı: İçindeki Moda
Yorum: beğendim kendi bedeninizi alin
İsim: **** ****
Tarih: 24 Nisan 2024
Yorum: Tek kelimeyle HARİKA! Düşünmeden alın derim. Çok şık ve rahat...
İsim: Ruveyda D.
Tarih: 08 Mart 2024
Yorum: ürünüm sorunsuz geldi kumaşı da gayet güzel ben çok beğendim
İsim: ş** e**
Tarih: 21 Mart 2024
Beden: Beden:S/M
Yorum: çok beğendim dokusu duruşu harika. kendi bedeninizi alın. 167 boy 70 kilo l/xl aldım. teşekkürler.
İsim: a** ö**
Tarih: 20 Nisan 2024
Yorum: möhtəşəmdi superdi heç düşünmədən alın çox gözəldi mükəmməl bir dəstdi başqa bir rəngində sifariş edecem
İsim: X** K**
Tarih: 23 Nisan 2024
Yorum: güzel geldi begendim
İsim: F** T**
Tarih: 16 Mart 2024
Yorum: yorumlar baya korkutmuştu beni ama ürün gayet güzel sadece yıkayınca biraz çekiyor
İsim: i** Ş**
Tarih: 07 Nisan 2024
Beden: Boy:158cm
Yorum: ürün görseldeki gibi gayet güzel geldi yalnız XL aldım ama S beden beden gibi küçük geldi kızıma oldu beden yanıltıyor
İsim: Elveda D.
Tarih: 28 Eylül 2023
Yorum: Ürün çok güzel alın sadece boyun 1,64 olduğu içn biraz bacakları kısa geldi.Boyunuz küçükse fotoğraftaki gibi kalır.Bir puan boyuna göre kestim.
İsim: M** G**
Beden: Boy:165cm
Yorum: lacivert sipariş verdim gri geldi
İsim: A** T**
Tarih: Elite Üye
Beden: 20 Ekim 2023
Yorum: verilen paraya yazık evde ancak giyilir
İsim: S** ö**
Tarih: 19 Mart 2024
Yorum: Selamm sifarisim neden siyah reng geldi? ben lacivert reng isdemisdim
İsim: A** L**
Tarih: 23 Kasım 2023
Beden: Boy:153cm
Yorum: Lacivert istedim siyah geldi
İsim: E** D**
Tarih: 23 Ekim 2023
Yorum: Ürün görseldeki ile ayni değil. bel kısmı baya dar. 165-68 kilo l/xl aldim bol dursun diye. ama daha cok M gibi oldu. genel olarak duruşu güzel ama kalitesi mükemmel diyemem. indirime girerse belki farkli bir rengini daha alabilirim. Yoksa 200 tlye net değmez.
İsim: P** U**
Tarih: 30 Eylül 2023
Yorum: 1.70 boy 70 kilo L-XL aldım ürün görselde görüldüğü gibi gelmedi kumaş tipi çizgi çizgi penye gibi ama kalın kışın giyilebilecek bir eşofman rengide görseldekinden biraz daha açık renk ben dolabımda farklı bir ürün kalsın diye iade etmedim ama görseldeki gibi değil bunu belirteyim kumaşı rahat esnek kalıp günlük giyilebilir kötü değil
İsim: Ş** k**
Tarih: 03 Ekim 2023
Beden: Boy:170cm
Yorum: resimdeki ile alakası yok. saçma sapan bir şey. fitilli kumaş. yazın mümkün değil giymek. L beden aldım ama bedeni de dar. paranıza yazık almayın kesinlikle
İsim: S** K**
Tarih: 19 Temmuz 2024
Yorum: ürün güzel ama yaz için kalın bir kumaş yazın giyilmez pişirir insanı
rengi resimdeki gibi gelmedi siyaha yakın bir renk geldi , teslimat gayet güzel ve hızlıydı 
Tarih: 30 Nisan 2024
Yorum: S-M sipariş vermiştim ama 3 XL gibi hiç güzel değil iade etmek için kargolarla uğraştım .görseldeki gibi değil
İsim: s** d**
Tarih: 11 Mart 2024
Yorum: resimdekilerle gelenin alakası yok resimlerde gündelik dışarıda giyebilir gibi duruyor ama babane donu gibi...
