Asuman
Bilgili
Kadın Kırmızı Minik Puantiyeli Salaş Viskon Gömlek OLA-G10654 Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Kadın Kırmızı Minik Puantiyeli Salaş Viskon Gömlek OLA-G10654 Güncel Satış Fiyatı 313.14 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Kadın Kırmızı Minik Puantiyeli Salaş Viskon Gömlek OLA-G10654 Kullanıcılar Memnun Mu?
Kadın Kırmızı Minik Puantiyeli Salaş Viskon Gömlek OLA-G10654 Hakkında yaklaşık 974 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
Kadın Kırmızı Minik Puantiyeli Salaş Viskon Gömlek OLA-G10654 Ürün Hakkında Bilgi
Kadın Kırmızı Minik Puantiyeli Salaş Viskon Gömlek OLA-G10654 Ürününün Satıcısı, Olalook Kadın Kırmızı Minik Puantiyeli Salaş Viskon Gömlek OLA-G10654 ürününü 313.14 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Kadın Kırmızı Minik Puantiyeli Salaş Viskon Gömlek OLA-G10654 Kullananlar
313.14 Tl ye satışta olan Kadın Kırmızı Minik Puantiyeli Salaş Viskon Gömlek OLA-G10654 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
974 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: çok güzel. tavsiye ederim. mükemmel. çok şık ve kaliteli bir ürün. tam bedeninizi alın.
İsim: s** g**
Tarih: 13 Şubat 2022
Beden: Beden:S
Satıcı: Trendyol - Olalook
Yorum: Harika bir gömlek, sadece bir beden büyük alın derim. Kolları biraz dar.
İsim: Ü** B**
Tarih: 19 Mart 2022
Beden: Beden:XL
Yorum: Ürünü annem için aldım, kumaşını modelini çok beğendi fakat M beden bi tık küçük geldi (160 boy, 54 kilo). Bir beden büyüğü alınabilir.
İsim: K** B**
Tarih: 16 Şubat 2022
Beden: Beden:L
Yorum: Rengi filan çok hoş tam bedeniNizi alabilirsiniz
İsim: G** E**
Tarih: 19 Ekim 2021
Yorum: çok beğendim. bedeninizi alabilirsiniz.
İsim: M** G**
Tarih: 12 Haziran 2022
Yorum: çok begendim m beden aldim tam oldu
İsim: **** ****
Tarih: 04 Şubat 2023
Beden: Beden:M
Yorum: Göründüğü gibi. Tam beden alınız. Rengi ve üzerimde duruşu çok güzel
İsim: E** G**
Tarih: 21 Ekim 2021
Yorum: Çok beğendim tavsiye ederim. Bedeninizi alın.
İsim: H** Ü**
Tarih: Elite Üye
Beden: 06 Aralık 2021
Yorum: Günlük kullanıma uygun , kendi bedeninizi alabilirsiniz
İsim: S** Ş**
Tarih: 04 Kasım 2022
Yorum: Kumaşı kaliteli.. modeli zarif ve kullanışlı
çok beğendim. Tam bedeninizi alabilirsiniz.
Beden: 01 Mart 2022
Yorum: cok beğenerek almıştım iyikide almışım rengi kumaşı cok güzel tam bedeni alin
İsim: a** g**
Tarih: 17 Ocak 2022
Yorum: Çok begendim.1 beden buyuk alinmasini tavsiye ederim.
İsim: H** A**
Tarih: 15 Ağustos 2022
Yorum: ürün çok güzel ve kaliteli 1 beden büyük almaniİ tavsiye ederim
İsim: A** K**
Tarih: 21 Mayıs 2022
Yorum: 1 57 boy 70 kiloyum L beden aldim tam oldu. kumaşı da yumuşacık cok begendim
İsim: h** a**
Tarih: 16 Mart 2022
Yorum: Ürün çok güzel bedeni küçük geldi bir kendi bedeninize bir büyük beden daha iyi olur kargo çok hızlı geldi teşekkürler
İsim: g** k**
Tarih: 03 Nisan 2022
Satıcı: Trendyol
Yorum: çok güzel bir gömlek, tam beden alınabilir, kumaşı yumuşak, teşekkür ediyorum.
