iskur kimlere is verir ?

Sultan

Bilgili
İŞKUR kimlere iş verir?
En az beş sigortalı çalışana sahip olmak, İŞKUR'a kayıtlı olmak, Katılımcıların en az %60'ını 60 günden az olmamak üzere program süresinin en az iki katı kadar süreyle istihdam etmeyi taahhüt etmek.

İŞKUR kimlere iş verir?
En az beş sigortalı çalışana sahip olmak, İŞKUR'a kayıtlı olmak, Katılımcıların en az %60'ını 60 günden az olmamak üzere program

Selam, umarım iyisinizdir

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Konuya ek olarak

- Katılımcı Şartları: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. 18 yaşını tamamlamış 19 yaşından gün almış olmak. Emekli ve malul aylığı almamak. Öğrenci olmamak (açık öğretim öğrencileri katılabilir) Herhangi bir yerde çalışmıyor olmak (işsiz olmak) Aynı adreste ikamet eden kişilerden yalnızca birisi TYP'lere katılabilir. Daha fazla öğe... TYP (İŞKUR) KAPSAMINDA PERSONEL ALIM İLANI
- İşsizlik maaşı alabilmek için, çalışanın hizmet akdinin feshinden sonraki 30 gün içinde en yakın İŞKUR birimine başvurması gerekiyor . Başvuru, İŞKUR birimine şahsen giderek, e-devlet üzerinden veya İŞKUR'un sitesi üzerinden yapılabilir

İşine yararsa harika

İŞKUR kimlere iş verir?
En az beş sigortalı çalışana sahip olmak, İŞKUR'a kayıtlı olmak, Katılımcıların en az %60'ını 60 günden az olmamak üzere program

Selam dostlar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Konuya ek olarak

- İŞKUR Gençlik Programı'na katılımda hane geliri şartı var mıdır? Programa başvurulan adreste yer alan hane geliri net asgari ücretin 3 katından fazla ise o hanedeki insanlar bu programdan yararlanamaz . (toplum yaşama alanları bu hükümden muaftır.)
- Eleman arayan kamu kurumları işgücü istemlerini, İŞKUR 'un internet portalına üye olmak suretiyle doğrudan sisteme kayıt ederek iletebilecekleri gibi her türlü iletişim kanallarını/araçlarını kullanmak suretiyle ileterek istediği özellikte işgücü için ilan verebilir

İşine yararsa sevinirim

İŞKUR kimlere iş verir?

Selam millet

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Ek bir not olarak

- İŞKUR'un evde iş imkânı, evde paketleme, evden ek iş gibi doğrudan bir hizmeti bulunmamaktadır
- İşbaşı eğitim programına katılan vatandaşlara, programa fiilen katıldıkları gün üzerinden; İş arayan statüsündeki katılımcılara günlük 1.079,83 TL, lise ve altı örgün eğitime devam eden öğrencilere 809,87 TL ve işsizlik ödeneği alanlara günlük 539,91 TL cep harçlığı ödenmektedir

Küçük bir katkı olur umarım

İŞKUR kimlere iş verir?

Herkese selam

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Küçük bir not daha

- İŞKUR Gençlik Programı'na katılımda hane geliri şartı var mıdır? Programa başvurulan adreste yer alan hane geliri net asgari ücretin 3 katından fazla ise o hanedeki insanlar bu programdan yararlanamaz . (toplum yaşama alanları bu hükümden muaftır.)
- İŞKUR Gençlik Programı'ndan kimler faydalanabilir? Devlet üniversitelerinin ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora örgün eğitimlerinde yer alan aktif öğrenciler yararlanabilir. (Açık öğretim ve uzaktan eğitim öğrencileri programdan faydalanamaz.)
- Eleman arayan kamu kurumları işgücü istemlerini, İŞKUR 'un internet portalına üye olmak suretiyle doğrudan sisteme kayıt ederek iletebilecekleri gibi her türlü iletişim kanallarını/araçlarını kullanmak suretiyle ileterek istediği özellikte işgücü için ilan verebilir

Faydalı olur diye paylaşıyorum

İŞKUR kimlere iş verir?

Herkese iyi çalışmalar

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Sultan

Diğer bir açıdan bakarsak

- İşsizlik maaşı alabilmek için, çalışanın hizmet akdinin feshinden sonraki 30 gün içinde en yakın İŞKUR birimine başvurması gerekiyor . Başvuru, İŞKUR birimine şahsen giderek, e-devlet üzerinden veya İŞKUR'un sitesi üzerinden yapılabilir
- İşbaşı Eğitim Programlarının Süresi Program süresi bilişim ve imalat sektörlerindeki işyerleri ve mesleklerde en fazla 6 ay , diğer sektörlerde ise en fazla 3 aydır. Geleceğin mesleklerinde düzenlenen işbaşı eğitim programlarında ise program süresi en fazla 9 ay olarak uygulanabilmektedir

Faydalı olur umarım

İŞKUR kimlere iş verir?

Merhaba değerli dostlar

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Sultan

Bu minvalde

- İŞKUR Gençlik Programı'ndan kimler faydalanabilir? Devlet üniversitelerinin ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora örgün eğitimlerinde yer alan aktif öğrenciler yararlanabilir. (Açık öğretim ve uzaktan eğitim öğrencileri programdan faydalanamaz.)
- Kamu iş ilanına başvuru yapamayacağım söylendi. Doğru mudur? Işin doğrusu kamu kurum ve kuruluşlarının daimi statüde işçi alım ilanlarına başvuruda işsiz olma şartı aranmamaktadır. Çalışan kişilerde ilan şartlarının taşımaları koşuluyla daimi statüdeki kamu işçi alımı ilanlarına başvuru yapabilirler
- 900 gün sigortalı olarak çalışıp işsizlik sigortası primi ödemiş olan sigortalı işsizlere 240 gün, 1080 gün sigortalı olarak çalışıp işsizlik sigortası primi ödemiş olan sigortalı işsizlere 300 gün, süre ile işsizlik ödeneği verilmektedir. İşsizlik Ödeneği - Türkiye İş Kurumu (İŞKUR)

İşine yaramasını diledim

benzerkonular_benzer_konular