İsim: g** k**
Tarih: 22 Eylül 2023
Yorum: Çok kötü değil 200 iki lira haketmiyor. L xl değil xs sanki dikişi falan herşeyi kötü
İsim: H** M**
Tarih: 29 Eylül 2023
Beden: Boy:168cm
Yorum: Bu kadar kalitesiz bir şey görmedim kesinlikle tavsiye etmiyorum.
İsim: t** i**
Tarih: 26 Eylül 2023
Yorum: defolu geliyor
İsim: A** Y**
Tarih: 21 Kasım 2023
Beden: Boy:175cm
Yorum: Kalitesizz önü çok köttü duruyorr… yazık oldu parama.
Tarih: 15 Ocak 2024
Beden: Boy:163cm
Yorum: çok kötü resmen param çöpe gitti giymedim çöpe atım alt pantolon babane şalvarı gibi
İsim: C** Ö**
Tarih: 03 Haziran 2024
Yorum: gorselle alakası yok almayın.
İsim: M** Ö**
Tarih: 12 Ekim 2023
Yorum: fotoğraftaki gibi diğl niye insanları kandiryorsunuz ne göndericekseniz onu koyun resimde başka gelen ürün başka
Tarih: 14 Şubat 2024
Yorum: resimdekiyle çok alakasız ürünü hiç beğenmedim puan bile vermiyorum
İsim: N** K**
Tarih: 17 Temmuz 2024
Yorum: ürünler çok kötü delik yırtık kumaşlar çok kötü asla degmez
İsim: Ş** Y**
Tarih: 25 Nisan 2024
Kadın Lacivert Kaşkorse Cepli Jogger Eşofman Altı ve Crop Top Bluz Sıkça Sorulan Sorular
Soru: cevap vericekmisiniz bugun
Cevap: Merhaba efendim. Bu kısımda tüm müşterilerimizin sadece son soruları görünmekte olup tüm sorular sıralı bir şekilde cevaplanmaktadır. Detaylı bilgi verebilirseniz ekibimizdeki arkadaşlar yardımcı olmaya çalışacaklardır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
Soru: yuksekbelmi alt esofman
Cevap: Merhaba efendim. Bu konuda net bir bilgim bulunmuyor. Arkadaşlarımızdan net bilgi alıp size dönüş sağlayacağım.
Soru: crop dahil mi
Cevap: Evet efendim.
Soru: merhaba bu ürün acaba yazlık mı kışlıkmı giyilir ve kalınmı
Cevap: Merhaba efendim. Bu konuda net bir bilgim bulunmuyor. Arkadaşlarımızdan net bilgi alıp size dönüş sağlayacağım.
Soru: 3 iplik mi ve kışlık kalin bir urun mu
Soru: içi polarlı mı yoksa yazlık mı
Soru: yıkandıkça tüylenme ve topaklanma yaparmı
Soru: merhaba efendim mankenin boyu ve kilosu kaçtır
Kadın Lacivert Kaşkorse Cepli Jogger Eşofman Altı ve Crop Top Bluz Detay Resimler
Kadın Lacivert Kaşkorse Cepli Jogger Eşofman Altı ve Crop Top Bluz En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Kadın Lacivert Kaşkorse Cepli Jogger Eşofman Altı ve Crop Top Bluz Güncel Fiyatı 257.9 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Kadın Lacivert Kaşkorse Cepli Jogger Eşofman Altı ve Crop Top Bluz Alanlar Memnun Mu?
Kadın Lacivert Kaşkorse Cepli Jogger Eşofman Altı ve Crop Top Bluz Hakkında yaklaşık 53 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.1 .
