Instax Mini Evo Siyah Fotoğraf Makinası En Düşük Fiyat Nerede-

RengarenkSes

Bilgili
Instax Mini Evo Siyah Fotoğraf Makinası Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Instax Mini Evo Siyah Fotoğraf Makinası Güncel Satış Fiyatı 10299.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Instax Mini Evo Siyah Fotoğraf Makinası Alanlar Memnun Mu?

Instax Mini Evo Siyah Fotoğraf Makinası Hakkında yaklaşık 15 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

Instax Mini Evo Siyah Fotoğraf Makinası Ürün Detayları

Instax Mini Evo Siyah Fotoğraf Makinası Ürününün Satıcısı, Fujifilm Instax Mini Evo Siyah Fotoğraf Makinası ürününü 10299.0 Tl'den Satılmaktadır.

Instax Mini Evo Siyah Fotoğraf Makinası Yorum Ve Değerlendirmeler
10299.0 Tl ye satışta olan Instax Mini Evo Siyah Fotoğraf Makinası Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
15 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: Mükemmel bir ürün fotoğrafçı arkadaşım çöm beğendi. paketleme güzeldi vehızlı geldi. Teşekkürler
İsim: Ü** Y**
Tarih: 13 Eylül 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: fotoburada

Yorum: muuuukeeemmmeeelllll
İsim: E** H** P**
Tarih: Elite Üye
Beden: 15 Ağustos 2023
Satıcı: Instax Dünyası

Yorum: Çok iyi ve kaliteli, yanında film gelmiyor ona göre sipariş verinarkadışıma hediye aldım 1 gün içinde elime ulaştı tşkr ederin
İsim: S** B**
Tarih: 24 Temmuz 2024

Yorum: Severek kullanıyorum
İsim: **** ****
Tarih: 21 Haziran 2024

Yorum: mükemmel çok beğendim, şipsak fotoğraf makinelerinin en iyisi.
İsim: C** H**
Tarih: 19 Aralık 2023

Yorum: kızım çok istiyordu indirime girince süpriz yaptım aldım
Tarih: 21 Kasım 2023

Yorum: ürün kullanmma kılavu, şarj kablosu ve omuz askısı ile birlikte geldi.ilk elime aldığım an çok hafif oyunvak gibi düşündüm. youtbe ve fujifilmsiteerinde anlatımlara baktım. makinada bir sıkıntı yoktu. şarj ettim vebiraz inceledim her şeyi tam. içinden film çıkmıyor bilginiz olsun. çokhafif ve kullanışlı. ben buradan kuponla birlikte 4799 a aldımsipDevamını Oku
İsim: Ü** n** D**
Tarih: 12 Temmuz 2023

Yorum: güzel paketleme çok iyiydi
İsim: D** K**
Tarih: 22 Aralık 2022
Satıcı: Desibela

Yorum: Kargoya çok hızlı verildi, paketlemesi sağlam. Orijinal makinesatıyorlar. Filmleri de sürekli bu satıcıdan alıyorum. Hızlı kargo veçoklu alımlarında indirimlerden çok memnunum.
İsim: Valeriia L.
Tarih: 12 Ekim 2022
Satıcı: Desibela

Yorum: indirimde 6.5 k ya aldım. telefondan çıktı alabiliyorum ve fotoğraflarhafızada kalabiliyor. Tek sıkıntı kağıtları çok pahalı. onun dışındamodelleri arasında en işlevsel olanı bu bence.
İsim: M** Ö**
Tarih: 07 Aralık 2023

Yorum: I love it. Best purchase of 2022
Tarih: 16 Ocak 2023

Yorum: Kutuyu açtığımda jelatinden, kablosunun kutu içindeki dağınıklığından vemakinanın içindeki boş film kutusundan kullanılmış olduğunu anladım vefotoğraf arşiv geçmişine baktığımda bir sürü fotoğraf basıldığınıgördüm. Tarafıma 2. El ürün gönderilmiş resmen.
İsim: Işıl Ş.
Tarih: 16 Nisan 2024
Satıcı: instaxtürkiye

Instax Mini Evo Siyah Fotoğraf Makinası Sorulan Sorular Ve Cevaplar

Soru: bu makineyle hem film takıp çektiğimiz fotoğrafı çıkartabiliyoruz hem de dijital olarak telefona vs. aktarıp kullanabiliyoruz değil mi?
Cevap: Merhaba, evet hem analog makine gibi hemde bir printer gibi kullanabilirsiniz. Bunun yanında app sayesinde ekstra bir çok özellik daha mevcuttur.

Soru: merhaba kağıtları nerden temin edebiliriz alirsam
Cevap: Merhabalar, Trendyol üzerinden mini film yazarak temin edebilirsiniz. Film içeren versiyonları da bulunmaktadır. İyi günler dileriz.

Soru: Merhaba ekranın ölçüleri nedir tam olarak kaç mm eni ve boyu
Cevap: Merhaba, cihazın ekran boyutu 3.0 inç ve TFT renkli LCD ekrandır. Keyifli alışverişler, iyi günler dileriz.

