Instax Mini Serisi Çiçek Desenli Albüm-96 Fotoğraf Kapasiteli En Ucuzu Nerede Bulunur-

Yasemin

Bilgili
Instax Mini Serisi Çiçek Desenli Albüm-96 Fotoğraf Kapasiteli Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Instax Mini Serisi Çiçek Desenli Albüm-96 Fotoğraf Kapasiteli Anlık Fiyatı 389.9 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Instax Mini Serisi Çiçek Desenli Albüm-96 Fotoğraf Kapasiteli Kullanıcı Yorumları Nasıl?

Instax Mini Serisi Çiçek Desenli Albüm-96 Fotoğraf Kapasiteli Hakkında yaklaşık 14 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9 .

Instax Mini Serisi Çiçek Desenli Albüm-96 Fotoğraf Kapasiteli Detaylı Bilgi

Instax Mini Serisi Çiçek Desenli Albüm-96 Fotoğraf Kapasiteli Ürününün Satıcısı, Trendfone Instax Mini Serisi Çiçek Desenli Albüm-96 Fotoğraf Kapasiteli ürününü 389.9 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Instax Mini Serisi Çiçek Desenli Albüm-96 Fotoğraf Kapasiteli Ürün Hakkındaki Yorumlar
389.9 Tl ye satışta olan Instax Mini Serisi Çiçek Desenli Albüm-96 Fotoğraf Kapasiteli Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
14 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9

Yorum: tüm polaroidlerimi aldı çok kullanışlı bir şey bayıldım 💕✨☺️
İsim: S** M**
Tarih: 12 Nisan 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Trendfone

Yorum: satıcı soruma hızlı dönüş yaptı ve cok tatlı gerçekten yemek istiyorummmmmm
İsim: İlayda Y.
Tarih: 16 Eylül 2024

Yorum: gayet hoş bi yapısı var baya kaliteli bir ürün ben çok memnun oldum tamgörndüğü gibi geldi.ayrıca ürün sosyopix mini kartlarla da uyumluduriçinx rahat alavbilirsinz.
İsim: G** T**
Tarih: 29 Eylül 2023

Yorum: Cok guzel kaliteli
İsim: M** G**
Tarih: 30 Mart 2023

Yorum: ürün mükemmel
İsim: d** b** b**
Tarih: 26 Ekim 2022

Yorum: o kadar güzellll bi albüm ki aşırı beğendim
İsim: **** ****
Tarih: 31 Mayıs 2022

Yorum: İlk sayfada problem var. Fotoğraf sığmadı kastırdı. Haliyle aynıyaprağın diğer sayfasına da fotoğraf takamadım. Diğer sayfalarda sorunyok. Genel olarak güzel o yüzden iade etmiyorum.
İsim: İ** U** K**
Tarih: 18 Ekim 2022

Instax Mini Serisi Çiçek Desenli Albüm-96 Fotoğraf Kapasiteli Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar

Soru: Sosyopixten aldığım 6x9 cm lik Polo fotolar için sormuştum teşekkür ederim 🙏🏻
Cevap: Ürün değerlendirmelerine bakarsanız sosyopix için alan müşterilerimiz var. Sorunsuz kullanabilirsiniz

Soru: 6x9 cm fotoğraf sığar mı?
Cevap: Evet sığar, nereden aldığınız çıktılar

Soru: açıklamada yoktu ama mini 12 ile uyumlumu çok güzel albüm
Cevap: Evet, tabi ki mini 12 ile kullanabilirsiniz,

Soru: instax mini link yazıcı ile çıktı aldığım fotoğraflar için kullanabilir miyim?
Cevap: Evet instax mini link fotoğrafları ile uyumlu olarak kullanabilirsiniz

Soru: Merhabalar başka desenleri gelicek mi acaba
Cevap: Merhaba, açık pembe flamingo desenli ve gökkuşağı renklerinde olan modeller var bunların dışında başka model gelmeyecek maalesef

Soru: merhaba 9×11ile uyumlu mu
Cevap: Merhaba hayır uyumlu değil, görselli değerlendirmelere bakarak görebilirsiniz

Soru: merhaba instax mini 8 fotoları için de uygun mu?
Cevap: Merhaba, Evet uyumlu olarak kullanabilirsiniz

Soru: Merhaba urunum geldı NEDEN 84 sayfa 96 sayfa degıl ogrenebılırmıyım? Neden ınsanları kandırıyorsunuz ? Vaktımıze paramıza emegımıze yazık degılmı guvenıp yazıldıgı gbı sanıp alıyoruz ve paramızla rezıl oluyoruz?
Cevap: Merhaba, tekrar sayar mısınız lütfen? Yanlış sayıyorsunuz. Ürün toplam 16 sayfa yani arkalı önlü olarak 32 sayfa, her sayfa 3 er fotoğraf alıyor ve toplam 96 fotoğraf kapasiteli. Herhangi bir kandırma durumu yok.

Instax Mini Serisi Çiçek Desenli Albüm-96 Fotoğraf Kapasiteli Ürünün Fotoğrafları

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Instax Mini Serisi Çiçek Desenli Albüm-96 Fotoğraf Kapasiteli En Uygun Satış Linki