Kadın Lacivert Kaşkorse Cepli Jogger Eşofman Altı ve Crop Top Bluz Detaylı Açıklama
Kadın Lacivert Kaşkorse Cepli Jogger Eşofman Altı ve Crop Top Bluz Ürününün Satıcısı, Imoda Kadın Lacivert Kaşkorse Cepli Jogger Eşofman Altı ve Crop Top Bluz ürününü 257.9 Tl'den Satılmaktadır.
Kadın Lacivert Kaşkorse Cepli Jogger Eşofman Altı ve Crop Top Bluz Kullanıcı Yorumları
257.9 Tl ye satışta olan Kadın Lacivert Kaşkorse Cepli Jogger Eşofman Altı ve Crop Top Bluz Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
53 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.1
Yorum: Dün sipariş verdim bugün elime ulaştı. Hızlı teslimat için teşekkürler. Tam bedeninizi almanızı öneririm. Fiyata göre ürün kalitesi güzel.
İsim: t** k**
Tarih: 23 Temmuz 2024
Yorum: beğendim kendi bedeninizi alin
Yorum: Tek kelimeyle HARİKA! Düşünmeden alın derim. Çok şık ve rahat...
İsim: Ruveyda D.
Tarih: 08 Mart 2024
Yorum: ürünüm sorunsuz geldi kumaşı da gayet güzel ben çok beğendim
İsim: ş** e**
Tarih: 21 Mart 2024
Yorum: çok beğendim dokusu duruşu harika. kendi bedeninizi alın. 167 boy 70 kilo l/xl aldım. teşekkürler.
İsim: a** ö**
Tarih: 20 Nisan 2024
Yorum: möhtəşəmdi superdi heç düşünmədən alın çox gözəldi mükəmməl bir dəstdi başqa bir rəngində sifariş edecem
İsim: X** K**
Tarih: 23 Nisan 2024
Yorum: güzel geldi begendim
İsim: F** T**
Tarih: 16 Mart 2024
Yorum: yorumlar baya korkutmuştu beni ama ürün gayet güzel sadece yıkayınca biraz çekiyor
İsim: i** Ş**
Tarih: 07 Nisan 2024
Beden: Boy:158cm
Yorum: ürün görseldeki gibi gayet güzel geldi yalnız XL aldım ama S beden beden gibi küçük geldi kızıma oldu beden yanıltıyor
İsim: Elveda D.
Tarih: 28 Eylül 2023
Yorum: Ürün çok güzel alın sadece boyun 1,64 olduğu içn biraz bacakları kısa geldi.Boyunuz küçükse fotoğraftaki gibi kalır.Bir puan boyuna göre kestim.
İsim: M** G**
Yorum: lacivert sipariş verdim gri geldi
İsim: A** T**
Tarih: Elite Üye
Beden: 20 Ekim 2023
Yorum: verilen paraya yazık evde ancak giyilir
İsim: S** ö**
Tarih: 19 Mart 2024
Yorum: Selamm sifarisim neden siyah reng geldi? ben lacivert reng isdemisdim
İsim: A** L**
Tarih: 23 Kasım 2023
Beden: Boy:153cm
Yorum: Lacivert istedim siyah geldi
İsim: E** D**
Tarih: 23 Ekim 2023
Yorum: Ürün görseldeki ile ayni değil. bel kısmı baya dar. 165-68 kilo l/xl aldim bol dursun diye. ama daha cok M gibi oldu. genel olarak duruşu güzel ama kalitesi mükemmel diyemem. indirime girerse belki farkli bir rengini daha alabilirim. Yoksa 200 tlye net değmez.
