Ispanyol Paça Basic Düz Eşofman Altı Jogger - Siyah Kadın Geniş Paça Yüksek Bel Yazlık En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim ?

Nehir

Bilgili
Ispanyol Paça Basic Düz Eşofman Altı Jogger - Siyah Kadın Geniş Paça Yüksek Bel Yazlık En Düşük Fiyat Nerede?
Ispanyol Paça Basic Düz Eşofman Altı Jogger - Siyah Kadın Geniş Paça Yüksek Bel Yazlık Anlık Fiyatı 193.71 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Ispanyol Paça Basic Düz Eşofman Altı Jogger - Siyah Kadın Geniş Paça Yüksek Bel Yazlık Kaç Kişi Memnun?

Ispanyol Paça Basic Düz Eşofman Altı Jogger - Siyah Kadın Geniş Paça Yüksek Bel Yazlık Hakkında yaklaşık 36 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.5 .

Ispanyol Paça Basic Düz Eşofman Altı Jogger - Siyah Kadın Geniş Paça Yüksek Bel Yazlık Ürün Tanıtımı

Ispanyol Paça Basic Düz Eşofman Altı Jogger - Siyah Kadın Geniş Paça Yüksek Bel Yazlık Ürününün Satıcısı, Mythologie Ispanyol Paça Basic Düz Eşofman Altı Jogger - Siyah Kadın Geniş Paça Yüksek Bel Yazlık ürününü 193.71 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Ispanyol Paça Basic Düz Eşofman Altı Jogger - Siyah Kadın Geniş Paça Yüksek Bel Yazlık Kullananlar
193.71 Tl ye satışta olan Ispanyol Paça Basic Düz Eşofman Altı Jogger - Siyah Kadın Geniş Paça Yüksek Bel Yazlık Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
36 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.5

Yorum: güzel boyu tam geldi
İsim: **** ****
Tarih: 16 Ekim 2023
Beden: Beden:S
Satıcı: Mythologie

Yorum: çok rahat bir ürün
Tarih: 01 Şubat 2024
Beden: Beden:XL

Yorum: güzel rahat alın
Tarih: 23 Eylül 2023
Beden: Boy:156cm

Yorum: Rahat giyim sevenler için pantolon niyetine de giyilir gayet rahat ve kumaşı esnek. M beden aldım tam oldu
Tarih: 08 Ağustos 2023
Beden: Bilgi Yok

Yorum: kesinlikle alınmalı. kaliteli, sağlam ve çok şık. kargo çok hızlı. Yeniden almak istiyorum ama 173 den 299 a çıkmış. bekleyeceğim indirime girdiği an anında 2 tane daha istiyorum. teşekkür ederim
İsim: ebru d.
Tarih: 29 Eylül 2023
Beden: Beden:L

Yorum: muhtesem kesinlikle alin
İsim: F** A**
Tarih: 09 Kasım 2023

Yorum: Güzel ürün biraz dar
İsim: H** Ö**
Tarih: 02 Eylül 2023
Beden: Boy:162cm

Yorum: çooookkk güzel mutlaka alın
Tarih: 03 Ekim 2023

Yorum: Uzun bacak boylu olmanız gerekiyor
İsim: N** M**
Tarih: 06 Haziran 2024

Yorum: Ben çok beğendim hem kısa hem uzun kısmının uzunlukları yürüyüş için ideal. Çok ihtiyacım olan bir üründü
İsim: A** G**
Tarih: 30 Ekim 2023
Beden: Beden:M

Yorum: süper bisey hayran kaldım ama tuleniyor
Tarih: 22 Ekim 2023
Beden: Boy:150cm

Yorum: Sadece cebi sökük
İsim: Merve K.
Tarih: 29 Ağustos 2023

Yorum: ürünü siyah istedim gri geldi bu ne
Tarih: 13 Ağustos 2024

Yorum: Farklı ürün göndermişler. Kalitesiz maalesef :(
İsim: B** Ö**
Tarih: 19 Aralık 2023

Yorum: ürün tamamen farklı geldi Ben siyah seçtiğim halde gri renk geldi artı large seçtiğim halde sb'den geldi şu an memnun kalmadım
İsim: K** G**
Tarih: 13 Ağustos 2024

