Ip3 82rk00x8tx Intel Core I3-1215u 8gb Ram 256gb Ssd 15.6- Fhd Windows 11 Home Dizüstü Bilgis Alınır Mı

Seda

Bilgili
Ip3 82rk00x8tx Intel Core I3-1215u 8gb Ram 256gb Ssd 15.6" Fhd Windows 11 Home Dizüstü Bilgis Tavsiye Eder Misiniz?
Ip3 82rk00x8tx Intel Core I3-1215u 8gb Ram 256gb Ssd 15.6" Fhd Windows 11 Home Dizüstü Bilgis Mevcut Fiyatı 12199.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Ip3 82rk00x8tx Intel Core I3-1215u 8gb Ram 256gb Ssd 15.6" Fhd Windows 11 Home Dizüstü Bilgis Alanlar Memnun Mu?

Ip3 82rk00x8tx Intel Core I3-1215u 8gb Ram 256gb Ssd 15.6" Fhd Windows 11 Home Dizüstü Bilgis Hakkında yaklaşık 32 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .

Ip3 82rk00x8tx Intel Core I3-1215u 8gb Ram 256gb Ssd 15.6" Fhd Windows 11 Home Dizüstü Bilgis Teknik Bilgiler

Ip3 82rk00x8tx Intel Core I3-1215u 8gb Ram 256gb Ssd 15.6" Fhd Windows 11 Home Dizüstü Bilgis Ürününün Satıcısı, LENOVO Ip3 82rk00x8tx Intel Core I3-1215u 8gb Ram 256gb Ssd 15.6" Fhd Windows 11 Home Dizüstü Bilgis ürününü 12199.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Ip3 82rk00x8tx Intel Core I3-1215u 8gb Ram 256gb Ssd 15.6" Fhd Windows 11 Home Dizüstü Bilgis Yorum Ve Değerlendirmeler
12199.0 Tl ye satışta olan Ip3 82rk00x8tx Intel Core I3-1215u 8gb Ram 256gb Ssd 15.6" Fhd Windows 11 Home Dizüstü Bilgis Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
32 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3

Yorum: ürün sorunsuz elime ulaşti gerçekten çok beyendim oyun oynatıyor benvolorant yüksek grafik rahatlıkla oynatıyor ek oyun olarak forza 4yükledim onuda çok güzel çalıştırıyor ofis bilgisayarı densede oyundaoynatıyor alabilirsiniz
İsim: **** ****
Tarih: 11 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Teknorya

Yorum: teşekkür ederim çok güzel ve çok kaliteli
İsim: A** B**
Tarih: 06 Mayıs 2024
Satıcı: Byte-Tech

Yorum: Bilgisayar güzel kaliteli üstünde şarj aleti tek geldi paketleme kargoçok hızlıydı satıcı iletişimi güzeldi tavsiye ederim
İsim: M** M**
Tarih: 28 Şubat 2024
Satıcı: AREL-BİLİŞİM

Yorum: kimse almasın inanın teknosa sattığı ürünün arkasında durmuyo bideekstra garanti yaptirdim yazıklar olsun
İsim: B** Ç**
Tarih: 15 Eylül 2024
Satıcı: Teknosa

Yorum: kulaklık hediyesi hoştu
İsim: B** s**
Tarih: 01 Eylül 2024
Satıcı: Elmacık

Yorum: hızlı teslimat
İsim: H** Y**
Tarih: 27 Ağustos 2024
Satıcı: MTB Store

Yorum: ofis için ideal
İsim: m** d**
Tarih: 24 Ağustos 2024
Satıcı: KOÇPA

Yorum: Ürün çok güzel çok kaliteli herkese tavsiye ederim
İsim: C** U**
Tarih: 09 Temmuz 2024
Satıcı: Elmacık

Yorum: Gayet başarılı tavsiye ederiz.
İsim: S** T**
Tarih: 21 Haziran 2024
Satıcı: VATAN BİLGİSAYAR

Yorum: Herkese tavsiye ederim
İsim: N** H**
Tarih: 23 Nisan 2024

Yorum: güzel ürün. sonuçta lenovo.
İsim: A** G**
Tarih: 14 Mart 2024
Satıcı: E.Online

