MelekRüya
Bilgili
Irina Alt Bacak Etkili Paçalı Spor Korse Extra Sıkı Siyah Renk En Düşük Fiyat Nerede?
Irina Alt Bacak Etkili Paçalı Spor Korse Extra Sıkı Siyah Renk Şu Anki Satış Fiyatı 201.2 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Irina Alt Bacak Etkili Paçalı Spor Korse Extra Sıkı Siyah Renk Memnuniyet Oranı Nedir?
Irina Alt Bacak Etkili Paçalı Spor Korse Extra Sıkı Siyah Renk Hakkında yaklaşık 201 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .
Irina Alt Bacak Etkili Paçalı Spor Korse Extra Sıkı Siyah Renk Ürünün Detayları
Irina Alt Bacak Etkili Paçalı Spor Korse Extra Sıkı Siyah Renk Ürününün Satıcısı, MİSTİRİK Irina Alt Bacak Etkili Paçalı Spor Korse Extra Sıkı Siyah Renk ürününü 201.2 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Irina Alt Bacak Etkili Paçalı Spor Korse Extra Sıkı Siyah Renk Son Yorumlar
201.2 Tl ye satışta olan Irina Alt Bacak Etkili Paçalı Spor Korse Extra Sıkı Siyah Renk Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
201 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1
Yorum: Bir küçük beden alın
İsim: **** ****
Tarih: 17 Ekim 2022
Beden: Beden:L
Satıcı: Mistirik
Yorum: yorumlarda tam bedeninizi alin diyordu tam beden aldim toplamiyor bi beden hatta 2 beden küçüğü alinabilir bacak mansetleri aşırı sıkıyor
Tarih: 20 Eylül 2021
Beden: Beden:M
Yorum: güzel bayağı sıkı kendi bedeninizi alın
İsim: R** Y**
Tarih: Elite Üye
Beden: 11 Mayıs 2023
Yorum: çok güzel bir ürün anında topluyor vücudunuzu
İsim: B** Y**
Tarih: 12 Şubat 2022
Yorum: kilom olduğundan 2xl aldım geldiğinde nasıl içine giricem çok küçük girsem de yırtılır ya da çok rahatsız eder diye düşündüm hiç öyle değil gayet güzel toparlıyor bir tık diz üstünde haberiniz olsun bence alın fiyat düşünce çünkü fiyatı gerçekten çok
İsim: E** K**
Tarih: 18 Eylül 2021
Beden: Beden:XXL
Yorum: harika, çok sikmiyo, 1 beden kucultuyor
İsim: n** i**
Tarih: 21 Ocak 2023
Yorum: Kaliteli ve uygun sıkı olmasını isteyen bir küçük beden tercih edebilir
İsim: M** T**
Tarih: 01 Ekim 2021
Yorum: Ürün Çok iyi Kendi bedenizi tercih edin
İsim: Ü** T**
Tarih: 18 Nisan 2023
Beden: Bilgi Yok
Yorum: Ürün güzel birkaç beden küçük alınmalı
İsim: Y** H**
Tarih: 08 Mayıs 2023
Yorum: Aşşırı aşşırı iyi gayet güzel toparlayıp şekillendiriyor korse olduğu için normal olarak gayet sıkı küçük beden alınmamalı hatta rahat etmek istiyorsanız 1 beden büyük alın ama mükemmel ürün
İsim: M** G**
Tarih: 18 Ocak 2023
Beden: Beden:S
Yorum: Bir beden küçük alınabilir kumaşı güzel rahat bacak boyu biraz daha uzun olsaydı daha güzel olabilirdi
İsim: M** F**
Tarih: 03 Eylül 2022
Yorum: kessinlikle kendi bedeninizi alın. Ben bı küçük beden aldım belimi ince göstersin diye fakat hiç bir şekilde olmuyor
Tarih: 09 Aralık 2022
Yorum: Normalde L giyiyorum ama korse 1 beden küçük alınır diye m söyledim aşırı sıktı. Yani tam bedeninizi alın
İsim: E** E**
Tarih: 22 Eylül 2021
Yorum: gerçekten çok güzel ürün kendi bedeninizi alın
Tarih: 25 Ocak 2022
Yorum: bel kısmı yukarda ve çok sıkı ama birkaç saat için kullanılmayacak gibi değil 51kilo ve 1,56 boyum M beden aldım
İsim: A** T** e**
Tarih: 26 Ekim 2021
Yorum: çok rahat göründüğünden kaliteli
Yorum: Ürünüm harika tam oldu bedeni bi beden küçük almıştım iyikide öyle almışım
İsim: T** E**
Tarih: 19 Ocak 2023
Yorum: gerçek güzel bedeninizden bir beden küçük alın ben normalde L giyiyorum m beden aldım oldu ve kaliteli güvenerek ala bilirsiniz
İsim: E** A**
Tarih: 10 Ağustos 2024
Yorum: harika bir beden büyük alınabilir
Tarih: 09 Ocak 2023
Yorum: Gayet güzel bi beden küçük alın
İsim: M** Y**
Tarih: 27 Mayıs 2023
Yorum: Ürün fiyatına göre gayet iyi. Basenli biri olarak iyi toparladı. 75 kiloyum xl aldım tam geldi. Hızlı kargo.
