iPad 10. Nesil 256 GB 10.9- Wi-Fi Mavi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Alınır Mı

Deniz

Bilgili
iPad 10. Nesil 256 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Bu Ürünü Almalı Mı?
iPad 10. Nesil 256 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Mevcut Fiyatı 23499.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

iPad 10. Nesil 256 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?

iPad 10. Nesil 256 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Hakkında yaklaşık 131 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

iPad 10. Nesil 256 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Ürün Özellikleri

iPad 10. Nesil 256 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Ürününün Satıcısı, Apple iPad 10. Nesil 256 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet (Apple Türkiye Garantili) ürününü 23499.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

iPad 10. Nesil 256 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Kullanıcı Geri Bildirimleri
23499.0 Tl ye satışta olan iPad 10. Nesil 256 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
131 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: Problemsiz ulaştı hediye olarak aldım beğenildi.
İsim: B** S**
Tarih: 01 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Trendyol

Yorum: Ürün Mükemmel … sorunsuz elime ulaştı 🙏🏻… Trendyol kurumsal kimliğiile de benim için kıymetli … ürünü neredeyse 1 haftadır kullanıyorumgayet güzel bir sorun yaşamadım , teşekkürler 🙏🏻
İsim: N** K** E**
Tarih: 30 Haziran 2024

Yorum: Kızıma aldım çok beğendi
İsim: A** A**
Tarih: 08 Haziran 2024

Yorum: Bunu anneler gününde anneme hediye olarak aldım. Kendim hâlâ iPad 8kullanmaktayım. Tık demeden çalışıyor. Apple kalitesi 😎
İsim: **** ****
Tarih: 15 Mayıs 2024
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: ürün çok güzel yeğenime hediye aldım
İsim: F** D**
Tarih: 29 Nisan 2024
Satıcı: Teknosa

Yorum: Ürün sağlam geldi, gayet güzel bir makine. Rengi harika
İsim: S** Ç**
Tarih: 21 Mart 2024
Satıcı: 242castle

Yorum: Çok iyi , eşime hediye aldım çok beğendi . Sağlam da geldi hiçbir sorunyok. Kesinlikle tavsiye ederim 🌟
İsim: E** S**
Tarih: 21 Şubat 2024

Yorum: Arkadaşlar ürün gündelik kullanım için mükemmel pubg için arada biroyundan atabiliyor o sorunda ios 17 de düzelir diye düşünüyorum gayetsağlam geldi ürün
İsim: M** E**
Tarih: 15 Haziran 2023

Yorum: Harika bir tablet kızım çok mutlu oldu.Sorunsuz 2 gün içerisinde teslimaldım trendyola çok teşekkür ederim.Güvenle alış yapabilirsiniz.
İsim: T** K**
Tarih: 28 Nisan 2023

Yorum: ürün gayet sağlam geldi tereddüt etmeden alabilirsiniz şimdidenalcaklara hayırlı olsun :)
İsim: E** Ö**
Tarih: 09 Mart 2023

Yorum: ürün gayet güzel rahatlıkla alabilirsiniz hasarsız elime ulaştı👌
İsim: B** D**
Tarih: 27 Ocak 2023

Yorum: Rengine bayıldık . Kalitesi tartışılmaz tabiki her zaman apple 👍🏻 bualışverişte tek sıkıntımız kargo !ürünü teslim etmedi.. bi kaç günşubede bekledi, kendimiz gidip teslim aldık . Yurtiçi kargo 👎🏻
İsim: M** U**
Tarih: 25 Eylül 2024

Yorum: Hizli kargolama ve sapa saglam geldi
İsim: f** k** k**
Tarih: 18 Eylül 2024

Yorum: ürün daha öne açılmış şüphesi bıraktı bende ıpadin üzerinde jelatinyoktu ve ıcloud hesabı olusturmaya çalışırken bu cihazdan birden fazlaıcloud hesabı açılmış uyarısı verdi ayrıca üst orta kısmında ekrandasorun var
İsim: G** K**
Tarih: 14 Eylül 2024
Satıcı: Gürgençler Apple Yetkili Satıcı

Yorum: Apple kalitesi ortada çok hoş ve güzel tavsiye ederim
İsim: A** ç**
Tarih: 13 Eylül 2024

Yorum: Çok güzel ve kaliteli, Apple işte fazla söze gerek yok.
İsim: O** K**
Tarih: 23 Ağustos 2024

Yorum: Cihaz harika sorunsuz..
İsim: engin k.
Tarih: 11 Ağustos 2024

Yorum: memnun kaldım kullanıyorum
Tarih: 06 Ağustos 2024

Yorum: Ürün zaten kalite.Hızlı kargo için teşekkürler
Tarih: 22 Haziran 2024

Yorum: gayet güzel geldi
İsim: H** B**
Tarih: 20 Haziran 2024

Yorum: Aldıktan sonra fiyatının düşmesi 😖
İsim: H** H** Y**
Tarih: 06 Haziran 2024

