hummel urunleri nerede uretiliyor ?

Hummel ürünleri nerede üretiliyor?
Danimarka merkezli Hummel, 1923 yılından bu yana spor giyim ürünleri ile adını duyurmuştur

Selamlar herkese

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Bu doğrultuda

- Hummel'in Üretim Yapısı Markanın tasarım merkezi Danimarka'da bulunurken, üretim faaliyetleri dünyanın çeşitli ülkelerindeki lisanslı üreticiler tarafından gerçekleştirilmektedir. Bu üretim modeli, markanın uluslararası pazarlarda rekabetçi fiyatlarla yer almasını sağlamaktadır

İşine yarayabilir diye düşündüm

Danimarka merkezli Hummel, 1923 yılından bu yana spor giyim ürünleri ile adını duyurmuştur

Merhabalar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Melis

Ek bir detay olarak

- Hummel, Danimarka merkezli spor giyim firmasıdır. 1923 yılında Messmer ailesi tarafından Almanya'nın Hamburg şehrinde kurulmuştur. Futbol, Basketbol, Hentbol, Ragbi, Avustralya Futbolu, Shinty ve Voleybol formaları, Futbol ve Hentbol ayakkabıları üretmektedir

İşine yararsa mutlu olurum

Selam dostlar

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Melis

Bir başka not olarak

- Hummel, Danimarka merkezli spor giyim firmasıdır. 1923 yılında Messmer ailesi tarafından Almanya'nın Hamburg şehrinde kurulmuştur. Futbol, Basketbol, Hentbol, Ragbi, Avustralya Futbolu, Shinty ve Voleybol formaları, Futbol ve Hentbol ayakkabıları üretmektedir
- 🔹 Hummel, 1923 yılında Almanya'da kurulan, merkezi Danimarka'da bulunan bir spor giyim markasıdır. 🔹 Futbol, hentbol ve birçok spor dalında forma, ayakkabı ve aksesuar üretmektedir. 🔹 İsrail ile doğrudan bir ticari bağı olduğuna dair resmi bir bilgi bulunmamaktadır
- Orijinal Logo Oranları ve Doğru Yerleşimi Logonun ayakkabı üzerindeki konumu, boyutu ve hizalaması markaya özel olarak belirlenmiştir . hummel'ın ikonik logosu gibi amblemler, ürünün tam belirlenen noktasına işlenir. Yamuk, kaymış ya da olması gereken yerden farklı konumda olan logolar sahteye işaret eder

İşine yarar diye düşündüm

benzerkonular_benzer_konular