Fatma
Bilgili
İki Aşamalı Cilt Ve Makyaj Temizleme Yağı 1000ml En Düşük Fiyat Nerede?
İki Aşamalı Cilt Ve Makyaj Temizleme Yağı 1000ml Şu Anki Fiyat Aralığı 798.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
İki Aşamalı Cilt Ve Makyaj Temizleme Yağı 1000ml Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
İki Aşamalı Cilt Ve Makyaj Temizleme Yağı 1000ml Hakkında yaklaşık 1109 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
İki Aşamalı Cilt Ve Makyaj Temizleme Yağı 1000ml Açıklama Ve Özellikler
Licape İki Aşamalı Cilt ve Makyaj Temizleme Yağı, Doğal yağlardan elde edilen mükemmel formülü ile cildinizde derinlemesine temizlik yapar ve cildinizde ipeksi bir his sağlar. Yağlı his bırakmaz. Sebum dengesini düzenler. Siyah noktalara karşı etkilidir._x000D_
Temizleme Yağı Nedir?
At kestanesi bitkisi ekstresi ile güçlü bileşikler içerir. Cildin gözeneklerini sıkılaştırmaya yardımcı olur. Dış etkenlerden cilt üzerindeki zararlı etkilerinden cildi korumaya yardımcı olur.>
Mayıs papatyası ekstresi ile cildi yatıştırır. İçerisinde bulunan fenolik bileşikler ve flavonoidler antioksidan olarak işlev görür.>
Çinko PCA, yağlı, akneye meyilli bir ciltlerde sebum üretimini kontrol altına alır ve sivilceye neden olan kötü bakterilerin çoğalmasını engellemeye yardımcı olur.>_x000D_
Özellikleri Nedir?
Derinlemesine kir, yağ ve makyaj kalıntılarını temizler.>
Cildin sebum dengesine yardımcı olur.>
Akneye sebep olan bakterilerin ciltten uzaklaşmasını sağlar.>_x000D_
Nasıl Kullanılır?
Yeteri kadar yağı avucunuza sıkın.>
Yüzünüze masaj yaparak uygulayın ve sonrasında bol suyla durulayın.>
Göze temas ettirmeyin. Göz ile temasta bol su ile durulayın.>_x000D_
Uyarılar!
Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız. Son kullanım tarihi ve parti numarası ambalajın altındadır. Oda sıcaklığında kuru yerde saklayınız. Direk güneş ışığına maruz bırakmayınız. Sadece harici kullanım içindir.>_x000D_
İçindekiler:Aqua, Peg 7 Glyceryl Cocoate, Niacinamide, Coco Glucoside Glyceryl Oleate, Sodium CocoamphoacetateLauryl Glucoside, GlycerinZinc Pca, Chamomilla Recutita Flower Extract, Aesculus Hippocastanum Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.
İki Aşamalı Cilt Ve Makyaj Temizleme Yağı 1000ml Ürününün Satıcısı, Licape İki Aşamalı Cilt Ve Makyaj Temizleme Yağı 1000ml ürününü 798.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
İki Aşamalı Cilt Ve Makyaj Temizleme Yağı 1000ml Son Yorumlar
798.0 Tl ye satışta olan İki Aşamalı Cilt Ve Makyaj Temizleme Yağı 1000ml Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1109 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: Dünyalar tatlısı @gülsahkasırga tavsiyesiyle tanıştım
stok yapıyorum, o derece
çok kalp.
İsim: Nurdan S.
Tarih: 03 Eylül 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Licape
Yorum: Makyajımı artık daha rahat ve daha kolay çıkarıyorum cildi tertemiz yapıyor. Çay ağacı temizleyici ile birlikte kullanıyorum çok memnunum stok yapmak için büyük boyunu sipariş verdim indirimde
İsim: R** K**
Tarih: 08 Kasım 2023
Yorum: Bittikçe stokladığım bir temizleme yağı çok güzel arındırıyor
İsim: E** K**
Tarih: 02 Kasım 2023
Yorum: indirimdeyken aldım .Licape ürünlerini çok severek kullanıyorum.Yumusacik bir his bırakıyor yüzümde .Paketleme gerçekten çok iyiydi ellerine sağlık.Hizli kargo için bir yıldız daha

İsim: Elif K.
