Aysegul
Bilgili
Ideapad 1 Amd Ryzen™ 7 5700u 16 Gb 1 Tb Ssd Freedos 14 Inç 82r3007dtx Tavsiye Eder Misiniz?
Ideapad 1 Amd Ryzen™ 7 5700u 16 Gb 1 Tb Ssd Freedos 14 Inç 82r3007dtx Güncel Fiyatı 16299.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Ideapad 1 Amd Ryzen™ 7 5700u 16 Gb 1 Tb Ssd Freedos 14 Inç 82r3007dtx Kullanıcılar Memnun Mu?
Ideapad 1 Amd Ryzen™ 7 5700u 16 Gb 1 Tb Ssd Freedos 14 Inç 82r3007dtx Hakkında yaklaşık 20 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
Ideapad 1 Amd Ryzen™ 7 5700u 16 Gb 1 Tb Ssd Freedos 14 Inç 82r3007dtx Ürün Tanıtımı
Ideapad 1 Amd Ryzen™ 7 5700u 16 Gb 1 Tb Ssd Freedos 14 Inç 82r3007dtx Ürününün Satıcısı, LENOVO Ideapad 1 Amd Ryzen™ 7 5700u 16 Gb 1 Tb Ssd Freedos 14 Inç 82r3007dtx ürününü 16299.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Ideapad 1 Amd Ryzen™ 7 5700u 16 Gb 1 Tb Ssd Freedos 14 Inç 82r3007dtx Hakkında Yapılan Yorumlar
16299.0 Tl ye satışta olan Ideapad 1 Amd Ryzen™ 7 5700u 16 Gb 1 Tb Ssd Freedos 14 Inç 82r3007dtx Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
20 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: Ürünü bir gün kullandım. Tek kelimeyle bayıldım. Çok hafif küçükkullanışlı bir bilgisayar tam aradığım modeldi zaten. Ürün tam bir fiyatperformans ürünü. Alın aldırın arkadaşlar. Tek eksik yönü windows yok .Onu da abime kurdurdum. Şimdilik bir sorun yok bakalım biraz dahakullanıp yorumumu güncellerim.
İsim: **** ****
Tarih: 18 Nisan 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: KanyonTeknoloji
Yorum: çok güzel teşekkür ederim
İsim: B** T**
Tarih: 13 Nisan 2024
Yorum: Cumartesi akşam siparişini vermiş olduğum ürün Salı öğleden sonra elimeulaştı... Makûl bir süreç... Ürün satıcı tarafından son derece dikkatlive özenli kutulanarak kargoya verilmiş, Kanyon Teknolojiye ilgisindendolayı teşekkür ederim! Ürünün rengi çok güzel, ebatı ise ne küçük nebüyük, tam istediğim gibi... 14 inç! (Tercih ederken ebat önceliklerDevamını Oku
Tarih: 03 Nisan 2024
Yorum: Sorunsuz teslim aldim tsk ederim saticiya 1 gunde geldi
İsim: B** Y**
Tarih: 30 Mart 2024
Yorum: Yardımcı olması için Özel Kullanıcı Deneyimimi detaylı olarak paylaşmakistedim Cihaz tam anlamıyla fiyat performans ürünü. GARANTİ: 3 YılLenovo Türkiye Garantisi ile geliyor,daha önce deneyimledim,servis çokhızlı ve sorun odaklı çalışıyor, 3 yıl içim rahat,artan yedek parça veservis maliyetlerini düşünce çok avantajlı bir ayrıntı. İŞLEMCİ:İşlemDevamını Oku
İsim: Ferit Ç.
Tarih: 29 Mart 2024
Yorum: Hızlı teslimat için teşekkürler. Güvenilir satıcı
Yorum: Gayet güzel bir cihaz parasının hakkını veriyor kesinlikle tavsiye ederim
Tarih: 20 Mart 2024
Yorum: kargo çok güzel geldi tam öğrenci işi çok beğendim
Tarih: 30 Eylül 2024
Yorum: ürün çok güzel ürünü inceleyerek ve araştırarak aldım gönderi firma çoktitiz bir şekilde göndermiş tavsiye ederim firmayı da tebrik ederim
İsim: n** ö**
Tarih: 11 Eylül 2024
Yorum: ben çok beğendim bu fiyata alabileceğiniz en iyi bilgisayar. Boyutolarak küçük olur diye asla düşünmeyin çok iyi bir boyutu varçantalarınıza rahatlikla koyabilirsiniz. Ağır değil. Klavyesinde ledolsaydi daha iyi olurdu
Tarih: 23 Haziran 2024
Yorum: Okul için aldik işimizi görüyor.