İsim: İ** B**
Tarih: 14 Ocak 2023
Beden: Beden:XL
Yorum: Tam bedeniniz göre alabilirsiniz gerçekten de beli ve beni inceltiyor
Tarih: 04 Eylül 2023
Yorum: m beden giymeme rağmen çok dar oldu alıcak kişiler bir beden büyük almasını tavsiye ederim onun dışında iyi keşke bir beden büyül alsaymışım
İsim: F** K** P**
Tarih: 14 Eylül 2024
Yorum: Aşırı dar ve küçük 1 beden büyük alın
İsim: G** U**
Tarih: 12 Eylül 2024
Yorum: S beden aldım çok iyi toparladı
İsim: G** A**
Tarih: 24 Mayıs 2024
Beden: Boy:159cm
Yorum: annem için aldım çok memnun kaldı
Tarih: 04 Şubat 2022
Yorum: çok kötü şort
İsim: S** H**
Tarih: 06 Aralık 2022
Yorum: bacaklarımı sıktı ama onun dısında guzel topluyo herkes kendi bedenini almalı
İsim: Y** N**
Tarih: 17 Eylül 2023
Yorum: hızlı teslimat için teşekkür ederim satıcıya çok yardımcı oldu
Tarih: 03 Şubat 2022
Yorum: ürünü göbek ve bel bölgedemdeki az miktardaki yağ için aldım. bir de popo kısmı genis olarak gördüm bu yüzden tercih etmek istedim çünkü belime göre popom büyük. ve korseler popomu çok sıkıp alttan ikiye bölüyorlar ama bu korsede öyle olmadı. sadece popo kısmı bele kadar çıkıyor, bu gereksiz olmuş. s-m beden giyinmeme rağmen l beden aldım çünkü koDevamını Oku
Tarih: 10 Şubat 2023
Irina Alt Bacak Etkili Paçalı Spor Korse Extra Sıkı Siyah Renk Sıkça Sorulan Sorular
Soru: 1 69 boy 130 kilo kac beden alayim 2 xl olurmu
Cevap: bu modelde size uygn beden yoktur efendim Anoky modelimize göz atablirsiniz lazer kesimdir iz yapmaz
Soru: boyum 162 kilom 80
Cevap: Xl beden alabilirsiniz efendim
Soru: ince taytların altına giyilebilirmi
Cevap: Evet giyilebilir efendim
Soru: 1.59 boy 56kiloyum. abiyenin altına göbeğim toparlansın diye giyeceğim. hangi beden olur.