İsim: P** U**
Tarih: 30 Eylül 2023
Yorum: 1.70 boy 70 kilo L-XL aldım ürün görselde görüldüğü gibi gelmedi kumaş tipi çizgi çizgi penye gibi ama kalın kışın giyilebilecek bir eşofman rengide görseldekinden biraz daha açık renk ben dolabımda farklı bir ürün kalsın diye iade etmedim ama görseldeki gibi değil bunu belirteyim kumaşı rahat esnek kalıp günlük giyilebilir kötü değil
İsim: Ş** k**
Tarih: 03 Ekim 2023
Yorum: resimdeki ile alakası yok. saçma sapan bir şey. fitilli kumaş. yazın mümkün değil giymek. L beden aldım ama bedeni de dar. paranıza yazık almayın kesinlikle
İsim: S** K**
Tarih: 19 Temmuz 2024
Yorum: ürün güzel ama yaz için kalın bir kumaş yazın giyilmez pişirir insanı
Tarih: 30 Nisan 2024
Yorum: S-M sipariş vermiştim ama 3 XL gibi hiç güzel değil iade etmek için kargolarla uğraştım .görseldeki gibi değil
İsim: s** d**
Tarih: 11 Mart 2024
Yorum: resimdekilerle gelenin alakası yok resimlerde gündelik dışarıda giyebilir gibi duruyor ama babane donu gibi...
İsim: g** k**
Tarih: 22 Eylül 2023
Yorum: Çok kötü değil 200 iki lira haketmiyor. L xl değil xs sanki dikişi falan herşeyi kötü
İsim: H** M**
Tarih: 29 Eylül 2023
Beden: Boy:168cm
Yorum: Bu kadar kalitesiz bir şey görmedim kesinlikle tavsiye etmiyorum.
İsim: t** i**
Tarih: 26 Eylül 2023
Yorum: defolu geliyor
İsim: A** Y**
Tarih: 21 Kasım 2023
Beden: Boy:175cm
Yorum: Kalitesizz önü çok köttü duruyorr… yazık oldu parama.
Tarih: 15 Ocak 2024
Beden: Boy:163cm
Yorum: çok kötü resmen param çöpe gitti giymedim çöpe atım alt pantolon babane şalvarı gibi
İsim: C** Ö**
Tarih: 03 Haziran 2024
Yorum: gorselle alakası yok almayın.
İsim: M** Ö**
Tarih: 12 Ekim 2023
Yorum: fotoğraftaki gibi diğl niye insanları kandiryorsunuz ne göndericekseniz onu koyun resimde başka gelen ürün başka
Tarih: 14 Şubat 2024
Yorum: resimdekiyle çok alakasız ürünü hiç beğenmedim puan bile vermiyorum
İsim: N** K**
Tarih: 17 Temmuz 2024
Yorum: ürünler çok kötü delik yırtık kumaşlar çok kötü asla degmez
İsim: Ş** Y**
Tarih: 25 Nisan 2024
Kadın Lacivert Kaşkorse Cepli Jogger Eşofman Altı ve Crop Top Bluz Sıkça Sorulan Sorular
Soru: cevap vericekmisiniz bugun
Cevap: Merhaba efendim. Bu kısımda tüm müşterilerimizin sadece son soruları görünmekte olup tüm sorular sıralı bir şekilde cevaplanmaktadır. Detaylı bilgi verebilirseniz ekibimizdeki arkadaşlar yardımcı olmaya çalışacaklardır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
Soru: yuksekbelmi alt esofman
Soru: crop dahil mi
Cevap: Evet efendim.
Soru: merhaba bu ürün acaba yazlık mı kışlıkmı giyilir ve kalınmı
Soru: 3 iplik mi ve kışlık kalin bir urun mu
Soru: içi polarlı mı yoksa yazlık mı
Soru: yıkandıkça tüylenme ve topaklanma yaparmı
Soru: merhaba efendim mankenin boyu ve kilosu kaçtır
Kadın Lacivert Kaşkorse Cepli Jogger Eşofman Altı ve Crop Top Bluz Detay Resimler
Kadın Lacivert Kaşkorse Cepli Jogger Eşofman Altı ve Crop Top Bluz En Uygun Satış Linki
Imoda Kadın Lacivert Kaşkorse Cepli Jogger Eşofman Altı ve Crop Top Bluz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Imoda Kadın Lacivert Kaşkorse Cepli Jogger Eşofman Altı ve Crop Top Bluz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.