iup programi nedir ?

İUP programı nedir?
İUP Detayları İUP, özel politika gerektiren gruplar başta olmak üzere işsizlerin istihdam edilebilirliğini artıracak bilgi, beceri

Selam, herkese iyi haftalar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Ayrıca şunu da ekleyeyim

- 8.3 İUP'nin başlangıç günü her halükarda pazartesi günü olacak şekilde ve günlük program süresi yedi buçuk saat olarak uygulanır. Ancak bu günün resmi veya idari tatile rastlaması halinde resmi veya idari tatil günlerinde program uygulanamayacağından pazartesi günü katılım veya eğitim günü olarak seçilemeyecektir
- Kamu kurumlarıyla yapılan iş birliği sayesinde programın çeşitli alanlarda faaliyet göstereceği belirtiliyor. Bunların arasında engelli, yaşlı ve hasta bakımı, çocuk bakımı, tarımsal üretim ve hayvancılık faaliyetleri, geri dönüşüm ve atık imha projeleri, kamusal alanların temizliği ve bakımı yer alıyor

Umarım işine yarar

İUP programı nedir?
İUP Detayları İUP, özel politika gerektiren gruplar başta olmak üzere işsizlerin istihdam edilebilirliğini artıracak bilgi, beceri

Herkese iyi günler

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @GökyüzüYolcusu

İlaveten

- 8.3 İUP'nin başlangıç günü her halükarda pazartesi günü olacak şekilde ve günlük program süresi yedi buçuk saat olarak uygulanır. Ancak bu günün resmi veya idari tatile rastlaması halinde resmi veya idari tatil günlerinde program uygulanamayacağından pazartesi günü katılım veya eğitim günü olarak seçilemeyecektir
- Kamu kurumlarıyla yapılan iş birliği sayesinde programın çeşitli alanlarda faaliyet göstereceği belirtiliyor. Bunların arasında engelli, yaşlı ve hasta bakımı, çocuk bakımı, tarımsal üretim ve hayvancılık faaliyetleri, geri dönüşüm ve atık imha projeleri, kamusal alanların temizliği ve bakımı yer alıyor

Faydalı olur umarım

İUP programı nedir?

Merhaba herkese

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Buna ek bilgi olarak

- 3. İşgücü Uyum Programı kapsamında çalışan personellerin sadece Genel Sağlık Sigortası ve İş Kazası primi yatırılacaktır. 4. Çalışma süresi programın ilk dört haftası 5 gün/37,5 saat, devam eden haftalarda 3 gün/22,5 saat olarak uygulanacaktır. 5
- Özel politika gerektiren gruplar başta olmak üzere işsizlerin işgücü piyasasına geçişini sağlayacak bilgi, beceri, çalışma alışkanlığı ve disiplinini kazandırmak üzere Türkiye İş Kurumu tarafından aktif işgücü hizmetleri kapsamında kamu kurum ve kuruluşları ile iş birliği yapılarak düzenlenen programlardır

Belki işine yarar diye düşündüm

benzerkonular_benzer_konular benzerkonular_forum benzerkonular_tarih
MelekKehanet Gündem 0 156
Gizem Gündem 0 140
Nehir Gündem 0 119
Gizem Gündem 0 195
Seda Gündem 5 177
Nilgun Gündem 3 138
Tugce Gündem 5 169
Kubra Gündem 4 180

benzerkonular_benzer_konular