İsim: M** t**
Tarih: 30 Nisan 2024
Yorum: ürün belirtildiği gibidir fiyat performans ürünüdür başarılı
Tarih: 19 Nisan 2024
Yorum: Özelliklerini baya araştırıp aldım bir kaç aydır kullanıyorum şimdilikgayet iyi beklentimi karşıladı . fotolarda kasası basit gözüküyordu amagelince şaşırdım bana göre kasası gerçekten çok iyi sağlam. ince hafif.şarjı bence iyi gidiyor ortalama 5 saat . bu boyutta ekran ilk kezkullanıyorum o bile çok hoşuma gitti . sadece kurulumu lisansıuğraştırdıDevamını Oku
Tarih: 29 Mayıs 2024
Yorum: oyun bilgisayarı değil evet merakımdan denedim. valoranttaki fps 100 ile120 arası gidip geliyor. kasa metal değil, metal görünüşlü. Hızlı şarjoluyor 1 saate yakın full şarj ortlaama 3-4 saat arası götürüyor bataryası.
İsim: B** A**
Tarih: 26 Mayıs 2024
Yorum: Ürünü araştırarak aldım, fıyatına göre en güzel leptop, satıcı ürünü hmnkargoladı 1 gün bile olmadan elime ulaştı, sorduğum her soruya anındacevap verdi, kesınlıkle tavsıye edıyorum, dürüst güvenilir
İsim: O** K**
Tarih: 26 Nisan 2024
Yorum: Gelen ürün görseldeki ürün değil. Plastik kasalı bir cihaz geldi vehoparlörleri üstte göründüğü gibi değil altta. Hoparlör sesi sorunlu.
Tarih: 27 Nisan 2024
Ideapad 1 Amd Ryzen™ 7 5700u 16 Gb 1 Tb Ssd Freedos 14 Inç 82r3007dtx Merak Edilenler Neler?
Soru: Ağırlığı nedir?
Cevap: Merhaba 1.4 kg ağırlığında. İyi Akşamlar
Soru: acaba eni boyu kaç cm
Cevap: Merhabalar Dimensions (WxDxH)  325.3 x 216.5 x 17.9 mm (12.8 x 8.52 x 0.70 inches) Weight  Starting at 1.38 kg (3.04 lbs)
Soru: klavye ışıklı mi değilse ekleyebiliyormusun farkını verirsek
Cevap: Klavye maalesef ışıklı değil sonradan eklemek ise mümkün değil
Soru: garantisi 3 yıl mı?
Cevap: Merhaba, Evet efendim resmi 3 yıl Lenovo Türkiye garantili.
Soru: Merhaba sizden geçen yıl laptop almıştım ama bir sorun oldu garanti servisine nasıl verebilirim
Cevap: Merhaba, Lenovo yetkili servisin numarasını internetten bulup ilerleyebilirsiniz.
Soru: kaçıncı nesil
Cevap: Merhaba işlemcisi beşinci nesil
Soru: merhaba. şarj süresini ben mi göremedim acaba kaç saat ortalama şarj süresi var ?
Cevap: Merhaba Normal kullanıma göre 2-3 saat efendim
Soru: merhaba valorant orta grafikde donma kasma var mıdır ve bunun 15.6 5700 uden farkı inç mıdır özellik farkı var mi aynı gibiler
Cevap: Merhabalar hiçbir problem yaşamazsınız evet sadece inç farkı mevcut.
Soru: klavyesinden ışık yanıyormu
Cevap: Merhaba klavyesi aydınlatmasız efendim
Soru: 82r3008vtx modelinden farkı nedir? Yanında flash bellek geliyor mu driverları kurmak için?