Cevap: Sıkı olsun derseniz S beden alabilirsiniz daha rahat olsun derseniz M beden alabilirsiniz efendim
Soru: 158 boy 60 kilo kac beden almaliyim
Cevap: Sıkı olsun derseniz m beden alabilirsiniz daha rahat olsun derseniz L beden alabilirsiniz efendim
Soru: merhaba 1.67 boy 74 kilo
Cevap: merhaba efendim XL beden tercih edebilirsiniz
Soru: merhaba bende bir tane paçalı korse var ancak popom biraz büyük olduğu için popomun alt kısmından popomu sıkıyor ve alttan pırtlatiyor. ben popomu küçültsn istemiyorum. sadece simitlerim ve göbeğimi toplasın istiyorum. 53 kiloyum, 161 boy. s beden alacağım. sizce popomu alttan sıkar mi?
Cevap: merhaba efendim göbek bacak simit bölgenizi toparlar, S beden tercih edebilirsiniz
Soru: merhaba 172 / 70 kg kaç beden almam gerekir
Soru: Merhaba boyum 162 belim 81 cm basenim 116 cm. Kaç beden almalıyım?
Cevap: Boyunuzu ve kilonuzu belirtebilirseniz sizlere uygun bedeni önerisinde bulunabiliriz efendim. Bölgesel fazlalıklarınız var ise bunlardan özellikle bahsederseniz daha net bir şekilde yardımcı olabiliriz sizlere. ÖRNEK: (1.60 Boy 55 Kilo Basenlerim çok büyük. Hangi beden uygundur. ) Bu verilen örnekteki gibi bizlere iletebilirsiniz.
Soru: abiye elbise altına olur mu 1.50 boy 56 kiloya hangi beden almaliyim
Cevap: merhaba efendim sıkı olmasını isterseniz M beden daha rahat olmasını isterseniz L beden tercih edebilirsiniz. Ayrıca mağazayı takibe alırsanız size özel kopun tanımlanır
Soru: Boyum 1.60/ kilom 49 Hangi beden olur
Cevap: Merhabalar S Bedeni tercih edebilirsiniz efendim ayrıca mağazayı takibe alırsanız size özel kopun tanımlanacaktır
Soru: alacağım eğer bacak ve göbek de etkili ise 158 boy 70 kilo hangi beden almalyim
Cevap: Merhabalar 2XL Bedeni tercih edebilirsiniz efendim ayrıca mağazayı takibe alırsanız size özel kopun tanımlanacaktır
Soru: SELAMUN ALEYKÜM resim de görüldüğü gibi toparlama yapıyor mu bide alt bacak demişsiniz sadece bacak için mi bu başka yerlerde işe yaramıyor mu özellikle karın bölgesinde??
Cevap: Merhaba efendim bacak ve göbek bölgesinde etkili toparlama sağlar
Soru: Merhaba boyum 172 kilom 84 kaç beden almalıyım
Cevap: merhaba efendim 2XL beden tercih edebilirsiniz
Soru: 160 boy 75 kilo
Cevap: Merhaba efendim XL beden tercih edebilirsiniz
Soru: 165 boy 83 kilo
Cevap: 2xL beden alabilirsiniz efendim
Soru: merhaba 1 50 boy 58 kilo kaç beden uygundur?
Cevap: merhaba efendim L beden tercih edebilirsiniz
Soru: Merhaba 169 boy 71 kilo kaç beden almak gerekiyor
Cevap: Sıkı olsun derseniz L beden alabilirsiniz daha rahat olsun derseniz xl beden alabilirsiniz efendim
Soru: merhabalar boyum 160 kilom 65 kac beden almalıyım bir de dar baca pantolonun içinden belli olur mu ?
Cevap: Merhaba efendim L bedeni tercih edebilirsiniz Evet efendim dar elbise ve pantolonlarda belli olur arzu ederseniz porfy model olarak aratırsanız mağazadan lazer kesim şortlarımız mevcut onlar iz yapmaz
Soru: 164 boy kilo 60 hangi beden almalıyım . Bir de üst kısmı göğüs altına kadar uzun mu
Cevap: Sıkı olsun derseniz 2XL bedeni biraz daha rahat olsun derseniz 3XL bedeni tercih edebilirsiniz efendim.Ayrıca mağazayı takibe alırsanız size özel kupon tanımlanır.
