DenizGizemi
Bilgili
iPad 10. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet (Apple Türkiye Garantili) En Ucuzu Nerede Bulunur?
iPad 10. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Şu Anki Fiyatı 15749.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
iPad 10. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Kaç Kişi Memnun?
iPad 10. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Hakkında yaklaşık 540 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
iPad 10. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Ürün Tanıtımı
iPad 10. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Ürününün Satıcısı, Apple iPad 10. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet (Apple Türkiye Garantili) ürününü 15749.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
iPad 10. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Yorumlar Hakkında Bilgi
15749.0 Tl ye satışta olan iPad 10. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
540 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: Ürün sağlam şekilde geldi. Hızlı ve güvenilir
İsim: D** D**
Tarih: 29 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Trendyol
Yorum: Apple kalitesi tartışılmaz paketleme ve gönderim hızı mükemmel 10üzerinden 10
İsim: **** ****
Tarih: 10 Eylül 2024
Yorum: ürün gerçekten çok kaliteli
İsim: f** d**
Yorum: Tablet bugün sabah ulaştı bu kadar erken geleceğini tahmin etmiyordum bubeni mutlu etti tableti çok beğendim elime sağlam bir şekilde geldibunun için teşekkürler ve bir de ayriyeten hediye içinde teşekkür ederim.
Tarih: 06 Eylül 2024
Yorum: kargosu paketlenmesi fiyatı her şeyi çok iyi tabiki apple kalitesi hiçşüpheniz olmadan gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
Tarih: 05 Eylül 2024
Satıcı: CumbaZ
Yorum: Paketlemesi cok iyiydi teşekkürler
İsim: g** d**
Tarih: 02 Eylül 2024
Yorum: Oldukça kaliteli teslimatta sıkıntı yaşamadık
İsim: s** s**
Yorum: ındırımde yakaladık kardesım cok memnun
Tarih: 31 Ağustos 2024
Satıcı: Gürgençler Apple Yetkili Satıcı
Yorum: Fiyatı indirimdeyken aldım o yüzden baya iyi oldu benim için satıcıgerçekten çok iyi paketleme yapmış içinde patpatı güzel sarılmıştı vehediyeler için teşekkür ederim
İsim: F** E**
Tarih: 29 Ağustos 2024
Yorum: paketleme bir tık daha iyi olabilirdi fakat tablet çok guzel
İsim: A** Y**
Tarih: 25 Temmuz 2024
Yorum: Çok güzel bir ürün apple kalitesine diyecek yok zaten paketlemesi herşeyi çok güzeldi satıcıya teşekkür ederim
İsim: K** C**
Tarih: 21 Temmuz 2024
Yorum: Erkek arkadaşıma aldım,çok beğendi, teşekkürler
İsim: D** S**
Yorum: paketleme on numaraydı. Sorunsuz elimize ulaştı. eşime doğum günühediyesi olarak aldım. çok beğendi. bu fiyata başka yerde bulamazsınız
İsim: O** Y**
Tarih: 05 Haziran 2024
Yorum: Çok güzel çok memnun kaldık eşime doğum günü sürprizi olarak aldım çokbeğendi aldıktan hemen sonra indirim geldi biraz üzüldük
İsim: B** U**
Tarih: Elite Üye
Beden: 19 Mayıs 2024
Yorum: Kargo sorunsuz ve çok hızlıydı, ürün hakkında yorum yapmama gerek bileolmadığını düşünüyorum. Güvenle alabilirsiniz.
Tarih: 26 Mart 2024
Yorum: güzel çalışıyor tavsiye ederim
Tarih: 05 Şubat 2024
Yorum: Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz hızlı geldi güzel paketlemeindirimdeyken tam zamanında almışım
İsim: M** B**
Tarih: 02 Şubat 2024
Yorum: Oğlusumun sünnet hediyesi harika
İsim: e** s** ş**
Tarih: 25 Ocak 2024
Satıcı: Teknosa
Yorum: oğlum için karne hediyesi aldım çok güzel ve kullanışlı hizli teslimat
İsim: O** T**
Tarih: 16 Ocak 2024
Satıcı: MediaMarkt
Yorum: Ürünüm çok hızlı ulaştı elime gece yola çıkan kargo ertesi gün akşamüzeri elime ulaştı.Satıcıya ve Trendyola çok teşekkür ederim güzel birşekilde korumalı sapasağlam geldi.
Tarih: 05 Ocak 2024
Yorum: ürün sorunsuz elime ulaştı çok teşekkür ederim hayırlı işler dilerim
İsim: H** O**
Tarih: 05 Aralık 2023
Yorum: Aşkım olur kendileri canımın içi çok seviyorum
İsim: N** i** P**
Tarih: 07 Kasım 2023
Yorum: Kızıma hediye aldım çok beğendi
İsim: O** G**
Beden: 05 Mayıs 2023
Yorum: Tam zamanında geldi oğluma aldım çok beğendi teşekkür harika
İsim: fesih b.
