Instax Mini 11 Siyah Fotoğraf Makinesi Ve Hediye Seti 3 Ürün Alınmaya Değer Mi-

Ebru

Bilgili
Instax Mini 11 Siyah Fotoğraf Makinesi Ve Hediye Seti 3 Bu Ürünü Almalı Mı?
Instax Mini 11 Siyah Fotoğraf Makinesi Ve Hediye Seti 3 Güncel Satış Fiyatı 9966.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Instax Mini 11 Siyah Fotoğraf Makinesi Ve Hediye Seti 3 Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?

Instax Mini 11 Siyah Fotoğraf Makinesi Ve Hediye Seti 3 Hakkında yaklaşık 72 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

Instax Mini 11 Siyah Fotoğraf Makinesi Ve Hediye Seti 3 Ürün Bilgisi

_x000D_
Fujifilm instax mini 11 Siyah Fotoğraf Makinesi ve Hediye Seti 3_x000D_
_x000D_
Instax mini 11 set, tam 5 farklı yepyeni rengi ile seni bekliyor._x000D_
Instax mini 11 hediye seti türleri, farklı ürün içeriklerine sahiptir._x000D_
Instax mini 11 hediye seti 3’ün içinde instax mini 11 siyah fotoğraf makinesi ile birlikte instax mini 10 film ve instax mini 11 deri çanta vardır. Set, sana ulaşır ulaşmaz zaman kaybetmeden fotoğraf çekmeye başlayabilirsin._x000D_
Setin içinde yer alan instax mini 11 çanta’nın kapağı, kolayca çıkartılıp takılabilir biçimde tasarlanmıştır. Bu sayede makineni çantasından çıkartmadan da fotoğraf çekebilirsin._x000D_
Sıra yeni instax mini 11’in özelliklerinden söz etmeye geldi! Instax mini 11, artık daha güçlü bir flaş ışığına sahip!_x000D_
Instax mini 11, manuel ayarlamaya gerek olmadan çevredeki ışığı otomatik olarak algılayıp, deklanşör hızını ışığa göre ayarlar._x000D_
Otomatik ışık ayarı ve yüksek performanslı flaş ışığı sayesinde, ışığın sadece yakın mesafeyi değil arka planı da aydınlatmasını sağlar._x000D_
Bu iki yeni özellik sayesinde arka planı daha canlı ve daha detaylı fotoğraflar çekebilirsin._x000D_
Instax mini 11 siyah fotoğraf makinesi, diğer instax fotoğraf makinelerinde olduğu gibi bir selfie aynasına sahiptir._x000D_
Fotoğraf makinen ile selfie çekmek ya da makro çekim yapmak istediğinde, objektifin önündeki halkayı dışarı doğru çekmeli ve ‘Selfie On’ yazısını görmelisin. Makinen artık hem selfie hem de yakın çekim yapmak için hazır…_x000D_
Selfie modunda 30 ila 50 cm uzaklıktaki her nesneyi net olarak çekebilirsin…_x000D_
Instax mini 11 özellikleri bunlarla sınırlı değil! Fotoğraf makinenin deklanşör tuşunu kendi zevkine göre özelleştirebilirsin. Bunun için paketin içinde, biri fosforlu biri de el askısı ile aynı renk olan elmas görünümlü iki adet deklanşör aksesuarı bulunuyor._x000D_
Aksesuarı deklanşör tuşuna yapıştırarak, fotoğraf makineni çok daha eğlenceli hale getirebilirsin._x000D_
Instax mini 11, tüm ınstax mini film çeşitleri ile uyumludur._x000D_
Yukarıda gördüğün instax hediye seti ürün görselleri, kutu içeriğini net şekilde gösterebilmek için tasarlanmıştır. Fotoğraflarda yer alan her ürün, kendi orijinal ambalajında ve Desibela tarafından özel olarak tasarlanan instax hediye kutusu içinde gönderilecektir. Desibela instax hediye kutusunu da yukardaki görseller arasında görebilirsin._x000D_
_x000D_
Kutunun İçinde Neler Var?_x000D_
_x000D_
Fujifilm instax mini 11 siyah fotoğraf makinesi_x000D_
Instax mini film 10’lu_x000D_
Instax mini 11 deri çanta_x000D_
Fosforlu ve elmas görünümlü 2 adet deklanşör aksesuarı_x000D_
El askısı_x000D_
2 adet AA pil_x000D_
_x000D_
Garanti Süresi_x000D_
_x000D_
Instax mini 11 fotoğraf makinesi, Fujifilm Türkiye tarafından 2 yıl garantilidir._x000D_
Ürün iadelerinde sorun yaşamamak için ambalajı atmayınız._x000D_