İsim: B** Ş**
Tarih: 21 Ekim 2022
Yorum: Çok güzel çok beğendim tam beden alın
Tarih: 18 Ağustos 2022
Yorum: Yumuşacık tam yazlık bir ürün. Kalıpları biraz küçük dökümlü dursun istiyorsanız bir beden büyük alın.
Beden: 30 Nisan 2022
Yorum: çok güzel m benden aldım tam oldu
Tarih: 04 Temmuz 2022
Yorum: bayıldımmm.iyiki yorumlara aldanmadım kendi bedenimi aldım.tam mevsimler arası geçiş gömleği ❤
İsim: p** g** k**
Tarih: 06 Mart 2022
Yorum: Çok güzel tam göründüğü gibi. Rengi, duruşu, dokusu hepsi çok hoşuma gitti. 162 boy 47-48 kiloyum S beden aldım. Mankenin üzerindeki gibi hafif salaş durdu, sıkmıyor.
İsim: M** D**
Tarih: 29 Haziran 2022
Yorum: güzel gömlek bedeninizi alabilirsinz
İsim: E** A**
Yorum: Yazlik hafif bir kumas, tam beden alinmali
Tarih: 17 Şubat 2022
Yorum: Çok güzel normalden bir beden büyük alın
İsim: S** H**
Tarih: 29 Ekim 2021
Yorum: ürün aynı fotoğraftaki gibi ama yorumlara bakarak 1 beden büyük aldım kendi bedenimi alsam daha iyi olucakmış.
İsim: H** A** İ**
Tarih: 16 Kasım 2021
Yorum: kumaşın kalitesi çok güzel fakat m beden giyimeme rağmen kolları dar geldi iade etmek zorunda kaldım bir beden büyüğünü alacağım .
İsim: f** g**
Tarih: 14 Kasım 2022
Yorum: Anneme almıştım çok beğendi yazlık
İsim: S** Ç**
Tarih: 14 Mayıs 2022
Yorum: pamuklu kumaş, güzel
İsim: Ö** K**
Tarih: 04 Eylül 2024
Beden: Beden:38
Yorum: fena degil
Tarih: 02 Eylül 2024
Beden: Beden:36
Yorum: çok şık tam beden
İsim: G** Ç**
Beden: 15 Ağustos 2024
Kadın Kırmızı Minik Puantiyeli Salaş Viskon Gömlek OLA-G10654 Sıkça Sorulan Sorular
Soru: bedeni Yok işte
Cevap: Değerli Müşterimiz, Olalook'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.Sirkülasyon sebebiyle net tarih belirtilememektedir. Şu anda üretimde değildir maalesef.
Soru: Merhaba göğüs 105 kaç beden almalyim?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Olalook'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Beden tespitinizi yapabilmeniz için manken ve ürün bedeni aşağıdaki gibidir. Mankenin Ölçüleri: Boy: 1.75, Göğüs: 88, Bel: 65, Kalça: 88 Giydiği Ürünün Bedeni: S/36
Soru: Ter belli eder mi
Cevap: Değerli Müşterimiz, Olalook'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Terlediğinizde evet, belli eder.
Soru: merhaba 163cm boy 49/50 kiloya hangi beden olur.
Cevap: Değerli Müşterimiz, Olalook'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.Beden tespitinizi yapabilmeniz için ürünün ölçüleri: Boy/Göğüs : 68/45 cm; small bedendir. Bedenler arasında ortalama 1-2 cm ölçü değişikliği olmaktadır.Vücut ölçülerine göre beden ölçüleri değişiklik gösterebiliyor. Bu nedenle beden önerisinde bulunamıyoruz.İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba L ve XL bekliyoruz Lütfen yardımcı olur musunuz
Cevap: Değerli Müşterimiz, Olalook'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.Sirkülasyon sebebiyle net tarih belirtilememektedir. Şu anda üretimde değildir maalesef.
Soru: yıkanınca çeker mi acil cevap lütfen
Cevap: Değerli Müşterimiz, Olalook'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yıkama talimatına uyduğunuz takdirde sorun olmayacaktır.
Soru: mankenin altındaki pantolondan var mı acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz, Olalook'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.Kombin amaçlı kullanılmıştır. Üretimde değildir maalesef. Benzer modeller için olalook pantolon modellerini inceleyebilirsiniz.