Yorum: Tamamen farklı bir şey gönderdiler. Hem bedeni küçük hem de asla görselle alakası yok. Lastikli paçası.
İsim: D** B**
Tarih: 16 Aralık 2023
Beden: Boy:165cm

Yorum: Arka tarafı yırtıktı dikişi hatalı bu parayı hak bile etmiyor
İsim: G** N** F**
Tarih: 07 Eylül 2023
Beden: Boy:160cm

Yorum: Rezillik kıyafet yırtık geldi
İsim: M** Y**
Tarih: 24 Mayıs 2024
Beden: Boy:165cm

Yorum: ürün yırtık geldi tavsiye etmiyorum kesinlikle almayin fiyatı ucuz ama inanın değmez
Tarih: 23 Eylül 2023

Ispanyol Paça Basic Düz Eşofman Altı Jogger - Siyah Kadın Geniş Paça Yüksek Bel Yazlık Sıkça Sorulan Sorular

Soru: yazlikmidır
Cevap: Merhaba yazlık efendim

Soru: oversize mi
Cevap: Merhaba normal kalıptır efendim

Soru: 173 boy 70 kg
Cevap: Merhaba efendim öncelikle sağlıklı günler dileriz L beden uygun olucaktır iyi günler keyifli alışverişler dileriz 🙏🙏

Soru: Boyum 1.58 Kilom 54
Cevap: Merhaba efendim öncelikle sağlıklı günle dileriz s beden uygun olucaktır iyi günler keyifli alışverişler dileriz🙏🙏

Soru: Yazlık ürün mü
Cevap: Merhaba efendim öncelikle sağlıklı günler dileriz ürünlerimiz yazlıktır efendim iyi günler keyifli alışverişler dileriz 🙏🙏

Soru: yüzde kaç pamuklu
Cevap: Merhaba yüzde yüz pamuklufur efendim

Soru: 157 boy 70 kilo hangi bedeni almaliyim
Cevap: Merhaba efendim öncelikle sağlıklı günler dileriz L beden uygun olucaktır iyi günler keyifli alışverişler dileriz 🙏🙏

Soru: merhaba 163 boy 53 kilo hangi beden olur
Cevap: Merhaba efendim öncelikle sağlıklı günler dileriz m beden uygun olucaktır iyi günler keyifli alışverişler dileriz 🙏🙏

Soru: boy 150 kilo 45 ?
Cevap: Merhaba efendim öncelikle sağlıklı günle dileriz s beden uygun olucaktır iyi günler keyifli alışverişler dileriz🙏🙏

Soru: Merhaba 1.50 boy 38 kilo s beden uzun veya cok bol olur mu?

Soru: başka rengi de var midir acaba
Cevap: Merhaba şu an için yok efendim 🙏

Soru: 174 boya kısa gelir mi
Cevap: Merhaba hayır gelmez efendim

Soru: 1.65 boy 45 kilo hangi beden almalıyım

Soru: Boyum 1.65 kilom 49 hangi beden almalıyım . karın bölgeme bol gelmesin çünkü göbeğim felan yok

Soru: Hangi kargo ile gönderim yapıyorsunuz?
Cevap: Merhaba efendim öncelikle sağlıklı günler dileriz trendyol expres ile gönderim sağlamaktayız efendim iyi günler keyifli alışverişler dileriz

Soru: boy 1.55 kilo 54 hangi beden olur fotodaki gibi bir beden olsun ve uzunluğuda
Cevap: Merhaba efendim öncelikle sağlıklı günler dileriz m beden uygun olucaktır iyi günler keyifli alışverişler dileriz 🙏🙏

Soru: 157 boy 48 kilo ayak bileğini geçmesini ıstiyorum hangi beden almalıyım

Soru: Merhaba. Boy 1.57,kilo 51. Kaç beden olur bana?

Soru: 1.57 boy 50 kilo hangi beden olur acaba?

Soru: Boyum 176 kilom 55 hangi beden almalıyım ?

Ispanyol Paça Basic Düz Eşofman Altı Jogger - Siyah Kadın Geniş Paça Yüksek Bel Yazlık Ürünün Fotoğrafları

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Ispanyol Paça Basic Düz Eşofman Altı Jogger - Siyah Kadın Geniş Paça Yüksek Bel Yazlık En Uygun Satış Linki