Instax Mini 11 Siyah Fotoğraf Makinesi Ve Hediye Seti 3 Ürününün Satıcısı, Fujifilm Instax Mini 11 Siyah Fotoğraf Makinesi Ve Hediye Seti 3 ürününü 9966.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Instax Mini 11 Siyah Fotoğraf Makinesi Ve Hediye Seti 3 En Son Yapılan Yorumlar
9966.0 Tl ye satışta olan Instax Mini 11 Siyah Fotoğraf Makinesi Ve Hediye Seti 3 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
72 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: çok severek kullanıyorum. Sorunsuz geldi
İsim: a** d**
Tarih: 16 Nisan 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Desibela

Yorum: Ürün çok güzel fotoğraf çekmek için sabırsızlanıyorum.
İsim: D** D**
Tarih: 04 Nisan 2023

Yorum: hediye olarak aldım fiyatı uygunken
İsim: B** Y**
Tarih: 22 Mart 2023

Yorum: Güzel bir ürün hızlı teslimat oldu küçük hatıralar için kullanışlı
İsim: Fatih D.
Tarih: 19 Mart 2023

Yorum: Mükemmel ötesiiiii
İsim: F** Ç**
Tarih: 07 Ekim 2022

Yorum: Kızım zevkle kullanıyor. Güzel ürün. Tavsiye ederim
İsim: A** Ş**
Tarih: 18 Haziran 2022

Yorum: Çok teşekkür ederim
İsim: W** T**
Tarih: 04 Haziran 2022

Yorum: erkek arkadaşıma hediye almıştım çok beğendik, anılarımızı severek ölümsüzleştiriyoruz.
İsim: A** K**
Tarih: 17 Mart 2022

Yorum: Bayıldımmmmm milyonlarca yıldızı hakediyor😊 Sevgilime Doğum günühediyesi için aldım çokkkk beğendi❤️
İsim: N** T**
Tarih: 16 Şubat 2022

Yorum: Ben aldıktan sonra indirime girmiş bir yıldız ondan kesecektim fakatütün çok iyi içim elvermedi tavsiye ederim
İsim: S** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 13 Şubat 2022

Yorum: Ürünü sevgilime aldım, cok beğendi. Beyler kesin alın karşılığını alırsınız.😉
İsim: O** A**
Tarih: 08 Ekim 2021

Yorum: begendim
İsim: **** ****
Tarih: 05 Eylül 2023
Satıcı: Instax Dünyası

Yorum: Kullanımı kolay çok güzel çok beğendim
Tarih: 23 Ocak 2023

Yorum: İyi kılıfla geliyor
İsim: A** M**
Tarih: 04 Kasım 2022

Yorum: ürün assiri hızlı geldi 24 saat olmadı bile evde değilim gittigim zamandeniyecegim 😁🤭
İsim: Furkan Ç.
Tarih: 08 Eylül 2022

Yorum: Kaliteli ve hızlı teslimat
İsim: M** P**
Tarih: 20 Temmuz 2022

Yorum: Hızlı teslimat
İsim: A** Y**
Tarih: 12 Temmuz 2022

Yorum: Aynısı geldi. Çok severek kullanıyoruz.
Tarih: 08 Ocak 2022

Yorum: tam istediğimiz gibi herşey var içinde film bitince biraz pahalı ama olsun
İsim: a** k**
Tarih: 31 Aralık 2021

Yorum: Çok tatlı bişi buuuu :)
İsim: R** K**
Tarih: 30 Kasım 2021

Yorum: Mükemmel çok hoşuma gitti net çekiyor
İsim: E** A**
Tarih: 26 Kasım 2021

Yorum: fotoğraf çektikten sonra iade edebiliyor muyum?
Tarih: 07 Temmuz 2023

Yorum: Çok güzel çok minnoş
İsim: Büşra D.
Tarih: 19 Haziran 2023

Yorum: ürün tam istediğim gibi güzel ve kullanışlı anı kalmasını istiyorsanızalmanızı tafsiye ederim
Tarih: 07 Haziran 2023