Tarih: 01 Kasım 2023
Yorum: Ennnn sevdiğim makyaj temizleme yağım her defasında stok yaparım makyajı harika çıkarıyor kesinlikle alın
İsim: B** K**
Tarih: 04 Ağustos 2023
Yorum: çok çok memnunum makyajı güneş kremini tamamrn arındırıyor ciltte yağlı veya yağışkan his bırakmıyor sivilce yapmuyor çok sevdiğim bi ürün tavsiye ederim bu boyu da çok uyguna geliyor
İsim: m** b**
Tarih: 01 Şubat 2023
Yorum: Sürekli kullandığım ürün indirime girince stok yaptım büyük boyunun çıkarılması güzel olmuş
İsim: e** b**
Tarih: 14 Mart 2023
Yorum: Çok iyi zaten küçük boyunu kullanıyordum memnunum stok yaptım indirimde aldım.
İsim: R** A**
Tarih: 27 Temmuz 2023
Yorum: ikincisi bir liradan aldim gayet güzel paketlenmesi vardi akma falan olmamıştı henüz kullanmadim
İsim: G** A**
Tarih: 16 Şubat 2023
Yorum: arkadaşımın önerisiyle aldım. indirimdeyken yakaladım o yüzden fiyat uygundu. kargo hızlı geldi. gelir gelmez de denedim. güzel bir yapısı var yüzüme güzel yedirebildim. boyutu da gayet kocaman uzun süre beni götürür. kokusu da rahatsız etmiyor. İlk deneyimim olumlu.
İsim: Ş** C**
Tarih: 06 Nisan 2023
Yorum: İndirimden çok iyi bir fiyata aldım. Ciltten rahat hir sekilde arindiriliyor memnunum
İsim: M** K** O**
Tarih: 29 Mayıs 2023
Yorum: Çok güzel bir ürün üçüncü kutuyu kullanıyorum bittikçe stok yapıyorum
İsim: A** İ**
Tarih: 07 Mayıs 2023
Yorum: göz yakmayan makyajı tamamen temizleyen asla sivilce yapmayan çok iyi bir temizleme yağı 1peklife önerisiyle almıştım sürekli de almaya devam ediyorum kesinlikle alınmalı
İsim: A** D**
Yorum: daha önce de kullqnuyordum yine qldım stok için çok güzel
İsim: s** p**
Tarih: 18 Eylül 2023
Yorum: Her zaman kullandgm bir ürün stok yapmak için aldım
İsim: B** A**
Tarih: 05 Ağustos 2023
Yorum: İçeriği temiz bir ürün. Yapısı oldukça güzel. Özenli paketleme için ayrıca teşekkür ederim.
İsim: Ö** B**
Tarih: 10 Mart 2023
Yorum: indirimde stoklandi.Koccaaamannn cokkksell..
