iskur kaydi nasil yapilir ?

Meryem

Bilgili
İŞKUR kaydı nasıl yapılır?
İŞKUR internet şubesine giriş yapabilirsiniz. Mevcut üyeliğiniz yoksa “Üye Ol” butonundan kayıt işlemine başlayabilirsiniz. İŞKUR kaydınızı dilerseniz e-devlet bilgileriniz ile de yapabilirsiniz.

İŞKUR internet şubesine giriş yapabilirsiniz. Mevcut üyeliğiniz yoksa “Üye Ol” butonundan kayıt işlemine başlayabilirsiniz. İŞKUR

Hey

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Meryem

Bunun yanında

- İşbaşı Eğitim Programlarının Süresi Geleceğin mesleklerinde düzenlenen işbaşı eğitim programlarında ise program süresi en fazla 9 ay olarak uygulanabilmektedir. Program günde en az 5 en fazla 8 saat olmak üzere ve haftada 6 günü aşmamak kaydıyla haftalık 45 saati geçmeyecek şekilde planlanabilmektedir

İşine yararsa ne mutlu

İŞKUR internet şubesine giriş yapabilirsiniz. Mevcut üyeliğiniz yoksa “Üye Ol” butonundan kayıt işlemine başlayabilirsiniz. İŞKUR

Selam sevgili dostlar

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Meryem

Buna ek bilgi olarak

- Kurumumuza kayıt yaptırmak istemeniz halinde TC kimlik numaranızı gösteren bir belge ile Kurum birimlerine şahsen başvurabilir ya da www. iskur .gov.tr üzerinden internet aracılığı ile iş arayan kaydınızı "üye ol" bağlantısına tıklayarak veya "kısayollar" bölümünden "sistem / iş arayan üyeliği" bağlantısına tıklayarak

İşe yaraması dileğiyle paylaştım

Selam millet

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Meryem

Bunu destekleyen bir bilgi olarak

- İŞKUR'a kayıtlı olduğunuzu e- Devlet üzerinden online olarak görüntüleyebilir, kayıt belgesi alabilirsiniz . 🔗
- İşbaşı eğitim programına katılan vatandaşlara, programa fiilen katıldıkları gün üzerinden; İş arayan statüsündeki katılımcılara günlük 1.079,83 TL, lise ve altı örgün eğitime devam eden öğrencilere 809,87 TL ve işsizlik ödeneği alanlara günlük 539,91 TL cep harçlığı ödenmektedir

Umarım işini kolaylaştırır

Selam, nasılsınız?

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Meryem

İlaveten

- İş aramanın ilk adımı kayıttır. Kurum hizmetlerinden yararlanmak isteyen iş arayanların Kurum portalına üye olarak veya şahsen Kurum ünitelerine başvurarak kayıt olmaları zorunludur. Başarılı bir eşleştirme için hem açık iş hem de iş arayan kişi hakkında tam ve doğru bilgilerin bulunması zorunludur

İşine yararsa sevinirim

benzerkonular_benzer_konular