Yorum: Kızım çok memnun kaldı.
İsim: Ahmet C.
Tarih: 24 Mayıs 2024

Yorum: Satıcı olarak Trendyol tercih ettim. sorunsuz şekilde ulaştı teşekkürler Trendyol.
İsim: F** Ö**
Tarih: 18 Mayıs 2024

Yorum: çok iyi biz begendik
İsim: S** A** T**
Tarih: 06 Mayıs 2024

Yorum: klasik ipad kalitesi tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor
İsim: B** U**
Tarih: 05 Mayıs 2024

Yorum: Arkadaşlar yeni kullanmaya başladım herhangi bir sıkıntı yok gayet hızlıçözünürlükleri çok iyi aynı zamanda da hızlı ve akıcı bir ekrana sahip
İsim: M** Ş**
Tarih: 04 Mayıs 2024

Yorum: Ürünü kızıma aldım. Çok mutlu oldu. Ve gerçekten güzel olduğunu ifadeetti. Ne diyelim güzel işler çıkarsın Ve güzel günler de kullansın.
Tarih: 04 Mayıs 2024

Yorum: özenli karşılama çok teşekkürler umarım izin yollar kullanırım
İsim: M** c** n**
Tarih: 02 Mayıs 2024

Yorum: Çok güzel severek kullanıyorum
İsim: y** k**
Tarih: 30 Nisan 2024

Yorum: Bayılıyorum tabletime🥹🥹🤍🤍🤍🤍🧿🧿🧿
İsim: A** P**
Tarih: Elite Üye
Beden: 17 Nisan 2024

iPad 10. Nesil 256 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Akıllarda Kalan Sorular

Soru: merhaba kaçıncı nesil apple pen almamız gerekir?
Cevap: Merhaba, ürün Apple Pencil (1. nesil) ile uyumludur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Apple dan garantisi var mı acaba?
Cevap: Merhaba, ürün Apple Türkiye garantili olup gerekli durumlarda Apple yetkili servisi üzerinden destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: remi kaçtır ?
Cevap: Merhaba, ürün ramı 4 GB'dır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Kutu içinden adaptör ve usb kablo çıkıyor değil mi?
Cevap: Merhaba, kutu içeriğinde USB-C şarj kablosu ve USB-C şarj adaptörü mevcut. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: pugb mobile kaldırırmı oyunlarda donma yaparmı ?
Cevap: Merhaba, ürünümüzde minimum sistem gereksinimlerini destekleyen oyunları oynayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: RAM kaç GB acaba
Cevap: Merhaba, cihazın RAM kapasitesi 4 GB. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: içinde şarj aleti varmı acaba
Cevap: Merhaba, kutu içeriğinde USB-C şarj kablosu ve USB-C şarj adaptörü mevcut. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Wordde dosya hazırlayabiliyor muyuz
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Merhaba kalem yanında geliyor mu? ve şuan elimizde halen var mı?
Cevap: Merhaba, kalem ayrı satılmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: içinden şarj aleti çıkıyormu
Cevap: Merhaba, ürün sıfır kapalı kutu olarak gönderilmektedir. Kutu içeriğinde USB-C şarj kablosu ve USB-C şarj adaptörü mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba bende klasik kablolu kulaklık var. Kulaklık girişi mevcut mu acaba
Cevap: Merhaba, incelemekte olduğunuz cihazda USB-C bağlayıcısı mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: tablet kutusunda şarj adaptörü,kablosu ve kalemi varmı acaba?
Cevap: Merhaba, ürünün kutu içeriğinde USB-C şarj kablosu ve USB-C güç adaptörü bulunmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: tablete uygun kalem kaçıncı nesil tam olarak yazabilir misiniz
Cevap: Merhaba, ürün Apple Pencil (1. nesil) ile uyumludur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhabalar. Kalemi de dahil mi?

Soru: Ürün sağlam mı geliyor
Cevap: Merhaba, ürünlerimiz özenle paketlenerek gönderimi sağlanmaktadır. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: Merhaba. Kutu içeriği nedir? Ve ürün sıfır mıdır? Yenilenmiş ürün müdür?
Cevap: Merhaba, ürün sıfır kapalı kutu olarak gönderilmektedir. Kutu içeriğinde USB-C şarj kablosu ve USB-C şarj adaptörü mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: ürünün garanti süresi dolmadan bozulursa ne yapmam gerekiyor
Cevap: Merhaba, ürün Apple Türkiye garantili olup gerekli durumlarda Apple yetkili servisi üzerinden destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: kalemi yanında mı geliyor?

Soru: Ram 8gb mı?
Cevap: Merhaba, cihazın RAM kapasitesi 4 GB. Geri bildiriminiz ilgili ekiplerimiz ile paylaşılmıştır. Bir sorun varsa düzelteceğiz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Tablet güncelleme alıyor mu acaba??
Cevap: Merhaba, ürün Apple - iPad 10. Nesil 256 GB 10.9" Wi-Fi modelidir. Ürün sıfır kapalı kutu olarak gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.

iPad 10. Nesil 256 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Ürün Görselleri

2_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

iPad 10. Nesil 256 GB 10.9" Wi-Fi Mavi Tablet (Apple Türkiye Garantili) En Uygun Satış Linki