İsim: F** K**
Tarih: 18 Ağustos 2023
Yorum: #ipeklife önerisiyle aldm 2 kutum makyajı göz yakmadan çok çabuk çok güzel şekilde çıkarıyor çok memnunum flaş indirimde aldm birebir aynısı geldi sağlam sorunsuz geldi bu markanın #licape güneş kremi ve tonikleri de kullanıyorum çok memnunum mutlaka alın yağlı cildiniz varsa özellikle kullanın tavsiye ederim

İsim: Z** Ç**
Tarih: 18 Mayıs 2023
Yorum: Temizliği kolay, yağlı his bırakmıyor, göz yakmıyor. Flaş indirimde çok iyi fiyata geldi
İsim: Y** K**
Tarih: 27 Nisan 2023
Yorum: Önce 400ml lik olanını almıştım ve memnun kaldım. Yağ bazlı olmasına rağmen cilde yağlı hissi vermiyor ben tıpçıdaninfluencer olmaz önerisi ile ürünle tanıştım. Ürün kocaman stoklamak için güzel bir fırsattı
İsim: Z** Y**
Tarih: 23 Haziran 2023
Yorum: ben böyle güzel bir yağ ilk kez kullanıyorum hiç göz yakmıyor inanılmaz temizliyor tekrar gözlerimi temizlemek zorunda kalmadım stok yapmalık bir ürün ayrıca inanılmaz bir litre çok uzun zaman gider alın aldırın üretici firmaya çok teşekkürler
İsim: İ** B**
Tarih: 14 Ekim 2023
Yorum: çook ama çok sevdim.1 sene yetecektir bana diye düşünüyorum.Güzel temizleme sağlıyor.İndirim zamanı aldım 220 küsür fiyata.İndirim zamanı dışında pahalı. İndirim zamanı alınabilir
İsim: V** d**
Tarih: 19 Mart 2023
Yorum: Kocaman kolide geldi bari hediye koyup doldursaydınız

ama ürün çok iyi zaten kullanıyordum stok için aldım kokusu hoştur fiyatıda uygun mis yani yenur omega 5
İsim: M** B**
Tarih: Elite Üye
Beden: 21 Haziran 2023
Yorum: Bu ürünü Zaten severek kullanıyorum Çok iyi makyaj çıkartıyor sadece bir tanesinin basma yeri kırık gelmiş ama problem değil diğeri normal O bitince diğerini ona takarım kızlar alın aldırın saniyesinde direkt makyajın hepsini çıkartıyor Yanında hediye de göndermişler Çok teşekkür ederim
İsim: A** Ç**
Tarih: 05 Eylül 2024
Yorum: Her zaman kullandığım ve stokladığım bir yağ zaten büyük boyunu indirimdeyken aldım ben aşırı memnunum karma ciltliyim bende sivilce yapmıyor biraz kurutuyor ama makyajı çok kısa sürede çıkarıyor. Güncelleme: 400 ml liklerini hep kullnanıyordum ama bu frklı gibi kokusu falan çok değişik sivilce yaptı anlamadım niye
İsim: A** Ö**
Tarih: 14 Ocak 2024
Yorum: indirimden aldım makyaji falan çok güzel temizliyor göze çok gelirse yakıyor temizleme hissi çok güzel çok memnun kaldım
İsim: **** ****
Tarih: 23 Mart 2023
Yorum: devamlı kullanıyorum,stokluk aldım. derinlemesine temizlik sağlıyor
İsim: n** a**
Tarih: 06 Eylül 2024
Yorum: Müthiş bir ürün sürekli stokluyorum makyajı çok güzel çıkartıyor
İsim: G** K**
Tarih: 03 Kasım 2023
Yorum: dev gibi bir cilt ve makyaj temizleme yağı bu markanın hemen hemen tüm ürünlerini kullanıyorum sevgili merimeyo tavsiyesi ile aldım yüzünüze sürdüğünüzde yağlı olduğunu fark ediyorsunuz fakat yıkadıktan sonra herhangi bir yağlı bir his bırakmıyor yüzümü çok iyi temizlediğini düşünüyorum bazı ciltlerin serumlara ihtiyacı yoktur sadece düzenli bir şeDevamını Oku
İsim: Z** E** M**
Tarih: 20 Şubat 2023
Yorum: ürün çok iyi küçük boy almıştım etkisini görünce tekrar aldım ama paketleme çok kötüydü pompası kırılmış nasıl kullancagimi düşünüyorum keşke direkt kutuya atmak yerine koca firma bı streçte olsa temin edebilirdi bence ama o haliyle bide Aras kargonun eline düşmüş tam olmuş bı güncelleme yapmak istedim bu makyaj yağının camasirdaki lekeleride götüDevamını Oku
İsim: m** ç**
Tarih: 03 Nisan 2023
İki Aşamalı Cilt Ve Makyaj Temizleme Yağı 1000ml Akıllarda Kalan Sorular
Soru: göz makyajı temizliğinde kullanım için uygun mudur?