Soru: merhabalar bu modelin x XL var mı acaba
Soru: xl bedeni ne zman gelir
Soru: xl bedeni ne zaman satışa çıkar.Almak istiyorum
Cevap: Değerli Müşterimiz, Olalook'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Stoklarımız güncellenecektir. Takipte kalın.
Soru: merhaba. boyu kaç cm gömleğin.
Cevap: Değerli Müşterimiz, Olalook'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.Beden tespitinizi yapabilmeniz için ürünün ölçüleri: Boy/Göğüs : 68/45 cm; small bedendir. Bedenler arasında ortalama 1-2 cm ölçü değişikliği olmaktadır.
Soru: Kişlık için de olur mı
Cevap: Ürün kalın yapıda değildir. Elbette kış aylarında farklı kombinlerle de tercih edebilirsiniz.
Soru: boy 155 kilo 58 kaç beden alayım biraz bol istiyorum
Cevap: M beden tercih edebilirsiniz.
Soru: Boy:1.60 kilo:55 kaybeden uygundur efendim
Cevap: Değerli Müşterimiz, Olalook'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Beden tespitinizi yapabilmeniz için manken ve ürün bedeni aşağıdaki gibidir. Mankenin Ölçüleri: Boy: 1.75, Göğüs: 88, Bel: 65, Kalça: 88 Giydiği Ürünün Bedeni: S/36/S-M/Tek Ebat
Soru: Merhaba xl ne zaman stoga gelir
Cevap: Ürünlerimizin stokları belirli aralıklarla güncellenmektedir, stok geldiğinde haberdar olmak isterseniz "Gelince Haber Ver" özelliğini kullanıp takip edebilirsiniz.
Soru: 1.68 boy 64 kiloyum kaç beden uygundur
Cevap: Değerli Müşterimiz, Olalook'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Beden tespitinizi yapabilmeniz için manken ve ürün bedeni aşağıdaki gibidir. Mankenin Ölçüleri: Boy: 1.75, Göğüs: 88, Bel: 65, Kalça: 88 Giydiği Ürünün Bedeni: S/36
Soru: merhaba.boy 160, 72kg .Hangi beden almalıyım
Soru: 155 boy 63kg L uyğunmu salaş olsun istiyorum
Cevap: Değerli Müşterimiz, Olalook'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Beden tespitinizi yapabilmeniz için manken ve ürün bedeni aşağıdaki gibidir. Mankenin Ölçüleri: Boy: 1.75, Göğüs: 88, Bel: 65, Kalça: 88 Giydiği Ürünün Bedeni: S/36/S-M/Tek Ebat
Soru: ürünü aldım çok beğendim emeğinize sağlık
Cevap: Değerli Müşterimiz, Olalook'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
Soru: M beden ne zaman gelir ?
Cevap: Merhaba, ürünlerimizin stokları belirli aralıklarla güncellenmektedir. Stok geldiğinde haberdar olmak isterseniz "Gelince Haber Ver" özelliğini kullanıp takip edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Kadın Kırmızı Minik Puantiyeli Salaş Viskon Gömlek OLA-G10654 Ürün Görselleri
Kadın Kırmızı Minik Puantiyeli Salaş Viskon Gömlek OLA-G10654 En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Kadın Kırmızı Minik Puantiyeli Salaş Viskon Gömlek OLA-G10654 Güncel Satış Fiyatı 313.14 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Kadın Kırmızı Minik Puantiyeli Salaş Viskon Gömlek OLA-G10654 Kullanıcılar Memnun Mu?
Kadın Kırmızı Minik Puantiyeli Salaş Viskon Gömlek OLA-G10654 Hakkında yaklaşık 974 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
Kadın Kırmızı Minik Puantiyeli Salaş Viskon Gömlek OLA-G10654 Ürün Hakkında Bilgi
Kadın Kırmızı Minik Puantiyeli Salaş Viskon Gömlek OLA-G10654 Ürününün Satıcısı, Olalook Kadın Kırmızı Minik Puantiyeli Salaş Viskon Gömlek OLA-G10654 ürününü 313.14 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Kadın Kırmızı Minik Puantiyeli Salaş Viskon Gömlek OLA-G10654 Kullananlar
313.14 Tl ye satışta olan Kadın Kırmızı Minik Puantiyeli Salaş Viskon Gömlek OLA-G10654 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
974 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: çok güzel. tavsiye ederim. mükemmel. çok şık ve kaliteli bir ürün. tam bedeninizi alın.
