GizliGözler34
Bilgili
J50 Irlı Ocak Üstü Kare Düz Sac Ekmek Yufka Bazlama Köfte Pişirme Sacı 50504 Bu Ürünü Almalı Mı?
J50 Irlı Ocak Üstü Kare Düz Sac Ekmek Yufka Bazlama Köfte Pişirme Sacı 50504 Mevcut Fiyatı 279.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
J50 Irlı Ocak Üstü Kare Düz Sac Ekmek Yufka Bazlama Köfte Pişirme Sacı 50504 Memnuniyet Oranı Nedir?
J50 Irlı Ocak Üstü Kare Düz Sac Ekmek Yufka Bazlama Köfte Pişirme Sacı 50504 Hakkında yaklaşık 20 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.7 .
J50 Irlı Ocak Üstü Kare Düz Sac Ekmek Yufka Bazlama Köfte Pişirme Sacı 50504 Ürün Özellikleri
J50 Irlı Ocak Üstü Kare Düz Sac Ekmek Yufka Bazlama Köfte Pişirme Sacı 50504 Ürününün Satıcısı, Has J50 Irlı Ocak Üstü Kare Düz Sac Ekmek Yufka Bazlama Köfte Pişirme Sacı 50504 ürününü 279.0 Tl'den Satılmaktadır.
J50 Irlı Ocak Üstü Kare Düz Sac Ekmek Yufka Bazlama Köfte Pişirme Sacı 50504 Yorumlar Ve Değerlendirmeler
279.0 Tl ye satışta olan J50 Irlı Ocak Üstü Kare Düz Sac Ekmek Yufka Bazlama Köfte Pişirme Sacı 50504 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
20 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.7
Yorum: gayet kullanışlı bir ürün çok işime yaradı kullanım şartlarına uyuncapas yapmıyor
İsim: Ş** Ç**
Tarih: 24 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: BÜYÜK ARISOY TİCARET
Yorum: gerçekten güzel bir ürün teşekkür
İsim: Mehmet F. S.
Tarih: 19 Mart 2023
Satıcı: sobapark
Yorum: anneme aldım cok beğendi
İsim: **** ****
Tarih: 30 Kasım 2022
Yorum: Güzel ürün beğendik sağlam görünüyor
Tarih: 04 Temmuz 2022
Yorum: Ürün emsallerine göre fiat, Kalite gayet iyi. Fakat ayak vida'larınıntakılan yerin ETRAFINDA Kİ KAYNAK ÇAPAK'LARI CANAVAR İLE TEMİZLENMELİ ?Bu yüzden 4 yıldız verdim..
İsim: A** Y**
Tarih: 27 Nisan 2023
Yorum: Ürün geldi ancak orta kısmı şişmiş geldi.bu normal mi ? yoksa iade miedelim.lehim izleri mevcut ve renk solması var resimdeki gibi değildi..
İsim: İ** h** T**
Tarih: 17 Kasım 2022
Yorum: Pas izleri vardı ve hantal bir üründü. İade ettim
İsim: k** a**
Tarih: 04 Şubat 2022
Satıcı: DahaDahaUcuz
Yorum: paketleme harika çok memnunum şimdi yine sipariş vericem stok yapmak amaçlı
İsim: M** A**
Tarih: 26 Ocak 2023
Satıcı: Onlinepark
Yorum: paketleme çok güzeldi teşekkür ederim
Tarih: 19 Ağustos 2023
Yorum: ürün gayet iyi kalın ve en önemlisi kenarları kapalı yağ akmayacakresimde kulp yok ama gelen üründe vardı teşekkürler
Tarih: 02 Haziran 2023
Satıcı: hasüçel.com
Yorum: ürünü aldım paslı geldi ve yinede ateşe koyarsam pası gider dedimkullandım yinede paslı iğrenç bişe geri iade ettim almadılar aslakimseye tavsiye etmiyorum
İsim: Kevser Y.