Irina Alt Bacak Etkili Paçalı Spor Korse Extra Sıkı Siyah Renk Ürünün Fotoğrafları
Irina Alt Bacak Etkili Paçalı Spor Korse Extra Sıkı Siyah Renk En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Irina Alt Bacak Etkili Paçalı Spor Korse Extra Sıkı Siyah Renk Şu Anki Satış Fiyatı 201.2 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Irina Alt Bacak Etkili Paçalı Spor Korse Extra Sıkı Siyah Renk Memnuniyet Oranı Nedir?
Irina Alt Bacak Etkili Paçalı Spor Korse Extra Sıkı Siyah Renk Hakkında yaklaşık 201 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .
Irina Alt Bacak Etkili Paçalı Spor Korse Extra Sıkı Siyah Renk Ürünün Detayları
Irina Alt Bacak Etkili Paçalı Spor Korse Extra Sıkı Siyah Renk Ürününün Satıcısı, MİSTİRİK Irina Alt Bacak Etkili Paçalı Spor Korse Extra Sıkı Siyah Renk ürününü 201.2 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Irina Alt Bacak Etkili Paçalı Spor Korse Extra Sıkı Siyah Renk Son Yorumlar
201.2 Tl ye satışta olan Irina Alt Bacak Etkili Paçalı Spor Korse Extra Sıkı Siyah Renk Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
201 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1
Yorum: Bir küçük beden alın
Tarih: 17 Ekim 2022
Yorum: yorumlarda tam bedeninizi alin diyordu tam beden aldim toplamiyor bi beden hatta 2 beden küçüğü alinabilir bacak mansetleri aşırı sıkıyor
Tarih: 20 Eylül 2021
Yorum: güzel bayağı sıkı kendi bedeninizi alın
İsim: R** Y**
Tarih: Elite Üye
Beden: 11 Mayıs 2023
Yorum: çok güzel bir ürün anında topluyor vücudunuzu
İsim: B** Y**
Tarih: 12 Şubat 2022
Yorum: kilom olduğundan 2xl aldım geldiğinde nasıl içine giricem çok küçük girsem de yırtılır ya da çok rahatsız eder diye düşündüm hiç öyle değil gayet güzel toparlıyor bir tık diz üstünde haberiniz olsun bence alın fiyat düşünce çünkü fiyatı gerçekten çok
İsim: E** K**
Tarih: 18 Eylül 2021
Beden: Beden:XXL
Yorum: harika, çok sikmiyo, 1 beden kucultuyor
İsim: n** i**
Tarih: 21 Ocak 2023
Yorum: Kaliteli ve uygun sıkı olmasını isteyen bir küçük beden tercih edebilir
İsim: M** T**
Tarih: 01 Ekim 2021
Yorum: Ürün Çok iyi Kendi bedenizi tercih edin
İsim: Ü** T**
Tarih: 18 Nisan 2023
Yorum: Ürün güzel birkaç beden küçük alınmalı
İsim: Y** H**
Tarih: 08 Mayıs 2023
Yorum: Aşşırı aşşırı iyi gayet güzel toparlayıp şekillendiriyor korse olduğu için normal olarak gayet sıkı küçük beden alınmamalı hatta rahat etmek istiyorsanız 1 beden büyük alın ama mükemmel ürün
İsim: M** G**
Tarih: 18 Ocak 2023
Yorum: Bir beden küçük alınabilir kumaşı güzel rahat bacak boyu biraz daha uzun olsaydı daha güzel olabilirdi
İsim: M** F**
Tarih: 03 Eylül 2022
Yorum: kessinlikle kendi bedeninizi alın. Ben bı küçük beden aldım belimi ince göstersin diye fakat hiç bir şekilde olmuyor
Tarih: 09 Aralık 2022
Yorum: Normalde L giyiyorum ama korse 1 beden küçük alınır diye m söyledim aşırı sıktı. Yani tam bedeninizi alın
İsim: E** E**
Tarih: 22 Eylül 2021
Yorum: gerçekten çok güzel ürün kendi bedeninizi alın
Yorum: bel kısmı yukarda ve çok sıkı ama birkaç saat için kullanılmayacak gibi değil 51kilo ve 1,56 boyum M beden aldım
İsim: A** T** e**
Tarih: 26 Ekim 2021
Yorum: çok rahat göründüğünden kaliteli
Yorum: Ürünüm harika tam oldu bedeni bi beden küçük almıştım iyikide öyle almışım
İsim: T** E**
Tarih: 19 Ocak 2023
Yorum: gerçek güzel bedeninizden bir beden küçük alın ben normalde L giyiyorum m beden aldım oldu ve kaliteli güvenerek ala bilirsiniz
İsim: E** A**
Tarih: 10 Ağustos 2024
Yorum: harika bir beden büyük alınabilir
Tarih: 09 Ocak 2023
Yorum: Gayet güzel bi beden küçük alın
İsim: M** Y**
Tarih: 27 Mayıs 2023
Yorum: Ürün fiyatına göre gayet iyi. Basenli biri olarak iyi toparladı. 75 kiloyum xl aldım tam geldi. Hızlı kargo.
