Kadın Chocolate Ultra Mini İçi Kürklü Bot Alanlar Memnun Mu ?

Hulya

Bilgili
Kadın Chocolate Ultra Mini İçi Kürklü Bot Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Kadın Chocolate Ultra Mini İçi Kürklü Bot Güncel Fiyatı
712.0 Trendyolda Tl Fiyatla Satılmakta

Kadın Chocolate Ultra Mini İçi Kürklü Bot Kullanıcı Yorumları Nasıl?

Kadın Chocolate Ultra Mini İçi Kürklü Bot Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Kadın Chocolate Ultra Mini İçi Kürklü Bot Teknik Bilgiler

Kadın Chocolate Ultra Mini İçi Kürklü Bot Ürününün Satıcısı Shupe Kadın Chocolate Ultra Mini İçi Kürklü Bot ürününü 712.0 Trendyolda Fiyatı Tl

Kadın Chocolate Ultra Mini İçi Kürklü Bot Kullanıcı Geri Bildirimleri
712.0 Tl ye satışta olan Kadın Chocolate Ultra Mini İçi Kürklü Bot Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: Tam istediğim gibi bedeninizi alın sıcak tutuyor harika bence
İsim: **** ****
Tarih: 01 Ağustos 2024
Beden: Beden:36
Satıcı: Shupe

Yorum: Tatlı bir çikolata rengi var kış aylarındaki her kombine uyar diye tahmin ediyorum.
Tarih: 31 Temmuz 2024

Yorum: Geçen sene bedeni çabuk tükenmişti şimdi bu rengi bulunca hemen aldım çok tatlı bir rengi var
Tarih: 31 Temmuz 2024

Kadın Chocolate Ultra Mini İçi Kürklü Bot Hakkında Akıllara Takılanlar

Soru: ugg yaziyirmu
Cevap: merhaba evet yazıyor efendim.

Soru: 36 numara kaç cm ?
Cevap: Değerli müşterimiz, tam kalıp beden tablosu aşağıdaki gibidir. (30 - 19 cm) - (31 - 19,5) , (32 - 20 cm) , (33 - 20,5 cm) , (34 - 21 cm) , (35 - 22 cm) - (36 - 23 cm) - ( 37 - 23,5 cm) - (38 - 24 cm) - (39 - 24,5 cm) - (40 - 25 cm) - (41 - 25,5 cm) (Ultra mini taban dahil boyutu :11 cm'dir) - (Mini bot taban dahil boyu 15 cm'dir.) - ( Orta boy bot taban dahil 23 cm'dir.) - ( Uzun bot taban dahil 28 cm'dir.) Ayakkabı Hobim Mağazasını Tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Taban yüksekliği 2,33 mm dir.

Soru: kalıbı nasıl arkasında markası yazıyor mu
Cevap: Değerli müşterimiz tam kalıptır. Arkasında deri etiketli ve dikişli yazmaktadır.

Soru: Dışı deri mi
Cevap: süet efendim

Soru: Arkası logolu mu
Cevap: Değerli müşterimiz evet mevcuttur.

Soru: Merhabalar bu botun rengini mgrenebilirmiyim.?
Cevap: Merhaba kahverengi efendim

Soru: Merhaba ürün acı kahve mi acaba
Cevap: Değerli müşterimiz, Cikolata rengi Acı Kahvedir.

Soru: tabanı da kürklü müdür
Cevap: Değerli müşterimiz tabanı yumuşak ve rahat kullanım için tasarlanmıştır.

Soru: Merhaba ayağım 39 numara geçen sene de sizden alışveriş yapmıştım 39 almıştım ama zamanla çok açıldı 38 alsam da sıkar mı emin olamıyorum ne yapmalıyım
Cevap: Değerli müşterimiz, tam kalıp beden tablosu aşağıdaki gibidir. (30 - 19 cm) - (31 - 19,5) , (32 - 20 cm) , (33 - 20,5 cm) , (34 - 21 cm) , (35 - 22 cm) - (36 - 23 cm) - ( 37 - 23,5 cm) - (38 - 24 cm) - (39 - 24,5 cm) - (40 - 25 cm) - (41 - 25,5 cm) (Ultra mini taban dahil boyutu :11 cm'dir) - (Mini bot taban dahil boyu 15 cm'dir.) - ( Orta boy bot taban dahil 23 cm'dir.) - ( Uzun bot taban dahil 28 cm'dir.) Ayakkabı Hobim Mağazasını Tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Taban yüksekliği 2,33 mm dir.

Soru: MERHABA 36/37 ARASI AYAK NUMARAM KALIP OLARAK HANGİSNİ ÖNERİRSİNİZ? BİR DE ARKADA UGG YAZISI DERİ Mİ YAPIŞTIRMA MI?

Soru: Merhaba ürün taban yumuşaklığı nedir?
Cevap: Poli tabandır. Hafif ve Rahat kullanımı ile ayağınızı sıcak tutar efendim.

Soru: Merhaba arkasında ki tutma yeri süet mi deri mi
Cevap: Değerli müşterimiz suni deridir.

Soru: Merhaba 36 ne zaman güncellenir
Cevap: Değerli müşterimiz, en kısa zamanda stoklarımız güncellenecektir. Dilerseniz beğendiğiniz ürünü favorilerinize ekleyerek ve mağazamızı takip ederek bildirim alabilirsiniz. Ayakkabı Hobim müşteri hizmetleri iyi alışverişler diler.

Soru: kahverengide kalın tabanlı olan var mı acaba
Cevap: Değerli müşterimiz en kısa sürede üretimi yapılacaktır.

Soru: Merhaba acı kahve 36 no ne zaman stoğa girer acaba
Cevap: Değerli müşterimiz, en kısa zamanda stoklarımız güncellenecektir. Dilerseniz beğendiğiniz ürünü favorilerinize ekleyerek ve mağazamızı takip ederek bildirim alabilirsiniz. Ayakkabı Hobim müşteri hizmetleri iyi alışverişler diler.

Soru: Ugg logosu deri mi kumaş mı
Cevap: Değerli müşterimiz deri ve dikişlidir.

Soru: Merhabalar gri renginde ugg yazisini koyu renk yapabiliyor musun ayni sekilde siyah ve aci kahvede de
Cevap: hayır efendim

Soru: 35in stokları ne zaman yenilenir ?

Soru: ürünü almayı düşünüyorum çok yorum yok gorseldekinin aynısımı ayrıca çok dökülme yaparmi okulda giyicem
Cevap: Değerli müşterimiz bu renk yeni üretilmiştir. Yeni ürün olduğu için yorum ve değerlendirme yoktur.

Soru: Merhaba , arka kısımda yazısı olmadan yollama şansınız var mı ?
Cevap: Değerli müşterimiz etiketlidir.

Kadın Chocolate Ultra Mini İçi Kürklü Bot Ürünün Detaylı Resimleri[/SIZE]

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Kadın Chocolate Ultra Mini İçi Kürklü Bot En Uygun Satış Linki

https://www.trendyol.com/shupe/kadin-chocolate-ultra-mini-ici-kurklu-bot-p-778387244

712.0 Trendyolda Tl Fiyatla

Selam, nasılsınız?

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Dilerim yardımcı olur

İyi akşamlar

@Hulya okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Umarım işini kolaylaştırır

Merhaba

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Belki bir işe yarar

Herkese merhaba

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

İşine yararsa harika