Tarih: 30 Kasım 2021
Yorum: ürün elime geldi sipariş verdiğim ürünle hiç ilgisi Yok tamamen çöptenekeyi kesip göndermişler ayıp ve yazık insanları kandırıyorlar
Tarih: 27 Kasım 2021
J50 Irlı Ocak Üstü Kare Düz Sac Ekmek Yufka Bazlama Köfte Pişirme Sacı 50504 Sıkça Sorulan Sorular
Soru: saç düz mü
Cevap: Evet efendim
Soru: Ürün bilgisinde kulpsuz yazılmış
Cevap: Merhaba , sağ ve solda olmak üzere 2 tane kulpu bulunmaktadır.Bilgilerinize sunarız
Soru: Merhaba bu sac soba üstü için uygunmu?
Cevap: İlgili ekiplere bilgi iletilmiştir.
Soru: saç hangi malzemeden acaba paslanmaz mi!
Cevap: Merhaba , Sacın ana maddesi demirdir.Islak yüzeyde kullanılmaması ve paslanmaya karşı yağlanması gerekmektedir.
Soru: Kulp istiyorum kulplu mu gelicek
Cevap: Merhaba kulplu ürün
Soru: Merhaba ürünüm geldi fakat kenarları pas gibi paslanırmı komple acaba
Cevap: MERHABA HAM SAÇ OLGUGU İÇİN PAS VARDIR YAG VEYA CİF İLE KOMPLE TEMİZLEYİNİZ Bİ DAHA PAS ALMAZ
Soru: Mərhaba bu urun Azərbaycana gəlməsi imkansizmi əfəndim
Cevap: Merhaba azerbaycsna gönderim sağlanmaktadır
Soru: merhaba üründe tutulacak kulpu varmı
Cevap: Kulpları mevcuttur
Soru: mrb bu ürünün üzerinde tavuk sote köfte falan pişirilir mi ?
Cevap: Evet pişirebilirsiniz.
Soru: Merhaba eşim üründen aldı ilk gün hiç kullanmadan pas yaptı köşesi sebep nedir hep pas mı yapacak
Cevap: Efendim ürün yağlanarak kullanılacak ve kaldırıken de yağlanıp kaldırılacak
Soru: Üzerinde kaplama var mıdır? Yani metal spatulayla kullanılmasında/çizilmesinde sakınca olur mu?
Cevap: Hayır kaplama yoktur çizilme olmaz kara sacdır yağlayıp kullanabilirsiniz
Soru: merhaba, ben ürünü odun ateşinin üzerinde kullanıcam. uygunmudur acaba
Cevap: UYGUNDUR EFENDİM KULLANA BİLİRSİNİZ
Soru: merhaba ürünü aldım paslı çıktı ve belki düzelir dedim kullandım ocakta yamuldu düz durmadı ve yıkadım kuruladim daha beter oldu sizi geri yolladım ne yenisini yolladiniz ne ücretini nede eskisini benim ürünüm nerde
Cevap: Merhaba bizim ürünümüz değildir.başka satıcı olabilir
Soru: aldığım ürünün ayakları çıkmadı ayaklar ürüne dahil değilmiydi?
Cevap: Ayaklar ürün içerisinde vida şeklinde dir
Soru: ayakları katlanıyor mu
Cevap: Ayakları vidalı efendim basit bir şekilde sökülüp takılır
Soru: bunlarInternet yuvarlak olanı varmı set ü stü için
Cevap: merhaba yuvarlak ürün yok efendim maalesef
Soru: kulplu mu?
Cevap: MERHABALAR EFENDİM EVET KULPLUDUR
Soru: Ürün orta kısımdan şişmiştir. bu normal mi?
Cevap: Merhaba evet normal
Soru: Merhaba bu ürün beyazmı özelliklerinde beyaz yazıyor
Cevap: Hayıe efendim kara sac dediğimiz füme renk tir yıkayıp yağlayıp tekrar yıkayıp kullanabilirsiniz
Soru: Olculeri nedir
Cevap: 49*49 dur saç tır
J50 Irlı Ocak Üstü Kare Düz Sac Ekmek Yufka Bazlama Köfte Pişirme Sacı 50504 Fotoğraf Ve Görseller
J50 Irlı Ocak Üstü Kare Düz Sac Ekmek Yufka Bazlama Köfte Pişirme Sacı 50504 En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
J50 Irlı Ocak Üstü Kare Düz Sac Ekmek Yufka Bazlama Köfte Pişirme Sacı 50504 Mevcut Fiyatı 279.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
J50 Irlı Ocak Üstü Kare Düz Sac Ekmek Yufka Bazlama Köfte Pişirme Sacı 50504 Memnuniyet Oranı Nedir?