Cevap: Merhabalar,herhangi bir teknik özellik farkı bulunmuyor,malesef lenovo sitesinde tüm sürücüleri mevcut,oradan sağlıklı bir şekilde güncelleme yapabilirsiniz.
Soru: işlemci sorularının birine 5 diğerine 7 demişsiniz işlemcisi kaç
Cevap: Merhaba 5.nesil.
Soru: işlemci nesli nedir?
Cevap: Merhaba AMD işlemci yedinci nesil
Soru: merhaba 64 bit mi?
Cevap: Merhabalar, Evet 64 bit desteği mevcut. İyi akşamlar dileriz.
Soru: ürün sıfır mı? ve işlemci 5700u mu yoksa 5500u mudur?
Cevap: Merhaba ürün sıfır kapalı kutu üç yıl Lenovo Türkiye garantili İşlemcisi 5700U
Soru: Pes 2024 Fifa 2024 Kaldırırmı
Cevap: Merhabalar düşük ayarlarda oynayabilirsiniz
Soru: FPS oyunları ve FIFA pes gibi brawl stars gibi oyunları kaldirirmi
Soru: Almış olduğumuz bu bilgisayarda parmak izi okuyucusu mevcut mudur?
Cevap: Merhaba,malesef mevcut değil.
Soru: peki siyah rengi varmı
Cevap: Maalesef mevcut değil ama bu rengi gayet güzel beğeneceğinizi umud ediyoruz.
Soru: Mimarlık ögrencisi için ugunmudur
Cevap: Merhabalar kullandığınız yazılımlar önemli bu yazılımların sistem gereksinimini öğrenebilirseniz daha net bir karar verebiliriz
Soru: işlemci nesli kaç
Cevap: Merhaba 5.nesil efendim.
Ideapad 1 Amd Ryzen™ 7 5700u 16 Gb 1 Tb Ssd Freedos 14 Inç 82r3007dtx Görseller
Ideapad 1 Amd Ryzen™ 7 5700u 16 Gb 1 Tb Ssd Freedos 14 Inç 82r3007dtx En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Ideapad 1 Amd Ryzen™ 7 5700u 16 Gb 1 Tb Ssd Freedos 14 Inç 82r3007dtx Güncel Fiyatı 16299.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Ideapad 1 Amd Ryzen™ 7 5700u 16 Gb 1 Tb Ssd Freedos 14 Inç 82r3007dtx Kullanıcılar Memnun Mu?
Ideapad 1 Amd Ryzen™ 7 5700u 16 Gb 1 Tb Ssd Freedos 14 Inç 82r3007dtx Hakkında yaklaşık 20 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
Ideapad 1 Amd Ryzen™ 7 5700u 16 Gb 1 Tb Ssd Freedos 14 Inç 82r3007dtx Ürün Tanıtımı
Ideapad 1 Amd Ryzen™ 7 5700u 16 Gb 1 Tb Ssd Freedos 14 Inç 82r3007dtx Ürününün Satıcısı, LENOVO Ideapad 1 Amd Ryzen™ 7 5700u 16 Gb 1 Tb Ssd Freedos 14 Inç 82r3007dtx ürününü 16299.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Ideapad 1 Amd Ryzen™ 7 5700u 16 Gb 1 Tb Ssd Freedos 14 Inç 82r3007dtx Hakkında Yapılan Yorumlar
16299.0 Tl ye satışta olan Ideapad 1 Amd Ryzen™ 7 5700u 16 Gb 1 Tb Ssd Freedos 14 Inç 82r3007dtx Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
20 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: Ürünü bir gün kullandım. Tek kelimeyle bayıldım. Çok hafif küçükkullanışlı bir bilgisayar tam aradığım modeldi zaten. Ürün tam bir fiyatperformans ürünü. Alın aldırın arkadaşlar. Tek eksik yönü windows yok .Onu da abime kurdurdum. Şimdilik bir sorun yok bakalım biraz dahakullanıp yorumumu güncellerim.
