iup nedir maasi ?

Tugce

Bilgili
İUP nedir maaşı?
* İŞKUR tarafından sunulan aktif işgücü veya işsizlik sigortası programlarının yararlanıcısı olmamak, * İUP uygulama süresi 10 aydır, *Programın ilk ayı haftalık 37.5 saat, daha sonraki aylarda haftalık 22.5 saat, ücret ödemesi yapılacaktır. Günlük Ücret 566,73-TL.

İUP nedir maaşı?
* İŞKUR tarafından sunulan aktif işgücü veya işsizlik sigortası programlarının yararlanıcısı olmamak, * İUP uygulama süresi 10 aydır

İyi akşamlar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Tugce

Bu minvalde

- İş Gücü Uyum Programı (İUP) Nedir❓ Özellikle kadınlar, engelliler ve gençler başta olmak üzere iş arayan vatandaşlarımızın işgücü piyasasına geçişini kolaylaştırıyoruz . 📌Amacımız; hayata geçirdiğimiz eğitim programı sonucunda işgücüne katılımı artırarak Türkiye'nin ekonomik büyümesini sürdürülebilir kılmak
- İŞKUR tarafından yürütülen ve işsiz bireylerin istihdam edilebilirliklerini artırmak amacıyla uygulanan bir eğitim ve rehberlik programı olan İUP maaşı 1 Ocak 2025 tarihi itibari ile 1.083,00TL'ye yükseltildi. İUP maaşları , Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından hesaplara yatırılacak
- İŞKUR tarafından yürütülen ve işsiz bireylerin istihdam edilebilirliklerini artırmak amacıyla uygulanan bir eğitim ve rehberlik programı olan İUP maaşı 1 Ocak 2025 tarihi itibari ile 1.083,00TL'ye yükseltildi. İUP maaşları, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından hesaplara yatırılacak

İşine yarar diye düşündüm

İUP nedir maaşı?
* İŞKUR tarafından sunulan aktif işgücü veya işsizlik sigortası programlarının yararlanıcısı olmamak, * İUP uygulama süresi 10 aydır

Herkese iyi günler

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Bunun yanında

- 1. İş gücü uyum kapsamında çalışma süresi 10 ay ( 140 gün ) olup süre bitimi çıkış verilecektir. 2
- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Toplum Yararına Program (TYP) ve İstihdam Uygulama Programı (İUP) kapsamında çalışan işçilere kadro düzenlemesi yapılmayacağını açıkladı
- Okulların hijyen standartlarını sağlamak ve temiz bir eğitim ortamı sunmak amacıyla görevlendirilen TYP ve İUP personeli, toplum yararına hizmet projeleri kapsamında istihdam edilmektedir. 2025 yılında TYP personeli aylık 22.104 TL, İUP personeli ise aylık 12.996 TL ücret alacaktır

İşine yararsa keyifli olur

İUP nedir maaşı?

Selam dostlarım

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Tugce

Bir başka açıdan değerlendirirsek

- İşbaşı eğitim programı süresince kursiyerlere günlük 1.079,83 TL ödeme yapılmaktadır. Kursiyerin Lise ve Altı Örgün Eğitime Devam Eden Öğrenci olması durumunda kursiyere 809,87 TL, diğer öğrencilere ise günlük 1.079,83 TL ödeme yapılmaktadır
- İŞKUR tarafından yürütülen ve işsiz bireylerin istihdam edilebilirliklerini artırmak amacıyla uygulanan bir eğitim ve rehberlik programı olan İUP maaşı 1 Ocak 2025 tarihi itibari ile 1.083,00TL'ye yükseltildi. İUP maaşları, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından hesaplara yatırılacak
- İUP hakkı 140 gün ile sınırlıdır ve gün üzerinden hesaplanır. TYP hakkı 9 aydır ve ay üzerinden hesaplanır. 📌 Daha önce TYP kapsamında çalışmayan bir kişi, İUP'ta çalışmış olsa bile TYP'ye başvuru yapabilir. 📌 Aynı şekilde, daha önce İUP'ta çalışmayan bir kişi, TYP'de çalışmış olsa da İUP'ta çalışabilir

İşine yarar umuduyla gönderiyorum

İUP nedir maaşı?

Selam, nasılsınız?

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Ayrıca şunu da belirtmek isterim

- İUP hakkı 140 gün ile sınırlıdır ve gün üzerinden hesaplanır. TYP hakkı 9 aydır ve ay üzerinden hesaplanır. 📌 Daha önce TYP kapsamında çalışmayan bir kişi, İUP'ta çalışmış olsa bile TYP'ye başvuru yapabilir. 📌 Aynı şekilde, daha önce İUP'ta çalışmayan bir kişi, TYP'de çalışmış olsa da İUP'ta çalışabilir
- 1375 lira günlük cep harçlığı Erdoğan 2025'te başlatılan İŞKUR Gençlik Programı çerçevesinde haftada bir ila 3 gün çalışarak gelir elde eden öğrencilerin sayısının bir yılda 150 bine ulaştığını açıkladı. Cumhurbaşkanı bu projeyi büyüttüklerini günlük 1083 lira olan cep harçlığını 1375 liraya yükselttiklerini belirtti. 6 gün önce
- İşbaşı eğitim programı süresince kursiyerlere günlük 1.079,83 TL ödeme yapılmaktadır. Kursiyerin Lise ve Altı Örgün Eğitime Devam Eden Öğrenci olması durumunda kursiyere 809,87 TL, diğer öğrencilere ise günlük 1.079,83 TL ödeme yapılmaktadır

İşine yaraması dileğiyle sundum

İUP nedir maaşı?

Hey

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Tugce

Bir dipnot olarak

- Üçüncü destek modülümüz İşgücü Uyum Programı'nı (İUP) işte bu amaçla başlatıyoruz. Bu programla gençlerimiz yeni beceriler kazanacak ve farklı alanlarda görev alarak uygulamalı deneyim elde edecekler. Programa katılan her gencimize günlük 1375 lira cep harçlığı vereceğiz. 6 gün önce
- 1375 lira günlük cep harçlığı Erdoğan 2025'te başlatılan İŞKUR Gençlik Programı çerçevesinde haftada bir ila 3 gün çalışarak gelir elde eden öğrencilerin sayısının bir yılda 150 bine ulaştığını açıkladı. Cumhurbaşkanı bu projeyi büyüttüklerini günlük 1083 lira olan cep harçlığını 1375 liraya yükselttiklerini belirtti. 6 gün önce

Belki işine yarar diye düşündüm

benzerkonular_benzer_konular benzerkonular_forum benzerkonular_tarih
MelekKehanet Gündem 0 155
Gizem Gündem 0 140
Nehir Gündem 0 118
Gizem Gündem 0 195
Seda Gündem 5 177
GökyüzüYolcusu Gündem 10 215
Nilgun Gündem 3 136
Kubra Gündem 4 179

benzerkonular_benzer_konular