İsim: İ** B**
Tarih: 14 Ocak 2023
Beden: Beden:XL
Yorum: Tam bedeniniz göre alabilirsiniz gerçekten de beli ve beni inceltiyor
Tarih: 04 Eylül 2023
Yorum: m beden giymeme rağmen çok dar oldu alıcak kişiler bir beden büyük almasını tavsiye ederim onun dışında iyi keşke bir beden büyül alsaymışım
İsim: F** K** P**
Tarih: 14 Eylül 2024
Yorum: Aşırı dar ve küçük 1 beden büyük alın
İsim: G** U**
Tarih: 12 Eylül 2024
Yorum: S beden aldım çok iyi toparladı
İsim: G** A**
Tarih: 24 Mayıs 2024
Beden: Boy:159cm
Yorum: annem için aldım çok memnun kaldı
Tarih: 04 Şubat 2022
Yorum: çok kötü şort
İsim: S** H**
Tarih: 06 Aralık 2022
Yorum: bacaklarımı sıktı ama onun dısında guzel topluyo herkes kendi bedenini almalı
İsim: Y** N**
Tarih: 17 Eylül 2023
Yorum: hızlı teslimat için teşekkür ederim satıcıya çok yardımcı oldu
Tarih: 03 Şubat 2022
Yorum: ürünü göbek ve bel bölgedemdeki az miktardaki yağ için aldım. bir de popo kısmı genis olarak gördüm bu yüzden tercih etmek istedim çünkü belime göre popom büyük. ve korseler popomu çok sıkıp alttan ikiye bölüyorlar ama bu korsede öyle olmadı. sadece popo kısmı bele kadar çıkıyor, bu gereksiz olmuş. s-m beden giyinmeme rağmen l beden aldım çünkü koDevamını Oku
Tarih: 10 Şubat 2023
Irina Alt Bacak Etkili Paçalı Spor Korse Extra Sıkı Siyah Renk Sıkça Sorulan Sorular
Soru: 1 69 boy 130 kilo kac beden alayim 2 xl olurmu
Cevap: bu modelde size uygn beden yoktur efendim Anoky modelimize göz atablirsiniz lazer kesimdir iz yapmaz
Soru: boyum 162 kilom 80
Cevap: Xl beden alabilirsiniz efendim
Soru: ince taytların altına giyilebilirmi
Cevap: Evet giyilebilir efendim
Soru: 1.59 boy 56kiloyum. abiyenin altına göbeğim toparlansın diye giyeceğim. hangi beden olur.
Cevap: Sıkı olsun derseniz S beden alabilirsiniz daha rahat olsun derseniz M beden alabilirsiniz efendim
Soru: 158 boy 60 kilo kac beden almaliyim
Cevap: Sıkı olsun derseniz m beden alabilirsiniz daha rahat olsun derseniz L beden alabilirsiniz efendim
Soru: merhaba 1.67 boy 74 kilo
Soru: merhaba bende bir tane paçalı korse var ancak popom biraz büyük olduğu için popomun alt kısmından popomu sıkıyor ve alttan pırtlatiyor. ben popomu küçültsn istemiyorum. sadece simitlerim ve göbeğimi toplasın istiyorum. 53 kiloyum, 161 boy. s beden alacağım. sizce popomu alttan sıkar mi?
