istanbul senin uygulamasi kimin ?

Istanbul senin uygulaması kimin?
Erol Özgüner de İstanbul halkının ihtiyaç duyacağı tüm hizmetlere kolayca ulaşabilmesi amacıyla geliştirdikleri yeni nesil

Merhaba, iyi çalışmalar

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Sibel

Ek bilgi olarak

- İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yeni evlenen çiftler için sunduğu “Evlilik Desteği”ni artırdı. 15 bin TL olan “Evlilik Desteği”, 30 bin TL'ye çıkarıldı. Başvurular, “Alo 153 Çözüm Merkezi” ve “İstanbul Senin” mobil uygulaması üzerinden alınıyor
- İstanbul Senin güvenilir bir uygulama mı? İstanbul Senin uygulaması teknolojinin sunduğu en gelişmiş dijital güvenlik sistemleriyle korunmaktadır . İstanbul Senin ile dijital kimlik üzerinden çeşitli hizmetler sunan mini uygulamalara güvenle, kesintisiz ve kolayca erişebilir, işlem yapabilirsiniz

İşine yararsa mutlu olurum

Erol Özgüner de İstanbul halkının ihtiyaç duyacağı tüm hizmetlere kolayca ulaşabilmesi amacıyla geliştirdikleri yeni nesil

Selam değerli ekip

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Sibel

Bir başka açıdan değerlendirirsek

- Savcılık tarafından yapılan açıklamada İBB'ye bağlı 'İstanbul Senin' isimli uygulama üzerinden 4,7 milyon kullanıcının kişisel verileri ve konum bilgilerinin iki farklı yabancı ülkeye sızdırıldığı ifade edildi

İşine yararsa mutlu olurum

Merhaba

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Sibel

Bir not daha

- İstanbul Ticaret Odası Meclisi'nden 100 iş insanının bir araya gelerek kurduğu İstanbul Holding, yatırım faaliyetlerine başladı. 7 Mayıs Salı günü Feriye'de gerçekleşen tanıtım toplantısında İstanbul Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kalsın 'dan bu yeni girişim ekosisteminin detaylarını dinledik
- Son İtilaf birliği ise 4 Ekim 1923 günü Dolmabahçe Sarayı önünde düzenlenen bir törenle Türk bayrağını selamlayarak şehri terk etti . 6 Ekim 1923'te ise Şükrü Naili Paşa komutasındaki 3. Kolordu İstanbul'a girdi ve işgal resmen sonlandı

İşine yararsa güzel olur

Selamlar, keyifli günler dilerim

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Sibel

Küçük bir not daha

- Savcılık tarafından yapılan açıklamada İBB'ye bağlı 'İstanbul Senin' isimli uygulama üzerinden 4,7 milyon kullanıcının kişisel verileri ve konum bilgilerinin iki farklı yabancı ülkeye sızdırıldığı ifade edildi

İşine yararsa ne mutlu

Selam sevgili topluluk

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Sibel

Bir not daha

- İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yeni evlenen çiftler için sunduğu “Evlilik Desteği”ni artırdı. 15 bin TL olan “Evlilik Desteği”, 30 bin TL'ye çıkarıldı. Başvurular, “Alo 153 Çözüm Merkezi” ve “İstanbul Senin” mobil uygulaması üzerinden alınıyor

İşe yaraması dileğiyle sundum

Hey

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Sibel

Buna ek olarak

- 29 Mayıs 1453'te İstanbul'a girerken "Kalkınız ve müsterih olunuz. ben Sultan Mehmed ; hepinize söylüyorum ki, bu andan itibaren ne hürriyetleriniz, ne de hayatlarınız hakkında gazap-ı şahanemden korkmayınız. Kimsenin malı yağma edilmeyecektir

Dilerim yardımcı olur

benzerkonular_benzer_konular