J50 Irlı Ocak Üstü Kare Düz Sac Ekmek Yufka Bazlama Köfte Pişirme Sacı 50504 Hakkında yaklaşık 20 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.7 .
J50 Irlı Ocak Üstü Kare Düz Sac Ekmek Yufka Bazlama Köfte Pişirme Sacı 50504 Ürün Özellikleri
J50 Irlı Ocak Üstü Kare Düz Sac Ekmek Yufka Bazlama Köfte Pişirme Sacı 50504 Ürününün Satıcısı, Has J50 Irlı Ocak Üstü Kare Düz Sac Ekmek Yufka Bazlama Köfte Pişirme Sacı 50504 ürününü 279.0 Tl'den Satılmaktadır.
J50 Irlı Ocak Üstü Kare Düz Sac Ekmek Yufka Bazlama Köfte Pişirme Sacı 50504 Yorumlar Ve Değerlendirmeler
279.0 Tl ye satışta olan J50 Irlı Ocak Üstü Kare Düz Sac Ekmek Yufka Bazlama Köfte Pişirme Sacı 50504 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
20 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.7
Yorum: gayet kullanışlı bir ürün çok işime yaradı kullanım şartlarına uyuncapas yapmıyor
İsim: Ş** Ç**
Tarih: 24 Temmuz 2024
Yorum: gerçekten güzel bir ürün teşekkür
İsim: Mehmet F. S.
Tarih: 19 Mart 2023
Yorum: anneme aldım cok beğendi
Tarih: 30 Kasım 2022
Yorum: Güzel ürün beğendik sağlam görünüyor
Tarih: 04 Temmuz 2022
Yorum: Ürün emsallerine göre fiat, Kalite gayet iyi. Fakat ayak vida'larınıntakılan yerin ETRAFINDA Kİ KAYNAK ÇAPAK'LARI CANAVAR İLE TEMİZLENMELİ ?Bu yüzden 4 yıldız verdim..
İsim: A** Y**
Tarih: 27 Nisan 2023
Yorum: Ürün geldi ancak orta kısmı şişmiş geldi.bu normal mi ? yoksa iade miedelim.lehim izleri mevcut ve renk solması var resimdeki gibi değildi..
İsim: İ** h** T**
Tarih: 17 Kasım 2022
Yorum: Pas izleri vardı ve hantal bir üründü. İade ettim
İsim: k** a**
Tarih: 04 Şubat 2022
Yorum: paketleme harika çok memnunum şimdi yine sipariş vericem stok yapmak amaçlı
İsim: M** A**
Tarih: 26 Ocak 2023
Yorum: paketleme çok güzeldi teşekkür ederim
Tarih: 19 Ağustos 2023
Yorum: ürün gayet iyi kalın ve en önemlisi kenarları kapalı yağ akmayacakresimde kulp yok ama gelen üründe vardı teşekkürler
Tarih: 02 Haziran 2023
Satıcı: hasüçel.com
Yorum: ürünü aldım paslı geldi ve yinede ateşe koyarsam pası gider dedimkullandım yinede paslı iğrenç bişe geri iade ettim almadılar aslakimseye tavsiye etmiyorum
İsim: Kevser Y.
Tarih: 30 Kasım 2021
Yorum: ürün elime geldi sipariş verdiğim ürünle hiç ilgisi Yok tamamen çöptenekeyi kesip göndermişler ayıp ve yazık insanları kandırıyorlar
Tarih: 27 Kasım 2021
J50 Irlı Ocak Üstü Kare Düz Sac Ekmek Yufka Bazlama Köfte Pişirme Sacı 50504 Sıkça Sorulan Sorular
Soru: saç düz mü
Cevap: Evet efendim
Soru: Ürün bilgisinde kulpsuz yazılmış
Cevap: Merhaba , sağ ve solda olmak üzere 2 tane kulpu bulunmaktadır.Bilgilerinize sunarız
Soru: Merhaba bu sac soba üstü için uygunmu?