Cevap: Merhaba evet efendim uygundur.
Soru: merhaba SKTsi nedir
Cevap: Merhaba efendim 2 yıl kullanım süresi bulunmaktadır
Soru: merhaba tekrar. acildiktan sonra mi 2 yil suresi var anlayamadim. iyi aksamlar
Cevap: Merhaba efendim açılmadan iki yıl
Soru: merhabalar göz makyajımizida temizleyebiliyormuyiz komedon ve silve olumusuna neden olurmu cildim karma kuruya dönük yağlı ve hassas
Cevap: Merhaba efendim kullanabilirsiniz sivilce oluşumu yapmamaktadir
Soru: ürün 1000 ml mi
Cevap: Merhaba evet efendim
Soru: bu yağı kullandıktan sonra temizleme jelini kullanmaya gerek varmı varsa önce hangisini kullanmalıyız ve yağı kullandıktan kaç dakka sonra jeli kullanmalıyız
Cevap: Merhaba efendim her akşam temizleme yağı sonrasında jeli kullanabilirsiniz çift aşamalı temizlik olmaktadır
Soru: rozalı cildime iyi gelirmi
Cevap: Merhaba efendim kullanabilirsiniz
Soru: 400 ml olan ürünle bariz bir yoğunluk ve koku farkı var. İnsanları kandırmayın lütfen. Ürün su gibi geldi 400 ml olan daha yoğun daha güzeldi. Sebebini açıkça yazarsanız sevinirim. İçeriklerinin aynı olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. ( bana inanmıyorsanız iki ürünü alın elinize bakın lütfen)
Cevap: Merhaba efendim içerik bilgisi etkisi aynıdır. Sağlıklı günler dileriz
Soru: su bazlı mı
Cevap: Merhaba efendim yağ bazlı temizleyicimiz
Soru: Merhaba yüzüm yağlı olduğu için sivilcelenme oluyor bunu kulanırsam iyi gelirimi?
Cevap: Merhaba efendim çift aşamalı temizlik için jelimizle birlikte kullanabilirsiniz
Soru: vucut kullanimina uygun mudur
Soru: merhaba efendim göz çevresine ve göz kapaklarına kullanılabilir mi
Cevap: Merhaba evet efendim tüm yüzünüzü yikiyoruz
Soru: bu yağ ile makyajı temizleyip başka bir temizleme Jeli kullanabilir miyiz bi sakıncası var mı
Cevap: Merhaba efendim
Soru: merhaba fiyatı ne zaman düşecek?
Cevap: Merhaba efendim kampanyamız genel merkezden belirleniyor
Soru: sorumu zaten sordum cevap vermek yerine sadece merhaba efendim diyorsunuz. diyorumki ben bu yağ ile makyajımı temizleyip başka bi temizleme Jeli kullanabilir miyim
Cevap: Merhaba efendim başka markaların içeriklerini bilmemekteyiz sağlıklı günler dileriz
Soru: Merhaba 1000ml olandada ikincisi 1₺kampanyası varmı acaba tşklr
Cevap: merhaba hayır efendim 1000 ml de bulunmamaktadır
Soru: son kullanma tarihi nedir stok amaçlı alacağım
Cevap: merhaba skt üzerinde bulunmuyor efendim açıldıktan sonra 24 ay kullanım süresi mevcut
Soru: Kullanım süresi nedir acaba?
Cevap: Merhaba efendim açıldıktan sonra bir yıl içinde tüketilmelidir. Sağlıklı günler dileriz
Soru: Cildim hassas tahriş eder mi? Sivilce sorunu yaşar mıyım?
Cevap: Merhabalar, çift aşama için temizleme jeli ile birlikte öneriyoruz.