Tarih: 03 Mayıs 2023
Yorum: Çok güzel paketlenmişti kargo hızlıydı sapa sağlam geldi teşekkürler trendyol
İsim: S** D**
Tarih: 24 Nisan 2023
Yorum: Ürün çok hızlı geldi. Çok memnun kaldım
iyi ki trendyoldan almışım
İsim: Naime p. A.
Tarih: 11 Nisan 2023
Yorum: Kutulama çok iyiydi. Sağlam geldi. Rengi mor aldım ve iyi ki mor almışızçok güzel .
İsim: R** A**
Tarih: 30 Mart 2023
Satıcı: Cubic Store
Yorum: Korunaklı ve sağlam bir şekilde ulaştı teşekkürler
İsim: A** T**
Tarih: 27 Mart 2023
Yorum: oğluma aldım beğenerek kullanıyor
Tarih: 23 Mart 2023
Yorum: Harika ürün, gayet akıcı ve hızlı, hali hazırda bir iphone’a sahipsenizapple ekosisteminde mükemmel çalışıyor. Trendyol gayet güzel paketlenmişhalde kargoladı, teşekkürler.
İsim: M** C** A**
Tarih: 21 Mart 2023
iPad 10. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: Merhaba bir kaç gün önce ipad 10. Nesil aldım fakat ayarlardan garanti sorgulama yaptığımda 11.2023 yazıyor 2 yıl garantisi olması lazım nasıl oluyor
Cevap: Merhaba, siparişinizle ilgili sorularınızı Siparişlerim-Sipariş Detay-Trendyol Asistan alanındaki ilgili konu başlığını seçerek iletmenizi rica ediyoruz.
Soru: bu tablet gerçekten 8 ram mıdır veya gb si yükseltilebilir mi
Cevap: Merhaba, cihazda 8 GB RAM mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: ürünün içinden kalem çıkıyor mu yoksa sadece tablet fiyatı mi
Cevap: Urun icerisinden apple kalem cikmamaktadir
Soru: Kalemi yanında mı geliyor?
Cevap: Merhaba, kutu içeriği: Cihaz, USB-C şarj kablosu, USB-C güç adaptörü. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba üründe S pen var mı ?
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Merhaba sim kart desteği var mı
Cevap: Merhaba, üründe sım kart uyumu bulunmuyor.İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba. bunun 128 gb olanı var mı?
Cevap: Merhaba, stoklarımızda bulunmamaktadır.
Soru: merhaba ipad 10 nesil, kalem içindemi acaba?
Cevap: Merhaba, kutu içeriği: Cihaz, USB-C şarj kablosu, USB-C güç adaptörü. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Şey indirmim kuponları bunda geçerli oluyor mu
Cevap: Merhaba, Hesabım İndirim Kuponlarım sayfasında kuponlarınızın kullanım koşullarını kontrol edebilirsiniz. Yanında “Ürünleri Gör” butonu olan kuponlar sadece belirli ürünlerle kullanılabilir. Bu butona tıklayıp kuponlarınızı kullanabileceğiniz ürünleri listeleyebilirsiniz.
Soru: pembesini saklayabilirmisiniz lütfen nolur
❤
Cevap: Merhaba, stokta vardır. Teşekkürler
Soru: kutudan şarj aleti ve kablosu çıkıyor mı
Cevap: Merhaba, kutunun içindekiler: iPad, USB-C Şarj Kablosu (1 metre), 20 W USB-C Güç Adaptörü. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba yanında kalemi ile mi geliyor net yazar mısınız
Cevap: Merhaba, kutunun içindekiler: iPad, USB-C Şarj Kablosu (1 metre), 20 W USB-C Güç Adaptörü. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhabalar üründe bi sıkıntı olursa garanti kapsamında direkt apple a mı gonderiyoruz
Cevap: Merhaba, ürün Apple Türkiye garantili olup gerekli durumlarda Apple yetkili servisi üzerinden destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Nano sim ile sim kartı aynı hat'ı kullanabilir mi?
Soru: önde kamera var mı
Cevap: Merhaba, incelemiş olduğunuz üründe ön kamerası bulunmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: kaç ram dur
Cevap: Merhaba, 4GB Ram bulunmaktadır.
Soru: Merhaba. Üründe herhangi bir sorun olduğunda garanti belgesiyle birlikte Apple mağazasına mı gideceğim?