Cevap: İlgili ekiplere bilgi iletilmiştir.
Soru: saç hangi malzemeden acaba paslanmaz mi!
Cevap: Merhaba , Sacın ana maddesi demirdir.Islak yüzeyde kullanılmaması ve paslanmaya karşı yağlanması gerekmektedir.
Soru: Kulp istiyorum kulplu mu gelicek
Cevap: Merhaba kulplu ürün
Soru: Merhaba ürünüm geldi fakat kenarları pas gibi paslanırmı komple acaba
Cevap: MERHABA HAM SAÇ OLGUGU İÇİN PAS VARDIR YAG VEYA CİF İLE KOMPLE TEMİZLEYİNİZ Bİ DAHA PAS ALMAZ
Soru: Mərhaba bu urun Azərbaycana gəlməsi imkansizmi əfəndim
Cevap: Merhaba azerbaycsna gönderim sağlanmaktadır
Soru: merhaba üründe tutulacak kulpu varmı
Cevap: Kulpları mevcuttur
Soru: mrb bu ürünün üzerinde tavuk sote köfte falan pişirilir mi ?
Cevap: Evet pişirebilirsiniz.
Soru: Merhaba eşim üründen aldı ilk gün hiç kullanmadan pas yaptı köşesi sebep nedir hep pas mı yapacak
Cevap: Efendim ürün yağlanarak kullanılacak ve kaldırıken de yağlanıp kaldırılacak
Soru: Üzerinde kaplama var mıdır? Yani metal spatulayla kullanılmasında/çizilmesinde sakınca olur mu?
Cevap: Hayır kaplama yoktur çizilme olmaz kara sacdır yağlayıp kullanabilirsiniz
Soru: merhaba, ben ürünü odun ateşinin üzerinde kullanıcam. uygunmudur acaba
Cevap: UYGUNDUR EFENDİM KULLANA BİLİRSİNİZ
Soru: merhaba ürünü aldım paslı çıktı ve belki düzelir dedim kullandım ocakta yamuldu düz durmadı ve yıkadım kuruladim daha beter oldu sizi geri yolladım ne yenisini yolladiniz ne ücretini nede eskisini benim ürünüm nerde
Cevap: Merhaba bizim ürünümüz değildir.başka satıcı olabilir
Soru: aldığım ürünün ayakları çıkmadı ayaklar ürüne dahil değilmiydi?
Cevap: Ayaklar ürün içerisinde vida şeklinde dir
Soru: ayakları katlanıyor mu
Cevap: Ayakları vidalı efendim basit bir şekilde sökülüp takılır
Soru: bunlarInternet yuvarlak olanı varmı set ü stü için
Cevap: merhaba yuvarlak ürün yok efendim maalesef
Soru: kulplu mu?
Cevap: MERHABALAR EFENDİM EVET KULPLUDUR
Soru: Ürün orta kısımdan şişmiştir. bu normal mi?
Cevap: Merhaba evet normal
Soru: Merhaba bu ürün beyazmı özelliklerinde beyaz yazıyor
Cevap: Hayıe efendim kara sac dediğimiz füme renk tir yıkayıp yağlayıp tekrar yıkayıp kullanabilirsiniz
Soru: Olculeri nedir
Cevap: 49*49 dur saç tır
J50 Irlı Ocak Üstü Kare Düz Sac Ekmek Yufka Bazlama Köfte Pişirme Sacı 50504 Fotoğraf Ve Görseller
J50 Irlı Ocak Üstü Kare Düz Sac Ekmek Yufka Bazlama Köfte Pişirme Sacı 50504 En Uygun Satış Linki
Has J50 Irlı Ocak Üstü Kare Düz Sac Ekmek Yufka Bazlama Köfte Pişirme Sacı 50504 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Has J50 Irlı Ocak Üstü Kare Düz Sac Ekmek Yufka Bazlama Köfte Pişirme Sacı 50504 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.