Soru: merhaba termal su hediye olarak hala geçerli mi
Cevap: Merhaba efendim görselde göründüğü gibidir sağlıklı günler
İki Aşamalı Cilt Ve Makyaj Temizleme Yağı 1000ml Detaylı Fotoğraflar
İki Aşamalı Cilt Ve Makyaj Temizleme Yağı 1000ml En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
İki Aşamalı Cilt Ve Makyaj Temizleme Yağı 1000ml Şu Anki Fiyat Aralığı 798.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
İki Aşamalı Cilt Ve Makyaj Temizleme Yağı 1000ml Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
İki Aşamalı Cilt Ve Makyaj Temizleme Yağı 1000ml Hakkında yaklaşık 1109 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
İki Aşamalı Cilt Ve Makyaj Temizleme Yağı 1000ml Açıklama Ve Özellikler
Licape İki Aşamalı Cilt ve Makyaj Temizleme Yağı, Doğal yağlardan elde edilen mükemmel formülü ile cildinizde derinlemesine temizlik yapar ve cildinizde ipeksi bir his sağlar. Yağlı his bırakmaz. Sebum dengesini düzenler. Siyah noktalara karşı etkilidir._x000D_
Temizleme Yağı Nedir?
At kestanesi bitkisi ekstresi ile güçlü bileşikler içerir. Cildin gözeneklerini sıkılaştırmaya yardımcı olur. Dış etkenlerden cilt üzerindeki zararlı etkilerinden cildi korumaya yardımcı olur.>
Mayıs papatyası ekstresi ile cildi yatıştırır. İçerisinde bulunan fenolik bileşikler ve flavonoidler antioksidan olarak işlev görür.>
Çinko PCA, yağlı, akneye meyilli bir ciltlerde sebum üretimini kontrol altına alır ve sivilceye neden olan kötü bakterilerin çoğalmasını engellemeye yardımcı olur.>_x000D_
Özellikleri Nedir?
Derinlemesine kir, yağ ve makyaj kalıntılarını temizler.>
Cildin sebum dengesine yardımcı olur.>
Akneye sebep olan bakterilerin ciltten uzaklaşmasını sağlar.>_x000D_
Nasıl Kullanılır?
Yeteri kadar yağı avucunuza sıkın.>
Yüzünüze masaj yaparak uygulayın ve sonrasında bol suyla durulayın.>
Göze temas ettirmeyin. Göz ile temasta bol su ile durulayın.>_x000D_
Uyarılar!
Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız. Son kullanım tarihi ve parti numarası ambalajın altındadır. Oda sıcaklığında kuru yerde saklayınız. Direk güneş ışığına maruz bırakmayınız. Sadece harici kullanım içindir.>_x000D_
İçindekiler:Aqua, Peg 7 Glyceryl Cocoate, Niacinamide, Coco Glucoside Glyceryl Oleate, Sodium CocoamphoacetateLauryl Glucoside, GlycerinZinc Pca, Chamomilla Recutita Flower Extract, Aesculus Hippocastanum Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.
İki Aşamalı Cilt Ve Makyaj Temizleme Yağı 1000ml Ürününün Satıcısı, Licape İki Aşamalı Cilt Ve Makyaj Temizleme Yağı 1000ml ürününü 798.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
İki Aşamalı Cilt Ve Makyaj Temizleme Yağı 1000ml Son Yorumlar
798.0 Tl ye satışta olan İki Aşamalı Cilt Ve Makyaj Temizleme Yağı 1000ml Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1109 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: Dünyalar tatlısı @gülsahkasırga tavsiyesiyle tanıştım
İsim: Nurdan S.
Tarih: 03 Eylül 2023
Yorum: Makyajımı artık daha rahat ve daha kolay çıkarıyorum cildi tertemiz yapıyor. Çay ağacı temizleyici ile birlikte kullanıyorum çok memnunum stok yapmak için büyük boyunu sipariş verdim indirimde
İsim: R** K**
Tarih: 08 Kasım 2023
Yorum: Bittikçe stokladığım bir temizleme yağı çok güzel arındırıyor
İsim: E** K**
Tarih: 02 Kasım 2023
Yorum: indirimdeyken aldım .Licape ürünlerini çok severek kullanıyorum.Yumusacik bir his bırakıyor yüzümde .Paketleme gerçekten çok iyiydi ellerine sağlık.Hizli kargo için bir yıldız daha
İsim: Elif K.