Cevap: Merhaba, ürün Apple Türkiye garantili olup gerekli durumlarda Apple yetkili servisi üzerinden destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba,urünü kutudan çıkardıktan sonra nekadar süre şarzda kalması gerekiyor
Cevap: Merhaba, ürün kullanım kılavuzuna uygun kullanımda sorun olmayacaktır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba kalemi de yanına dahil mi
Soru: merhaba ürün özelliklerinde 8 Ram yazıyo siz 4 rem diyosunuz kaç Ram ?
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
iPad 10. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Detaylı Fotoğraflar
iPad 10. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet (Apple Türkiye Garantili) En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
iPad 10. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Şu Anki Fiyatı 15749.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
iPad 10. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Kaç Kişi Memnun?
iPad 10. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Hakkında yaklaşık 540 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
iPad 10. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Ürün Tanıtımı
iPad 10. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Ürününün Satıcısı, Apple iPad 10. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet (Apple Türkiye Garantili) ürününü 15749.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
iPad 10. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Yorumlar Hakkında Bilgi
15749.0 Tl ye satışta olan iPad 10. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
540 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: Ürün sağlam şekilde geldi. Hızlı ve güvenilir
İsim: D** D**
Tarih: 29 Eylül 2024
Yorum: Apple kalitesi tartışılmaz paketleme ve gönderim hızı mükemmel 10üzerinden 10
Yorum: ürün gerçekten çok kaliteli
İsim: f** d**
Yorum: Tablet bugün sabah ulaştı bu kadar erken geleceğini tahmin etmiyordum bubeni mutlu etti tableti çok beğendim elime sağlam bir şekilde geldibunun için teşekkürler ve bir de ayriyeten hediye içinde teşekkür ederim.
Tarih: 06 Eylül 2024
Yorum: kargosu paketlenmesi fiyatı her şeyi çok iyi tabiki apple kalitesi hiçşüpheniz olmadan gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
Tarih: 05 Eylül 2024
Yorum: Paketlemesi cok iyiydi teşekkürler
İsim: g** d**
Yorum: Oldukça kaliteli teslimatta sıkıntı yaşamadık
İsim: s** s**
Yorum: ındırımde yakaladık kardesım cok memnun
Tarih: 31 Ağustos 2024
Yorum: Fiyatı indirimdeyken aldım o yüzden baya iyi oldu benim için satıcıgerçekten çok iyi paketleme yapmış içinde patpatı güzel sarılmıştı vehediyeler için teşekkür ederim
İsim: F** E**
Tarih: 29 Ağustos 2024
Yorum: paketleme bir tık daha iyi olabilirdi fakat tablet çok guzel
Tarih: 25 Temmuz 2024
Yorum: Çok güzel bir ürün apple kalitesine diyecek yok zaten paketlemesi herşeyi çok güzeldi satıcıya teşekkür ederim
İsim: K** C**
Yorum: Erkek arkadaşıma aldım,çok beğendi, teşekkürler
İsim: D** S**
Yorum: paketleme on numaraydı. Sorunsuz elimize ulaştı. eşime doğum günühediyesi olarak aldım. çok beğendi. bu fiyata başka yerde bulamazsınız
İsim: O** Y**
Tarih: 05 Haziran 2024
Yorum: Çok güzel çok memnun kaldık eşime doğum günü sürprizi olarak aldım çokbeğendi aldıktan hemen sonra indirim geldi biraz üzüldük
İsim: B** U**
Beden: 19 Mayıs 2024
Yorum: Kargo sorunsuz ve çok hızlıydı, ürün hakkında yorum yapmama gerek bileolmadığını düşünüyorum. Güvenle alabilirsiniz.
Tarih: 26 Mart 2024
Yorum: güzel çalışıyor tavsiye ederim
Tarih: 05 Şubat 2024
Yorum: Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz hızlı geldi güzel paketlemeindirimdeyken tam zamanında almışım
İsim: M** B**
Tarih: 02 Şubat 2024
Yorum: Oğlusumun sünnet hediyesi harika
İsim: e** s** ş**
Tarih: 25 Ocak 2024
Yorum: oğlum için karne hediyesi aldım çok güzel ve kullanışlı hizli teslimat
İsim: O** T**
Tarih: 16 Ocak 2024
Yorum: Ürünüm çok hızlı ulaştı elime gece yola çıkan kargo ertesi gün akşamüzeri elime ulaştı.Satıcıya ve Trendyola çok teşekkür ederim güzel birşekilde korumalı sapasağlam geldi.