Yorum: Kullanışlı değil
İsim: M** İ**
Tarih: 12 Mart 2023

Yorum: Güzel nostaljik ama pahalı☺️
İsim: D** Ö**
Tarih: 13 Temmuz 2022

Yorum: Gayet güzel ve kullanışı basit
İsim: E** A**
Tarih: 29 Haziran 2022

Yorum: Güzel ürün ama biraz küçük fotoğraflar
İsim: A** A**
Tarih: 13 Şubat 2022

Yorum: Ürünün özelliğini araştırmanızı, videolar izlemenizi öneriyorum.Yorumlara İlber Ortaylı gibi baktım. Soğuk havalarda dışarıdakullanmayın filminizi boşa harcamış olursunuz. Sıkıntısız ve hızlı geldi.
Tarih: 05 Ocak 2022

Yorum: Kızım çok istediği için almıştım fotoğraf basılan kağıdı çok küçükgereksiz bence
İsim: Z** D** B**
Tarih: 24 Kasım 2021

Instax Mini 11 Siyah Fotoğraf Makinesi Ve Hediye Seti 3 Merak Edilenler

Soru: kamerası kaç MP öğrenebilir miyim?
Cevap: Merhaba ürün dijital fotoğraf makinesi gibi değildir.

Soru: içinde neler var
Cevap: Merhaba, mini 11 siyah fotoğraf makinesi, mini film 10’lu, mini 11 deri çanta, el askısı, 2 adet AA pil bulunmaktadır. Keyifli alışverişler, iyi günler dileriz.

Soru: En fazla kaç tane fotoğraf çekiliyor
Cevap: Merhaba film sayısı kadar çıktı alabilirsiniz. Sınır yoktur.

Soru: Film gönderiyor musunuz yanında
Cevap: Merhaba 10lu film mevcuttur

Soru: boynuma asmak için uzun ip varmı
Cevap: Merhaba evet çantanın ayarlanabilir omuz askısı vardır. İyi akşamlar keyifli alışverişler dileriz.

Soru: bunu kırmızı odalarda bekletmiyoz demi
Cevap: Merhaba hayır anında çıktı alabileceğiniz bir filmdir. İyi akşamlar keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Filmlerin yandığını bildiğim için hiç açmadım arka kapağını ilk fotoğrafta aynıydı umarım makineyle alakalı değildir
Cevap: Merhaba içerisinde kaç poz var ve sayaçta kaç yazıyor acaba ?

Soru: Ürün siyah değil midir, ürün özelliklerinde renk olarak 'altın' yazıyor? Hangi renk olduğunu belirtebilir misiniz?
Cevap: Merhaba ürün siyah renktir

Soru: fotoğraflar telefona geçirilebiliyormu?
Cevap: Merhaba , ürün analog bir fotoğraf makinasıdır. Hafızası yoktur ve çektiğiniz fotoğrafları anında çıkarmaktadır. Bu makine ile video çekemez, fotoğraflarınızı yazdırmadan önce düzenleyemez, telefon veya PC'ye aktaramazsınız. İçerisinde taktığınız film kadar çekim yapabilirsiniz ve film bittikçe yenisini satın alarak çekim yapmaya devam edebilirsiniz. İyi günler, keyifli alışverişler dileriz.

Soru: merhaba kolay gelsin ürünü yeni aldım da Şuan 3-4tane çıkardıktan sonra boş gelmeye başladı nedenini öğrenmek istiyorum da
Cevap: Merhaba çekim yaptıktan sonra film yuvasının kapağını açtınız mı hiç?

Soru: telefona bağlanabiliyor mu
Cevap: Merhaba , ürün analog bir fotoğraf makinasıdır. Hafızası yoktur ve çektiğiniz fotoğrafları anında çıkarmaktadır. Bu makine ile video çekemez, fotoğraflarınızı yazdırmadan önce düzenleyemez, telefon veya PC'ye aktaramazsınız. İçerisinde taktığınız film kadar çekim yapabilirsiniz ve film bittikçe yenisini satın alarak çekim yapmaya devam edebilirsiniz. İyi günler, keyifli alışverişler dileriz.