Tarih: 18 Nisan 2024
Yorum: çok güzel teşekkür ederim
İsim: B** T**
Tarih: 13 Nisan 2024
Yorum: Cumartesi akşam siparişini vermiş olduğum ürün Salı öğleden sonra elimeulaştı... Makûl bir süreç... Ürün satıcı tarafından son derece dikkatlive özenli kutulanarak kargoya verilmiş, Kanyon Teknolojiye ilgisindendolayı teşekkür ederim! Ürünün rengi çok güzel, ebatı ise ne küçük nebüyük, tam istediğim gibi... 14 inç! (Tercih ederken ebat önceliklerDevamını Oku
Tarih: 03 Nisan 2024
Yorum: Sorunsuz teslim aldim tsk ederim saticiya 1 gunde geldi
İsim: B** Y**
Tarih: 30 Mart 2024
Yorum: Yardımcı olması için Özel Kullanıcı Deneyimimi detaylı olarak paylaşmakistedim Cihaz tam anlamıyla fiyat performans ürünü. GARANTİ: 3 YılLenovo Türkiye Garantisi ile geliyor,daha önce deneyimledim,servis çokhızlı ve sorun odaklı çalışıyor, 3 yıl içim rahat,artan yedek parça veservis maliyetlerini düşünce çok avantajlı bir ayrıntı. İŞLEMCİ:İşlemDevamını Oku
İsim: Ferit Ç.
Yorum: Hızlı teslimat için teşekkürler. Güvenilir satıcı
Yorum: Gayet güzel bir cihaz parasının hakkını veriyor kesinlikle tavsiye ederim
Tarih: 20 Mart 2024
Yorum: kargo çok güzel geldi tam öğrenci işi çok beğendim
Tarih: 30 Eylül 2024
Yorum: ürün çok güzel ürünü inceleyerek ve araştırarak aldım gönderi firma çoktitiz bir şekilde göndermiş tavsiye ederim firmayı da tebrik ederim
İsim: n** ö**
Tarih: 11 Eylül 2024
Yorum: ben çok beğendim bu fiyata alabileceğiniz en iyi bilgisayar. Boyutolarak küçük olur diye asla düşünmeyin çok iyi bir boyutu varçantalarınıza rahatlikla koyabilirsiniz. Ağır değil. Klavyesinde ledolsaydi daha iyi olurdu
Tarih: 23 Haziran 2024
Yorum: Okul için aldik işimizi görüyor.
İsim: M** t**
Tarih: 30 Nisan 2024
Yorum: ürün belirtildiği gibidir fiyat performans ürünüdür başarılı
Tarih: 19 Nisan 2024
Yorum: Özelliklerini baya araştırıp aldım bir kaç aydır kullanıyorum şimdilikgayet iyi beklentimi karşıladı . fotolarda kasası basit gözüküyordu amagelince şaşırdım bana göre kasası gerçekten çok iyi sağlam. ince hafif.şarjı bence iyi gidiyor ortalama 5 saat . bu boyutta ekran ilk kezkullanıyorum o bile çok hoşuma gitti . sadece kurulumu lisansıuğraştırdıDevamını Oku
Tarih: 29 Mayıs 2024
Yorum: oyun bilgisayarı değil evet merakımdan denedim. valoranttaki fps 100 ile120 arası gidip geliyor. kasa metal değil, metal görünüşlü. Hızlı şarjoluyor 1 saate yakın full şarj ortlaama 3-4 saat arası götürüyor bataryası.
İsim: B** A**
Tarih: 26 Mayıs 2024
Yorum: Ürünü araştırarak aldım, fıyatına göre en güzel leptop, satıcı ürünü hmnkargoladı 1 gün bile olmadan elime ulaştı, sorduğum her soruya anındacevap verdi, kesınlıkle tavsıye edıyorum, dürüst güvenilir
İsim: O** K**
Tarih: 26 Nisan 2024
Yorum: Gelen ürün görseldeki ürün değil. Plastik kasalı bir cihaz geldi vehoparlörleri üstte göründüğü gibi değil altta. Hoparlör sesi sorunlu.
Tarih: 27 Nisan 2024
Ideapad 1 Amd Ryzen™ 7 5700u 16 Gb 1 Tb Ssd Freedos 14 Inç 82r3007dtx Merak Edilenler Neler?