Yorum: Günlük işimi görüyo günlük kullanım için ideal video izleme vs
İsim: N** G**
Tarih: 15 Ocak 2024
Satıcı: Project Omega

Yorum: laptopu çok beğendim h
Tarih: 23 Temmuz 2024

Yorum: Alırken kamera bilgilerine dikkat etmemişim kamerası çok bulanık.Zoomtoplantılarında görüntüm çok kalitesiz duruyor
İsim: S** T**
Tarih: 26 Mayıs 2024
Satıcı: E-Orjinal

Yorum: problemsiz geldi fakat arada bi yavaşlıyor donuyor ve sesi biraz dahayüksek olabilirdi
İsim: A** A**
Tarih: 16 Mart 2024

Yorum: ürünü çok beğenemedim.. halbuki çok beklentim yoktu ona rağmen düşükgeldi . biraz fark verip daha özellikli birşey alinabilirdi
Tarih: 15 Aralık 2023

Yorum: Çok acil bilgisayara ihtiyacım vardı. İhtiyacımı karşılayacak özellikteuygun fiyatlı bir ürün arıyordum Lenovo kalitesini bildiğim için tercihettim. piyasaya göre fiyatı uygundu özellikleri, hızı yükseklisansderslerim ve film izleme için beklentimizi karşıladı. 34 ANT BİLİŞİM enkısa sürede kargoya verdi ertesi gün elime ulaştı. buradan kendilerineçDevamını Oku
İsim: Y** U**
Tarih: 26 Mart 2024
Satıcı: 34 ANT BİLİŞİM TİCARET A.Ş.

Yorum: ÜRÜN, KARGO FİRMASINCA (trendyol expres) TÜRKİYE TURU ATIYOR HENÜZ GÖRMEŞANSIM OLMADI,İstanbul.İzmir burdan GEZEN TAVUK MİSALİ KAYAK YAPMAYAERZURUMA GİTMİŞ, BAKALIM ORDAN NEREYE GİDECEK.BU KADAR SAÇMA BİKARGOLAMA OLAMAZ.Baskent ANKARA ve 2 gün daha geçti ANTALYAya gelmişgörünüyor.15 aralık öğle saatlerinde teslim alabildim ama ürün memnun edici.
İsim: i** y**
Tarih: 14 Ocak 2024

Yorum: lisansı olmayan ürünü lisanlı diye fatura kesip göndermek yakışmıyorbunun bedelini hem maliye hem hukuk önünde ödiceksiniz...
İsim: F** Ş**
Tarih: 06 Ağustos 2024
Satıcı: T2M Premium Store

Yorum: Aldığım üründen kodundan farklı kodlu ürün gönderildi
İsim: S** K**
Tarih: 05 Mayıs 2024

Yorum: ürün elime ulaştı eksiksiz faal olarak çalışmaktadır teşekkürler
İsim: Mustafa G.
Tarih: 02 Nisan 2024
Satıcı: PRESTİJ MARKET

Yorum: Görseldeki modelin klavye altı adınlatması var ancak gönderilen üründeadınlatma mevcut değil.
İsim: Ahmet Ş.
Tarih: 03 Nisan 2024
Satıcı: DNZ Elektronik

Ip3 82rk00x8tx Intel Core I3-1215u 8gb Ram 256gb Ssd 15.6" Fhd Windows 11 Home Dizüstü Bilgis Sorulan Sorular Ve Cevaplar

Soru: Volarant kaldırırmı
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: resmi distribütör garantisi ile Lenovo garantili aynı şey mi oluyor o zaman
Cevap: Evet efendim , ayrıca o soruya mağazamızdan cevap verilmemiş başka magaza cevap vermiştir

Soru: ürün bilgilerinde Türkiye Lenovo garantili yazıyor sonradan soran birine resmi distribütör garantili yazılmış Lenovo garantisi yok mu yani
Cevap: İyi pazarlar efendim , ürün Lenovo Türkiye garantilidir

Soru: İstanbulu neresinden gonderiyosunuz
Cevap: Merhabalar. İstanbul/Maltepe'den gönderim sağlıyoruz. İyi günler dileriz.