Cevap: merhaba efendim göbek bacak simit bölgenizi toparlar, S beden tercih edebilirsiniz
Soru: merhaba 172 / 70 kg kaç beden almam gerekir
Soru: Merhaba boyum 162 belim 81 cm basenim 116 cm. Kaç beden almalıyım?
Cevap: Boyunuzu ve kilonuzu belirtebilirseniz sizlere uygun bedeni önerisinde bulunabiliriz efendim. Bölgesel fazlalıklarınız var ise bunlardan özellikle bahsederseniz daha net bir şekilde yardımcı olabiliriz sizlere. ÖRNEK: (1.60 Boy 55 Kilo Basenlerim çok büyük. Hangi beden uygundur. ) Bu verilen örnekteki gibi bizlere iletebilirsiniz.
Soru: abiye elbise altına olur mu 1.50 boy 56 kiloya hangi beden almaliyim
Cevap: merhaba efendim sıkı olmasını isterseniz M beden daha rahat olmasını isterseniz L beden tercih edebilirsiniz. Ayrıca mağazayı takibe alırsanız size özel kopun tanımlanır
Soru: Boyum 1.60/ kilom 49 Hangi beden olur
Cevap: Merhabalar S Bedeni tercih edebilirsiniz efendim ayrıca mağazayı takibe alırsanız size özel kopun tanımlanacaktır
Soru: alacağım eğer bacak ve göbek de etkili ise 158 boy 70 kilo hangi beden almalyim
Cevap: Merhabalar 2XL Bedeni tercih edebilirsiniz efendim ayrıca mağazayı takibe alırsanız size özel kopun tanımlanacaktır
Soru: SELAMUN ALEYKÜM resim de görüldüğü gibi toparlama yapıyor mu bide alt bacak demişsiniz sadece bacak için mi bu başka yerlerde işe yaramıyor mu özellikle karın bölgesinde??
Cevap: Merhaba efendim bacak ve göbek bölgesinde etkili toparlama sağlar
Soru: Merhaba boyum 172 kilom 84 kaç beden almalıyım
Cevap: merhaba efendim 2XL beden tercih edebilirsiniz
Soru: 160 boy 75 kilo
Cevap: Merhaba efendim XL beden tercih edebilirsiniz
Soru: 165 boy 83 kilo
Cevap: 2xL beden alabilirsiniz efendim
Soru: merhaba 1 50 boy 58 kilo kaç beden uygundur?
Cevap: merhaba efendim L beden tercih edebilirsiniz
Soru: Merhaba 169 boy 71 kilo kaç beden almak gerekiyor
Cevap: Sıkı olsun derseniz L beden alabilirsiniz daha rahat olsun derseniz xl beden alabilirsiniz efendim
Soru: merhabalar boyum 160 kilom 65 kac beden almalıyım bir de dar baca pantolonun içinden belli olur mu ?
Cevap: Merhaba efendim L bedeni tercih edebilirsiniz Evet efendim dar elbise ve pantolonlarda belli olur arzu ederseniz porfy model olarak aratırsanız mağazadan lazer kesim şortlarımız mevcut onlar iz yapmaz
Soru: 164 boy kilo 60 hangi beden almalıyım . Bir de üst kısmı göğüs altına kadar uzun mu
Cevap: Sıkı olsun derseniz 2XL bedeni biraz daha rahat olsun derseniz 3XL bedeni tercih edebilirsiniz efendim.Ayrıca mağazayı takibe alırsanız size özel kupon tanımlanır.
Irina Alt Bacak Etkili Paçalı Spor Korse Extra Sıkı Siyah Renk Ürünün Fotoğrafları
Irina Alt Bacak Etkili Paçalı Spor Korse Extra Sıkı Siyah Renk En Uygun Satış Linki
MİSTİRİK Irina Alt Bacak Etkili Paçalı Spor Korse Extra Sıkı Siyah Renk Fiyatı, Yorumları - Trendyol
MİSTİRİK Irina Alt Bacak Etkili Paçalı Spor Korse Extra Sıkı Siyah Renk yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.