Soru: Model kac megapıksel goruntu kalıtesıne sahıp fotograflarda?
Cevap: Merhabalar, 5 megapiksel çekim yapmaktadır. İyi günler dileriz.

Soru: Ben fotograflari cikartmak istemiyorum mesela.tele aktarmak istiyorum sadece bu oluyor mu?
Cevap: Merhaba, dahili hafızadaki fotoğrafları kaydetmek için uygulamayı indirip oradan ekran görüntüsü alabilirsiniz. Sd karttakileri ise kart okuyucu vb ürünlerle istediğiniz ortama aktarabilirsiniz. İlginiz için teşekkürler.

Soru: merhaba telefondan kameraya fotoğraf gönderilebildiği gibi kameradan da telefona fotoğraf gönderilebiliyor mu
Cevap: Merhabalar, tabii ki, Mini evo uygulaması ile bunu yapabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Çektiğimiz fotoğrafı bastırmadan telefona indirebilir muyuz? Yani filmler olmadan kullanabiliyor muyuz makinayı ?
Cevap: Merhaba evet hafıza kartı ile aktarabilirsiniz. Fotoğrafları bilgisayara aktarıp telefona da alabilirsiniz. İyi günler, keyifli alışverişler dileriz.

Soru: yanında poz geliyor mu
Cevap: Merhaba, yalnızca fotoğraf makinesidir ancak film dahil setlerimiz de mevcuttur. Keyifli alışverişler, iyi günler dileriz.

Soru: icinde film olmasada fotograf cekip telefona ya da bilgisayara atabiliyormuyuz?
Cevap: Merhabalar, tabii ki. Ürün dijital bir makinedir. Evo uygulaması ile aktarım sağlayabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Merhabalar, telefondaki fotoğrafı makineyle yazdırmamız da uygulama bir ücret talep ediyor mu?
Cevap: Merhaba hayır uygulama üzerinden baskı alabilirsiniz.

Soru: Ürün çekimi için alacağım yeterli gelir mi
Cevap: Merhabalar, ürün çekimi için tavsiye edeceğimiz bir ürün değildir. Sizin başlangıç seviyesi profesyonel kameralara ihtiyacınız vardır. İyi günler dileriz.

Soru: Ürün video çekme özelliği var mı acaba?
Cevap: Merhaba video çekmek özelliği yoktur

Soru: merhaba harddisk bilgisayar vs gerek kalmadan fotoğrafları direk telefona aktarabiliyor muyuz?
Cevap: Merhabalar, mini evo uygulaması sayesinde bunu sağlamanız mümkündür. Aynı zamanda bu uygulama ile telefonunuzdaki fotoğrafların çıktısını da makine ile alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: merhaba illa fotoğrafları çıkarmak zorunda mıyız? makinenin içinde saklayamaz mıyız?
Cevap: Merhaba, saklayabilirsiniz.Makinenin dahili hafızası 45 fotoğraf almaktadır harici sd kart kullanarak 1 gb'a kadar yükseltebilirsiniz. Keyifli alışverişler, iyi günler dileriz.

Soru: Video çekiyor mu
Cevap: Merhabalar, video çekmek özelliği bulunmamaktadır. İyi günler dileriz.

Soru: merhaba, mini evo'dan telefonumdan çekilmiş başka bir fotoğrafın çıktısını alabilir miyim.
Cevap: Merhaba evet alabilirsiniz

Soru: video cekebiliyor mu
Cevap: Merhaba video çekmemektedir

Soru: Merhabalar ürün içinde film varmı
Cevap: Merhaba film bulunmamaktadır

Soru: gece görüşü var mı
Cevap: Merhabalar, 100 ila 1600 arası ISO değeri bulunmaktadır. İyi günler dileriz.

Soru: merhaba neoyla arasındaki farklar nedir acaba
Cevap: Merhaba Neo analog Evo dijital bir fotoğraf makinesidir. Neo'nun hafızası yoktur ve çektiğiniz fotoğrafları anında çıkarmaktadır. Bu makine ile video çekemez, fotoğraflarınızı yazdırmadan önce düzenleyemez, telefon veya PC'ye aktaramazsınız. İçerisinde taktığınız film kadar çekim yapabilirsiniz ve film bittikçe yenisini satın alarak çekim yapmaya devam edebilirsiniz. Evo ile yazdırmak istediğiniz fotoğrafı, uygulamasına gönderebilir ve istediğiniz gibi filtre ekleyebilirsiniz. Fotoğrafınızı yazdırmadan önce kontrast ve parlaklık ayarını yapabilir, uygulamanın daha birçok özelliği kullanarak fotoğrafını düzenleyebilirsiniz. Keyifli alışverişler, iyi günler dileriz.

Instax Mini Evo Siyah Fotoğraf Makinası Ürün Görselleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Instax Mini Evo Siyah Fotoğraf Makinası En Uygun Satış Linki