Ayfer
Bilgili
Kadın Çift Tokalı Sandalet, Kadın Şık Sandalet, Kadın Günlük Sandalet Fiyatına Göre Alınır Mı?
Kadın Çift Tokalı Sandalet, Kadın Şık Sandalet, Kadın Günlük Sandalet Güncel Fiyatı 571.0 Tl'den Satılmaktadır.
Kadın Çift Tokalı Sandalet, Kadın Şık Sandalet, Kadın Günlük Sandalet Memnuniyet Oranı Nedir?
Kadın Çift Tokalı Sandalet, Kadın Şık Sandalet, Kadın Günlük Sandalet Hakkında yaklaşık 12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
Kadın Çift Tokalı Sandalet, Kadın Şık Sandalet, Kadın Günlük Sandalet Teknik Detaylar
Kadın Çift Tokalı Sandalet, Kadın Şık Sandalet, Kadın Günlük Sandalet Ürününün Satıcısı, Melek Tuna Kadın Çift Tokalı Sandalet, Kadın Şık Sandalet, Kadın Günlük Sandalet ürününü 571.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Kadın Çift Tokalı Sandalet, Kadın Şık Sandalet, Kadın Günlük Sandalet Kullanıcı Geri Bildirimleri
571.0 Tl ye satışta olan Kadın Çift Tokalı Sandalet, Kadın Şık Sandalet, Kadın Günlük Sandalet Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: Allahım ayakkabıdan çok terliklere bayıldım çok teşekkür ederim terlikler için hediyeniz muaazzzam bol satışlar

İsim: SEDEF T.
Tarih: 19 Nisan 2024
Beden: Beden:38
Satıcı: Melek TUNA
Yorum: bilerek şimdi yorum yapıyorum gerçekten markalara göre çok daha özel yapılmış taraklı olduğu icin bı numara büyük aldm çok rahat ve şık gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
İsim: g** d**
Tarih: 23 Mayıs 2024
Beden: Beden:39
Yorum: Ürün çok kaliteli, yanında hediyesi de geldi teşekkür ediyorum

İsim: refiye e. g.
Tarih: 19 Temmuz 2024
Beden: Beden:40
Yorum: 10 yıldız olsa veririm çok güzeller satıcıya hediyesi için teşekkür ederim
İsim: İ** Ç**
Tarih: 08 Ağustos 2024
Yorum: Çok kaba durdu ayağımda
İsim: Ö** E**
Tarih: 21 Ağustos 2024
Beden: Beden:37
Satıcı: MORE Shoes
Yorum: Ürün çok güzel aldıktan sonra indirime girdi ancak yanında terlik hediye göndermişler çok ilgili bir satıcı bana ürün hiç yakışmadı bu sebepten üzülerek iade ediyorum
İsim: D** Ş**
Tarih: 16 Nisan 2024
Yorum: Hiç fotoğraf yoktu tereddüt etmiştim sizin için birsürü resim çektim, tek kelime ile MUHTEŞEM.Akşama kadar ayakta çalışan biri olarak söylüyorum o kadar rahat ve tarz ki hiç düşünmeden alın derim kalıbı tam . kaç numara giyiyorsanız onu alın
İsim: **** ****
Tarih: 14 Mayıs 2024
Yorum: ayakkabı çok güzel kalitesi iyi ama sol ayagıma vurdu yinede güzel ama tesekurederim.
İsim: ş** k**
Tarih: 15 Ağustos 2024
Yorum: tam bir f/p ürün. hızlı kargo. ön tokayı genişleterek kullanacağım, ayaklarım tombik değil ama hafif taraklı. İnce ayaklar için önü daha uygun. bana boy olarak biraz büyük geldi. onu da sorun etmiyorum
İsim: G** T** S** U**
Tarih: 24 Temmuz 2024
Yorum: Ürün taba değil acı kahve renginde geldi satıcıya ulaşamıyorum görürseniz bana ulaşır mısınız.
