Ideapad 3 15ıgl05 81wq00prtx Intel Celeron N4020 4gb 256 Gb Ssd 15.6- Freedos Notebook En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim

Ideapad 3 15ıgl05 81wq00prtx Intel Celeron N4020 4gb 256 Gb Ssd 15.6" Freedos Notebook Ürün Alınmaya Değer Mi?
Ideapad 3 15ıgl05 81wq00prtx Intel Celeron N4020 4gb 256 Gb Ssd 15.6" Freedos Notebook Şuanki Fiyatı Ne Kadar 8999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Ideapad 3 15ıgl05 81wq00prtx Intel Celeron N4020 4gb 256 Gb Ssd 15.6" Freedos Notebook Kullanıcılar Memnun Mu?

Ideapad 3 15ıgl05 81wq00prtx Intel Celeron N4020 4gb 256 Gb Ssd 15.6" Freedos Notebook Hakkında yaklaşık 6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .

Ideapad 3 15ıgl05 81wq00prtx Intel Celeron N4020 4gb 256 Gb Ssd 15.6" Freedos Notebook Ürünün Detayları

Ideapad 3 15ıgl05 81wq00prtx Intel Celeron N4020 4gb 256 Gb Ssd 15.6" Freedos Notebook Ürününün Satıcısı, LENOVO Ideapad 3 15ıgl05 81wq00prtx Intel Celeron N4020 4gb 256 Gb Ssd 15.6" Freedos Notebook ürününü 8999.0 Tl'den Satılmaktadır.

Ideapad 3 15ıgl05 81wq00prtx Intel Celeron N4020 4gb 256 Gb Ssd 15.6" Freedos Notebook Kullanıcı Yorumları
8999.0 Tl ye satışta olan Ideapad 3 15ıgl05 81wq00prtx Intel Celeron N4020 4gb 256 Gb Ssd 15.6" Freedos Notebook Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2

Yorum: çok güzel ürün
İsim: Z** K**
Tarih: 25 Mart 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: notebookstore

Yorum: Öğrenci için ideal güzel
İsim: B** B**
Tarih: Elite Üye
Beden: 23 Mart 2023

Yorum: ürün güzel hafif kullanımı kolay okul için ideal bence
İsim: Z** Y**
Tarih: 26 Şubat 2023

Yorum: Ürün performans açısından çok güzel
İsim: D** A**
Tarih: 21 Mayıs 2023

Yorum: Ürünü aldıktan Bi hafta sonra ekran kartı bozuldu. Servis önce 5000 TLücret istedi. Sonra da ana bayiye göndermeniz lazım gibi yokuşlarlauğraşıyorum. Almayın derim
İsim: M** U**
Tarih: 14 Mart 2023

Ideapad 3 15ıgl05 81wq00prtx Intel Celeron N4020 4gb 256 Gb Ssd 15.6" Freedos Notebook Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Soru: hızı nasıl
Cevap: Merhabalar. Belirtmiş olduğunuz ürün İşlemci Özellikleri Çekirdek sayısı 2 İş Parçacığı Sayısı 2 Seri Çekim Frekansı 2.80 GHz İşlemci Temel Frekansı 1.10 GHz özelliğindedir. Teşekkür eder, keyifli alışverişler dileriz.

Soru: afet bölgesinde satıcı olduğunuzu gördüm. nasılsınız diye sormak istedim. bende depremzedeyim bi nasılsın iyi gelir diye düşündüm.
Cevap: Merhabalar, Bizler iyiyiz, sizlerin de iyi ve sağlıklı olmanızı temenni ederiz. Çok geçmiş olsun. Teşekkürler.

Soru: Oyun oynayor mu acaba
Cevap: Merhabalar, Üründe harici ekran kartı bulunmadığı için ve oyun bilgisayarı olmadığı için oyun oynanmasını önermemekteyiz. Teşekkürler.

Soru: Ben bilgisayardan hiç anlamıyorum bunu. Sürümü nasıl oluyor her programı açıyo mu
Cevap: Merhabalar. Ürünün işlemci ve ekran kartı özelliklerine göre sistem gereksinimlerini karşılayan oyun ve uygulamaları kullanabilirsiniz. Teşekkür eder, keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Merhaba ürün notebook mu,
Cevap: Merhabalar. Belirtmiş olduğunuz ürün Intel Celeron N4020 4gb 256 Gb Ssd 15.6" Freedos Notebook özelliğindedir. Teşekkür eder, keyifli alışverişler dileriz.