Soru: içerisindeki fotoğraf, telefona vs atılabiliyor mu

Soru: Fotoğrafları vesıkalık halde mı cekıyo yoksa büyük mü bırde fılmlerı ücretı ne kadar
Cevap: Merhaba, mini film 8,6 x 5,4 cm boyutlarındadır. Bu ölçü, bir kredi kartı ölçülerine eşittir. Güncel film ücretleri sayfamızdan görebilirsiniz. İyi günler keyifli alışverişler dileriz."

Soru: hangi kargo şirketi ile çalışıyorsunuz? ne zaman kargoya verirsiniz, aldığımız taktirde? makinenin kılıfının boynumuza asılacak yeri yok değil mi?
Cevap: Merhaba , siparişinizi 16.00'ya kadar oluşturursanız gün içinde kargoya teslim edilecektir. (Hafta içi 16.00'dan sonra oluşturulan siparişler ertesi gün, cumartesi günü öğlen 12.00'den sonra ve pazar günü verilen siparişler pazartesi günü kargoya teslim edilir.) İstanbul'dan gönderim sağlıyor olmamız sebebiyle ,İstanbul ya da yakın bir şehirdeyseniz kargoda bir sorun olmadığı sürece siparişiniz yarın, daha uzak bir şehirdeyseniz ortalama 2-3 iş günü içinde elinizde olacaktır. Boyun askısı bulunmamaktadır. El askısı mevcuttur. İyi günler, keyifli alışverişler dileriz.

Soru: fotoğrafları telefona aktarabilme özelliği var mı
Cevap: Merhaba, maalesef bu modelde yoktur. Li-play modelimizde hafıza kartı yardımıyla aktarım yapabilmektesiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: bu fotoğraf makineleri su geçiriyormu acaba
Cevap: Merhaba, sıvı temasından kaçınılmalıdır efendim. Su altında kullanmak için koruyucu kılıf takmalısınız

Soru: Merhaba 11 ve 40 arasında ne fark var
Cevap: Merhaba, iki cihaz arasında tasarım ve flaş alanı dışında pek bir fark yok diyebiliriz. Mini 40'ın mini 11'e göre flaş alanı daha geniş, daha uzak bir mesafeyi aydınlatabiliyor. Bu nedenle aydınlık çekim alanınız biraz daha genişlemiş oluyor. Tasarım veya flaş alanı konusunda öncelik olarak hangisini seçeceğiniz ise size kalıyor :) İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler, iyi günler dileriz.

Soru: Boyut nasıldır !
Cevap: Merhaba, instax mini film 8,6 x 5,4 cm boyutlarındadır. Bu ölçü, bir kredi kartı ölçülerine eşittir. Fotoğraf makinesi ise 107,6 mm × 121,2 mm × 67,3 mm'dir. İyi günler keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Merhaba hediye geldi renk değişimi yapabiliyor musunuz iadeyle ugrasmak istemedim
Cevap: Merhaba maalesef renk değişimi yapma şansımız yok. Başka renk ürün almak için ürünü kullanmadıysanız iade edip yeni ürün almanız gerekmektedir. İyi günler keyifli alışverişler dileriz.

Soru: fotoğraf çektiğinizde çıktısını alabiliyor muyuz?
Cevap: Merhaba, ürün analog bir fotoğraf makinasıdır. Evet, çektiğiniz fotoğrafları anında çıkarmaktadır ancak hafızası yoktur. Bu makine ile video çekemezsiniz, fotoğraflarınızı yazdırmadan önce düzenleyemez, telefon veya PC'ye aktaramazsınız. İçerisinde taktığınız film kadar çekim yapabilirsiniz ve film bittikçe yenisini satın alarak çekim yapmaya devam edebilirsiniz. İyi günler, keyifli alışverişler dileriz.

Instax Mini 11 Siyah Fotoğraf Makinesi Ve Hediye Seti 3 Ürüne Ait Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

5_org_zoom.jpg

6_org_zoom.jpg

7_org_zoom.jpg

8_org_zoom.jpg

Instax Mini 11 Siyah Fotoğraf Makinesi Ve Hediye Seti 3 En Uygun Satış Linki