İsim: s** g**
Tarih: 13 Şubat 2022
Yorum: Harika bir gömlek, sadece bir beden büyük alın derim. Kolları biraz dar.
İsim: Ü** B**
Tarih: 19 Mart 2022
Yorum: Ürünü annem için aldım, kumaşını modelini çok beğendi fakat M beden bi tık küçük geldi (160 boy, 54 kilo). Bir beden büyüğü alınabilir.
İsim: K** B**
Tarih: 16 Şubat 2022
Yorum: Rengi filan çok hoş tam bedeniNizi alabilirsiniz
İsim: G** E**
Tarih: 19 Ekim 2021
Yorum: çok beğendim. bedeninizi alabilirsiniz.
İsim: M** G**
Tarih: 12 Haziran 2022
Yorum: çok begendim m beden aldim tam oldu
Tarih: 04 Şubat 2023
Yorum: Göründüğü gibi. Tam beden alınız. Rengi ve üzerimde duruşu çok güzel
İsim: E** G**
Tarih: 21 Ekim 2021
Yorum: Çok beğendim tavsiye ederim. Bedeninizi alın.
İsim: H** Ü**
Beden: 06 Aralık 2021
Yorum: Günlük kullanıma uygun , kendi bedeninizi alabilirsiniz
İsim: S** Ş**
Tarih: 04 Kasım 2022
Yorum: Kumaşı kaliteli.. modeli zarif ve kullanışlı
Beden: 01 Mart 2022
Yorum: cok beğenerek almıştım iyikide almışım rengi kumaşı cok güzel tam bedeni alin
İsim: a** g**
Tarih: 17 Ocak 2022
Yorum: Çok begendim.1 beden buyuk alinmasini tavsiye ederim.
İsim: H** A**
Tarih: 15 Ağustos 2022
Yorum: ürün çok güzel ve kaliteli 1 beden büyük almaniİ tavsiye ederim
İsim: A** K**
Tarih: 21 Mayıs 2022
Yorum: 1 57 boy 70 kiloyum L beden aldim tam oldu. kumaşı da yumuşacık cok begendim
İsim: h** a**
Tarih: 16 Mart 2022
Yorum: Ürün çok güzel bedeni küçük geldi bir kendi bedeninize bir büyük beden daha iyi olur kargo çok hızlı geldi teşekkürler
İsim: g** k**
Yorum: çok güzel bir gömlek, tam beden alınabilir, kumaşı yumuşak, teşekkür ediyorum.
İsim: B** Ş**
Tarih: 21 Ekim 2022
Yorum: Çok güzel çok beğendim tam beden alın
Tarih: 18 Ağustos 2022
Yorum: Yumuşacık tam yazlık bir ürün. Kalıpları biraz küçük dökümlü dursun istiyorsanız bir beden büyük alın.
Beden: 30 Nisan 2022
Yorum: çok güzel m benden aldım tam oldu
Tarih: 04 Temmuz 2022
Yorum: bayıldımmm.iyiki yorumlara aldanmadım kendi bedenimi aldım.tam mevsimler arası geçiş gömleği ❤
İsim: p** g** k**
Tarih: 06 Mart 2022
Yorum: Çok güzel tam göründüğü gibi. Rengi, duruşu, dokusu hepsi çok hoşuma gitti. 162 boy 47-48 kiloyum S beden aldım. Mankenin üzerindeki gibi hafif salaş durdu, sıkmıyor.
İsim: M** D**
Tarih: 29 Haziran 2022
Yorum: güzel gömlek bedeninizi alabilirsinz
İsim: E** A**
Yorum: Yazlik hafif bir kumas, tam beden alinmali
Tarih: 17 Şubat 2022
Yorum: Çok güzel normalden bir beden büyük alın
İsim: S** H**
Tarih: 29 Ekim 2021
Yorum: ürün aynı fotoğraftaki gibi ama yorumlara bakarak 1 beden büyük aldım kendi bedenimi alsam daha iyi olucakmış.
İsim: H** A** İ**
Tarih: 16 Kasım 2021
Yorum: kumaşın kalitesi çok güzel fakat m beden giyimeme rağmen kolları dar geldi iade etmek zorunda kaldım bir beden büyüğünü alacağım .