İsim: Elif A.
Tarih: 12 Ağustos 2024
Yorum: Resimde göründüğü gibi kaliteli
İsim: L** E**
Tarih: 10 Mayıs 2024
Beden: Beden:36
Kadın Çift Tokalı Sandalet, Kadın Şık Sandalet, Kadın Günlük Sandalet Sıkça Sorulan Sorular
Soru: Merhaba, 38in stokları ne zaman yenilenir?
Cevap: Merhabalar. Muhtemelen önümüzdeki hafta güncellenecektir
Soru: merhaba, 37.5 giyiyorum hangi beden almamı tavsiye edersiniz? 37 ve 38 arasında çok kaldım
Cevap: Merhabalar. Ürün tam kalıptır. 38 numara almanızı tavsiye ederiz
Soru: 35numarsyım 36 olurmu
Cevap: Büyük gelir efendim
Soru: Sizin üretiminiz mi acaba
Cevap: Evet efendim kendi üretimimizdir
Soru: Topuk boyu nedir
Cevap: Merhabalar. 4 cm'dir.
Soru: Tam olarak hangi renk geliyor taba rengi mi acı kahve mi
Cevap: efendim acı kahve tonu daha çok
Soru: Merhaba ürün ortağedik mi acaba
Cevap: Ortopedi değil efendim
Soru: taba renk varmi yani alsam tam tabamı gelir baska renk istemiyorum
Cevap: Efendim görseldeki renk gelir farklı bir renk tonu söz konusu değil
Soru: 36 buçuk ayağım kalıbı nasıl geniş mi dar mı
Cevap: Merhabalar. Tam kalıp bir üründür.
Kadın Çift Tokalı Sandalet, Kadın Şık Sandalet, Kadın Günlük Sandalet Görsel Galerisi
Kadın Çift Tokalı Sandalet, Kadın Şık Sandalet, Kadın Günlük Sandalet En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Kadın Çift Tokalı Sandalet, Kadın Şık Sandalet, Kadın Günlük Sandalet Güncel Fiyatı 571.0 Tl'den Satılmaktadır.
Kadın Çift Tokalı Sandalet, Kadın Şık Sandalet, Kadın Günlük Sandalet Memnuniyet Oranı Nedir?
Kadın Çift Tokalı Sandalet, Kadın Şık Sandalet, Kadın Günlük Sandalet Hakkında yaklaşık 12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
Kadın Çift Tokalı Sandalet, Kadın Şık Sandalet, Kadın Günlük Sandalet Teknik Detaylar
Kadın Çift Tokalı Sandalet, Kadın Şık Sandalet, Kadın Günlük Sandalet Ürününün Satıcısı, Melek Tuna Kadın Çift Tokalı Sandalet, Kadın Şık Sandalet, Kadın Günlük Sandalet ürününü 571.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Kadın Çift Tokalı Sandalet, Kadın Şık Sandalet, Kadın Günlük Sandalet Kullanıcı Geri Bildirimleri
571.0 Tl ye satışta olan Kadın Çift Tokalı Sandalet, Kadın Şık Sandalet, Kadın Günlük Sandalet Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: Allahım ayakkabıdan çok terliklere bayıldım çok teşekkür ederim terlikler için hediyeniz muaazzzam bol satışlar
İsim: SEDEF T.
Tarih: 19 Nisan 2024
Yorum: bilerek şimdi yorum yapıyorum gerçekten markalara göre çok daha özel yapılmış taraklı olduğu icin bı numara büyük aldm çok rahat ve şık gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
İsim: g** d**
Tarih: 23 Mayıs 2024
Yorum: Ürün çok kaliteli, yanında hediyesi de geldi teşekkür ediyorum
İsim: refiye e. g.
