İNOX-205 IPC PTZ 2MP WİFİ CAMERA Tavsiye Edilen Yer Neresi-

MaviKahraman

Bilgili
İNOX-205 IPC PTZ 2MP WİFİ CAMERA Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
İNOX-205 IPC PTZ 2MP WİFİ CAMERA Mevcut Fiyatı 1535.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

İNOX-205 IPC PTZ 2MP WİFİ CAMERA Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?

İNOX-205 IPC PTZ 2MP WİFİ CAMERA Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

İNOX-205 IPC PTZ 2MP WİFİ CAMERA Ürün Hakkında Bilgi

İNOX-205 IPC PTZ 2MP WİFİ CAMERA Ürününün Satıcısı, inox İNOX-205 IPC PTZ 2MP WİFİ CAMERA ürününü 1535.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

İNOX-205 IPC PTZ 2MP WİFİ CAMERA Kullanıcı Yorumları
1535.0 Tl ye satışta olan İNOX-205 IPC PTZ 2MP WİFİ CAMERA Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: ürünü uzum araştırmalar sonucunda aldım. servisi ve garantili olmasıönemliydi. satıcı zaten mükemmel. 1 dakka içinde dönüş yapan aydınlatanbir satıcı görmemiştim. anında kargo, yurtiçi kargo ile çalışma. herşeymükemmeldi. kamera kurulumu vs kolaydı. görüntü kalitesi tatmin edici.zifiri karanlıkta, sokak lambası ve gündüz çekimlerini beğendim. resimDevamını Oku
İsim: D** M** D**
Tarih: 01 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: WIFICAM STORE

İNOX-205 IPC PTZ 2MP WİFİ CAMERA Ürünü Hakkında Sorulan Sorular

Soru: Hayırlı işler ürünün garantisi varmı acaba
Cevap: Merhabalar 2 yıl garantilidir

Soru: kesin 25 metre den asaga daki plaka net okunur mu
Cevap: Okunmaz efendim

Soru: Kolay gelsin bu ürün resimdeki model le bire bir degilmi modeli inox-205ipc
Cevap: Evet efendim 205 ipc

Soru: merhaba 5 katta takmak istiyorum aşağıdaki arabayı görmem lazım yani 25 metre asaga plaka okur mu saygılar
Cevap: Plakayı okumuz efendim

Soru: Merhaba, cep telf ile irtibatlandığı taktirde internetsiz bir ortamda karta kayıt yapar mı ve bu kayıtlar internetsiz ortamda izlenebilir mi? Teşekkürler
Cevap: KARTA KAYIT YAPAR KARTAN İZELEYEBİLİRSİNİZ

Soru: Ses dinleme varmı
Cevap: merhaba karşılıklı ses alışverisi yapılabiliyor. telefondan kemara ortam sesini duyabilirsiniz

Soru: Kaç adet var bu üründen
Cevap: Stok var efendim

Soru: merhaba. başlıkta 2mp kamera deniyor ama açıklamada 3mp kamera yazıyor. hangisi geçerli acaba?
Cevap: Merhabalar ilk gelen versiyonlar 2 MP idi daha sonra üretilen versiyonlar 3 MP olarak geldi yani ürünü satın aldığınızda elinize 3 MP olarak gelecek

İNOX-205 IPC PTZ 2MP WİFİ CAMERA Resim Ve Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

İNOX-205 IPC PTZ 2MP WİFİ CAMERA En Uygun Satış Linki