Tarih: 01 Kasım 2023
Yorum: Ennnn sevdiğim makyaj temizleme yağım her defasında stok yaparım makyajı harika çıkarıyor kesinlikle alın
İsim: B** K**
Tarih: 04 Ağustos 2023
Yorum: çok çok memnunum makyajı güneş kremini tamamrn arındırıyor ciltte yağlı veya yağışkan his bırakmıyor sivilce yapmuyor çok sevdiğim bi ürün tavsiye ederim bu boyu da çok uyguna geliyor
İsim: m** b**
Tarih: 01 Şubat 2023
Yorum: Sürekli kullandığım ürün indirime girince stok yaptım büyük boyunun çıkarılması güzel olmuş
İsim: e** b**
Tarih: 14 Mart 2023
Yorum: Çok iyi zaten küçük boyunu kullanıyordum memnunum stok yaptım indirimde aldım.
İsim: R** A**
Tarih: 27 Temmuz 2023
Yorum: ikincisi bir liradan aldim gayet güzel paketlenmesi vardi akma falan olmamıştı henüz kullanmadim
İsim: G** A**
Yorum: arkadaşımın önerisiyle aldım. indirimdeyken yakaladım o yüzden fiyat uygundu. kargo hızlı geldi. gelir gelmez de denedim. güzel bir yapısı var yüzüme güzel yedirebildim. boyutu da gayet kocaman uzun süre beni götürür. kokusu da rahatsız etmiyor. İlk deneyimim olumlu.
İsim: Ş** C**
Tarih: 06 Nisan 2023
Yorum: İndirimden çok iyi bir fiyata aldım. Ciltten rahat hir sekilde arindiriliyor memnunum
İsim: M** K** O**
Tarih: 29 Mayıs 2023
Yorum: Çok güzel bir ürün üçüncü kutuyu kullanıyorum bittikçe stok yapıyorum
İsim: A** İ**
Tarih: 07 Mayıs 2023
Yorum: göz yakmayan makyajı tamamen temizleyen asla sivilce yapmayan çok iyi bir temizleme yağı 1peklife önerisiyle almıştım sürekli de almaya devam ediyorum kesinlikle alınmalı
İsim: A** D**
Yorum: daha önce de kullqnuyordum yine qldım stok için çok güzel
İsim: s** p**
Tarih: 18 Eylül 2023
Yorum: Her zaman kullandgm bir ürün stok yapmak için aldım
İsim: B** A**
Tarih: 05 Ağustos 2023
Yorum: İçeriği temiz bir ürün. Yapısı oldukça güzel. Özenli paketleme için ayrıca teşekkür ederim.
İsim: Ö** B**
Tarih: 10 Mart 2023
Yorum: indirimde stoklandi.Koccaaamannn cokkksell..
