HL43DMN540 Full HD 43- 109 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart LED TV En Düşük Fiyat Nerede-

Nilufer

Bilgili
HL43DMN540 Full HD 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart LED TV Bu Ürünü Almalı Mı?
HL43DMN540 Full HD 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart LED TV Güncel Fiyatı 10300.0 Tl'den Satılmaktadır.

HL43DMN540 Full HD 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart LED TV Kullanıcı Yorumları Nasıl?

HL43DMN540 Full HD 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart LED TV Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

HL43DMN540 Full HD 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart LED TV Açıklama Ve Özellikler

HL43DMN540 Full HD 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart LED TV Ürününün Satıcısı, Hi-Level HL43DMN540 Full HD 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart LED TV ürününü 10300.0 Tl'den Satılmaktadır.

HL43DMN540 Full HD 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart LED TV Ürünü Kullananların Görüşleri
10300.0 Tl ye satışta olan HL43DMN540 Full HD 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: MUTFAK İÇİN ALDIM, İDARE EDER ..
İsim: **** ****
Tarih: 06 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Öztunç Elektronik

Yorum: Çok güzel fiyatına uygun internete de bağlanıyor
İsim: h** d**
Tarih: Elite Üye
Beden: 16 Mart 2024
Satıcı: ŞEKEROĞULLARI

HL43DMN540 Full HD 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart LED TV Ürünle İlgili Merak Edilenler

Soru: İnternet e bağlanma özelliği var mı
Cevap: Merhaba. Ürün webos özelliğine sahiptir. Bu konu hakkında internetten detaylı araştırma yapmanızı öneririm.

Soru: Merhaba bu tv ye telefon bağlanıyor mu
Cevap: 3D Yok Smart TV Var Smart TV Özellikleri LG ThinQ AI Smart TV Uygulamaları Netflix Prime Video YouTube Uygulama Yükleyebilme Var Dahili Kamera Yok Akıllı Etkileşim (Dahili) Var Ses ile TV Kontrolü Var Yayın Kaydetme (PVR) Yok İşletim Sistemi webOS Diğer Multimedya Özellikleri Ekran Yansıtma USB ile Resim/Müzik/Video Oynatma USB Klavye ve Fare Desteği

Soru: 4K mi birde Erkan yansıtma YouTube netfilx gibi uygulama mevcut mudur
Cevap: merhaba detaylı bilgi için sunny danışma hattından destek alabilirsiniz

Soru: vifi baglaniliyormu
Cevap: Merhaba efendim Wi-Fi mevcut

Soru: duvarda kullanılabilir mi
Cevap: askı aparatı alırsanız asılır efendim duvara

Soru: Duvarasma aparatı varmı?
Cevap: Kutu içerisinde yoktur efendim

Soru: merhaba bir tane uygulaması yükleyebiliyormuyum
Cevap: Maalesef uygulama yüklenmiyor efendim içinde uygulamaları kullanabilir tv box ile daha aktif kullanabilirsiniz efendim

Soru: Mavi renkli mi kutusu kırmızı mı ? Mavi renkliler Vestel üretimi o yüzden sormaktayım
Cevap: Merhaba kırmızı renklidir

Soru: Kumanda özelliği nedir ?
Cevap: Standart kumanda vardır efendim

Soru: merhaba. bu tv webos işletim sistemli ama sibirli kumanda mevcut mu?
Cevap: kumanda standart

Soru: 43 hl56043 var bende yutuba bağlantıları hocam İnternete baglanilirmi
Cevap: EVER EFENDİM

HL43DMN540 Full HD 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart LED TV Detay Resimler

1_org_zoom.jpg

HL43DMN540 Full HD 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart LED TV En Uygun Satış Linki