Soru: HDMI girişi var mıdır ?
Cevap: Merhabalar HDMİ girişi mevcuttur.

Soru: Windows yüklü mü
Cevap: MERHABALAR, İLGİLENDİĞİNİZ ÜRÜN WINDOWS 11 HOME İŞLETİM SİSTEMİ YÜKLÜ ŞEKİLDE SATIŞA SUNULMUŞTUR. SAYGILARIMIZLA, SANALDESTEK BİLİŞİM A.Ş

Soru: ayrı olarak Windows işletim sistemi almamıza gerek yok değil mi her şey kurulu geliyor biz sadece bilgilerimizi girip kullanıyoruz başka bir şey yapmamıza gerek yok yani
Cevap: Merhaba, Ürün lisanslı Windows 11 ile gelmektedir. Kişisel bilgilerinizi girerek kurulumu tamamlamanız gerekmektedir

Soru: Cevaplamanızı bekliyorum🌸
Cevap: Bilgi verildi

Soru: merhaba, kurulum yapmamız gerekiyor mu kurulumu ayarlı mi geliyor
Cevap: Merhaba, Açılış ekranında kişisel bilgilerinizi girerek kurulumu tamamlamanız gerekmektedir. Saygılar

Soru: Merhaba, ürün bugün elime geçti falat açmaya çalıştığımda “default boot device missing or boot failed, insert revovery media and hit any key then select boot manager to chose a bew boot device or to boot recovery media.” diye bir uyarı veriyor. Neden acaba?
Cevap: Merhabalar, Yetkili servisi arayarak destek alabilirsiniz. BDH Bilişim Destek HizmetleriBeş Yüz On Yedi Sıfır Sıfır İyi günler dileriz

Soru: Merhaba , yüklü olan windows lisanslı mı?
Cevap: Merhaba, Evet ürün içerisinde gelen Windows lisanslıdır

Soru: oyun çalıştırırmı
Cevap: Merhaba basit oyunları düşük ayarlarda oynatabilir onun dışında oyun için çok ideal bir cihaz değil

Soru: şarj süresini öğrenebilirmiyim
Cevap: merhabalar efendim cıhazımız ortalama ayarlarda 7 ila 8 saat şarja takmadan kullanım sağlayabilmekte

Soru: Kablolu internet girişi var mı?
Cevap: Merhaba Maalesef slim kasalarda kablolu bağlantı için giriş bulunmuyor USB üzerinden harici Ethernet kartlarıyla kablolu kullanım sağlayabilirsiniz

Soru: ekran yenileme hızı kaçtır
Cevap: Lenovo müşteri destek hattından detaylı bilgi alabilirsiniz.

Soru: merhabalar ürünün işlemcisi kaçıncı nesil?
Cevap: Merhabalar, İşlemci Nesli 12.Nesil İyi günler dileriz

Soru: Canlı ders video işletmek için uygun mudur
Cevap: Değerli müşterimiz,Bu işlemci, temel canlı ders video işletme görevleri için yeterli güce sahiptir.

Soru: bilgisayarı aldıktan sonra kendimiz yükleyebiliyor muyuz play Store'dan acaba
Cevap: Merhaba lisansınız varsa kurulum yapabilirsiniz

Soru: içinde Office programlarını yüklümü oluyor? (word exel gibi)
Cevap: Değerli müşterimiz, ürün içeriğinde MS Office bulunmamaktadır.

Soru: Ürün kodu nu öğrenebilir miyim
Cevap: Merhabalar, Ürün kodu:82RK00X8TX İyi günler dileriz

Ip3 82rk00x8tx Intel Core I3-1215u 8gb Ram 256gb Ssd 15.6" Fhd Windows 11 Home Dizüstü Bilgis Ürün Resimleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Ip3 82rk00x8tx Intel Core I3-1215u 8gb Ram 256gb Ssd 15.6" Fhd Windows 11 Home Dizüstü Bilgis En Uygun Satış Linki