Tarih: 19 Temmuz 2024
Beden: Beden:40
Yorum: 10 yıldız olsa veririm çok güzeller satıcıya hediyesi için teşekkür ederim
İsim: İ** Ç**
Tarih: 08 Ağustos 2024
Yorum: Çok kaba durdu ayağımda
İsim: Ö** E**
Tarih: 21 Ağustos 2024
Satıcı: MORE Shoes
Yorum: Ürün çok güzel aldıktan sonra indirime girdi ancak yanında terlik hediye göndermişler çok ilgili bir satıcı bana ürün hiç yakışmadı bu sebepten üzülerek iade ediyorum
İsim: D** Ş**
Tarih: 16 Nisan 2024
Yorum: Hiç fotoğraf yoktu tereddüt etmiştim sizin için birsürü resim çektim, tek kelime ile MUHTEŞEM.Akşama kadar ayakta çalışan biri olarak söylüyorum o kadar rahat ve tarz ki hiç düşünmeden alın derim kalıbı tam . kaç numara giyiyorsanız onu alın
İsim: **** ****
Tarih: 14 Mayıs 2024
Yorum: ayakkabı çok güzel kalitesi iyi ama sol ayagıma vurdu yinede güzel ama tesekurederim.
İsim: ş** k**
Tarih: 15 Ağustos 2024
Yorum: tam bir f/p ürün. hızlı kargo. ön tokayı genişleterek kullanacağım, ayaklarım tombik değil ama hafif taraklı. İnce ayaklar için önü daha uygun. bana boy olarak biraz büyük geldi. onu da sorun etmiyorum
İsim: G** T** S** U**
Tarih: 24 Temmuz 2024
Yorum: Ürün taba değil acı kahve renginde geldi satıcıya ulaşamıyorum görürseniz bana ulaşır mısınız.
İsim: Elif A.
Tarih: 12 Ağustos 2024
Yorum: Resimde göründüğü gibi kaliteli
İsim: L** E**
Tarih: 10 Mayıs 2024
Beden: Beden:36
Kadın Çift Tokalı Sandalet, Kadın Şık Sandalet, Kadın Günlük Sandalet Sıkça Sorulan Sorular
Soru: Merhaba, 38in stokları ne zaman yenilenir?
Cevap: Merhabalar. Muhtemelen önümüzdeki hafta güncellenecektir
Soru: merhaba, 37.5 giyiyorum hangi beden almamı tavsiye edersiniz? 37 ve 38 arasında çok kaldım
Cevap: Merhabalar. Ürün tam kalıptır. 38 numara almanızı tavsiye ederiz
Soru: 35numarsyım 36 olurmu
Cevap: Büyük gelir efendim
Soru: Sizin üretiminiz mi acaba
Cevap: Evet efendim kendi üretimimizdir
Soru: Topuk boyu nedir
Cevap: Merhabalar. 4 cm'dir.
Soru: Tam olarak hangi renk geliyor taba rengi mi acı kahve mi
Cevap: efendim acı kahve tonu daha çok
Soru: Merhaba ürün ortağedik mi acaba
Cevap: Ortopedi değil efendim
Soru: taba renk varmi yani alsam tam tabamı gelir baska renk istemiyorum
Cevap: Efendim görseldeki renk gelir farklı bir renk tonu söz konusu değil
Soru: 36 buçuk ayağım kalıbı nasıl geniş mi dar mı
Cevap: Merhabalar. Tam kalıp bir üründür.
Kadın Çift Tokalı Sandalet, Kadın Şık Sandalet, Kadın Günlük Sandalet Görsel Galerisi
Kadın Çift Tokalı Sandalet, Kadın Şık Sandalet, Kadın Günlük Sandalet En Uygun Satış Linki
Melek Tuna Kadın Çift Tokalı Sandalet, Kadın Şık Sandalet, Kadın Günlük Sandalet Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Melek Tuna Kadın Çift Tokalı Sandalet, Kadın Şık Sandalet, Kadın Günlük Sandalet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.