İsim: F** K**
Tarih: 18 Ağustos 2023
Yorum: #ipeklife önerisiyle aldm 2 kutum makyajı göz yakmadan çok çabuk çok güzel şekilde çıkarıyor çok memnunum flaş indirimde aldm birebir aynısı geldi sağlam sorunsuz geldi bu markanın #licape güneş kremi ve tonikleri de kullanıyorum çok memnunum mutlaka alın yağlı cildiniz varsa özellikle kullanın tavsiye ederim
İsim: Z** Ç**
Tarih: 18 Mayıs 2023
Yorum: Temizliği kolay, yağlı his bırakmıyor, göz yakmıyor. Flaş indirimde çok iyi fiyata geldi
İsim: Y** K**
Tarih: 27 Nisan 2023
Yorum: Önce 400ml lik olanını almıştım ve memnun kaldım. Yağ bazlı olmasına rağmen cilde yağlı hissi vermiyor ben tıpçıdaninfluencer olmaz önerisi ile ürünle tanıştım. Ürün kocaman stoklamak için güzel bir fırsattı
İsim: Z** Y**
Tarih: 23 Haziran 2023
Yorum: ben böyle güzel bir yağ ilk kez kullanıyorum hiç göz yakmıyor inanılmaz temizliyor tekrar gözlerimi temizlemek zorunda kalmadım stok yapmalık bir ürün ayrıca inanılmaz bir litre çok uzun zaman gider alın aldırın üretici firmaya çok teşekkürler
İsim: İ** B**
Tarih: 14 Ekim 2023
Yorum: çook ama çok sevdim.1 sene yetecektir bana diye düşünüyorum.Güzel temizleme sağlıyor.İndirim zamanı aldım 220 küsür fiyata.İndirim zamanı dışında pahalı. İndirim zamanı alınabilir
İsim: V** d**
Tarih: 19 Mart 2023
Yorum: Kocaman kolide geldi bari hediye koyup doldursaydınız
İsim: M** B**
Tarih: Elite Üye
Beden: 21 Haziran 2023
Yorum: Bu ürünü Zaten severek kullanıyorum Çok iyi makyaj çıkartıyor sadece bir tanesinin basma yeri kırık gelmiş ama problem değil diğeri normal O bitince diğerini ona takarım kızlar alın aldırın saniyesinde direkt makyajın hepsini çıkartıyor Yanında hediye de göndermişler Çok teşekkür ederim
İsim: A** Ç**
Tarih: 05 Eylül 2024
Yorum: Her zaman kullandığım ve stokladığım bir yağ zaten büyük boyunu indirimdeyken aldım ben aşırı memnunum karma ciltliyim bende sivilce yapmıyor biraz kurutuyor ama makyajı çok kısa sürede çıkarıyor. Güncelleme: 400 ml liklerini hep kullnanıyordum ama bu frklı gibi kokusu falan çok değişik sivilce yaptı anlamadım niye
İsim: A** Ö**
Tarih: 14 Ocak 2024
Yorum: indirimden aldım makyaji falan çok güzel temizliyor göze çok gelirse yakıyor temizleme hissi çok güzel çok memnun kaldım
İsim: **** ****
Tarih: 23 Mart 2023
Yorum: devamlı kullanıyorum,stokluk aldım. derinlemesine temizlik sağlıyor
İsim: n** a**
Tarih: 06 Eylül 2024
Yorum: Müthiş bir ürün sürekli stokluyorum makyajı çok güzel çıkartıyor
İsim: G** K**
Tarih: 03 Kasım 2023
Yorum: dev gibi bir cilt ve makyaj temizleme yağı bu markanın hemen hemen tüm ürünlerini kullanıyorum sevgili merimeyo tavsiyesi ile aldım yüzünüze sürdüğünüzde yağlı olduğunu fark ediyorsunuz fakat yıkadıktan sonra herhangi bir yağlı bir his bırakmıyor yüzümü çok iyi temizlediğini düşünüyorum bazı ciltlerin serumlara ihtiyacı yoktur sadece düzenli bir şeDevamını Oku
İsim: Z** E** M**
Tarih: 20 Şubat 2023
Yorum: ürün çok iyi küçük boy almıştım etkisini görünce tekrar aldım ama paketleme çok kötüydü pompası kırılmış nasıl kullancagimi düşünüyorum keşke direkt kutuya atmak yerine koca firma bı streçte olsa temin edebilirdi bence ama o haliyle bide Aras kargonun eline düşmüş tam olmuş bı güncelleme yapmak istedim bu makyaj yağının camasirdaki lekeleride götüDevamını Oku
İsim: m** ç**
Tarih: 03 Nisan 2023
İki Aşamalı Cilt Ve Makyaj Temizleme Yağı 1000ml Akıllarda Kalan Sorular
Soru: göz makyajı temizliğinde kullanım için uygun mudur?
Cevap: Merhaba evet efendim uygundur.