Tarih: 05 Ocak 2024
Yorum: ürün sorunsuz elime ulaştı çok teşekkür ederim hayırlı işler dilerim
İsim: H** O**
Tarih: 05 Aralık 2023
Yorum: Aşkım olur kendileri canımın içi çok seviyorum
İsim: N** i** P**
Tarih: 07 Kasım 2023
Yorum: Kızıma hediye aldım çok beğendi
İsim: O** G**
Beden: 05 Mayıs 2023
Yorum: Tam zamanında geldi oğluma aldım çok beğendi teşekkür harika
İsim: fesih b.
Tarih: 03 Mayıs 2023
Yorum: Çok güzel paketlenmişti kargo hızlıydı sapa sağlam geldi teşekkürler trendyol
İsim: S** D**
Tarih: 24 Nisan 2023
Yorum: Ürün çok hızlı geldi. Çok memnun kaldım
İsim: Naime p. A.
Tarih: 11 Nisan 2023
Yorum: Kutulama çok iyiydi. Sağlam geldi. Rengi mor aldım ve iyi ki mor almışızçok güzel .
İsim: R** A**
Tarih: 30 Mart 2023
Satıcı: Cubic Store
Yorum: Korunaklı ve sağlam bir şekilde ulaştı teşekkürler
İsim: A** T**
Tarih: 27 Mart 2023
Yorum: oğluma aldım beğenerek kullanıyor
Tarih: 23 Mart 2023
Yorum: Harika ürün, gayet akıcı ve hızlı, hali hazırda bir iphone’a sahipsenizapple ekosisteminde mükemmel çalışıyor. Trendyol gayet güzel paketlenmişhalde kargoladı, teşekkürler.
İsim: M** C** A**
Tarih: 21 Mart 2023
iPad 10. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: Merhaba bir kaç gün önce ipad 10. Nesil aldım fakat ayarlardan garanti sorgulama yaptığımda 11.2023 yazıyor 2 yıl garantisi olması lazım nasıl oluyor
Cevap: Merhaba, siparişinizle ilgili sorularınızı Siparişlerim-Sipariş Detay-Trendyol Asistan alanındaki ilgili konu başlığını seçerek iletmenizi rica ediyoruz.
Soru: bu tablet gerçekten 8 ram mıdır veya gb si yükseltilebilir mi
Cevap: Merhaba, cihazda 8 GB RAM mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: ürünün içinden kalem çıkıyor mu yoksa sadece tablet fiyatı mi
Cevap: Urun icerisinden apple kalem cikmamaktadir
Soru: Kalemi yanında mı geliyor?
Soru: Merhaba üründe S pen var mı ?
Soru: Merhaba sim kart desteği var mı
Soru: merhaba. bunun 128 gb olanı var mı?
Cevap: Merhaba, stoklarımızda bulunmamaktadır.
Soru: merhaba ipad 10 nesil, kalem içindemi acaba?
Soru: Şey indirmim kuponları bunda geçerli oluyor mu
Cevap: Merhaba, Hesabım İndirim Kuponlarım sayfasında kuponlarınızın kullanım koşullarını kontrol edebilirsiniz. Yanında “Ürünleri Gör” butonu olan kuponlar sadece belirli ürünlerle kullanılabilir. Bu butona tıklayıp kuponlarınızı kullanabileceğiniz ürünleri listeleyebilirsiniz.
Soru: pembesini saklayabilirmisiniz lütfen nolur
Cevap: Merhaba, stokta vardır. Teşekkürler
Soru: kutudan şarj aleti ve kablosu çıkıyor mı
Soru: merhaba yanında kalemi ile mi geliyor net yazar mısınız
Soru: merhabalar üründe bi sıkıntı olursa garanti kapsamında direkt apple a mı gonderiyoruz
Soru: Nano sim ile sim kartı aynı hat'ı kullanabilir mi?
Soru: önde kamera var mı
Cevap: Merhaba, incelemiş olduğunuz üründe ön kamerası bulunmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: kaç ram dur
Cevap: Merhaba, 4GB Ram bulunmaktadır.
Soru: Merhaba. Üründe herhangi bir sorun olduğunda garanti belgesiyle birlikte Apple mağazasına mı gideceğim?
Soru: merhaba,urünü kutudan çıkardıktan sonra nekadar süre şarzda kalması gerekiyor
Cevap: Merhaba, ürün kullanım kılavuzuna uygun kullanımda sorun olmayacaktır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba kalemi de yanına dahil mi
Soru: merhaba ürün özelliklerinde 8 Ram yazıyo siz 4 rem diyosunuz kaç Ram ?
iPad 10. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Detaylı Fotoğraflar
iPad 10. Nesil 64 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet (Apple Türkiye Garantili) En Uygun Satış Linki
Apple iPad 10. Nesil 10.9" Wi-Fi 64GB - Mavi MPQ13TU/A Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Apple iPad 10. Nesil 10.9" Wi-Fi 64GB - Mavi MPQ13TU/A yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.