İsim: f** g**
Tarih: 14 Kasım 2022
Yorum: Anneme almıştım çok beğendi yazlık
İsim: S** Ç**
Tarih: 14 Mayıs 2022
Yorum: pamuklu kumaş, güzel
İsim: Ö** K**
Tarih: 04 Eylül 2024
Beden: Beden:38
Yorum: fena degil
Tarih: 02 Eylül 2024
Beden: Beden:36
Yorum: çok şık tam beden
İsim: G** Ç**
Beden: 15 Ağustos 2024
Kadın Kırmızı Minik Puantiyeli Salaş Viskon Gömlek OLA-G10654 Sıkça Sorulan Sorular
Soru: bedeni Yok işte
Soru: Merhaba göğüs 105 kaç beden almalyim?
Soru: Ter belli eder mi
Cevap: Değerli Müşterimiz, Olalook'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Terlediğinizde evet, belli eder.
Soru: merhaba 163cm boy 49/50 kiloya hangi beden olur.
Cevap: Değerli Müşterimiz, Olalook'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.Beden tespitinizi yapabilmeniz için ürünün ölçüleri: Boy/Göğüs : 68/45 cm; small bedendir. Bedenler arasında ortalama 1-2 cm ölçü değişikliği olmaktadır.Vücut ölçülerine göre beden ölçüleri değişiklik gösterebiliyor. Bu nedenle beden önerisinde bulunamıyoruz.İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba L ve XL bekliyoruz Lütfen yardımcı olur musunuz
Soru: yıkanınca çeker mi acil cevap lütfen
Cevap: Değerli Müşterimiz, Olalook'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yıkama talimatına uyduğunuz takdirde sorun olmayacaktır.
Soru: mankenin altındaki pantolondan var mı acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz, Olalook'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.Kombin amaçlı kullanılmıştır. Üretimde değildir maalesef. Benzer modeller için olalook pantolon modellerini inceleyebilirsiniz.
Soru: merhabalar bu modelin x XL var mı acaba
Soru: xl bedeni ne zman gelir
Soru: xl bedeni ne zaman satışa çıkar.Almak istiyorum
Cevap: Değerli Müşterimiz, Olalook'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Stoklarımız güncellenecektir. Takipte kalın.
Soru: merhaba. boyu kaç cm gömleğin.
Cevap: Değerli Müşterimiz, Olalook'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.Beden tespitinizi yapabilmeniz için ürünün ölçüleri: Boy/Göğüs : 68/45 cm; small bedendir. Bedenler arasında ortalama 1-2 cm ölçü değişikliği olmaktadır.
Soru: Kişlık için de olur mı
Cevap: Ürün kalın yapıda değildir. Elbette kış aylarında farklı kombinlerle de tercih edebilirsiniz.
Soru: boy 155 kilo 58 kaç beden alayım biraz bol istiyorum
Cevap: M beden tercih edebilirsiniz.
Soru: Boy:1.60 kilo:55 kaybeden uygundur efendim
Soru: Merhaba xl ne zaman stoga gelir
Cevap: Ürünlerimizin stokları belirli aralıklarla güncellenmektedir, stok geldiğinde haberdar olmak isterseniz "Gelince Haber Ver" özelliğini kullanıp takip edebilirsiniz.
Soru: 1.68 boy 64 kiloyum kaç beden uygundur
Soru: merhaba.boy 160, 72kg .Hangi beden almalıyım
Soru: 155 boy 63kg L uyğunmu salaş olsun istiyorum
Soru: ürünü aldım çok beğendim emeğinize sağlık
Cevap: Değerli Müşterimiz, Olalook'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
Soru: M beden ne zaman gelir ?
Cevap: Merhaba, ürünlerimizin stokları belirli aralıklarla güncellenmektedir. Stok geldiğinde haberdar olmak isterseniz "Gelince Haber Ver" özelliğini kullanıp takip edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Kadın Kırmızı Minik Puantiyeli Salaş Viskon Gömlek OLA-G10654 Ürün Görselleri
Kadın Kırmızı Minik Puantiyeli Salaş Viskon Gömlek OLA-G10654 En Uygun Satış Linki
Olalook Kadın Kırmızı Minik Puantiyeli Salaş Viskon Gömlek OLA-G10654 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Olalook Kadın Kırmızı Minik Puantiyeli Salaş Viskon Gömlek OLA-G10654 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.