istikbal su an kimin ?

İstikbal Şu an kimin?
İstikbalSloganHer ev güzeldirKurucuHacı BoydakGenel merkeziKayseri , TürkiyeÜrünMobilyaSahibiErciyes Anadolu Holding4 satır daha

Selam sevgili dostlar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Ek bilgi olarak

- Bende evladımızı tüm içtenliğimle tebrik ediyorum. Ayrıca, bu olayın medyada gündeme geldiği ilk andan itibaren konunun takipçisi olup bizlerle sürekli irtibatta kalan Erciyes Anadolu Holding Ceo'su Sayın Alpaslan Baki Ertekin 'e, İstikbal Mobilya A.Ş

İşine yararsa memnun olurum

İstikbal Şu an kimin?
İstikbalSloganHer ev güzeldirKurucuHacı BoydakGenel merkeziKayseri , TürkiyeÜrünMobilyaSahibiErciyes Anadolu Holding4 satır daha

Merhaba, umarım her şey yolundadır

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Ek bir not olarak

- İSRAİL MALLARI BOYKOT LİSTESİ: Coca Cola, Nestea, Cappy, Fuse Tea, Doritos, Damla su, Calve, Ariel, Omo , >>>
- Boydak Holding'in FETÖ ile iltisakı sebebiyle kayyum atanmış ve Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu şirkete el koymuştur. 12 Mart 2025 tarihinde TMSF, Hazine mülkiyetinde bulunan Bellona'nın tüm paylarını ihaleyle satışa çıkardı. 6 Mayıs 2025 tarihinde Anadolu Güç Birliği Holding 100 milyon lirayla satıldı
- 1995 yılında Kayseri'de kurulan Bellona, Türkiye'nin mobilya sektöründeki öncü markalarından biridir

İşe yaraması ümidiyle paylaştım

İstikbal Şu an kimin?

Selam

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Ek bir açıklama olarak

- Mobilyanın lider markalarıyız. Mobilya sektörünün açık ara lideri olan Erciyes Anadolu Holding , bu alanda İstikbal ve Mondihome şirketleri ile faaliyet göstermektedir

Kolay gelsin

İstikbal Şu an kimin?

Selam ekip, kolay gelsin

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Yaren

Ayrıca eklemek isterim ki

- İSRAİL MALLARI BOYKOT LİSTESİ: Coca Cola, Nestea, Cappy, Fuse Tea, Doritos, Damla su, Calve, Ariel, Omo , >>>
- Boydak Holding'in FETÖ ile iltisakı sebebiyle kayyum atanmış ve Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu şirkete el koymuştur. 12 Mart 2025 tarihinde TMSF, Hazine mülkiyetinde bulunan Bellona'nın tüm paylarını ihaleyle satışa çıkardı. 6 Mayıs 2025 tarihinde Anadolu Güç Birliği Holding 100 milyon lirayla satıldı

İşine yarar diye düşündüm

benzerkonular_benzer_konular