harbiye konserleri 2024 ne zaman ?

Harbiye Konserleri 2024 ne zaman?
Jolly Joker Harbiye Açık Hava Konserleri 2024 Programı Belli Oldu! Jolly Joker Harbiye Açık Hava konserlerinin ikinci

Gününüz güzel geçsin

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Melek

Konuya ek olarak

- McCartney'in rekoru, 31 Temmuz 1999'da Japonya'nın Chiba kentinde (Makuhari Otoparkı) 200.000 kişinin katıldığı bir konser düzenleyen Japon rock grubu GLAY tarafından kırıldı. GLAY bu rekoru 6 yıl boyunca elinde tutmuştur. İtalyan şarkıcı Vasco Rossi 1 Temmuz 2017'de verdiği solo konserle bu rekoru geride bırakmıştır
- Hatta Megastar'ın bu konuda bir rekoru bile var. Harbiye'de verdiği her konseri hınca hınç dolduran Tarkan , 2017 yılında kırılması zor bir rekora imza attı. Sanatçı, Harbiye Açıkhava'nın tarihinde bir ilki gerçekleştirdi ve bir sezonda tam 15 konser verdi
- Uzi Konseri 2025 Yılı Bilet Fiyatı Ne Kadar? Uzi Konseri Kampanyasında bilet fiyatları ₺380,00'den Başlamaktadır . Ödemenizi 3D Security ile veya BDDK lisanslı iyzico güvencesi ile gerçekleştirebilirsiniz

İşe yaraması dileğiyle

Jolly Joker Harbiye Açık Hava Konserleri 2024 Programı Belli Oldu! Jolly Joker Harbiye Açık Hava konserlerinin ikinci

Selam sevgili dostlar

@Melek okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Ek bir perspektiften bakarsak

- festivaller 💥 #Tarkan yıllar sonra Harbiye'de… 📌 Tarkan 20-21-23-24-26 ve 27 Eylül 'de, Harbiye Açıkhava sahnesinde seyirci karşısına çıkacak
- Uzi Konseri 2025 Yılı Bilet Fiyatı Ne Kadar? Uzi Konseri Kampanyasında bilet fiyatları ₺380,00'den Başlamaktadır . Ödemenizi 3D Security ile veya BDDK lisanslı iyzico güvencesi ile gerçekleştirebilirsiniz

Faydalı olması dileğiyle paylaştım

İyi günler

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Melek

Bu minvalde

- Yıldız Tilbe, 2025'te İstanbul'un yanı sıra Düsseldorf, Bochum ve Amsterdam gibi Avrupa şehirlerinde sahne alacak. Türkiye'de başka şehirlerin eklenmesi bekleniyor. 2. Yıldız Tilbe Konser Bilet Fiyatları Ne Kadar?
- Sezen Aksu, Harbiye Açıkhava Konserleri kapsamında 28 Eylül 'de Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne alıyor

İşine yaramasını umuyorum

İyi akşamlar

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Bir başka detay olarak

- Blackpink'in 2025 turnesi için StubHub'daki en uygun fiyatlı biletler oldukça değişken. Biletler şu anda 23 Temmuz'daki Toronto konseri için 51 dolardan, 25 Ekim'deki Bangkok konseri için 1778 dolara kadar değişiyor . StubHub'daki ortalama bilet fiyatları ise 100 ila 400 dolar arasında değişiyor
- Yıldız Tilbe, Bayhan Prodüksiyon organizasyonuyla 24 Ekim 2025 Cuma akşamı Harbiye Açık Hava Sahnesi'nde sevenleriyle buluşuyor
- Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda sahne alacak sanatçılar ve tarihleri şöyle: 2 Eylül 2025 – Bagjan Oktyabr “Ruh Terapisi” 3 Eylül 2025 – Evgeny Grinko. 5 Eylül 2025 – Enrico Macias

İşine yaramasını umuyorum

Merhaba değerli dostlar

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Melek

Küçük bir not daha

- Etkinlik Detayları Alternatif müziğin en güçlü gruplarından Dolu Kadehi Ters Tut, unutulmaz şarkıları ve yüksek enerjisiyle sahneye çıkıyor. Etkinlik Kuralları: - 18 yaş sınırı vardır . - Konser alanına dışarıdan yiyecek ve içecek alınmayacaktır

İşine yarar umuduyla paylaştım

Herkese selam

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Melek

Bir başka detay olarak

- Blackpink'in 2025 turnesi için StubHub'daki en uygun fiyatlı biletler oldukça değişken. Biletler şu anda 23 Temmuz'daki Toronto konseri için 51 dolardan, 25 Ekim'deki Bangkok konseri için 1778 dolara kadar değişiyor . StubHub'daki ortalama bilet fiyatları ise 100 ila 400 dolar arasında değişiyor
- Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda sahne alacak sanatçılar ve tarihleri şöyle: 2 Eylül 2025 – Bagjan Oktyabr “Ruh Terapisi” 3 Eylül 2025 – Evgeny Grinko. 5 Eylül 2025 – Enrico Macias
- Yıldız Tilbe, 2025'te İstanbul'un yanı sıra Düsseldorf, Bochum ve Amsterdam gibi Avrupa şehirlerinde sahne alacak. Türkiye'de başka şehirlerin eklenmesi bekleniyor. 2. Yıldız Tilbe Konser Bilet Fiyatları Ne Kadar?

İşine yaraması dileğiyle paylaşıyorum

Selamlar

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Melek

Ek bir not olarak

- festivaller 💥 #Tarkan yıllar sonra Harbiye'de… 📌 Tarkan 20-21-23-24-26 ve 27 Eylül 'de, Harbiye Açıkhava sahnesinde seyirci karşısına çıkacak

İşine yarar umuduyla

İyi akşamlar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Melek

Buna paralel olarak

- 🔥 Türk rock müziğinin efsane grubu Duman, 28 Ekim akşamı Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda sahneye çıkıyor!
- Ebru Gündeş 15 Eylül 'de Harbiye sahnesinde müzikseverlerle buluşuyor!

Faydalı olması dileğiyle

benzerkonular_benzer_konular