Soru: Ağırlığı nedir?
Cevap: Merhaba 1.4 kg ağırlığında. İyi Akşamlar
Soru: acaba eni boyu kaç cm
Cevap: Merhabalar Dimensions (WxDxH)  325.3 x 216.5 x 17.9 mm (12.8 x 8.52 x 0.70 inches) Weight  Starting at 1.38 kg (3.04 lbs)
Soru: klavye ışıklı mi değilse ekleyebiliyormusun farkını verirsek
Cevap: Klavye maalesef ışıklı değil sonradan eklemek ise mümkün değil
Soru: garantisi 3 yıl mı?
Cevap: Merhaba, Evet efendim resmi 3 yıl Lenovo Türkiye garantili.
Soru: Merhaba sizden geçen yıl laptop almıştım ama bir sorun oldu garanti servisine nasıl verebilirim
Cevap: Merhaba, Lenovo yetkili servisin numarasını internetten bulup ilerleyebilirsiniz.
Soru: kaçıncı nesil
Cevap: Merhaba işlemcisi beşinci nesil
Soru: merhaba. şarj süresini ben mi göremedim acaba kaç saat ortalama şarj süresi var ?
Cevap: Merhaba Normal kullanıma göre 2-3 saat efendim
Soru: merhaba valorant orta grafikde donma kasma var mıdır ve bunun 15.6 5700 uden farkı inç mıdır özellik farkı var mi aynı gibiler
Cevap: Merhabalar hiçbir problem yaşamazsınız evet sadece inç farkı mevcut.
Soru: klavyesinden ışık yanıyormu
Cevap: Merhaba klavyesi aydınlatmasız efendim
Soru: 82r3008vtx modelinden farkı nedir? Yanında flash bellek geliyor mu driverları kurmak için?
Cevap: Merhabalar,herhangi bir teknik özellik farkı bulunmuyor,malesef lenovo sitesinde tüm sürücüleri mevcut,oradan sağlıklı bir şekilde güncelleme yapabilirsiniz.
Soru: işlemci sorularının birine 5 diğerine 7 demişsiniz işlemcisi kaç
Cevap: Merhaba 5.nesil.
Soru: işlemci nesli nedir?
Cevap: Merhaba AMD işlemci yedinci nesil
Soru: merhaba 64 bit mi?
Cevap: Merhabalar, Evet 64 bit desteği mevcut. İyi akşamlar dileriz.
Soru: ürün sıfır mı? ve işlemci 5700u mu yoksa 5500u mudur?
Cevap: Merhaba ürün sıfır kapalı kutu üç yıl Lenovo Türkiye garantili İşlemcisi 5700U
Soru: Pes 2024 Fifa 2024 Kaldırırmı
Soru: FPS oyunları ve FIFA pes gibi brawl stars gibi oyunları kaldirirmi
Soru: Almış olduğumuz bu bilgisayarda parmak izi okuyucusu mevcut mudur?
Cevap: Merhaba,malesef mevcut değil.
Soru: peki siyah rengi varmı
Cevap: Maalesef mevcut değil ama bu rengi gayet güzel beğeneceğinizi umud ediyoruz.
Soru: Mimarlık ögrencisi için ugunmudur
Cevap: Merhabalar kullandığınız yazılımlar önemli bu yazılımların sistem gereksinimini öğrenebilirseniz daha net bir karar verebiliriz
Soru: işlemci nesli kaç
Cevap: Merhaba 5.nesil efendim.
Ideapad 1 Amd Ryzen™ 7 5700u 16 Gb 1 Tb Ssd Freedos 14 Inç 82r3007dtx Görseller
Ideapad 1 Amd Ryzen™ 7 5700u 16 Gb 1 Tb Ssd Freedos 14 Inç 82r3007dtx En Uygun Satış Linki
LENOVO Ideapad 1 Amd Ryzen™ 7 5700u 16 Gb 1 Tb Ssd Freedos 14 Inç 82r3007dtx Fiyatı, Yorumları - Trendyol
LENOVO Ideapad 1 Amd Ryzen™ 7 5700u 16 Gb 1 Tb Ssd Freedos 14 Inç 82r3007dtx yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.