Instax Square Monochrome Siyah-beyaz 10'lu Kare Özel Film En Düşük Fiyat Nerede-

Instax Square Monochrome Siyah-beyaz 10'lu Kare Özel Film Alanlar Memnun Mu?
Instax Square Monochrome Siyah-beyaz 10'lu Kare Özel Film Şu Anki Fiyatı 449.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Instax Square Monochrome Siyah-beyaz 10'lu Kare Özel Film Kullanıcılar Memnun Mu?

Instax Square Monochrome Siyah-beyaz 10'lu Kare Özel Film Hakkında yaklaşık 8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

Instax Square Monochrome Siyah-beyaz 10'lu Kare Özel Film Teknik Açıklamalar

Instax Square Monochrome Siyah-beyaz 10'lu Kare Özel Film Ürününün Satıcısı, Fujifilm Instax Square Monochrome Siyah-beyaz 10'lu Kare Özel Film ürününü 449.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Instax Square Monochrome Siyah-beyaz 10'lu Kare Özel Film Kullanıcı Yorumları
449.0 Tl ye satışta olan Instax Square Monochrome Siyah-beyaz 10'lu Kare Özel Film Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: Denemek için sabırsızlanıyorum umarım çok karanlık olmaz fotoğraflarsorunsuz bi şekilde elime ulaştı
İsim: e** k**
Tarih: Elite Üye
Beden: 10 Mart 2023
Satıcı: Desibela

Yorum: Sağlam paketlenmişti. Hızlı geldi
İsim: Y** a**
Tarih: 14 Ekim 2022
Beden: Bilgi Yok

Yorum: siyah beyaz film konusunda çok tereddütlüydüm ama beğendim. sadecealacaklara tavsiyem sade arkaplanlar önünde çekim yapmaları, siyah beyazolduğu için karışık fotolar iyi çıkmıyor
İsim: C** P**
Tarih: 11 Mart 2023
Beden: Bilgi Yok

Instax Square Monochrome Siyah-beyaz 10'lu Kare Özel Film Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar

Soru: Instax 11 mini için uyumlumu bu siyah beyaz film?
Cevap: Merhaba uyumlu değildir. Mağaza sayfamızdaki arama kısmına instax mini film yazarak film çeşitlerini bulabilirsiniz. İyi akşamlar keyifli alışverişler dileriz.

Soru: merhabalar polarid supercolor 635 cl eski fotograf makinasina uygun mudur
Cevap: Merhaba, maalesef uygun değil.

Soru: Merhaba sq1 ile uyumlumu?
Cevap: merhaba evet uyumludur

Instax Square Monochrome Siyah-beyaz 10'lu Kare Özel Film Resim Galerisi

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

Instax Square Monochrome Siyah-beyaz 10'lu Kare Özel Film En Uygun Satış Linki