Soru: merhaba SKTsi nedir
Cevap: Merhaba efendim 2 yıl kullanım süresi bulunmaktadır
Soru: merhaba tekrar. acildiktan sonra mi 2 yil suresi var anlayamadim. iyi aksamlar
Cevap: Merhaba efendim açılmadan iki yıl
Soru: merhabalar göz makyajımizida temizleyebiliyormuyiz komedon ve silve olumusuna neden olurmu cildim karma kuruya dönük yağlı ve hassas
Cevap: Merhaba efendim kullanabilirsiniz sivilce oluşumu yapmamaktadir
Soru: ürün 1000 ml mi
Cevap: Merhaba evet efendim
Soru: bu yağı kullandıktan sonra temizleme jelini kullanmaya gerek varmı varsa önce hangisini kullanmalıyız ve yağı kullandıktan kaç dakka sonra jeli kullanmalıyız
Cevap: Merhaba efendim her akşam temizleme yağı sonrasında jeli kullanabilirsiniz çift aşamalı temizlik olmaktadır
Soru: rozalı cildime iyi gelirmi
Soru: 400 ml olan ürünle bariz bir yoğunluk ve koku farkı var. İnsanları kandırmayın lütfen. Ürün su gibi geldi 400 ml olan daha yoğun daha güzeldi. Sebebini açıkça yazarsanız sevinirim. İçeriklerinin aynı olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. ( bana inanmıyorsanız iki ürünü alın elinize bakın lütfen)
Cevap: Merhaba efendim içerik bilgisi etkisi aynıdır. Sağlıklı günler dileriz
Soru: su bazlı mı
Cevap: Merhaba efendim yağ bazlı temizleyicimiz
Soru: Merhaba yüzüm yağlı olduğu için sivilcelenme oluyor bunu kulanırsam iyi gelirimi?
Cevap: Merhaba efendim çift aşamalı temizlik için jelimizle birlikte kullanabilirsiniz
Soru: vucut kullanimina uygun mudur
Soru: merhaba efendim göz çevresine ve göz kapaklarına kullanılabilir mi
Cevap: Merhaba evet efendim tüm yüzünüzü yikiyoruz
Soru: bu yağ ile makyajı temizleyip başka bir temizleme Jeli kullanabilir miyiz bi sakıncası var mı
Cevap: Merhaba efendim
Soru: merhaba fiyatı ne zaman düşecek?
Cevap: Merhaba efendim kampanyamız genel merkezden belirleniyor
Soru: sorumu zaten sordum cevap vermek yerine sadece merhaba efendim diyorsunuz. diyorumki ben bu yağ ile makyajımı temizleyip başka bi temizleme Jeli kullanabilir miyim
Cevap: Merhaba efendim başka markaların içeriklerini bilmemekteyiz sağlıklı günler dileriz
Soru: Merhaba 1000ml olandada ikincisi 1₺kampanyası varmı acaba tşklr
Cevap: merhaba hayır efendim 1000 ml de bulunmamaktadır
Soru: son kullanma tarihi nedir stok amaçlı alacağım
Cevap: merhaba skt üzerinde bulunmuyor efendim açıldıktan sonra 24 ay kullanım süresi mevcut
Soru: Kullanım süresi nedir acaba?
Cevap: Merhaba efendim açıldıktan sonra bir yıl içinde tüketilmelidir. Sağlıklı günler dileriz
Soru: Cildim hassas tahriş eder mi? Sivilce sorunu yaşar mıyım?
Cevap: Merhabalar, çift aşama için temizleme jeli ile birlikte öneriyoruz.
Soru: merhaba termal su hediye olarak hala geçerli mi
Cevap: Merhaba efendim görselde göründüğü gibidir sağlıklı günler
İki Aşamalı Cilt Ve Makyaj Temizleme Yağı 1000ml Detaylı Fotoğraflar
İki Aşamalı Cilt Ve Makyaj Temizleme Yağı 1000ml En Uygun Satış Linki
Licape İki Aşamalı Cilt Ve Makyaj Temizleme Yağı 1000ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Licape İki Aşamalı Cilt Ve Makyaj Temizleme Yağı 1000ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.