Soru: merhaba iyi akşamlar bu bilgisayara Google hesapları açılabiliyor mu uygulama indirebilir miyiz ve sürümü kaç
Cevap: Merhabalar, Ürüne uygun olan programları kurabilirsiniz. Ürün freedos üründür. Teşekkürler.

Soru: iyi günler 17 inç ekran boyutu laptop varmı sizde yok olsa bile 17 inçede laptoplar oluyormu ekran boyutu ortanın ustunde biraz büyük olsun istiyorumda
Cevap: Merhabalar, Satıcı sayfamızdan ürünlerimizi filtreleme yaparak istediğiniz özellikteki ürünleri bulabilirsiniz. Teşekkürler.

Soru: ben bu bilgisayarı 28 gün sonra alacam kalırmı
Cevap: Merhabalar. Belirtmiş olduğunuz üründe şu an için yeterli stok mevcuttur. Teşekkür eder, keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Ders çalışmak için uygunmudur
Cevap: Merhabalar. Ürünün işlemci ve ekran kartı özelliklerine göre sistem gereksinimlerini karşılayan program ve uygulamaları kullanabilirsiniz. Teşekkür eder, keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Merhabalar, ürüne Windows yüklümü?
Cevap: Merhabalar Değerli Müşterimiz; Sormuş olduğunuz üründe işletim sistemi mevcut değildir. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder iyi günler dileriz.

Soru: oyun için GTA 5 ve valorant gibi yüksek kalite oyunlar için uygunmu
Cevap: Merhabalar Değerli Müşterimiz, üründe dahili ekran kartı mevcuttur. Oyun için harici ekran kartı olan modelleri tercih etmenizi önermekteyiz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Soru: Merhabalar windows 11i çalıștirir mi
Cevap: Merhabalar. Belirtmiş olduğunuz üründe işletim sistemi bulunmamaktadır. Windows kurulumunu sizin yapmanız gerekmektedir. Windows 11 işletim sistemini kurabilirsiniz. Teşekkür eder, keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Merhaba bu bilgisayarın ramı yükseltilebiliniyor mu?
Cevap: Merhabalar, satıcı mağazamız üzerinden 81WQ00PRTX kodunu aratarak ürünün upgrade edilmiş konfigürasyonlarını inceleyebilirsiniz. Teşekkürler.

Soru: laptopum bugün geldi. Windows kurulumu bile yapılmamış. ne yapacağım teknik servisine mı götüreyim?
Cevap: Merhabalar. Belirtmiş olduğunuz üründe işletim sistemi bulunmamaktadır. Windows kurulumunu sizin yapmanız gerekmektedir. Teşekkür eder, keyifli alışverişler dileriz.

Soru: çok bilgisayarlardan anlamam3 GB likil oyun oyun yüklenirmi
Cevap: Merhabalar. Belirtmiş olduğunuz üründe harici ekran kartı bulunmadığından dolayı oyun oynamayı önermemekteyiz. Teşekkür eder, keyifli alışverişler dileriz.

Soru: oyun indirilirmi
Cevap: Merhabalar. Belirtmiş olduğunuz üründe harici ekran kartı bulunmadığından dolayı oyun oynamayı önermemekteyiz. Teşekkür eder, keyifli alışverişler dileriz.

Soru: valorantı kaldırırmı
Cevap: Merhabalar. Ürünün işlemci ve ekran kartı özelliklerine göre sistem gereksinimlerini karşılayan oyun ve uygulamaları kullanabilirsiniz. Teşekkür eder, keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Bluetooth var mı
Cevap: Merhabalar, belirtmiş olduğunuz üründe Bluetooth bulunmaktadır. Teşekkürler.

Soru: Windows yüklü mü
Cevap: Merhabalar. Belirtmiş olduğunuz üründe işletim sistemi bulunmamaktadır. Windows kurulumunu sizin yapmanız gerekmektedir. Teşekkür eder, keyifli alışverişler dileriz.

Soru: bu bilgisayar windows 10 mu

Ideapad 3 15ıgl05 81wq00prtx Intel Celeron N4020 4gb 256 Gb Ssd 15.6" Freedos Notebook Ürün Görselleri

1_org_zoom.jpg

Ideapad 3 15ıgl05 81wq00prtx Intel Celeron N4020 4gb 256 Gb Ssd 15.6" Freedos Notebook En Uygun Satış Linki