indirim kuponu nasil kullanilir ?

Indirim kuponu nasıl kullanılır?
Örneğin 5 TL indirim kuponunu 30 TL lik alışveriş limitinden sonra geçerli olsun diye tanımlayabilirsiniz. Böylelikle 30 TL

Herkese iyi günler

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Nalan, gerçekten emeğine sağlık

Bununla ilişkili olarak

- İndirim kuponu bölünemez ya da paraya çevrilemez. Kampanya web sitesinde, mobil web sitesinde ve mobil uygulamasında geçerli olacaktır. İndirim, indirim kodunun kullanıldığı alışveriş sırasında gerçekleşecektir

İşe yaraması dileğiyle sundum

Indirim kuponu nasıl kullanılır?
Örneğin 5 TL indirim kuponunu 30 TL lik alışveriş limitinden sonra geçerli olsun diye tanımlayabilirsiniz. Böylelikle 30 TL

Selam takım

@Nalan, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Buna ilaveten

- İndirim Kuponu Nedir? Kısa Bir Tanım. İndirim kuponları; online mağazaların müşteri çekmek, sadakat oluşturmak ve kampanya yapmak için sunduğu, belirli bir ürün ya da sepet tutarı üzerinden indirim sağlayan, genellikle alfanümerik kodlardır
- Video, Trendyol'da indirim kodunun nasıl kullanılacağını adım adım anlatmaktadır. İçerikte, önce ürünün sepete eklenmesi, ardından sipariş özetinin altındaki indirim kodu bölümüne gidilmesi ve kuponun eklenmesi süreci gösterilmektedir

İşine yaramasını dilerim